Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

Betaling

Hvad skal jeg betale i tillægsbetaling?

Det er ikke nødvendigt at betale nogen som helst form for tillægsbetaling. Vi arbejder med en totalpris. De viste priser er altid inklusive alle tillæg, skatter og reservationsgebyrer. Vi bestræber os altid på at gøre samtlige priser så simple og lette at overskue som muligt. Det fremgår derfor tydeligt at den viste pris altid er baseret på en standard afrejsedato, et standard hotel og en standard-billet til en fodboldkamp. Du kan foretage yderligere opgraderinger i forbindelse med de fleste pakkerejser, og tillægsbetalingen for disse opgraderinger vises også altid tydeligt

Hvordan kan jeg betale for rejsen?

I det sidste trin i bookingprocessen kan du vælge din foretrukne betalingsmetode. Vi tilbyder alle de kendte kreditkort (AMEX, MasterCard og VISA) og du kan også betale med PayPal. Ved en booking med mere end 6 uger til afgang er et depositum på 50% nødvendigt. Det resterende beløb skal være betalt senest 6 uger før afrejse. Ved en booking med mindre end 6 uger til afrejse skal det fulde beløb betales med det samme.

Er det sikkert at betale online på FodboldTravel?

Betalingsprocessen på FodboldTravel er sikret med VeriSign SSL (Secure Socket Layer) og SET (Secure Electronic Transaction) og foregår på en sikker server. Denne sikre forbindelse identificeres ved hjælp af den lille hængelås, der vises i adresselinjen på din browser. Dine betalingsoplysninger og bankoplysninger gemmes ikke. Din betaling med kreditkort sker via en sikker forbindelse til et sikkert online-banksystem, der leveres af vores finansielle service-leverandør Adyen, som behandler din betaling på vegne af FodboldTravel.

Hvorfor skal jeg betale med kort?

Tilgængeligheden af rejsens forskellige dele kan ændre sig, og derfor booker vi dine flyrejser, dit hotel og din kampbillet lige så snart vi har modtaget din betaling. Alt bookes i dit navn, og derfor beder vi dig gennemføre en øjeblikkelig og direkte betaling således at din booking garanteres.

Tilbydes der rabat til børn

Der er desværre ingen rabat til børn på vore rejser. Vi beder dog om at du angiver hvor mange børn der rejser med. Denne information er påkrævet af hoteller og flyselskaber                                      

Tilbydes der grupperabat?

Venligst kontakt os for en gruppe på mere end 9 personer. Generelt kan du finde vores bedste og mest konkurrencedygtige priser på vores hjemmeside. Der kan desværre ikke gives grupperabat på vore rejser.

Er de viste priser per person?

Ja, på vores hjemmeside er prisen angivet pr person og baseret på et minimum af 2 personer der deler.

Hvorfor varierer priserne på jeres hjemmeside? 

Det skyldes primært svingende billetpriser fra de flyselskaber vi benytter. Vi arbejder med live tilgængelige flypriser. Generelt gælder at jo større efterspørgslen efter pladser er, og jo flere pladser der er fyldt, jo dyrere bliver de. Priserne stiger ofte i takt med at afrejsedagen nærmer sig, Dette er almindeligt for flyselskaber at beregne deres priser på dette grundlag. Du kan dog være sikker på, at så snart du har afgivet din bestilling via vores hjemmeside, er prisen sat fast og vil ikke ændre sig derefter.

Hvorfor er der forskel på priser mellem de forskellige kampe?

Som regel er rejser i foråret dyrere end i efteråret. Du vil også kunne opleve at rejser er dyrere i ferieperioder. Ud over disse faktorer stiger prisen også ofte jo nærmere du kommer afrejsedato og prisen på fodboldbilletter vil også variere afhængig af hvilke kamp det er.

Prisen vi betaler billetten til en kamp er dels meget afhængig af hvem der spiller og dels af efterspørgslen efter billetter. Til topkampe er der almindeligvis en større interesse fra både lokale og fra internationale fans (for eksempel vore kunder). Dette forklarer hvorfor en topkamp ofte er meget dyrere end en standard kamp.                                 

Pakkerejser

Har I nogen last minute-tilbud?

Alle vores pakkerejser er tilgængelige og til at booke på vores hjemmeside. 

Hvis du ikke kan finde den kamp du er interesseret i, kontakt os venligst via e-mail med oplysninger om denne kamp. Vi vil da sende dig oplysning hvis de er tilgængelige. Du kan også bestille billetter til vores ” Ugens kamp”, som vises på vores hjemmeside eller abonnere på vores nyhedsbrev hvorved du bliver holdt ajour med de sidste nye tilbud.

Hvorfor varierer priserne på jeres hjemmeside?

Det skyldes primært svingende billetpriser fra de flyselskaber vi benytter. Priserne stiger ofte i takt med at afrejsedagen nærmer sig, så for at sikre den bedst mulige pris anbefaler vi at man booker sin rejse så tidligt som muligt.

Hvad er ikke inkluderet i prisen for min pakkerejse?

Rejseforsikring, transfer og udgifter til forbrug i løbet af din fodboldrejse er ikke inkluderet i prisen

Med dine rejsedokumenter vil du modtage information om hvordan du kommer fra lufthavnen med offentlige transportmidler.

Kan jeg forlænge min rejse?

Ja. Vores fodboldrejser kan tilpasses og ændres så de passer dig bedst, og din rejse kan derfor sagtens forlænges, men ikke forkortes på grund af kick-off tid til den kamp du vil besøge. Du kan bruge kalenderen til at bestemme dine foretrukne rejsedatoer. Prisen for de ekstra hotelovernatninger vil blive udregnet for dig. Bemærk venligst at du ikke kan rejse afsted hverken senere end eller rejse hjem tidligere end de datoer vi har markeret. Disse datoer er valgt for at tage hensyn til eventuelle ændringer i kamptidspu 

Er transfer inkluderet i prisen?

Din rejse omfatter ikke transfer. Der bliver oplyst hvorledes du kommer fra lufthavnen og til hotellet, og ligeledes fra hotellet og til stadion, ved hjælp af offentlige transportmidler. Du vil modtage disse oplysninger sammen med dine rejsedokumenter.

Er det muligt at bestille en 1-dags tur?

Det er desværre ikke muligt at rejse af sted og komme hjem igen på samme dag. Det skyldes kampens længde, og derfor kræves et ophold på minimum én overnatning.

Kan jeg være sikker på at min pakkerejse virkelig er til rådighed?

Alle rejse-bookinger der afgives online er med garanti til rådighed, og du er således sikret en bestemt flyrejse, et bestemt hotel og bestemte siddepladser på stadion.

Hvorfor er rejser til spanske og italienske ligakampe altid 3 dage lange?

De spanske og italienske liga kampe spilles oftest på lørdage eller søndage. Den nøjagtige kampdato samt kampens start tidspunkt annonceres 10 dage før kampen spilles. Vores rejser er sammensat i overensstemmelse med denne sene annoncering så du ikke behøver at være nervøs for at din rejse er for kort. 

Booking

Er det muligt at I kan sende mig en brochure?

Det er desværre ikke muligt for os at sende dig en brochure med posten. Vores samlede udvalg af produkter, priser og tilgængelighed vises tydeligt på vores hjemmeside. Ved at arbejde på denne måde er vi i stand til at holde vore omkostninger så lave som muligt og derved kan vi tilbyde dig den billigst mulige fodboldrejse

Hvornår vil jeg modtage mine fodboldbilletter

Dine rejsedokumenter vil blive sendt senest 7 dage inden afrejsen som et PDF dokument. I dette dokument vil du finde dine flybilletter som E-tickets, din voucher til hotellet og information om levering af dine fodboldbilletter. Dine billetter bliver leveret til dit hotel med kurer, hvorefter hotellets personale skriver under på at de har modtaget billetterne og derefter opbevarer dem på et sikkert sted, indtil du kan afhente dem i receptionen. Fodboldbilletter bliver som regel leveret dagen før kampen og senest kl 10.00 på kampdagen hvis det er en weekend kamp og senest kl 15.00 når det er midtugekamp. Det er desværre ikke muligt at sende billetterne til din hjemmeadresse. Dette skyldes at billetterne ofte afsendes fra klubben ganske kort tid før afrejsedagen og dermed er det ikke sikkert at vi kan få dem frem til din hjemmeadresse i tide. Levering af billetter til hotellet er den mest sikre og pålidelige måde som vi har årelang erfaring med.

Læs venligst mere om vores 100 % siddeplads garanti

Hvad sker der efter jeg har afgivet min booking?

Straks efter du har gennemført din booking, dvs. inden for et par minutter, vil du via e-mail modtage en bekræftelse på din booking og betaling. Denne bekræftelse viser også alle flyrejser, hoteller og eventuelle ekstra elementer, der er tilføjet til din booking. Senest 7 dage før afrejse vil du modtage dine rejsedokumenter via e-mail. Disse dokumenter indeholder oplysninger såsom:

  1. Bekræftelse på flyrejserne samt de instruktioner du behøver for at tjekke ind online eller i lufthavnen. Vi anbefaler at du altid tjekker ind online hjemmefra. Flybilletterne er såkaldte e-billetter, der udstedes af flyselskabet. Du vil ikke modtage flybilletter med posten. Alle billetter er i dit navn, og navnet skal matche dit pas eller detaljerne på dit nationale identifikationskort. Det bookingnummer du ser på dine rejsedokumenter er ligeledes vigtigt.
  2. Bekræftelse på dit hotel. Du vil modtage en booking-reference og voucher. Bemærk at du også kan tjekke ind på hotellet ved at fremvise dit pas (hvis det er nødvendigt kan du ligeledes fremvise voucherne).
  3. Bekræftelse på dine fodboldbilletter. Dokumenterne indeholder en bekræftelse på bookingen af dine fodboldbilletter. Fodbold Billetterne vil blive sendt til hotellet med kurer før kampen - en leveringsmetode der er 100% sikker. Eventuelle vouchers til stadionrundvisning(er) vil blive leveret sammen med dine fodboldbilletter.
  4. Nødnummer som du kan bruge til at få fat på os i løbet af din rejse. Her kan du få fat på os 24 timer i døgnet, i det usandsynlige tilfælde at du har presserende spørgsmål, der skal besvares af os i løbet af din rejse.
  5. Rutebeskrivelse fra lufthavn til hotel og fra hotel til stadion.

Med dine rejsedokumenter og dit pas i lommen er du nu klar til at tage af sted på din rejse!

Hvor kan jeg købe en kampbillet og intet andet?

Vi har desværre ingen samarbejdspartner, der udelukkende tilbyder salg af billetter. Du kan selv prøve at undersøge markedet online, men det er dog ikke noget vi anbefaler eftersom der er så utroligt mange uofficielle billetter til salg på internettet.

 

Rejsen er en gave. Hvilken adresse skal jeg udfylde?

Udfyld venligst adressen på den person, som betaler for turen. Al kommunikation og samtlige bekræftelser vil blive sendt til den e-mail adresse, der oplyses når bookingen afgives. Så hvis det er en overraskelse venligst sørg for at e-mail adressen er din og ikke til modtageren. En anden mulighed er at købe et gavekort til fodboldtravel.dk. Gavekortet kan blive indløst mod en af vores fodboldrejser

Er det muligt at komme til jeres kontor for at afgive min booking?

Vi er en 100% internetbaseret rejsearrangør, og vores kontor er desværre ikke i stand til at yde denne service. Vi beder dig derfor venligst om at afgive din booking online, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår problemer i løbet af bookingprocessen. Vi vil med glæde hjælpe dig med din booking.

En af passagererne sidder i kørestol. Tilbydes der specielle pladser til mindre invalide. 

Mange klubber har ikke en tydelig politik vedrørende kørestolspladser i deres stadion, hvilket selvfølgelig gør det meget vanskeligt for os at tilbyde kørestolsegnede pladser til en kamp. Til rejser til FC Barcelona vi kan nogle gange tilbyde kørestolsegnede pladser og også til Manchester United. Venligst kontakt os og vi vil bestræbe os på at gøre det bedste for at hjælpe dig. For andre klubber råder vi dig til at tjekke på deres officielle hjemmeside, hvor det normalt er muligt at søge om disse pladser.

Kan jeg afbestille min rejse

Når du har færdiggjort din booking bliver alle delene i din rejse også bestilt med det samme og derfor kan du ikke umiddelbart afbestille din rejse.

Hvis du ønsker at aflyse din rejse, venligst kontakt os per e-mail. Muligheden for at modtage en tilbagebetaling vil afhænge af hvilken rejse der er booket. Generelt er fly altid booket non-refundable; det vil sige at flyrejsen ikke kan afbestilles. For hotel booking og fodboldbilletter afhænger det af under hvilke forhold de er bestilt. Venligst kontakt os og vi vil gerne undersøge nærmere på dine vegne. Hvis din afbestilling vil blive dækket af din egen forsikring, vil vi gerne hjælpe med at sende dokumentation såfremt forsikringsselskabet kræver dette. Alle informationer og dokumentation vil blive sendt per e-mail

Hvor tidligt i forhold til rejsedag bør jeg booke min fodboldrejse?

I de fleste tilfælde er det således at jo tidligere du booker, jo billigere vil din rejse være. Dette skyldes hovedsageligt at flypriser ændrer sig og flyselskaber ofte forhøjer priserne jo nærmere man kommer til afrejsedagen.   I forbindelse med et specialtilbud eller promotion fra flyselskabet kan det ske at priserne bliver lavere, men det er undtagelser. Udbuddet af fodboldbilletter kan også ændre sig. Derfor anbefaler vi at booke så tidligt som muligt.  

Er det muligt at ringe til jeres kontor for at afgive min booking?

Vi er en 100% internetbaseret rejsearrangør, og vores kontor er desværre ikke i stand til at yde denne service. Vi beder dig derfor venligst om at afgive din booking online, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår problemer i løbet af booking- processen. Vi vil med glæde hjælpe dig med din booking

Ikke alle rejsende  i min gruppe ønsker at overvære en fodboldkamp, er det muligt at booke for disse rejsende uden fodboldbilletter? 

Ja. Det er i reglen muligt at tilpasse bookingen for de rejsende, som ikke ønsker fodboldbilletter. Venligst kontakt os per e-mail og vi hjælper dig gerne videre med din booking.

Hvad gør I med mine personlige oplysninger?

Vi anvender kun dine oplysninger til internt brug, og vi deler aldrig informationen med tredjepart. Læs venligst vores Privatlivspolitik. Dit navn vil selvfølgelig blive givet til de forskellige leverandører, men dine oplysninger vil kun blive brugt til kommunikation, der vedrører din booking.

Fodboldbilletter

Hvor vil jeg komme til at sidde på stadion?

Alle priser på vores hjemmeside er baseret på standard kampbilletter, men det er muligt at opgradere disse. Se venligst trin 2 i bookingprocessen for at få mere information om de tilgængelige opgraderinger og en forklaring på siddepladserne.

Kan mine billetter blive leveret til mig i Danmark?

Det er desværre ikke muligt at levere billetterne til dig i Danmark. Dette skyldes at billetterne ofte sendes meget kort tid før afrejsedagen, og der er ikke tid nok til at få dem leveret til dig. Du vil derfor få billetterne leveret til dit hotel. Billetterne leveres med kurer til dit hotel, hvorefter hotellets personale skriver under på at de har modtaget billetterne og derefter opbevarer dem på et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen på ankomstdagen eller på dagen hvor kampen spilles. Denne leveringsmetode er utroligt sikker.

Billetterne der bliver leveret kan være traditionelle billetter eller som E-billetter

Vil jeg og mine rejsekammerater komme til at sidde sammen på stadion?

Det er naturligvis fodboldkampen, der er højdepunktet på jeres rejse, og vi forstår selvfølgelig at du og dine rejsekammerater gerne vil kunne nyde kampen samtidig med at I kan tale sammen! Derfor tilbyder vi en unik 100% siddeplads-garanti, der sikrer at I altid vil få op til 3 siddepladser sammen på stadion. Hvis du rejser med en gruppe på mere end 3 personer, bliver vi måske nødt til at dele din gruppe op i mindre grupper (for eksempel 2 + 2 billetter), men du er altid garanteret at der er ingen enkelt siddepladser.  Læs mere i vores 100% siddeplads-garanti.

Hvad tid starter kampen?

I de fleste tilfælde kendes kampens nøjagtige starttidspunkt endnu ikke, men det vil blive officielt bekræftet 10 dage før afrejse. Vores rejser er skræddersyet således at din flyrejse altid er forbundet med kampen.

Kan datoen for kampen blive ændret?

Hvis datoen for kampen bliver ændret så den ikke længere passer ind i din rejseplan, kan vi justere dine rejsedatoer for at sikre, at du kan overvære kampen. Du kan sikre dig selv mod ekstra omkostninger ved at booke en Service Package Plus eller Service Package Premium Plus. Læs mere om vores Service Packages.

Flyrejser

Vil tidspunktet for min ankomst med fly være for tæt på kampstart?

Vi sikrer os selvfølgelig at tidspunkterne i din pakkerejse er tilpasset således at de stemmer overens med det planlagte tidspunkt for kampstart. Vores rejser er skræddersyet så din flyrejse altid er forbundet med kampen, og derudover er du beskyttet af vores såkaldte MatchProtect-garanti, som sikrer at din rejseplan altid passer til kampen.

Hvad er navnet på det flyselskab jeg rejser med?

Du vil få oplyst navnet på flyselskabet sammen med din booking-bekræftelse, der afsendes via e-mail efter du har afgivet din booking.

Får jeg tilsendt papir-flybilletter?

Nej, alle de flyselskaber vi samarbejder med udsteder elektroniske billetter. Du vil modtage dit referencenummer og alle de instruktioner du behøver for at kunne tjekke ind i lufthavnen. Det er det eneste du behøver for at kunne boarde dit fly.

Hvorfor bliver jeg opkrævet betaling for flytillæg?

De rejse-priser der oplyses på denne hjemmeside er baseret på flyvninger, hvor man ofte ikke skal betale flytillæg. De viste flytillæg afspejler de ekstraomkostninger, der er forbundet med at flyve fra visse lufthavne eller på visse ugedage. Hjemmesiden vil tilføje eller fratrække det korrekte flytillæg fra rejsens pris.

Hvor meget bagage må jeg tage med?

Standard er der inkluderet håndbagage til din flyrejse.Hvis du ønsker at bringe ekstra bagage med, kan det blive forudbestilt via vores hjemmeside i forbindelse med din booking af en fodboldrejse.Fordelen ved kun at rejse med håndbagage er en hurtigere check-in i lufthavnen og nemmere at komme videre i ankomst lufthavnen, da du ikke behøver at vente på bagage. De fleste flyselskaber tillader de nævnte størrelser for håndbagage, se længere nede i denne mail. Dog anbefales at du tjekker med flyselskabet for deres regler. 1 styk håndbagage per person: Maksimum vægt 10 kg. Maksimum størrelse (L x H x B) 55 x 35 x 25 cm. Flydende ting er tilladt, så længe hver af dem er i en beholder med et maksimum indhold af 100 ml .Alle beholdere skal være i en gennemsigtig, forseglet 1 liter klar plasticpose, der ikke må måle mere end 20 x 20 cm

Hvilken lufthavn flyver jeg fra ?

Vores rejser kan blive skræddersyet til dine ønsker. Venligst indtast din foretrukne afgangslufthavn i begyndelsen af booking processen og alle tilgængelige flyvninger og tider vil blive vist for dig. Den endelige pris vil blive beregnet ud fra dit valg af afgangslufthavn 

Hotel

Kan jeg selv vælge hvilken type værelse jeg vil bo på?

Når du søger efter et værelse er det muligt at angive dine ønsker med hensyn til værelse. Du vil kunne vælge type værelse i trin 3 i bookingprocessen. Du vil først kunne vælge det hotel du ønsker og derefter vælge type værelse i det næste trin.

Er overnatningerne inklusive morgenmad?

Det varierer ved de forskellige værelsestyper. Du bedes vælge dit foretrukne hotel. Når du har valgt det, kan du på den næste side (nederst på siden) finde en detaljeret beskrivelse af hotellet. Her kan du også finde oplysninger om der er morgenmad på hotellet. Ofte er det muligt at vælge værelse med eller uden morgenmad ud fra dine ønsker.

Hvilket hotel kommer jeg til at bo på?

Du vil kunne vælge dit eget hotel fra et stort udbud af ledige hoteller i bookingprocessen.

Rejsedokumenter

Hvornår vil jeg modtage mine rejsedokumenter?

Umiddelbart efter du har afgivet din booking vil du modtage en e-mail-bekræftelse af din betaling samt en registrering af din rejse. Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før afrejse.

Hvilke oplysninger er angivet i rejsedokumenterne?

Vi giver dig et komplet og omfattende overblik over din booking, inklusive oplysninger om dine flyrejser, dit hotel og dine kampbilletter, samt ruten fra lufthavnen til hotellet  Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os hvis der er uklarheder eller spørgsmål i forbindelse med oplysningerne i dine dokumenter.

Hvor vil jeg komme til at sidde på stadion?

Du vil kunne vælge fra forskellige kategorier. Hvis ikke der er angivet andet vil du få siddepladser i sektionen for hjemmepublikum på stadion.

Ændringer

Jeg ønsker at ændre navnet på en eller flere af de personer der rejser sammen. Er det muligt?

Det er muligt at ændre et navn i bookingen, dog opkræver vi et administrationsgebyr på 186 kr. per person per ændring. Dertil kommer eventuelle gebyrer som opkræves af flyselskabet. Navneændring til dit hotel og dine fodboldbilletter er gratis.

Send os venligst en skriftlig anmodning om navneændring via e-mail. Derefter beregner vi prisen for ændringen og oplyser dig om denne. Bemærk venligst at det altid gælder, at jo tidligere du kontakter os vedrørende en ændring, desto billigere bliver det at få den foretaget. Det fulde beløb for gebyr(er) for en ændring skal altid betales før din booking kan ændres.

Jeg har afgivet min booking, men nu vil jeg gerne opgradere mine billetter til kampen. Er det muligt?

Du kan kontakte os via e-mail og oplyse hvilken kategori du ønsker at opgradere dine billetter til. Hvis den nye ønskede billetkategori er til rådighed sender vi dig en e-mail med prisen for denne kategori plus eventuelle ekstraomkostninger.

Kan datoen for kampen blive ændret?

Hvis datoen for kampen bliver ændret så den ikke længere passer ind i din rejseplan, kan vi justere dine rejsedatoer for at sikre, at du kan overvære kampen.  Du kan sikre dig selv mod ekstra omkostninger ved at booke en Service Package Plus eller Service Package Premium Plus.

Er det muligt at ændre til et andet fly rejsetid? 

Når du laver en booking via vores hjemmeside bliver dit fly booket med det samme og direkte hos det valgte flyselskab. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe dig, vær dog opmærksom på at flyselskaber kan opkræve et gebyr for en ændring. Venligst kontakt os per e-mail med tydelig beskrivelse af de ændringer der ønskes. Vi kontakter derefter flyselskabet på dine vegne og undersøger hvor meget det vil koste i administrationsgebyr at ændre.  

En af mine rejseledsagere kan ikke længere rejse. Kan vi bede en anden pereson om at tage med.

Det er muligt at ændre til en anden person i bookingen. Vi kan hjælpe dermed og det er normalt underlagt

et administrationsgebyr på 186 kr per person per ændring. Dertil kommer eventuelle gebyrer som opkræves af flyselskabet. Navneændring til dit hotel og dine fodboldbilletter er gratis.

Send os venligst en skriftlig anmodning om navneændring via e-mail. Derefter beregner vi prisen for ændringen og oplyser dig om denne. Bemærk venligst at det altid gælder, at jo tidligere du kontakter os vedrørende en ændring, desto billigere bliver det at få den foretaget. Det fulde beløb for gebyr(er) for en ændring skal altid betales før din booking kan ændres.

Om os

Hvem er FodboldTravel

Du kan finde information vedrørende vores firma på vores hjemmeside. Hvis du har yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

Fodboldkampen

Må jeg tage et kamera med ind på stadion?

Hvis kameraet i din telefon ikke er tilstrækkeligt og du ønsker at bringe et kamera ?

Officielt er det ikke tilladt at tage et kamera (video) med indtil kampen. Du vil dog opleve at mange fans bringer et kamera for at kunne tage billeder af disse vigtige øjeblikke. I praksis er det usandsynligt at du oplever problemer men vær opmærksom på at der er imod reglerne 

Hvornår vil kampen blive bekræftet

Den officielle dato og tidspunkt vil blive bekræftet cirka 10 dage før kickoff. En kamp der er planlagt til en lørdag kan blive ændret til en søndag den samme weekend og modsat

Hvor kan jeg finde den officielle bekræftede kampdag og tidspunkt  

Vi anbefaler at anvende BBC ´s hjemmesiden for de sidste opdateringer for de aktuelle og mest nøjagtige informationer vedrørende kampen (vær dog opmærksom på at der 1 times tidsforskel med England). Ved vigtige kampændringer tager vi kontakt til dig og meddeler de ændringer der måtte være    

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev