Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 200 Anmeldelser
Skab din skræddersyede rejse
Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 200 anmeldelser
Hotel
8.1
Atmosfære
9.2
Fly
8.3
Service
9.2
By
8.5
Siddepladser
8.8
G. Fischer, 2 personner
Tottenham Hotspur - Leicester City
10 februar 2019
9 Fantastisk fodboldoplevelse

Som Mor til en 10 årige dreng, der skulle på fodboldtur for første gang, kan blot tanken om planlægning være bekymrende. Hvordan formår man, at time flybilletter, hotel med kampen og til en overkommelig pris? Jeg fik anbefalet Fodboldtravel og firmaet levede fuldt op til mine forventninger og mere til. Hjemmesiden er nem, at gå til. Alt dokumentation ankom i god tid incl. Billetterne, der ankom via e-mail, der fjernede min største bekymring. Det ville havde været ærgerligt, at stå med en super spændt 10 årige og måtte sige, at vi desværre ikke kunne se kampen pga. manglende billetter. Hotellet var som lovet på hjemmesiden. Slidt men med en god beliggenhed og vi fik, hvad vi forventede ved bestillingen. Selve fodboldkampen var en fantastisk oplevelse også for en ikke fodboldelskende. Jeg betalte lidt ekstra for siddepladserne, hvilket godt kan anbefales når stadion er stort som fx Wembley stadion. Adgang til lounge før, i pausen og efter kampen gav min søn en følelse af, at være tættere på hjemmeklubben. Derudover giver lounge adgang mulighed for, at komme tidligere og få lidt mad i stemningsfyldt atmosfære og sidde efter kampen og dermed forlade stadion, når de fleste mennesker har forladt og dermed kan gå i ro og mag til Wembley Park Station, der ligger 15 min i gå afstand. Jeg kan virkelig anbefale Fodboldtravel for en professionel og proaktiv service og jeg vil også bruge dem til næste tur som min søn allerede spørger ind til, hvornår det bliver. Derudover er London en fantastisk by.

 

DKT037412

M. Pedersen, 2 personner
Fulham FC - Manchester United
9 februar 2019
9 Fulham FC - Manchester United

Fik alt hvad jeg blev lovet. Tak for det.

 

tipCraven Cottage skal opleves.

 

DKT038548

T. Frederiksen, 4 personner
AS Roma - AC Milan
3 februar 2019
8 AS Roma - AC Milan

DKT036519

 

Vi havde en fed tur, men at kalde hotellet 3 stjernet er måske lige i overkanten. Flyveturen derned med Lufthansa gik helt perfekt. Atmosfæren på stadion var ok, men tænker den havde været i top, hvis der var udsolgt, hvilket der langt fra var. Flyveturen hjem kan kun sige, at vi aldrig kommer til, at flyve med Brussels Airlines Flyvet fra Italien til Brussel var 1 time og 15 minutter forsinket, hvilke gjorde at vi måtte løbe fra det ene fly til det andet for derefter, at blive svinet til af den ene stewardesse fordi vi gjorde opmærksom på, at dels var vores pladser taget, og der var ikke plads til vores håndbagage. Generelt nemt at bestille pakkerejer hos Fodboldtravel, og super service.

M. Strandsbjerg, 2 personer
FC Barcelona - Villarreal CF
2 december 2018
8 En fanatisk oplevelse i Barcelona

Vi har haft en virkelig god oplevelse med at rejse med fodboldtravel til Barcelona , for at se kamp på Camp Nou Fodboldtravels hjemmeside var nem at bruge og ca 10 dage før rejsen, modtog jeg en mail fra fodboldtravel hvor alle links til de bestilte valg til rejsen var vedhæftet, incl. Fly og Billetter til stadion, det var blot at printe det hele ud. Før jeg opdagede det havde Margit hos fodboldtravel bemærket at den ekstra bestilte bagage, jeg havde ønsket på rejsen ikke var noteret på rejse beviset, og hun sendte straks en mail hvor hun havde fået det ordnet, med at få den ekstra bagage med, og vedhæftet nyt rejse bevis. Virkelig god service Alt på rejsen fungerede som det skulle. Selv om det var 1. Dec var vejret i top i Barcelona 16 gr. Og vindstille, vi nåede at opleve byen og se andre serværdigheder Barcelona har at byde på udover Camp Nou. Som var en oplevelse i sig selv.

 

tipDet var nemt at komme rundt i byen til fods eller med metroen, som vi hurtigt fandt systemt i af bruge, folk i Barcelona var utrolig hjælpsomme med at vise os hvordan det fungerede mht køb af billetter til bus og metro. Vi havde som ekstra bestilt rundvisning på Camp Nou, og den oplevelse skal man ikke snyde sig selv for, det var en kæmpe oplevelse at se stadion, se museet med historien om klubben og ikke mindst se alle pokalerne, en kæmpe oplevelse at komme helt tæt på fodbold holdet og se spilleturnellen, sidde i de bløde sæder på udskifte bænke helt nede ved banen. Og opleve stemningen.

 

DKT035604

L. Mikkelsen, 3 Personer
Tottenham Hotspur - Manchester City
29 oktober 2018
8 Super tur

Mine 2 drenge på 9 år og jeg var i London og se kampen Tottenham vs. Manchester City. Det var en kæmpe oplevelse at opleve London og ikke mindst kampen på Wembley. Jeg havde dog højere forventninger til stemningen på stadion, som var noget tam - men det var stadig en kæmpe oplevelse med de mange mennesker og den gode kamp. På trods af mange mennesker på lidt plads, så forløb alt logistik perfekt og man følte sig på intet tidspunkt utryg med børnene. Op til rejsen har vi modtaget masser af god information fra FodboldTravel og servicen har været meget høj.

 

IMG_4339

or at kunne tilbyde dig en god hjemmeside bruger vi cookies. Flere oplysninger om vores cookies
Luk meddelelse