Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
Fodboldtur

Chelsea FC

Chelsea FC
8.4
16 anmeldelser

Fodboldtur
Chelsea FC

Chelsea FC
8.4
16 anmeldelser Chelsea FCChelsea FChttps://assets.travelgroep.nl/images/83765/83765.png4.251605

Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Chelsea FC de seneste 24 timer.

Oplev en fodboldrejse til Chelsea

Din fodboldrejse til Chelsea er kun 4 klik væk!

Book din komplet skræddersyede fodboldrejse til Chelsea. Vælg kamp, hotel og plads, alt på ét sted. Ingen booking-gebyrer.

At være vidne til en live “The Blues”-kamp er en uforglemmelig oplevelse. Chelseas stadion er et af de mest berømte i verden med en kapacitet på 41.837. Chelseas slogan er “Nisi Dominus Frustra”, hvilket betyder “Medmindre Gud er med os, er alle anstrengelser spildt.”, hvilken er en følelse, du er forpligtet til at anerkende, når du kommer ind på stadion under din fodboldrejse. Med FodboldTravel er du garanteret billetter ved siden af hinanden på Stamford Bridge stadion.

London er den perfekte destination for en storbyferie. Byen har en utrolig rig historie med kultur, hvor end du går, og oven i det, er den fyldt med gode restauranter og barer. London er din ideelle fodbolddestination.

Fodboldrejse Chelsea

Alt du skal vide om din fodboldrejse til Chelsea

Vi har samlet de bedste tip til dig for at sikre, at din fodboldrejse til Chelsea går som smurt. Fra insider-tip om Stamford Bridge fodboldstadion til gode råd om, at udforske den vidunderlige by London.

 • Om Stamford Bridge, transport og tips
 • Om Chelsea FC
 • Hvad kan man lave i London

Stamford Bridge, Chelseas storslåede fodboldstadion

Stamford Bridge stadion

Chelsea spiller alle sine hjemmekampe i fodboldtemplet Stamford Bridge. Stadionet har i øjeblikket en kapacitet på 41.837 tilskuerpladser og er overdækket. Der er planer om at modernisere stadionet i den nærmeste fremtid og udvide kapaciteten til 60.000, selvom det endnu ikke er planlagt.

Du vil blive glædeligt overrasket, når du tager til en Chelsea-kamp. Stemning er faktisk rigtig venlig. Det er en sand familiebegivenhed at se en fodboldkamp i London.

Stamford Bridges porte åbner to timer før kampen starter.

Sådan kommer du til Stamford Bridge?

Chelseas storslåede stadion ligger i den sydvestlige del af byen i “West Brompton”-kvarteret (nær Fulham), som er omkring seks kilometer fra centrum. Londons offentlige transport er velorganiseret med masser af busser og metroer, der stopper ved stadion.

Vi anbefaler ikke at komme i bil eller taxa til Stamford Bridge, medmindre du tager afsted i god tid. Der vil være frygteligt meget trafik på Chelsea-kampdage, og parkering er umuligt og ekstremt dyr. Vælg i stedet at tage offentlig transport.

Med metro til Stamford Bridge

Der er to metrolinjer i London, der kan føre dig til Stamford Bridge.

Grøn linje (District Line) fra Embankment Station ved centrum

Med District Line kan du, på vej til stadion, stå af ved forskellige stoppesteder. Dette er også linjen, der kører fra Londons centrum. Du kan stå af ved følgende stop, som er over jorden:

 • West Brompton Station – lige under tyve minutters gang gennem Brompton Cemetery
 • Imperial Wharf Station – lige under femten minutters gang

Disse to stationer er desuden på en direkte linje til Clapham Junction.

Stamford Bridge adresse

Stamford Bridge

Fulham Rd

London, SW6 1HS

United Kingdom

Mørkeblå linje (Piccadilly Line), vestgående retning

Denne linje går fra Leicester Square. Dette er en alternativ linje, du kan tage til Stamford Bridge, men husk at du bliver nødt til at skifte til District Line ved Earl’s Court station.

Når du ankommer til Earl’s Court, skal du skifte til District Line mod Wimbledon (grøn linje) og stå af ved Fulham Broadway.

Med bus til Stamford Bridge

Hvis du gerne vil tage bussen til Stamford Bridge, kan du tage følgende linjer: 14, 211 og 414.

Hvis klokken er blevet mange efter en Chelsea-kamp, er der ingen grund til at bekymre sig. Du kan fange natbussen, der kører hele natten. Du kan tage en af ​​følgende linjer: N11, N22 og N28.

Stamford Bridge plantegning

Her er en plantegning over Stamford Bridge for at give dig en idé om, hvilke billetter du skal købe for at få de bedste siddepladser på din fodboldrejse. Stadionet er opdelt i fire langsider, og der er tre forskellige kategorier af fodboldbilletter.

Langsiderne på Stamford Bridge stadion er:

 • The West Stand. Opdelt i en West Upper og en West Lower. Dette er hovedtribunen på Stamford Bridge, som er fuldt dækket.
 • The East Stand. Opdelt i en East Upper og en East Lower Family Stand.
 • Nordsiden, kaldet Matthew Harding Stand. Opdelt i en Matthew Harding Upper og en Matthew Harding Lower.
 • Sydsiden, kaldet Shed End. Opdelt i en Shed End Upper og en Shed End Lower. Det er her udebanesupportere sidder. Men bare rolig, udebanesupportere sidder i deres egen sektion.

Hver langside er opdelt i yderligere to sektioner. Den ene sektion er et øvre niveau, den anden sektion er et lavere niveau. Hvis du bestiller din fodboldrejse hos os, reserverer vi siddepladser i kategori 2 til dig, på den korte langsiden, som standard. Det er muligt at opgradere til kategori 1 på den lange side. Begge kategorier tilbyder fremragende udsigt over banen.

Stadion kort Chelsea

Chelsea fodboldbilletter: sådan finder du din siddeplads

Når du har booket din fodboldrejse til Stamford Bridge og fået dine kampbilletter, vil din billet se således ud. Her er en kort forklaring på, hvordan fodboldbilletter til Chelsea FC læses.

Fodboldbillet Chelsea

Gate: dette er indgangen til stadion. Du bliver nødt til at få din fodboldbillet scannet her, og det er obligatorisk at bruge den rigtige indgang i dette tilfælde.

Matthew Harding Lower (sektion): du ankommer nu til gangbroen på Stamford Bridge stadion. Der er forskellige indgange, der giver adgang til dit sæde. Vær meget opmærksom på dit nummer.

Row: dette er simpelthen din række. Når du er indenfor, skal du se efter din række. 

Seat: den sidste ting, du skal være opmærksom på inden kick-off, er, at finde det rigtige sæde. Bemærk, at sædenummereringen ikke ligner det, du er vant til. Der er kun ulige eller lige numre for hver række: lige sædenumre går fra 2, 4 til 6 osv., ulige sædenumre går fra 1, 3 til 5 osv. Nyd kampen!

FodboldTravel sælger ikke individuelle billetkampbilletter. Du kan selvfølgelig henvende dig til os for at få din skræddersyede fodboldtur.

Stadiontur Stamford Bridge fodboldrejse

Stamford Bridge stadium rundvisning

En tur til London er ikke komplet uden at reservere en rundvisning på stadion. Under “Classic Tour and Museum” bliver du ført gennem denne klubs strålende fortid. Disse rundture afholdes en gang om dagen med en engelsktalende guide. Du følger en forudbestemt rute, hvor du vil se spillernes omklædningsrum, gå gennem spillertunnelen (hvilket er virkelig imponerende), se bænken, presseboksen (hvor presse udføres), et glimt af VIP-lounger og selvfølgelig besøge museet. Der er i øjeblikket ventetid, så det kan tage lidt tid, før din rundvisning starter.

Bemærk, at museet lukker, afhængigt af hvilken Chelsea-kamp der vil blive spillet, et par timer før kick-off på kampdage. Det kan også være tilfældet, at visse attraktioner ikke kan tilgås. Vi anbefaler derfor at tage rundturen på en anden dag end kampdage.

En normal tur koster €28. For børn i alderen 6 til 13 år er prisen €17. Yngre børn kan komme ind gratis. Legends Tour er €93 for voksne.

Snacks og drinks nær Stamford Bridge

Før en Chelsea-kamp, ​​er det rart med noget at spise og drikke i Stamford Bridge-området. Der er heldigvis en lang række gode steder at vælge imellem nær ​​stadion, og det er ikke et problem at finde lokale barer i de omkringliggende gader. Hvis det er en fodboldbar, du leder efter, skal du tage på Frankie’s Sports Bar & Grill.

Frankie Chelsea

Frankie Sports Bar & Grill

En unik oplevelse for fodboldelskere! Ejeren af ​​denne bar er en stor fodboldfanatiker og har pyntet hele sin bar helt specielt til Chelsea-fans. Der er masser af tv-skærme, der viser fodboldkampe. Hos Frankie føler du dig straks hjemme. Denne bar serverer enkle retter samt komplette måltider og har også et stort udvalg af øl og cocktails. Dette sted vil få dig i rigtig godt humør, før din Chelsea-kamp starter. Frankie’s Sports Bar er åben hver dag og lukker dørene kl. 22.00.

The Chelsea Pensioner

The Chelsea Pensioner

Du finder ”The Chelsea Pensioner” tæt på stadion. Pubbens navn “The Pensioner” henviser til det unikke kaldenavn, som Chelsea-fans havde i klubbens tidligere succesrige år. Denne restaurant er perfekt før kampen. Nyd en typisk britisk pub med et poolbord og et stort udvalg af øl, som England er så berømt for. Denne pub er åben alle dage, på nær mandag, fra middag til midnat.

Om Chelsea

Chelsea FC blev grundlagt i 1905 af en brite ved navn Henry Augustus Mears. Han etablerede den nye klub sammen med sine forretningspartnere. Under den første venskabskamp lykkedes det Chelsea at få en fantastisk 4-0-sejr over Liverpool.

Chelseas fik succes på ingen tid. På langfredag i 1906 spillede Chelsea på hjemmebane mod Manchester United med ikke mindre end 67.000 tilskuere.

Chelsea debuterede i første division i 1907. Siden da har klubben tiltrukket utrolig mange tilskuere, og klubbenes popularitet er steget med årene. Det er ikke til at forestille sig et ​​Premier League uden en topplacering til Chelsea.

Chelseas logo

Chelseas logo, som vi kender det i dag, blev designet i 1953. Logoet skildrer en blå løve, der tappert står og holder en stav. Det første logo var baseret på våbenskjoldet til Metropolitan Borough of Chelsea.

Siden da, selvom våbenskjoldet er blevet moderniseret (senest i 2006), forbliver dets kerneelement uændret. Den blå løve står stadig stolt i logoet, omringet af en blå cirkel med to røde roser, der repræsenterer England, samt to fodbolde. Indeni den blå ring står der “Chelsea” og “Football Club” nedenunder.

Logo Chelsea

“The Blues”, hvad betyder det egentlig?

I England kaldes Chelsea-spillerene normalt for ”The Blues”, hvilket kommer af forskellige udtalelser, som fans råber til spillerne for at heppe på dem. Udtalelser såsom “Come On, You Blues!” og “Up The Chels!”.

Navnet “The Blues” kommer især af ordsproget “Keep the blue flag flying high”, hvilket fans ofte råber til Chelsea-spillerne.

Hvad kan man lave i London?

London er helt igennem en global by. Fantastisk fodboldby, men det er også den perfekte destination til en storbyferie eller forlænget weekend. De indbydende udendørs barer, lokale pubber og den rige historie gør denne by ideel at besøge. Så, hvis du besøger byen for at se en Arsenal-kamp, er der også masser af ting at lave under resten af dit ophold. Dette er vores foretrukne hangouts i London.

Chinatown London

Chinatown

Mellem Soho og Leicester Square ligger Londons Chinatown, der omgiver Gerrard Street. Dette livlige distrikt med sine kinesiske lanterne og slående røde buer er umuligt at gå glip af. Chinatown er fyldt med autentiske asiatiske restauranter, supermarkeder og skjulte barer, så der er altid noget nyt at opdage her.

London Eye

London Eye

Du kan ikke tage til London uden at opleve det verdensberømte London Eye. The Eye er et stort pariserhjul, der tilbyder en fantastisk udsigt over byen, konstrueret til årstidsskiftet. Hjulet er belyst i årstidens farver om natten og tjener som omdrejningspunkt for Londons årlige fyrværkeri nytårsaften.

Buckingham Palace

Buckingham Palace

Gå ikke glip af en spadseretur gennem Green Park for at se Buckingham Palace. Slottet har været den britiske kongefamilies hjem siden 1837. Det består af 775 værelser og den største private have i byen.

Shoreditch London

Shoreditch

Shoreditch er en af Londons mest hippe distrikter og har for nylig gennemgået en drastisk ombygning. Det er nu en af byens mest populære destinationer for en aften ude, samt et af de sejeste steder at bo på hotel i London.

Pakket med barer og spisesteder er dette det ideelle sted at tilbringe en dag eller aften.

Hvor meget koster en fodboldrejse, hvis man ønsker at se Chelsea Live?

Den gennemsnitlige fodboldrejse til Chelsea koster alt fra 2.618kr og 4.761kr pr. person. Prisen kan dog variere. Det endelige beløb, du betaler, afhænger af en række faktorer, herunder:
• Kampen du vælger at se. Billetpriserne er baseret på efterspørgsel. Chelsea-kampe mod sværere modstandere, såsom Arsenal eller Tottenham, vil sandsynligvis være dyrere end dem mod mindre udfordrende modstandere.
• Kampens betydning. Det vil f.eks. altid være dyrere at deltage i en finale end en almindelig kamp. Naturligvis ønsker flere mennesker at deltage i finaler end nogen anden kamp.
• Hvor længe din rejse varer. Jo længere din rejse varer, desto mere kommer du til at betale i hotelgebyrer.

Er det nemt at få billetter til Chelsea?

Hvor meget koster Chelsea-billetter?

Afhængigt af hvor du har siddepladser, kan Chelsea-billetterne koste alt fra 266kr 745kr. Det kommer helt an på, hvor du vælger at sidde på stadion. Vi udbyder kun billetter fra stadions mest populære billetkategorier.

Tilbyder Stamford Bridge stadionrundvisninger?

Ja, Stamford Bridge tilbyder stadionrundvisninger. Normalt koster en voksenbillet 221kr og en børnebillet koster 133kr. En billet til en familie på fire lyder på 621kr.

Hvorfor er Chelseas kælenavn Pensionisterne?

Anmeldelser

8.4 16 anmeldelser
Hotel
Atmosfære
Fly
Service
By
Siddepladser

Chelsea FC - Tottenham Hotspur
8.3 Meget godt

Alt var helt perfekt sat sammen. Der var ikke en finger at sætte på noget. Fodboldtravel overholdte alle aftaler og der var ingenting at være i tvivl om.
Dog kunne man måske godt ønske sig at pladserne var lidt bedre, men det er jo bare en mindre bemærkning. Men alt i alt en helt fantastisk tur til London mellem Chelsea og Tottenham.

 

Anonym, 3 Personer
Chelsea FC - Tottenham Hotspur
27 februar 2019
Chelsea FC - Manchester United
8 Meget godt

Den samlede pakkerejse var perfekt for os. Nemt at booke og nemt at få fat i fodboldtravel når der var brug for det og god service fra jer. Nemt med fly derefter tog og 300 meter derfra lå hotellet som opfyldte vores krav til et hotel perfekt. Fra hotellet var der kun 500 meter til Stamford Bridge . Hvor vi sad super og så en god kamp. Ja og så er London bare en fed by og englænderne bare nogle hjælpsomme og meget åbne mennesker

Tip: London har alt. Find en kamp i næstbedste række hvis man er der flere dage. Se nogle kampe på en pub det er også en oplevelse værd. Englænderne er meget hjælpsomme så det er nemt at få hjælp skulle man få brug for det
Anonym, 2 personer
Chelsea FC - Manchester United
17 februar 2020
Chelsea FC - Leicester City
6.8 OK

vi bestilte kun hotel og kampbilletter, og det fungerede fint.
Det store stadion begejstrede især mit barnebarn, og stemningen var i top. Vi havde 4 dejlige solskinsdage i London

 

Tip: Det er 2. gang vi bestiller rejse med FodboldTravel og det kan anbefales

Anonym, 2 Personer
Chelsea FC - Leicester City
18 august 2019
Chelsea FC - Crystal Palace
7.7 Godt

Godt arrangeret. Rejseselskabet var hurtig til at korrigere rejsen som vi ønskede. Hotellet ok med flinkt personale. Ok placering på stadio og god stemning.

 

Tip: Brug hjemmesiden Storbritannien.dk til info og vejledning i hvordan man får mest ud af turen til London

Anonym, 2 Personer
Chelsea FC - Crystal Palace
4 november 2018
Chelsea FC - Arsenal FC (EFL Cup)
10 Fantastisk

Jeg bookede hos fodboldtravel fordi de havde et tilbud jeg ikke kunne modstå. Det var første gang at jeg var på fodboldrejse så jeg havde en del spørgsmål men dem svarede Margit godt på så jeg var helt rolig ved at tage afsted. Det var nemt at booke rejsen og hotellet var lækkert. Alt spillede og jeg kan sagtens anbefale fodboldtravels til andre.

M. Iversen, 3 personer
Chelsea FC - Arsenal FC (EFL Cup)
10 januar 2018
Chelsea FC - Atlético Madrid (CL)
8.7 Meget godt

Super god tur. Alt klappede.

 
 
J. Zaar, 2 personer
Chelsea FC - Atlético Madrid (CL)
5 december 2017
Chelsea FC - Swansea City
8 Meget godt

Der var som altid en fantastisk atmosfære på Stamford Bridge..Super service fra FodboldTravel.dk, fik helt uden beregning opgraderet vores 3 billetter til Captains bar, hvilket var rigtig fint.

Tip: Et besøg på Elk Bar på Fulham Road, tæt ved Stamford Bridge kan anbefales. Super hyggelig stemning op til kampen i selskab med andre Chelsea fans????

 
A. Jonassen, 3 personer
Chelsea FC - Swansea City
29 november 2017
Chelsea FC - Liverpool FC
8.3 Meget godt

Fodboldtravel var en god og seriøs rejsearrangør. De småproblemer som opstod inden afrejse blev løst umiddelbart. Selve fodboldkampen og billetter dertil var weltklasse. Bookning var problemløst og man fik det produkt man bestilte. Pas på med Ryanair og bestilling af bus fra Stansted til London C. Betalte over nettet men modtog aldrig billetter. London er fantastisk. udnyt de mange kuponhæfter til ½ pris eller to til ens pris. 2 dage er alt for lidt brug mindst 4 fulde døgn

Tip: Pas på med, at booke bus fra Stansted til London C over Ryanair. Vi bestilte billetter ved online indcheckning, men modtag aldrig billetter. Det betød vi ikke kom med rette bus og har nu tung dialog med Ryanair om tilbagebetaling af penge.

Niels-Christian Emmertsen fra Aarhus, 2 personer
Chelsea FC - Liverpool FC
10 maj 2015
Chelsea FC - Stoke City
9.7 Fantastisk

Det var en fantastisk tur, vi tager helt sikkert afsted igen og gerne med fodboldtravel. Skide gode pladser til Chelsea kampen hvor stemningen var så skøn. Man blev virkelig revet med i alle 90 minutter. Besøget i London var skønt, dejlig by, søde mennesker på hotellet som virkelig var lækkert, med god service. Vi var fuldstændig høje af denne skønne tur da vi kom hjem til Danmark.

Tip: Sørg for at benytte fodboldtravel der sørger for fede billetter!

Betina Stagaard fra Kalundborg, 2 personer
Chelsea FC - Stoke City
4 april 2015
Chelsea FC - Everton FC
9 Fantastisk

Der er ingen over eller ved siden af FodboldTravel.dk når du skal se din yndlingsklub spille. Deres ekspertise er din garanti for den bedste oplevelse på udsolgte stadions. Hvid du vil springe køen over, undgå tvivlsomme billethajer og ikke blive flået. Så vælg FodboldTravel.

Tip: Oplev turen på Stamford Bridge og oplev at fodbold er meget mere end fodbold.

Jonas Wallin fra Odense C, 2 personer
Chelsea FC - Everton FC
11 februar 2015