Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til Chelsea FC

4.4
Chelsea FC anmeldelser
Fodboldrejser til Chelsea FC scorer i gennemsnit 4.4 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Genvej til:

Med fire klik til Stamford Bridge

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

stadium

Det er en smuk oplevelse at overvære en Chelsea-kamp. Klubben ejes af den russiske 'sugar daddy' Abramovich og byder på masser af spændende kampe. Hver sommer hentes et antal nye topspillere til klubben, og de får rig mulighed for at fremvise deres fodboldtricks og -evner på det smukke stadion Stamford Bridge, der har en helt speciel atmosfære. Et besøg i den dobbelte mester-klub er et absolut must, og med træner Antonio Conte samt spillere såsom Hazard, Willian og Morata er du sikker på at opleve fodbold i topklasse!

Mere om Chelsea FC

Klub info

London-klubben Chelsea F.C. blev grundlagt i 1905 og går under tilnavnet 'The Blues', eftersom klubbens spilledragt er helt blå. I 2003 blev Chelsea købt af den russiske olie-magnat Roman Abramovich for €200 mio., og siden da har klubben hvert år ligget blandt de 4 bedste klubber i den engelske Premier League. I løbet af de seneste år har Abramovich investeret intet mindre end €700 mio. i klubben, og i den periode har Chelsea vundet 5 mesterskaber. Derudover har klubben vundet FA Cuppen 7 gange, League Cup (Ligacuppen) 5 gange og den såkaldte FA Community Shield 4 gange. I 2008 spillede Chelsea i Champions League-finalen mod Manchester United men tabte kampen i straffesparkskonkurrencen. Logoet for Chelsea F.C. Fans og tilhængere Chelsea spiller sine hjemmekampe på stadionet Stamford Bridge, og ved hver eneste hjemmekamp kan spillerne regne med support fra omkring 40.000 tilhængere. I sæsonen 2007-2008 satte klubben ny rekord med i gennemsnit 41.653 fans per hjemmekamp. Klubben anslår at den har en samlet fanskare på 4 mio. mennesker i Storbritannien. De 10 bedste mål fra sæsonen 2011/2012. Klubsangen Sangen "Blue is the Colour" var en single som Chelsea indspillede i 1972 i forbindelse med forberedelsen til finalen i Ligakuppen. Singlen lå på top 5 på den britiske single-hitliste 'UK Singles Chart', og 'Blue is the Colour' er valgt som Chelseas uofficielle klubsang.


Oplevelser vores kunder har haft

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FodboldTravel.dk
Læs anmeldelser

Oplevelser vores kunder har haft

M. Iversen, 3 personer 10 januar 2018
Chelsea FC - Arsenal FC (EFL Cup)

Jeg bookede hos fodboldtravel fordi de havde et tilbud jeg ikke kunne modstå. Det var første gang at jeg var på fodboldrejse så jeg havde en del spørgsmål men dem svarede Margit godt på så jeg var helt rolig ved at tage afsted. Det var nemt at booke rejsen og hotellet var lækkert. Alt spillede og jeg kan sagtens anbefale fodboldtravels til andre.

J. Zaar, 2 personer 5 december 2017
Chelsea FC - Atlético Madrid (CL)

Super god tur. Alt klappede.

 
 
A. Jonassen, 3 personer 29 november 2017
Chelsea FC - Swansea City

Der var som altid en fantastisk atmosfære på Stamford Bridge..Super service fra FodboldTravel.dk, fik helt uden beregning opgraderet vores 3 billetter til Captains bar, hvilket var rigtig fint.

Tip: Et besøg på Elk Bar på Fulham Road, tæt ved Stamford Bridge kan anbefales. Super hyggelig stemning op til kampen i selskab med andre Chelsea fans????

 
Niels-Christian Emmertsen fra Aarhus, 2 personer 10 maj 2015
Chelsea FC - Liverpool FC

Fodboldtravel var en god og seriøs rejsearrangør. De småproblemer som opstod inden afrejse blev løst umiddelbart. Selve fodboldkampen og billetter dertil var weltklasse. Bookning var problemløst og man fik det produkt man bestilte. Pas på med Ryanair og bestilling af bus fra Stansted til London C. Betalte over nettet men modtog aldrig billetter. London er fantastisk. udnyt de mange kuponhæfter til ½ pris eller to til ens pris. 2 dage er alt for lidt brug mindst 4 fulde døgn

Tip: Pas på med, at booke bus fra Stansted til London C over Ryanair. Vi bestilte billetter ved online indcheckning, men modtag aldrig billetter. Det betød vi ikke kom med rette bus og har nu tung dialog med Ryanair om tilbagebetaling af penge.

Betina Stagaard fra Kalundborg, 2 personer 4 april 2015
Chelsea FC - Stoke City

Det var en fantastisk tur, vi tager helt sikkert afsted igen og gerne med fodboldtravel. Skide gode pladser til Chelsea kampen hvor stemningen var så skøn. Man blev virkelig revet med i alle 90 minutter. Besøget i London var skønt, dejlig by, søde mennesker på hotellet som virkelig var lækkert, med god service. Vi var fuldstændig høje af denne skønne tur da vi kom hjem til Danmark.

Tip: Sørg for at benytte fodboldtravel der sørger for fede billetter!

Jonas Wallin fra Odense C, 2 personer 11 februar 2015
Chelsea FC - Everton FC

Der er ingen over eller ved siden af FodboldTravel.dk når du skal se din yndlingsklub spille. Deres ekspertise er din garanti for den bedste oplevelse på udsolgte stadions. Hvid du vil springe køen over, undgå tvivlsomme billethajer og ikke blive flået. Så vælg FodboldTravel.

Tip: Oplev turen på Stamford Bridge og oplev at fodbold er meget mere end fodbold.

Patrick Svendsen fra Frederikssund, 2 personer 11 februar 2015
Chelsea FC - Everton FC

Vi var to brødre den ene Chelsea fan og den anden United som for første gang skulle over og se en kamp i England nemlig kampen mellem Chelsea og Everton. Forventningerne var selvfølgelig sky høje og vi må bare sige at ALT levet op til de forventninger vi havde. Det var super let at skræddersy sin rejse lige præcis som man ønsket den og de spørgsmål vi havde blev venligt besvaret af jeres tålmodige og rare personale.

Billetterne ankom som aftalt på hotellet, endda dagen før selve kamp dagen så det var bare perfekt. Altså alt i alt en perfekt oplevelse og det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller fra Fodboldtravel.dk. næste gang er det bare Man Utd ;).

Tip: Sørg for at bestil et hotel med morgenmad, det var vi hvert fald glade for at vi havde gjort, derudover så anbefaler jeg at man tager til stadion ca. 2 timer før kampen så man undgår alt for meget kaos i toget.

Helle Laursen fra Jyllinge, 2 personer 31 januar 2015
Chelsea FC - Manchester City

min søn og jeg havde en fremragende tur til London, super service fra fodboldtravel side, hurtig check in , god flyvetur, billetterne lå klar på hotellet, dejlig nem by, super med servicen på Stamford bridge, super mad på stadion ( hospitality) super kamp og en dag til seitseeing : London eye og rudvisning på Stamford bridge, super tur som vi aldrig vil glemme , tak

Tip: tag med på rundvisning på stadion brug undergrunds banen, og køb rejsekort: oyster card

Anonym, 2 personer 31 januar 2015
Chelsea FC - Manchester City

super fin service fra start til slut. god oplevelse.. og god tryghed vedr. billet og hotel etc. super placering..

Tip: gå på pub inden kampen.. det er super fedt både for voksne og større børn.. fin stemning og god mad..

Anonym, 2 Personen 1 november 2014
Chelsea FC - Queens Park Rangers

Fodbold Travel forever, et perfekt niveau!

Den kan vi godt gentage! Godt organiseret, tydeligt. Fin pakkerejse, masser af valgmuligheder, godt samlet arrangement. Never change a winning team er mit motto. Vi ses!
London er bare stedet. Alt inden for rækkevidde.

Ulrik Nicolaisen fra Søndersø 14 december 2013
Chelsea FC - Crystal Palace

Det er meget dejligt, at man kan bestille det hele samlet sted. atmosfæren på stadion var utrolig god, men vores billetter var på langsiden helt ude i siden, så det var lidt ærgeligt at have betalt ekstra for langside pladser, når vi sad så langt ude (det skal dog siges, at vi bestilte turen meget sent). Service ved fodboldtravel.dk var meget god; de var også dygtige at påpege mangler og enkelte ændringer, hvis vi ikke havde udfyldt vores papirer ordentligt (pas osv). opholdet var fantastisk god i london; selvom at lørdag morgen blev vi vækket af en brandalarm og hotellet var meget lang tid om at give information (falsk alarm). Så alt i alt får turen 10 på karakterskalaen; næste gang vi skal se fodbold i et andet land, så bliver rejsen bestilt på fodboldtravel.dk

Tip: Hav en dag eller 2 derover inden kampen bare for at gå nogle ture; london er en rigtig flot by, man kan besøge igen og igen. Kom i god tid ud til kampen, da der kan være proppet kort før kampstart ved lokalopgør.

Jane Schmidt fra TØNDER, 2 personer 30 januar 2011
Chelsea FC - Arsenal FC

Chelsea - Arsenal Jeg Sebastian ( 13 år) synes, det var en god oplevelse fordi jeg så mit ynglings hold (Chelsea) spille, og at de vandt. Men alt i alt en fremragende tur! Jeg Jane, der er mor til Sebastian, synes det var en fantastisk tur. Vi så Chelsea Arsenal - og jo med det resultat vi håbede på. Jeg synes det var nemt at booke rejsen, vi boede ok på hotel, og fik udover fodboldoplevelsen også dage som turist i London, som vi nemt kunne købe via jer. Der var ordnede forhold, således at det var nemt at finde ud hvor vi skulle sidde på stadion, venlige mennesker der var hjælpsomme. Som mor var det dejligt at opleve idet det jo gerne skulle være en fantastisk oplevelse for min søn - og det var det ubetinget!! Dog må jeg sige at der kunne have været bedre ruteanvisninger til hotel ... jeg taler godt engelsk og kunne finde ud af det, men det kunne være rart om det var lidt mere tydeligt med præcise angivelser på undergrund osv.... Tip: Undgå undergrunden lige efter kampen fordi der virkelig var mange mennesker og, det blev meget trangt. Men det var nemt, at finde ud af undergrunden, skriver Sebastian. Mor Jane skriver: der var rigtig mange mennesker. Der var god stemning men en rigtig god ide er det, som min søn skriver at undgå undergrunden lige efter kampen. Det var aldeles klaustrofobisk..


Kampe

Kampe dato Pris  
Liverpool FC - Chelsea FC (EFL Cup)
2 dage, ons.. 26 september 2018
fra kr1421 (Fly, hotel, billetter) fra kr901 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Liverpool FC
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr9205 (Fly, hotel, billetter) fra kr6611 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Videoton (EL)
2 dage, tor.. 4 oktober 2018
fra kr1906 (Fly, hotel, billetter) fra kr1026 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Manchester United
2 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6385 (Fly, hotel, billetter) fra kr5071 (hotel, billetter)
Chelsea FC - FC BATE Borisov (EL)
2 dage, tor.. 25 oktober 2018
fra kr1382 (Fly, hotel, billetter) fra kr988 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Crystal Palace
2 dage, søn.. 4 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3286 (Fly, hotel, billetter) fra kr2921 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Everton FC
2 dage, søn.. 11 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2666 (Fly, hotel, billetter) fra kr2133 (hotel, billetter)
Tottenham Hotspur - Chelsea FC
2 dage, lør.. 24 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3728 (Fly, hotel, billetter) fra kr3305 (hotel, billetter)
Chelsea FC - PAOK FC (EL)
2 dage, tor.. 29 november 2018
fra kr1159 (Fly, hotel, billetter) fra kr944 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Fulham FC
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3207 (Fly, hotel, billetter) fra kr2691 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Manchester City
3 dage, lør.. 8 eller søn.. 9 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4078 (Fly, hotel, billetter) fra kr3652 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Leicester City
3 dage, lør.. 22 eller søn.. 23 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2753 (Fly, hotel, billetter) fra kr1878 (hotel, billetter)
Crystal Palace - Chelsea FC
3 dage, lør.. 29 eller søn.. 30 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3298 (Fly, hotel, billetter) fra kr2331 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Southampton FC
4 dage, tir.. 1 januar 2019
fra kr3518 (Fly, hotel, billetter) fra kr2313 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Newcastle United
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2539 (Fly, hotel, billetter) fra kr2189 (hotel, billetter)
Arsenal FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3985 (Fly, hotel, billetter) fra kr3654 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Huddersfield Town
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2604 (Fly, hotel, billetter) fra kr2159 (hotel, billetter)
Manchester City - Chelsea FC
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3509 (Fly, hotel, billetter) fra kr3175 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Brighton & Hove Albion
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2643 (Fly, hotel, billetter) fra kr2159 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Tottenham Hotspur
3 dage, ons.. 27 februar 2019
fra kr3564 (Fly, hotel, billetter) fra kr3179 (hotel, billetter)
Fulham FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 2 marts 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2807 (Fly, hotel, billetter) fra kr2324 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3222 (Fly, hotel, billetter) fra kr2649 (hotel, billetter)
Everton FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3698 (Fly, hotel, billetter) fra kr3307 (hotel, billetter)
Chelsea FC - West Ham United
3 dage, lør.. 6 eller søn.. 7 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3354 (Fly, hotel, billetter) fra kr2663 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 13 eller søn.. 14 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5951 (Fly, hotel, billetter) fra kr5321 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Burnley FC
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3449 (Fly, hotel, billetter) fra kr2611 (hotel, billetter)
Manchester United - Chelsea FC
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5157 (Fly, hotel, billetter) fra kr4645 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Watford FC
3 dage, lør.. 4 eller søn.. 5 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3369 (Fly, hotel, billetter) fra kr2765 (hotel, billetter)
Se alle kampe

Med fire klik til Stamford Bridge

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen bookinggebyrer!

Kampe dato Pris  
Liverpool FC - Chelsea FC (EFL Cup)
2 dage, ons.. 26 september 2018
fra kr1421 (Fly, hotel, billetter) fra kr901 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Liverpool FC
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr9205 (Fly, hotel, billetter) fra kr6611 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Videoton (EL)
2 dage, tor.. 4 oktober 2018
fra kr1906 (Fly, hotel, billetter) fra kr1026 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Manchester United
2 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6385 (Fly, hotel, billetter) fra kr5071 (hotel, billetter)
Chelsea FC - FC BATE Borisov (EL)
2 dage, tor.. 25 oktober 2018
fra kr1382 (Fly, hotel, billetter) fra kr988 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Crystal Palace
2 dage, søn.. 4 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3286 (Fly, hotel, billetter) fra kr2921 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Everton FC
2 dage, søn.. 11 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2666 (Fly, hotel, billetter) fra kr2133 (hotel, billetter)
Tottenham Hotspur - Chelsea FC
2 dage, lør.. 24 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3728 (Fly, hotel, billetter) fra kr3305 (hotel, billetter)
Chelsea FC - PAOK FC (EL)
2 dage, tor.. 29 november 2018
fra kr1159 (Fly, hotel, billetter) fra kr944 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Fulham FC
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3207 (Fly, hotel, billetter) fra kr2691 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Manchester City
3 dage, lør.. 8 eller søn.. 9 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4078 (Fly, hotel, billetter) fra kr3652 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Leicester City
3 dage, lør.. 22 eller søn.. 23 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2753 (Fly, hotel, billetter) fra kr1878 (hotel, billetter)
Crystal Palace - Chelsea FC
3 dage, lør.. 29 eller søn.. 30 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3298 (Fly, hotel, billetter) fra kr2331 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Southampton FC
4 dage, tir.. 1 januar 2019
fra kr3518 (Fly, hotel, billetter) fra kr2313 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Newcastle United
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2539 (Fly, hotel, billetter) fra kr2189 (hotel, billetter)
Arsenal FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3985 (Fly, hotel, billetter) fra kr3654 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Huddersfield Town
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2604 (Fly, hotel, billetter) fra kr2159 (hotel, billetter)
Manchester City - Chelsea FC
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3509 (Fly, hotel, billetter) fra kr3175 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Brighton & Hove Albion
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2643 (Fly, hotel, billetter) fra kr2159 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Tottenham Hotspur
3 dage, ons.. 27 februar 2019
fra kr3564 (Fly, hotel, billetter) fra kr3179 (hotel, billetter)
Fulham FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 2 marts 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2807 (Fly, hotel, billetter) fra kr2324 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Wolverhampton Wanderers
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3222 (Fly, hotel, billetter) fra kr2649 (hotel, billetter)
Everton FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3698 (Fly, hotel, billetter) fra kr3307 (hotel, billetter)
Chelsea FC - West Ham United
3 dage, lør.. 6 eller søn.. 7 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3354 (Fly, hotel, billetter) fra kr2663 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 13 eller søn.. 14 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5951 (Fly, hotel, billetter) fra kr5321 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Burnley FC
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3449 (Fly, hotel, billetter) fra kr2611 (hotel, billetter)
Manchester United - Chelsea FC
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5157 (Fly, hotel, billetter) fra kr4645 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Watford FC
3 dage, lør.. 4 eller søn.. 5 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3369 (Fly, hotel, billetter) fra kr2765 (hotel, billetter)

London

Den engelske hovedstad er en utroligt hektisk by, og her leves livet i et ekstra højt tempo. Byen er typisk britisk og derfor meget konservativ, men den er samtidig fuld af traditioner og gamle skikke, og det er lige netop denne kombination, der gør London til noget helt specielt. London er frem for alt en by, der byder på alt hvad du behøver for at få en perfekt storbyferie. Her finder du en overflod af museer, hvor der for det meste er gratis adgang, samt butikker, store parker og selvfølgelig et væld af forskellige restauranter, klubber og pubber.

London

Mere om London

By-information

En oversigt over byens højdepunkter

Buckingham Palace

Det kongelige palads ligger i hjertet af London ved Green Park, som ligger i forlængelse af Hyde Park. Buckingham Palace forbindes ofte med ældgamle traditionelle ritualer, hvoraf slottets bølgende flag er en af de ældste. Hvis flaget er hejst betyder det nemlig at der er et statsoverhoved til stede, og traditionen bruges stadig den dag i dag, hvor Buckingham Palace fungerer som dronning Elizabeths officielle arbejdspalads.

En anden velkendt tradition er slottets vagtskifte, der på engelsk er kendt som 'Changing of the Guard'. Den officielle vagtskifte-ceremoni anvendes på alle Englands kongelige paladser, og på Buckingham Palace foregår vagtskiftet og den tilhørende ceremoni normalt hver anden dag. Det er altid en begivenhed der er værd at opleve, og ceremonien begynder som regel kl. 11.00.

Se den aktuelle tidsplan på den officielle hjemmeside. Buckingham Palace kan besøges fra juli måned og frem til slutningen af oktober. Få mere information på hjemmesiden for The Royal Collection.

"The
'Changing of the Guard' - en typisk britisk skik.

Hyde Park

Hyde Park er en park der ligger midt i det centrale London, og dens samlede areal svarer til størrelsen af 180 fodboldbaner. Hyde Park udgør en oase af ro midt i den travle storby, og når du besøger London bør du helt sikkert tage dig tid til at besøge parken og spadsere rundt i den til fods.

For at få et godt overblik over parken og dens attraktioner, herunder det berømte Speakers' Corner, kan du besøge Hyde Parks officielle hjemmeside.

"London
Slap af med en tur gennem den enorme Hyde Park, der ligger i hjertet af den travle storby.

Westminster Abbey

Siden det 11. århundrede er denne kirke blevet brugt som begravelsessted for britiske monarker, og det var også her Kate og William blev viet i april 2011. Kirken har en fantastisk historie bag sig og er utroligt imponerende.

Kirken ligger lige rundt om hjørnet fra Big Ben og Westminster Abbey, og du kan nemt nå at besøge disse 3 London-ikoner på en times tid (medmindre du vil se en af bygningerne indefra, for i så fald skal du bruge mere tid). Entréen koster £22 for en voksen person, hvilket er relativt dyrt. Besøg kirkens officielle hjemmeside for at læse mere om dens åbningstider.

"Westminster
Både arkitekturen og historien bag "The Abbey" er imponerende.

Big Ben og Houses of Parliament

Regeringsbygninger er selvfølgelig altid rige på kultur og historie, men det er ikke mange bygninger der kan sammenlignes med Houses of Parliament (også kendt som Westminster Palace). Denne imponerende regeringsbygning ligger ved floden Themsen, og igennem flere århundreder har det været stedet hvor 'House of Commons' (Underhuset) og 'House of Lords' (Overhuset) mødes. Westminster Palace-bygningen er hele 300 meter lang og indeholder over 1100 værelser(!). Slottets placering ved Themsen er ligeledes imponerende, og det kommer derfor ikke som den store overraskelse at denne regeringsbygning er med på UNESCO's Verdensarvsliste.

Selvom bygningens udvendige side i sig selv er et besøg værd, så bliver dit besøg i London først komplet når du tager på rundvisning gennem slottet! Rundvisningerne gennemføres hver lørdag og fra juli til oktober måned også på andre af ugens dage. Besøg den officielle hjemmeside for at læse mere om åbningstiderne i Houses of Parliament. Når du besøger slottet vil du med det samme lægge mærke til det enorme klokketårn Big Ben, der er en del af slottet, og som i sig selv udgør en af Londons mest ikoniske bygninger. Det er imponerende at se tårnet helt tæt på, men det er desværre ikke muligt at se indersiden af Big Ben. Tip: Sørg for at dit besøg til Houses of Parliament og Big Ben varer i mindst 1 time så du kan lytte til klokkespillet!

"Houses
Houses of Parliament og Big Ben - London-ikoner ved Themsen.

Tower

Byggeriet af Tower of London blev påbegyndt af William Erobreren helt tilbage i det 11. århundrede, og siden da har dette bygningskompleks ved Themsen opnået en berømt og berygtet historie. The Tower tjente ikke kun som fængsel men var også det sted, hvor prominente London-beboere blev henrettet. En henrettelse indebar som regel at de adelige blev halshugget.

Historien bag Tower er ikke just en glædeshistorie, og i dag forbinder de fleste turister the Tower med de britiske kronjuveler og de traditionelle vagter, der også kaldes for 'Beefeaters'. Du kan sagtens se the Tower indefra, og på nuværende tidspunkt koster entréen £22,70 for voksne og £10,75 for børn. Besøg the Towers officielle hjemmeside for at få mere information om åbningstider og priser.

London Eye

Selvom London Eye først blev bygget i 1999, så er verdens største pariserhjul allerede blevet et af den engelske hovedstads største attraktioner. Hjulet er intet mindre end 130 meter højt, og det er nemt at forestille sig at udsigten over byen er ganske imponerende fra toppen af denne attraktion!

"London
Især om aftenen udgør verdens største pariserhjul London Eye et smukt blikfang i Londons skyline.

De 3 store pladser

Piccadilly Circus

London er en by med travle gader og hektiske vejkryds, men også med imponerende pladser og torve, og de mest berømte pladser ligger tæt ved hinanden. På grund af sine lysende og blinkende reklameskilte er Piccadilly Circus kendt som den europæiske version af Times Square i New York, og pladsen er derfor særligt imponerende om natten.

Stå af på metrostationen Piccadilly Circus, for når du går op ad trappen fra undergrundbanen kan du se de enorme lysreklamer lige foran dig. Pladsen blev skabt i 1819 og fungerede da som et knudepunkt mellem gaderne Piccadilly og Regent Street. Udover de mange reklameskilte så er pladsen også kendt for det såkaldte Eros-springvand.

"Piccadilly
Piccadilly Circus - den europæiske pendant til Times Square i New York.

Leicester Square

Alle verdens storbyer har en eller flere travle seværdigheder, hvor der altid er turister i massevis. I London er pladsen Leicester Square dét sted, hvor det til enhver tid summer af turistaktivitet - især om aftenen.

Her er der underholdning nok til enhver smag, for på denne plads finder du både biografer, restaurant(kæd)er, teatre og barer. Vær opmærksom på at pladsen også er et yndet samlingspunkt for "pick pockets", dvs. lommetyve.

Trafalgar Square

Selvom Trafalgar Square har stor historisk værdi (her findes kunstmuseet National Gallery og den 54 meter høje statue Nelson’s Column), så udgør pladsen også en vigtig del af nutidens mere moderne London.

Hvert år fejres nytårsaften på denne plads, og det er også her det kinesiske og jødiske nytår markeres. På Trafalgar Square finder et væld af begivenheder sted, såsom udendørs filmfremvisninger og multikulturelle koncerter. Besøg Trafalgar Squares officielle hjemmeside for at få et overblik over aktiviteterne på pladsen.

"TRAFALGAR


Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev