Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

7 fordele ved at booke hos os

Vi synes der er mange gode grunde til hvorfor du skal booke din fodboldrejse på vores hjemmeside, og udover at det både er nemt, overkommeligt og overskueligt at booke en rejse til en klub i udlandet, så følger her en række andre fordele.

1. Sammensæt din egen rejse

FodboldTravel giver dig mulighed for at sammensætte din egen personlige fodboldtur. Du vælger selv dine kampbilletter, fly, hoteller og ekstra ting som stadionrundvisninger og billetforsikring, og vi oplyser dig om de samlede omkostninger. Der er ingen skjulte tillæg som bookinggebyrer eller lufthavnsafgifter.

 

2. Sid sammen med dine venner

Kampen er rejsens højdepunkt, og hvis du rejser sammen med nogle venner, vil du selvfølgelig gerne sidde ved siden af dem. Vores unikke siddepladsgaranti gør det muligt for grupper på op til tre personer at sidde sammen.

Vi sørger også for, at dine billetter bliver leveret til dit hotel i god tid inden kampen.

 

3. 24/7 personlig service

Har du brug for hjælp under din rejse? Ring til os når som helst, dag eller nat.

 

4. Konkurrencedygtige priser

Vi giver dig realtidsadgang til de bedste priser på flyrejser, hoteller og kampbilletter. Vores omkostninger er lave, fordi vi ikke bruger en formue på reklamer: vores tilfredse kunder er vores bedste ambassadører.

 

5. Bestil og betal sikkert

Dine personlige oplysninger er sikre hos os (se vores databeskyttelsespolitik), og din betaling behandles via en sikker forbindelse.

 

6. En vifte af betalingsmuligheder

Vi modtager betaling via PayPal, MasterCard, Visa og American Express.

 

7. Inkluderer finansiel beskyttelse på alle reservationer

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder en fuld garanti på forudbetalte midler; skulle uheldet ske, så beskytter vores finansielle garanti din reservation mod konkurs. En tredjepartsvirksomhed (SGR) dækker i så fald dine forudbetalte midler. Du kan være siker på aldrig at ende uden en krone på lommen eller strandet i udlandet.

Final logo DK w text

 

8. Ingen skjulte tillæg

Den pris du ser, er den pris, du betaler. Vi lægger ikke nogle tillæg oveni som som lufthavnsafgifter og bookinggebyrer.

 

9. Tusindvis af tilfredse kunder hvert år

Vi har organiseret episke rejser til fodboldelskere siden 2004. Vi har hjulpet tusindvis af mennesker med at se Europas bedste klubber i aktion, og 98 procent siger, at de vil anbefale [website] til venner og familie.

 

10. Fantastiske anmeldelser

Vores kunder elsker den service, vi leverer - som du kan se på vores anmeldelser.

 

11. Garanteret officielle billetter

Det siger sig selv, at de billetter, vi sælger, er den ægte vare. Vi er selv officiel billetpartner i mange klubber, og vi arbejder sammen med de officielle partnere i andre.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev