Fodboldtur

Juventus FC

Juventus FC

Fodboldtur
Juventus FC

Juventus FC
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Juventus FC de seneste 24 timer.
30 Fodboldrejser fundet
Juventus FC vs
Vælg modstandere
Sorter efter:
Filtre ()
Sorter efter:
?
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Juventus FC - Como 1907

mandag 19 aug. 20:45
Bekræftet dato
Allianz Stadium, Torino
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1061
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Hellas Verona - Juventus FC

mandag 26 aug. 20:45
Bekræftet dato
Marc Antonio Bentegodi, Verona
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Juventus FC - AS Roma

søndag 1 sep. 20:45
Bekræftet dato
Allianz Stadium, Torino
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1390
pp fra  
kr4687
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Juventus FC - SSC Napoli

21 eller 22 september  
Allianz Stadium, Torino
Betal 50 % i dag!
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1820
pp fra  
kr4224
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Juventus FC - Cagliari

5 eller 6 oktober  
Allianz Stadium, Torino
Betal 50 % i dag!
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1448
pp fra  
kr4386
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Juventus FC - Lazio Roma

19 eller 20 oktober  
Allianz Stadium, Torino
Betal 50 % i dag!
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1723
Se pakker

Oplev en fodboldrejse til Juventus F.C.

Din fodboldrejse til Liverpool FC er kun 4 klik væk!

Book din komplet skræddersyede fodboldrejse til Liverpool FC. Vælg kamp, hotel og plads, alt på ét sted. Ingen booking-gebyrer.

At være vidne til en live Juventuskamp er en uforglemmelig oplevelse. Det vidunderlige Juventus-stadion har en kapacitet på 41.507 tilskuere. Juventus-sloganet “Fino alla Fine”, eller “Indtil slutningen” på dansk, er en følelse, du er forpligtet til at dele, når du kommer ind på stadion under din fodboldrejse. Få klubber i verden er i stand til at måle sig med denne oplevelse. Med FootballBreak er du garanteret billetter ved siden af hinanden på Allianz Stadium.

Torino er et betagende sted at tage hen for en storbyferie, da den har en lang række charmerende og historiske italienske restauranter. Dette er et perfekt sted, hvis du elsker jugendstil og renæssancearkitektur. Torino er en af Italiens mest populære ‘madhovedstæder’, hvor du samtidig bliver draget ind i byens strålende fortid. Kort sagt er Torino den ideelle fodboldrejse-destination.

voetbalreizen juventus

Alt du skal vide om din fodboldrejse til Juventus F.C.

Vi har samlet de bedste tip til dig for at sikre, at din fodboldrejse til Juventus F.C. går som smurt. Fra insider-tip om Allianz Stadium til gode råd om, hvor man skal tage hen i den vidunderlige by Torino.

  • Om Allianz Stadium, transport og tips
  • Om Juventus F.C.
  • Hvad skal man lave i Torino

Allianz Stadium, det legendariske Juventus F.C. fodboldstadion

shutterstock_751272046-scaled

Juventus F.C. spiller alle sine hjemmekampe på det vilde Allianz Stadium, som i øjeblikket har en kapacitet på 41.507 siddepladser.

Hvis du tager til en Juventus F.C. kamp, vil du blive glædeligt overrasket over den slående italienske atmosfære. At være vidne til en fodboldkamp i Torino er en oplevelse, mange fodboldfanatikere har på deres bucket list!

Sådan kommer du til Allianz Stadium

Det atmosfæriske Juventus F.C. fodboldstadion har beliggenhed i den nordvestlige del af Torino, i Continassa-distriktet, omkring seks kilometer fra centrum. Torinos offentlige transport er godt organiseret, og der er mange busser, taxaer og toge ved stadion.

Vi anbefaler dog ikke at ankomme til Allianz Stadium i bil eller taxa, medmindre du tager afsted i god tid. Det er meget trafik omkring stadion på kampdage, og parkering er et mareridt og ekstremt dyrt. Tag offentlig transport. Hvis du er helt fast besluttet på at køre i bil, skal du parkere ved Area12 Shopping Center, som ligger i nærheden. Parkering er gratis, men det betyder derfor også, at du ikke er den eneste med den idé. Kom tidligt for at sikre dig en plads.

Med LETBANE til ALLIANZ STADIUM

Torino har en letbane, der kører til Allianz Stadium.

Linje 3, grøn linje fra Porta Palazzo.

Med linje 3 kan du stå af ved forskellige stop i byen. Denne linje kører fra Porta Palazzo, omkring ti minutters gang fra Torinos centrum.

Endestationen er cirka femten stop væk fra det nærmeste stop til stadion. Du skal stå af ved Fermata 170 – PERVINCHE.

Herfra kan du gå til Allianz Stadium på under ti minutter.

Allianz Stadium adresse:
Corso Gaetano Scirea 50
10151 Torino TO
Italië

MED BUS TIL ALLIANZ STADIUM

Hvis du gerne vil ankomme i bus til Allianz Stadium, kan du tage følgende linjer: 72, 29 og 59.

Hvis klokken er blevet mange, efter en Juventus F.C. kamp, er der ingen grund til bekymring. Du kan fange natbussen, der kører indtil kl. 1 om natten.

Du kan tage en af følgende linjer: 59, VE1 og 59, 72 og 11, VE1 og 13N.

Bemærk: Natbusser kører ikke mellem kl. 1 og kl.

Allianz Stadium plantegning

Her er en plantegning over Allianz Stadium, så du kan få dig en idé om, hvilke billetter du skal købe for at få de bedste siddepladser på din fodboldrejse. Juventus’ stadion er opdelt i fire tribuner og to forskellige niveauer. Sektorerne i 100’erne er tættest på banden.

Langsiderne på Allianz Stadium er:

  • De Curva Nord, bag nordmålet. Sektorerne 106-110 og 206-212
  • De Curva Sud, bag sydmålet. Sektorer 118-122 og 222-228
  • Tribuna Est, langs fodboldbanens længde. Sektorer 111-117 og 213-221
  • Tribuna Ovest, langs sidelinjen. Dette indeholder Premium Club-sæder og Executive Boxes (med Hospitality og Hostess service) samt sektorerne 105, 123, 203-205 og 229-231.
Plattegrond-Stadion-Juventus

Allianz Stadium rundvisning

En tur til Torino er ikke fuldend uden at reservere en rundvisning på stadion. På en “Juventus Museum + Allianz Stadium Tour” bliver du taget på en rejse gennem klubbens historie. Du kan enten tage på en rundvisning med lyd (audiotur) eller guide mod ekstra betaling. Audioture kan bookes på følgende fire sprog: engelsk, fransk, spansk og tysk.

Du følger en forudbestemt rute, hvor du kan se alle stadions seværdigheder: museet, hotelværelser, spillernes omklædningsrum, det eksklusive medieområde og banen, hvor du går gennem den imponerende spillertunnel. Allianz Stadium rundvisningen tager ca. 60 minutter, og for museet skal du ca. tilføje yderligere 50 minutter.

Bemærk: Museet lukker tre timer før kick-off på Juventus F.C. kampdage, og det kan være tilfældet, at visse seværdigheder ikke kan tilgås. Vi anbefaler derfor at tage turen på en anden dag end kampdage.

Prisen for en normal tur er €25 og for børn under 16 år €20. Børn under 6 år er gratis.

juventus-voetbalreis-stadiontoer
PERIOD MON TO LAT. SUNDAY
2-6. januar. 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30
7. jan indtil 13. apr. 10:00 - 18:30 10:00 - 14:30
14. apr. indtil 13. oktober. 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30
14. okt. indtil 15. dec. 10:00 - 18:30 10:00 - 14:30
16 t / m 31. december 09:30 - 19:30 09:30 - 19:30

Snacks og drinks i nærheden af Allianz Stadium

Før du tager til en Juventus F.C. kamp, vil det være rart at få noget at spise og drikke i Allianz Stadium-området. Der er heldigvis en række gode steder i nærheden af stadion, og det er ikke et problem at finde lokale barer i de omkringliggende gader. Hvis det er en fodboldbar, du leder efter, skal du tage til Huntsman Pub i Torinos centrum.

Huntsman-Pub

Tetley Huntsman

En unik oplevelse for fodboldelskere! Denne bar ejes af en stor fodboldfan. Du vil føle dig hjemme her. Her serverer traditionelle italienske retter og et stort udvalg af øl. Her vises der altid fodbold på storskærme, og er et sted, der altid vil få dig i virkelig godt humør før en Juventus F.C. kamp. Tetley Huntsman er åben indtil kl. 2 om natten.

Cafe-Rossini

Cafe Rossini

En restaurant, hvor du også kan se fodbold. Dette sted har en afslappende atmosfære og ligger ved siden af floden Dora. Her finder du et stort udvalg af himmelske italienske retter, vine og en række øl. Denne restaurant er åben alle dage, men åben fra kl. 17.00 til 4.30 på søndage, hvilket er godt at vide, da busser kører igen fra kl. 4 og fremefter.

Om Juventus F.C.

Overraskende nok blev Juventus F.C. grundlagt den 29. november 1897 af en gruppe gymnasieelever. Dette gav også anledning til navnet ‘Juventus’, som betyder ‘ungdom’ på latin. Det er værd at påpege, at klubben i begyndelsen spillede sine kampe iført lyserøde trøjer. Det nye sæt med sorte trøjer og hvide lodrette striber blev introduceret i 1899. To år senere (1903) vandt klubben sit første italienske mesterskab.

Agnelli-familien (ejere af bilproducenten Fiat) købte Juventus i 1923, hvorefter klubben vandt sin anden nationale italienske titel i 1925-26. 1930’erne markerede en gylden tidsalder for “Juve” med intet mindre end fem italienske mesterskaber.

Det var på grund af Agnelli-familiens økonomiske støtte, at klubben var i stand til at tiltrække nogle af verdens bedste spillere. Klubben har slået forskellige verdensrekorder for de højeste transfergebyrer og har gennem årene købt talenter, såsom fodboldlegenderne Michel Platini, Zinedine Zidane og Cristiano Ronaldo.

Juventus F.C. logo

Juventus F.C. logoet, som vi kender i dag, blev introduceret i juli 2017. Dette nye logo inkorporerer essensen af Juventus: de karakteristiske spilleres trøjefarver og symbolet på sejr (også kendt som Scudetto).

De sort-hvide striber er et særpræg ved den nye visuelle identitet. Scudetto omfavner klubbens iver efter at vinde, både nu og i fremtiden. Endelig har bogstavet J en særlig plads i enhver fans hjerte.

maria-bobrova-Xp2mD-wQOfg-unsplash-scaled

Juventus’ kælenavn: The Old Lady

Juventus har ret mange kælenavne. Det siger sig selv, at spillerne kaldes ‘zebraer’ og ‘I Bianconeri’ (de sort-hvide) på grund af deres sort-hvide stribede trøjer. Men hvor kommer kaldenavnet ‘The Old Lady’ (La Vecchia Signora på italiensk) egentlig fra?

Som forklaret ovenfor: Juventus betyder ‘ungdom’, og spillerne var også gymnasieelever dengang. I 1930’erne var klubben berømt for sit ret gamle hold, hvilket faktisk stadig er tilfældet i dag. Det var ironisk, at ordet ‘gammelt’ kom i brug, selv blandt fans.

‘Old Lady’ er kærligt ment. Det siges, at fans elsker klubben lige så højt som deres koner eller mødre. Og i betragtning af at Juventus er en klub med en lang fortid, er dette kaldenavn endnu mere passende.

Hvad skal man lave i Torino?

Torino er en mellemstor og fascinerende by og lever op til den ultimative fodboldrejse. Det er en fantastisk by til storbyferie eller lang weekend. De indbydende udendørs barer, de maleriske landsbyer og, prikken over i’et, autentisk italiensk mad, lige som det skal være. Det italienske køkken fejler aldrig, når det kommer til charme, såsom deres verdenskendte pizza med et stort glas italiensk rødvin. Så, hvis du besøger byen for at se en Juventus F.C. kamp, er der masser af lave under dit ophold. Dette er vores foretrukne aktiviteter i Torino.

musee-du-cinema-turin

Biografmuseet

Tjek biografmuseet, der ofte siges at være det bedste museum i Torino. Dette kommer ikke som nogen overraskelse, da Torino er fødestedet for italienske film. Her finder du verdens første kameraer samt hjelme fra hele Star Wars-serien.

muse%CC%81e-de-lautomobile-turin

Museo dell’Automobile

Bilmuseet er en anden verdensberømt atraktion i Torino. Med næsten 200 biler af 80 mærker, der spænder fra de nyeste modeller til endda dampbiler, lægger dette museum hus til en af de mest fremragende og sjældne samlinger af køretøjer.

marche%CC%81-porta-palazzo-turin

Mercato di Porta Palazzo

Du må ikke tage hjem igen uden at have besøgt det største udendørsmarked i Europa. Du finder tusindvis af fantastiske boder med al slags mad, tøj og husholdningsartikler. Endnu bedre, priserne er rimelige. Et besøg værd!

mont-des-capucins-Turin-840x471-1

Monte dei Capuccini

Hvis du leder efter en betagende panoramaudsigt over byen Torino, er det værd at tage en tur op på dette bjerg.

Hvor meget koster en fodboldrejse til Juventus?

En fodboldrejse til Juventus kan koste mellem 2230kr og 5949kr. Prisen varierer på baggrund af en række forskellige faktorer, herunder:
  • Den kamp, du vælger at se. Derby- og rivaliseringskampe er normalt dyrere at se end andre kampe.
  • Varigheden af dit ophold. Jo længere tid du opholder dig i dit destinationsland, jo dyrere bliver din rejse. F.eks. vil en 4-dages rejse koste mere end en 2-dages rejse.
  • Det hotel, du vælger at bo på, og det flyselskab, du vælger at flyve med. Der findes mange lavprishoteller og flyselskaber, som tilbyder rimelige serviceydelser, men som ikke har de samme faciliteter som de lidt dyrere.

Hvor kan jeg købe billetter til at se Juventus?

Du kan købe Juventus-billetter via vores hjemmeside med vores fodboldrejsepakker. Du kan selv vælge, hvilken kategori du vil sidde i, og vi sørger for, at du får de bedst mulige billetter.

Hvor spiller Juventus?

Juventus spiller på Allianz Stadium i Torino (ikke at forveksle med Allianz Arena i München, Tyskland). Under europæiske klubturneringer (såsom Champions League eller Europa League) kaldes det Juventus Stadium på grund af sponsorreglerne.

Hvordan kommer jeg frem til Juventus Stadion?

Det er forholdsvis nemt at komme til Juventus Stadion, hvis du rejser fra centrum af byen. Der er fire buslinjer, der kører mod stadion, herunder linje 29, 3990 og 72. Hvis du vælger at bruge bussen, kan du forvente at betale mellem 8kr og 22kr for turen, hvilket er meget overkommeligt. Alternativt kan du vælge at tage en taxa, men du skal vide, at dette sandsynligvis vil koste betydeligt mere end at bruge offentlig transport.

Tilbyder Juventus en stadionrundvisning?

Ja, Juventus tilbyder en stadionrundvisning. Stadionrundvisningerne er tilgængelige alle ugens dage undtagen tirsdage, og der kan være begrænset tilgængelighed på kampdagene. En standardrundvisning koster 111kr for voksne og 89kr for børn under 16 år. En billet til stadionrundvisningen fungerer ofte også som en billet til museet.