Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 239 anmeldelser
Hotel
8.2
Atmosfære
9.3
Fly
8.1
Service
9.2
By
8.5
Siddepladser
8.8
Anonym, 2 Persons
Real Madrid - Real Betis
22 maj 2022
8 Real Madrid vs Real Betis

Rart at kunne bestille en samlet pakke, men desværre fik jeg fra jer af info om forkert str og vægt på bagage, I kunne ikke hjælpe i det omfang, vi var blevet lovet, så det var til store frustrationer. Vi måtte selv finde ud af det, så brugte vi en del tid på, men så blev det også godt. Selve stadion var super fedt og en stor oplevelse. Madrid som by var også skøn, og nærmest alt foruden jeres “service” var vi rigtig glade for.

 

DKT051645

Berthelsen F., 3 Persons
Real Madrid - RCD Espanyol
30 april 2022
10 Real Madrid vs RCD Espanyol
Vi vil gerne sige tak til FODBOLDTRAVEL for den bedst tænkelige oplevelse i Madrid. At vi så kunne krydre det med et mesterskab og mesterskabsfest ved Cibeles springvandet var helt forrygende. Alt klappede og blev leveret til tiden. En meget stor anbefaling herfra.

DKT051706

Lehnsdal L., 4 Persons
Inter Milan - AS Roma
24 april 2022
10 Alt er til topkarakter!

Vi bestilte hotel og kampbilletter. Alt var i skønneste orden, der var absolut ingen problemer, og det hele var af top kvalitet. Det var det hele værd!

 

Gør jer selv den tjeneste at købe enten en Milan eller en Inter trøje, og gå rundt i byen med den. Det er simpelthen fantastisk hvor glade folk bliver når man har deres trøjer på, og de vil over og spørge hvor vi er fra og hvad vi syntes om byen

 

DKT050048

Anonym, 3 persons
Bayern Munich - FC Union Berlin
19 marts 2022
8 Mia San Mia in Bayern München

München er en dejlig by

 

050517

G Nørregaard, 4 Personer
FC Barcelona - Real Betis
4 december 2021
9 Tur til Barca mod Betis

Vi er 4 drenge som bestilte en fodboldrejse gennem FodboldTravel. Turen gik over alle forventninger. Hotellet var godt og selvom kampens resultat ikke var som vi havde håbet, var det stadig en kæmpe oplevelse. Da vi møder op til stadion på kampdag, finder vi til vores store overraskelse ud af, at vi har bestilt VIP lounge og billetter dertil. Hotel og billetter fik vi for ca. 1900 kr. pr. person, hvilket vi synes var en rigtig god pris.

 

 Vi besøgte Barcelona d. 4-6 december. Selvom vejret var klart bedre end i Danmark på daværende tidspunkt, kan det anbefales at man vælger en forårs eller sommermåned, hvis man ønsker den varme solferie oveni.

 

DKT048285