Fodboldrejser

Hvilke lande tilbyder vi fodboldrejser til?

Spanien og England er helt klart de mest populære lande for fodbold ture. De er derfor verden’s mest attraktive ligaer. Andre populære rejser går til italien og tyskland, og I mindre grad Frankrig. Champions League er selfølgelig stadig fantastisk at se for alle lande.

Fodbold rejser Holland

Fodbold rejser til Holland

Ajax Amsterdam er et af de mest succesrige fodboldhold i hele Europa. Selvom Eredivisie ikke er så glamourøst som Premier League eller La Liga, har det stadig en masse hold med en rig historie og en fantastisk fankultur. I de seneste år har Ajax vist sig usædvanligt spændende at se, især mod rivalerne Feyenoord.

Fodbold rejser Spanien

Fodbold rejser til Spanien

Spanien er det ideelle land at tage på fodboldtur til. Der kan du nyde det varme vejr, lækre tapas og selvfølgelig fodbold i topniveau. En fodbold tur til spanien er perfekt til at kombinere med en bytur. Spanien har en masse at tilbyde udover fodbold.

Se vores omfattende information

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad Spanien har at byde på som fodboldland, så se vores særlige side.

Fodbold rejser England

Fodbold rejser til England

Inget andet land giver fodbold liv som england. Premier League er en af de mest attraktive, hvis ikke den mest attraktive liga i verden. Moderne fodbold og en stor del af fodbold kultur kommer fra england.

Se vores omfattende information

For at få det alt information om England som fodboldland, læs vores særlige side.

Fodbold rejser Italien

Fodbold rejser til Italien

Italien er et vidunderligt land at tage på en fodbold tur til. Som regl er der dejligt vejr, lækker mad og en passionerede fodboldstemning som virkelig gør det til en fest.

Se vores omfattende information

Viva Italia! Find ud af alt om at booke en fodboldrejse til Italien på vores særlige side.

Fodbold rejser Tyskland

Fodbold rejser til Tyskland

Bayern Munich har regeret øverst i den tyske liga de sidste ti år, og vinder næsten altid det nationale trofæ. Borussia Dortmund var den sidste klub der har haft vundet Bundesliga før Bayern domineret. De har altid havnet I top tre de seneste år.

Fodbold rejser Frankrig

Fodbold rejser til Frankrig

Vi tilbyder kun ture til PSG I øjeblikket. De sidste par år har vi set denne tur stige I popularitet. Det er selfølgelig fordi PSG har købt is of course down to PSG having purchased en del top talenter i seneste år. PSG spilder igen på højeste niveau for at vinde det hele.