Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 152 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

7 fordele ved at booke hos os

Vi synes der er mange gode grunde til hvorfor du skal booke din fodboldrejse på vores hjemmeside, og udover at det både er nemt, overkommeligt og overskueligt at booke en rejse til en klub i udlandet, så følger her en række andre fordele.

1. Du kan skræddersy din rejse online

Takket være vores smarte booking-teknik er det hos os muligt at skræddersy din fodboldrejse, så den bliver helt perfekt. Booking-systemet er baseret på den nuværende tilgængelighed og er i realtid. Book nemt din fodboldrejse online, inklusive flybilletter, hotel og kampbilletter samt eventuelle ønskede ekstra-elementer, og gør brug af vores mangeårige erfaring som et rejsebureau med speciale i fodbold.

 • Valg af flyrejse
  Vælg din egen flyrejse fra en bred vifte af lufthavne og flyvetider.
 • Vælg et hotel
  For destinationerne Barcelona, Madrid og Milano er det muligt at vælge præcis det hotel du foretrækker blandt vores udvalg online. Det smarte interaktive kort (Google Maps) gør at du kan se hotellets beliggenhed i forhold til stadion. For andre destinationer skal du blot vælge hotellets standard, og så booker vi dit hotel baseret på den aktuelle tilgængelighed.
 • Vælg siddeplads-kategori
  Vælg dine siddepladser i din foretrukne del af stadion, og få øjeblikkeligt af vide om de er tilgængelige ved hjælp af oversigten over stadions siddepladser (er tilgængelig for de fleste destinationer).

2. 100% siddeplads-garanti

Det er naturligvis fodboldkampen, der er højdepunktet på jeres rejse, og vi forstår selvfølgelig at I gerne vil nyde kampen sammen, så I i lang tid fremover kan tale om jeres oplevelse! Derfor tilbyder vi en unik garanti. Vi garanterer:

 • At op til 3 personer kan sidde sammen på fodboldstadion; ellers refunderer vi prisen for den enkelte plads.
 • At billetterne leveres til dit hotel i god tid før kampen. Læs mere om siddeplads-garantien.

3. MatchProtect-garanti

På trods af vores omhyggelige planlægning kan det desværre ske at kampdatoer flyttes, så de derefter ikke passer ind i din rejseplan. Dette kan skyldes ændringer i tv-programmer eller udviklinger i en tidsplan for en europæisk cup eller Champions League.

Hvis tidspunktet for kampen uventet bliver ændret og ikke længere passer ind i din rejseplan:

 • Vil vi justere dine rejsedatoer så du stadig kan overvære kampen.
 • Vi dækker udgifter for ændringer, og du skal ikke betale ekstra.
 • Dog vil du blive opkrævet betaling for eventuelle yderligere hotelovernatninger, eftersom disse udgør en forlængelse af dit ophold. Læs mere om MatchProtect-garantien.

4. Der tilkommer ALDRIG tillægsbetaling og du får altid oplyst den samlede pris

Vi mener at begge parter altid skal arbejde med samlede priser, og derfor kan du være sikker på følgende:

 • Der tilkommer INTET bookinggebyr
 • Der tilkommer INGEN lufthavnsskat
 • Der tilkommer INGEN ekstra gebyrer

5. Direkte personlig service

For at leve op til vores høje standarder er det ikke nok at en fodboldrejse er perfekt organiseret - derfor lover vi ydermere at hjælpe dig på alle tidspunkter af døgnet, og du vil altid få en fremragende personlig service!

 • Ekspert-service
  Vores rejsekonsulenter er eksperter og sidder klar til at hjælpe dig via e-mail eller telefon. Du får altid tilbudt hurtig og personlig service, og du slipper desuden for dyre telefonopkald og at skulle sidde og vente i en telefonkø. Det er sandt - prøv det.
 • 24-timers telefonsupport i løbet af din rejse
  Selvom vi har været utroligt omhyggelige med hensyn til bookingen af din rejse, så ved vi at der kan opstå situationer i løbet af din rejse, hvor du kan få brug for vores hjælp. Derfor står vi til rådighed dag og nat så vi hurtigt kan hjælpe dig når eller hvis du har behov for det. Den bekræftelse du modtager i forbindelse med din rejse vil indeholde de relevante alarmnumre.
 • Rejseinformation der er tilpasset dig
  Vi har udvalgt den bedste måde for dig at rejse til hotellet, stadion og lufthavnen. Når du bruger vores personlige rejse-bekræftelse er du garanteret en helt problemfri rejse.

6. Konkurrencedygtige priser

Hos os kan du vælge dit eget fly og hotel samt siddepladser til kampen. Dette gør du ved at benytte vores nemme og effektive booking-system. Vi hjælper dig selvfølgelig hvis det er nødvendigt, men i det store og hele booker du selv din egen rejse. Vi investerer ikke i dyre reklamekampagner, for hos os er det vores tilfredse kunder, der er vores bedste ambassadører. Vi er i stand til at tilbyde så lave priser fordi vi kan købe i store mængder, og fordi vi har særlige aftaler med alle vores leverandører.

7. Book trygt og sikkert din rejse online

Det er både nemt og sikkert at betale online på FodboldTravel.dk. Betalingssystemet på FodboldTravel.dk er sikret via Verisign SSL (Secure Socket Layer) og SET (Secure Electronic Transaction), og betalingen foregår på en sikker server. Dine betalings- og bankoplysninger vil ikke blive gemt. FodboldTravel.dk beskytter dine personlige oplysninger i henhold til den gældende lovgivning. Vi vil aldrig videregive dine personlige oplysninger til tredjepart. Privatlivs-afsnittet forklarer vores metodologi og hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger. Læs hele privatlivs-afsnittet.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev