Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 177 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser

Udvalgte anmeldelser

Tusindvis af fans har nydt deres fodboldweekender i byer såsom Barcelona, Milano, London og Madrid. Vi har lagt et par anmeldelser fra vores kunder ud på hjemmesiden for at give dig et indtryk af vores rejser.

Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 177 anmeldelser
Hotel 8.2
Atmosfære 9.2
Fly 8.3
Service 9.1
By 8.4
Siddepladser 8.9

T. Dynro, 3 personer

Real Madrid - RCD Espanyol

23 september 2018

9

Super fodboldoplevelse og fed by.

Dethar været perfekt planlagt , super service fra fodboldregler og alle bestilte biletter har virket , hotellet småt men godt, meget centralt i Madrid by gå afstand til det hele??

Anonym, 3 personer

Manchester United - Tottenham Hotspur

27 august 2018

9

Fantastisk oplevelse.

Helt sikkert, dejlig by med mange spændende butikker og god atmosfære.

 

 

J. Mikkelsen, 2 personer

Manchester United - Tottenham Hotspur

27 august 2018

9

En fantasktisk oplevelse.

Manchester united-Tottenham.En super god oplevelse, som jeg delte med min søn. Fodboldkampen blev flyttet fra en søndags til mandagskamp. Da var Fodboldtravel )Margit) meget behjælpelige med bookingsløsninger. Jeg var meget posetivt overrasket over de meget gode siddepladser på stadion, samt Loungeadgang som vi havde. Kan kun anbefale Fodboldtravel og vil helt sikkert bruge dem igen. Tak til Margit.

 

Tip: Besøg "National Football Museum" Tag stadion rundturen (Old Trafford).

K. Møller Kristensen,

FC Barcelona - Real Sociedad

20 maj 2018

9

Fodboldweekend

Vi havde et par fantastiske dage i Barcelona. Vi har ingen problemer haft på nogen måde ifht. Fodboldtravel. Alt har fungeret. Største problem var at vi måtte vente noget ekstra tid på, at hotelværelset blev klar. Men da hotellet ligger 100 meter fra Ramblaen, var det ikke svært at få tiden til at gå. Flyveturen kan der heller ikke indvendes noget imod. Det var dejligt, at vi sad sammen på stadion. Da det var Iniestas farvel, var en super stemning sat på stadion. Og hele showet før og efter kampen var en stor oplevelse. Så herfra kan fodboldtravel klart anbefales. Det var virkelig nemt og rigtig godt.

 

Tip: Vi vil anbefale tapasrestauranten Ciudad Condal (Citat Comtal). Super lækkert og behøver slet ikke at koste mere end 500 kr for to personer.

A. Jakobsen, 3 personer

Tottenham Hotspur - Leicester City

13 maj 2018

10

3 store drenge til fodbold på Wembley til kampen Tottenham mod Leicester

Fint arrangeret tur alt forløb planmæssigt, super flot hotel, fantastisk kamp på et fantastisk stadion, super service både på hotel og på Wembley. Og 9 mål og medaljer til Tottenham

 

Tip: Bare kom afsted