Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til FC Barcelona

4.2
FC Barcelona anmeldelser
Fodboldrejser til FC Barcelona scorer i gennemsnit 4.2 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Genvej til:

Med fire klik til Camp Nou

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

Det er en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse at overære en FC Barcelona-kamp på det gigantiske Nou Camp (med en kapacitet på over 98.000 tilskuere). I sidste sæson vandt Barça den såkaldte 'Copa del Rey', og holdet, der nu trænes af Ernesto Valverde, fremviser med garanti både frygtløse angreb og spektakulær fodbold.

Mere om FC Barcelona

Klub info

FC Barcelona har en lang og stolt historie bag sig, og klubben har vundet mange nationale og internationale trofæer. Barça er i øjeblikket inde i den mest succesfulde periode i klubbens historie, og takket være den kyndige vejledning fra klubbens træner Tito Vilanova og ikke mindst den tidligere cheftræner Josep ’Pep’ Guardiola er fantastisk fodbold blevet belønnet med et væld af titler. Josep ’Pep’ Guardiola blev udnævnt som træner i 2008/2009-sæsonen og siden har de såkaldte Blaugranas vundet intet mindre end 11 trofæer, herunder 3 liga-titler og 2 Champions League-titler. Den spillestil, der oprindeligt blev indført af den hollandske træner Rinus Michel (dvs. fodbold kombineret med høj hastighed og konstant tryk på angrebet), er blevet klubbens varemærke, og med de topspillere som FC Barcelona besidder, resulterer det ofte i spektakulær fodbold. Josep ’Pep’ Guardiola forlod sin post efter sidste sæson og Tito Vilanova har nu overtaget.

 

Oprindelse FC Barcelona blev stiftet den 29. november 1899 af schweizeren Hans Kamper. Som 22-årig var han egentlig på vej til Afrika, hvor han havde planer om at hjælpe sin onkel med at etablere et selskab, der handlede med sukker, men han endte med at blive i Barcelona. Han elskede fodbold, og efter at have indsat en annonce i sportsmagasinet Los Deportes grundlagde han ”Barcelona Football Club” sammen med nogle engelske og schweiziske tilhængere.

FC_Barcelona_logo
Football Club Barcelona.

Kamper, der senere ændrede sit navn til Joan Gamper, valgte blå og lilla som klubbens farver og udnævnte sig selv som holdets første anfører. I årene mellem 1899 og 1903 spillede han 48 kampe og scorede mere end 100 mål, og i mange år derefter var han klubbens præsident og den drivende kraft bag dens fortsatte vækst og udvikling. I sit privatliv var han dog mindre heldig, og han begik selvmord den 30. juli 1930 som en mand, der var plaget af personlige og økonomiske problemer. Som en hyldest til klubbens grundlægger spiller FC Barcelona den dag i dag stadig sæsonens årlige åbningskamp i håb om at vinde Joan Gamper-trofæet.

Mere end fodbold, mere end en klub

FC Barcelona er bedst kendt for at spille fodbold af høj kvalitet, men Barça er mere end blot en fodboldklub. FC Barcelona er en alsidig sportsklub med professionelle og internationale tophold inden for både basketball, håndbold, futsal (5 spillere på hvert hold) og rulleskøjtehockey. Alle disse sportsgrene er utroligt populære i Spanien. Derudover har klubben stadig amatørsektioner inden for kørestolsbasketball, atletik, rugby, baseball, volleyball, hockey, ishockey og kunstskøjteløb. Udover Nou Camp-stadion ejer klubben også det tilstødende Mini Estadi (se foto); et stadion med en kapacitet på 15.000 tilskuere, hvor Barça B, Barça C og nogle gange også Barças ungdomshold spiller deres kampe. Holdene for basketball, håndbold og indendørsfodbold (futsal) spiller deres kampe på deres helt eget stadion ved navn Palau Blaugrana, der ligger tæt ved Nou Camp og som har en kapacitet på over 7.000 tilskuere. Derudover findes der en skøjtebane på Barças område. Klubbens slogan ‘més que un club’ (mere end en klub) vidner om, at FC Barcelona er andet og mere end blot en sportsklub, og det viser tydeligt at FC Barcelona udgør et symbol, der er dybt forankret i den catalanske uafhængighed og som støtter socialpolitiske temaer såsom uddannelse, kunst og kultur. Både i Catalonien og i udlandet er FC Barcelona utroligt aktiv inden for den sociale og humanitære udvikling.

FC Barcelonas logo

Det vi i dag kender som FC Barcelonas logo blev designet af Carles Comamala i 1910. Han spillede for klubben i årene mellem 1903 og 1912, og derudover var han både medicinstuderende og en dygtig kunstner. Han vandt en konkurrence der var arrangeret af klubben om at designe et nyt klublogo.

Barcelona Logo

Siden da har den såkaldte ‘escudo’ fået nyt design op til flere gange (senest i 2002), men logoets grundlæggende udseende har ikke ændret sig. Det er stadig formet som en "olla", der er en traditionel catalansk madkrukke. Det røde kors på den hvide baggrund, der ses på logoets øverste venstre del, er Sankt Jordis kors, Cataloniens skytshelgen. Delen med de røde og gule streger symboliserer ‘senyera’, der er det officielle flag for Barcelona og Catalonien. Bogstaverne F.C.B. der ses nedenfor stregerne er selvfølgelig klubbens initialer, og fodbolden i den nederste del af logoet repræsenterer Barcelonas største sportsgren. Fodbolden er placeret på en baggrund holdt i blå og lilla, der er holdets farver.

Rundvisning på stadion og museet

Klubben kalder rundvisningen på stadion for “Nou Camp Experience”, og det er et ganske passende navn eftersom den omfatter et besøg på Barças museum, der i sig selv er lidt af en oplevelse. Det er det mest besøgte museum i hele Spanien! På denne rundvisning kommer man bagom kulisserne og besøger alt fra spillernes omklædningsrum til presserummet, VIP-boksen, den spændende spillertunnel og selve banen - ingen del af stadion holdes hemmelig! Museet indeholder ikke kun en samling af flotte trofæer; her kan man også gennemleve klubbens 111-årige historie og se flere bemærkelsesværdige personlige ejendele fra både spillere og trænere, der engang var tilknyttet klubben. Billetter til rundvisningen på stadion og museet kan nemt tilføjes online når du bestiller din fodboldrejse til FC Barcelona på vores hjemmeside.

Hvad betyder ordet “cule”?

I Spanien omtaler man generelt Barça-fans som “cules”, der bogstaveligt talt betyder “numse” eller “røv”. Udtrykket har sine rødder langt tilbage i klubbens mangeårige historie. I årene mellem 1909 og 1922 spillede FC Barcelona sine hjemmekampe på stadionet L'Escopidora, og tilhængere der ikke havde råd til billetten klatrede ofte op og satte sig på de vægge der omgav stadion, for på den måde at kunne overvære kampen. For de forbipasserende uden for stadion var det kun tilhængernes bagdele der var synlige, og det var altså dét, der gav dem tilnavnet “cules”.

UNICEF på ryggen af trøjen

År 2006 markerede afslutningen på en vidunderlig tradition, der havde fulgt FC Barcelona i 107 år, for det var året hvor man for første gang i klubbens historie viste navnet på en sponsor på den klassiske blå/lilla trøje. Det var dog ikke navnet på et kommercielt brand, som det ses i så mange andre klubber i verden, men i stedet logoet for UNICEF, der er FN’s børnerettighedsorganisation.

fc_barcelona_home_shirts

Hvor andre klubber modtager millioner af dollars fra deres trøje-sponsorer, så donerer Barça hvert år €0.5 mio. til UNICEF’s projekter for børn over hele verden. Gennem denne forbindelse til UNICEF, hvor også Lionel Messi spiller en vigtig rolle som UNICEF ambassadør, sørger klubben for at give et positivt bidrag til børn, der vokser op under svære omstændigheder såsom sult, fattigdom, sygdom eller krig. "Gennem sporten kan børn og voksne over hele verden blive forbundet med hinanden, og på den måde kan man formidle vigtige budskaber," siger Jan Bouke Wijbrandi, der er direktør for UNICEF Holland. UNICEF har nu gjort plads på trøjen til en ny aftale med Qatar Foundation. Med disse har klubben fornyligt indgået en 5-årig sponsoraftale til en skønnet værdi af €30 mio. om året.

Nou Camp

Nou Camp, der bogstaveligt talt betyder "ny bane", blev indviet den 24. september 1957 med en kamp mellem FC Barcelona og Legia Warszawa (4-2). Stadionet har en kapacitet på 99.354 tilskuere og er 48 meter højt, og banen måler 105 x 68 meter. FC Barcelona-museet og -butikken er placeret i samme kompleks. Udover fodboldkampe afholdes der regelmæssigt popkoncerter på Nou Camp, og den 17. november 1982 afholdt pave Johannes Paul II en messe på stadionet for 120.000 mennesker.

Totalfodbold

Det var den hollandske træner Rinus Michels der introducerede den såkaldte ‘totalfodbold’-spillestil i Barcelona, og et par år senere erobrede det hollandske landshold, under Michels ledelse, hele verden med denne særprægede stil. Det er ganske usædvanligt at denne spillestil stadig udgør en central del af den måde Barcelona spiller på i dag.

Canto del Barça (hymne)

Ved hver eneste hjemmekamp synger de passionerede Barcelona-fans denne hymne, og det er altid et meget imponerende øjeblik. Lær ordene udenad så du kan slutte dig til de næsten 100.000 andre fans når de synger ”El Canto”! Tot el camp, és un clam, (Hele banen er et råb) som la gent blaugrana, (vi er Blaugrana-folket) tant se val d'on venim, (uanset hvor vi kommer fra) si del sud o del nord, (det være sig syd eller nord) ara estem d'acord, estem d'acord, (nu er vi alle enige, er vi alle enige) una bandera ens agermana. (et flag forener os i broderskab.) Blaugrana al vent, (Blaugrana med vinden) un crit valent, (en tappert råb) tenim un nom, el sap tothom: (vi har et navn, som alle kender:) Barça! Barça! Barça! (Barça! Barça! Barça!) Jugadors, seguidors, (Spillere, tilhængere) tots units fem força. (sammen er vi stærke.) Són molts anys plens d'afanys, (Der var mange succesfulde år) són molts gols que hem cridat, (vi har scoret mange mål) i s'ha demostrat, s'ha demostrat, (og det er bevist, det er bevist) que mai ningú no ens podrà tòrcer. (at ingen nogensinde kan slå os.) Blaugrana al vent, (Blaugrana med vinden) un crit valent, (en tappert råb) tenim un nom, el sap tothom: (vi har et navn, som alle kender:) Barça! Barça! Barça! (Barça! Barça! Barça!)

 


Oplevelser vores kunder har haft

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FodboldTravel.dk
Læs anmeldelser

Oplevelser vores kunder har haft

K. Møller Kristensen, 20 maj 2018
FC Barcelona - Real Sociedad

Vi havde et par fantastiske dage i Barcelona. Vi har ingen problemer haft på nogen måde ifht. Fodboldtravel. Alt har fungeret. Største problem var at vi måtte vente noget ekstra tid på, at hotelværelset blev klar. Men da hotellet ligger 100 meter fra Ramblaen, var det ikke svært at få tiden til at gå. Flyveturen kan der heller ikke indvendes noget imod. Det var dejligt, at vi sad sammen på stadion. Da det var Iniestas farvel, var en super stemning sat på stadion. Og hele showet før og efter kampen var en stor oplevelse. Så herfra kan fodboldtravel klart anbefales. Det var virkelig nemt og rigtig godt.

 

Tip: Vi vil anbefale tapasrestauranten Ciudad Condal (Citat Comtal). Super lækkert og behøver slet ikke at koste mere end 500 kr for to personer.

J. Borkner, 2 personer 14 marts 2018
FC Barcelona - Chelsea FC (FC Barcelona section)

Super service fra fodboldtravel. Kan ikke finde på at tage på fodbold ture andre steder end gennem fodboldtravel.

M. Davidsen, 2 personer 14 marts 2018
FC Barcelona - Chelsea FC (FC Barcelona section)

Det hele var meget fint planlagt fra fodboldtravel side, vi fik billetterne til kampen nogen timee før planlagt. Så alt i alt super service. De to gange jeg har rejst med fodboldtravel, har der ikke været nogen former for problemer.

 

Tip: Tag på stadionrundvisninger, det er sku noget helt specielt.

 

DKT033317

J. Borkner, 2 personer 14 marts 2018
FC Barcelona - Chelsea FC

Super service fra fodboldtravel. Kan ikke finde på at tage på fodbold ture andre steder end gennem fodboldtravel.

M. Davidsen, 2 personer 1 januar 1970
FC Barcelona - Chelsea FC

Det hele var meget fint planlagt fra fodboldtravel side, vi fik billetterne til kampen nogen timee før planlagt. Så alt i alt super service. De to gange jeg har rejst med fodboldtravel, har der ikke været nogen former for problemer.

 

Tip: Tag på stadionrundvisninger, det er sku noget helt specielt.

T. Sørensen, 2 personer 4 november 2017
FC Barcelona - Sevilla FC

Nemt at booke og fin betjening . Var fra start meget i tvivl om hotel , og fik mulighed for at ombooke, men valgte det alligevel pga beliggenhed . Flyttede hotel til en noget bedre standard med ligeså god beliggenhed og brugte ekstra 1700kr på det. Og det var det værd. Det var simpelthen for ringe værelse og morgenmad lig nul

 
Anonym, 2 personer 4 november 2017
FC Barcelona - Sevilla FC

Rigtig godt konceptet hvis man ikke er vant til at rejse. Super service. Svar med det samme!!

 
F. Falkenhøj, 2 personer 4 november 2017
FC Barcelona - Sevilla FC

Vil gerne takke for en utrolig service og hjælp over telefonen

 
Tip:  Maden er god og prismæssig billig, selv på La Rambla
 
T. Slott, 2 personer 6 maj 2017
FC Barcelona - Villareal CF

Fantastisk oplevelse!!! Alt gik som smurt - vejret var godt og en fantastisk kamp, som Barcelona naturligvis vandt :-) Hotellet middelmådigt - men det var som forventet. Omvendt ganske hyggeligt og man følte sig tryg, hvilket var klart det vigtigste. 97-98.000 tilskuere på Camp Nou... utroligt nok ikke så larmende. Men det er nok bare den spanske mentalitet. Men vi sad lavt på niveau 2 (ud af 4) på den ene langside lidt ude i siden - med kategori 1 billetter. Det var super pladser og vi sad fremragende! Billetterne lå klar som lovet på hotellet, så alt var i skønneste orden. Alt i alt en super fed oplevelse!!!

Tip: Husk at få printet boarding pas, hvis I skal mellemlande i England. Vi brugte bare vores e-tickets både til og fra Barcelona, men da vi på vejen hjem skulle mellemlande i Gatwick lufthavnen i England, kunne vi ikke komme videre uden printede boardingpas. Det gav en lille udfordring, da Norwegian ikke var tilstede sent - omvendt var der et nummer vi kunne ringe til, og så kom der hurtigt hjælp og vi kunne komme helt hjem. Mener ikke jeg har læst nogle steder, at boarding pas SKAL printes - alle andre steder kunne vi som nævnt fint bare bruge vores e-tickets.

Anonym, 2 personer 19 marts 2017
FC Barcelona - Valencia CF

Vi bestilte en pakke rejse med hotel og kampbilletter til Camp Nou, og jeg kan varmt anbefale fodboldtravel. Vi fik en super kompetent rådgivning og vejledning gennem hele forløbet mht. stadion besøg, kampbilltter og om byen generelt. Desuden var supporten i forbindelse med spørgsmål før og under rejsen helt kanon, hvilket blot gjorde vores oplevelse endnu bedre. Så alt i alt havde vi en fremragende oplevelse med fodboldtravel.

Bente Lassen Hansen, 4 personer 4 marts 2017
FC Barcelona - Celta de Vigo

Vores oplevelse var rigtig god og det var en fantastisk oplevelse vi havde sammen med vores 2 børnebørn. Børnebørnene går meget op i fodbold og de havde set frem til at besøge Camp Nou, og de fik til fulde deres forventninger opfyldt. Vi var meget overraskede over hvor fantastisk det var at se kampen fra vores pladser i niveau 3. Det var nemt at booke vores rejse med FodboldTravel.dk og når vi havde behov for hjælp fik vi en rigtig god service fra repræsentaterne via telefonen. Det var vores første besøg i Barcelona og vi er parate til at foretage en ny rejse til byen, som har utrolig mange muligheder for oplevelser. Det er en smuk by og der bliver gjort meget for at byen præsenterer sig ren og pæn.

B. Alving, 2 personer 4 marts 2017
FC Barcelona - Celta de Vigo

Det hele var 100% OK. Min mand fik som 50 års gave af mig (konen) en forlænget weekend i Barcelona, inkl. en fodboldkamp på Camp Nou. Det var supernemt at bestille det hele som en pakke, jeg ringede til FodboldTravel 1 gang for opklarende spørgsmål og fik en god hjælp. Hotellet (Hotel Astoria) var fint, meget venligt personale, Biletter lå som aftalt lørdag morgen i hotel receptionen og det tog kun 10 min. med Metro til Camp Nou. Kampen var d. 4. marts og der var ca. 77.000 meget begejstrede, syngende og glade forboldfans. En kæmpe oplevelse for os begge. Vi følte os trygge og godt tilpas både på Camp Nou og i Barcelona generelt. En fantastisk smuk og spænende by med meget at byde på.

Tip: Metro nettet er nemt at bruge. man kan købe en Hola BCN billet, så kan man køre i op til 7 dage. Kom i god tid på Camp Nou, der er meget at se på, og der er god styr på de mange fans som kan fylde Camp Nou. Højt sikkerhedsniveau.

Michael Persson, 3 personer 4 februar 2017
FC Barcelona - Athletic Bilbao

Det hele gik fantastisk, jeg vil absolut rose Fodbold Travel for nogle fantastiske pladser på stadion, hotellet var godt lå perfekt i forhold til metroen og stadion.

Tip: Sørg for at komme et par timer til stadion før kampstart, der er en helt fantastisk stemning, fans stimler sammen, ved hovedvejen for at få et glimt af deres idoler, som kommer i deres flotte øser, og tro mig de ved lige nøjagtig, hvem der har hvilken vogn.

Jørn Stiil Frederiksen fra Horsens, 3 personer 17 april 2016
FC Barcelona - Valencia CF

Helt igennem en perfekt rejse, hvor jeg selv bookede fly. Resten af turen var fortrinligt arrangeret af FodboldTravel. Især er det værd at bemærke, at min oprindelige rejse måtte ombookes på grund af sygdom. Det klarede FodboldTravel til UG med kryds og slange.

Tip: Spar ikke en lille opgradering af hotel og kampbillet. Det betaler sig. Hilbert Vedder uit Almere, 5 personen

Conni Jensen fra Greve, 2 personer 16 marts 2016
FC Barcelona - Arsenal FC

En fantastisk tur til Barcelona, hvor vi så kampen ml Barcelona og Arsenal, trods massivt regnvej en intens og stemningsmættet oplevelse på stadion. Det var nemt at booke, alt var i top inden afrejse, alt fungerede under opholdet, hjemrejsen ligeledes. Var i Barcelona i 24 timer, men nåede b.la at opleve Basilikaen Familia Sagrade, hvilket bygningsværk

Tip: Har du kun kort tid i Barcelona, så brug taxa til transport, særdeles rimelige priser

Mikael Seiling fra Mårslet, 6 personer 12 marts 2016
FC Barcelona - Getafe CF

Super fed oplevelse, alt klappede som det skulle, kampen blev godt nok flyttet fra søndag til lørdag, men det gjorde bestemt ikke noget, da vi så have hele søndagen til at se Barcalona.

Tip: Køb en rejse til metroen hjemmefra, så du slipper for at skal stå i kø for at købe en billet, det have vi gjort, og det var super nemt.

Anonym, 2 personer 28 februar 2016
FC Barcelona - Sevilla FC

Meget nemt at bestille via fodboldtravel.kampbilletter var der dagen efter sendt med DHL flot

Tip:et par dage er ikke nok til den skøn Barcelona

Rikke Andersen fra Hårby, 5 personer 14 februar 2016
FC Barcelona - Celta de Vigo

Det var første gang vi rejste med fodboldtravel.dk og vi var utrolig godt tilfreds. Jeg synes særligt godt om at man let kan vælge mellem lufthavne og afgange og på den måde hurtigt kan finde den bedste og billigste afgang. Hotellet var overalt forventning - jeg havde telefonisk kontakt med en repræsentant en enkelt gang og der var fin service og jeg fik klart svar på mit spørgsmål. Camp Nou er jo altid dejlig - vi rejste 5 sammen så vi havde ikke nogen forventning om at kunne sidde sammen alle 5 men vi fik dog billetterne så tæt på hinanden at vi stadig havde fornemmelsen af at være sammen om oplevelsen. Alt i alt var vi supergodt tilfredse og vil bestemt checke priser her næste gang vi skal afsted

Tip: Hvis det er første gang man skal på Camp Nou så er museumsturen altså et must - lad være med at spare den væk for det er virkelig en oplevelse - naturligvis er det en pengemaskine uden lige men man kan bare vælge billeder og alt det andet gejl fra. Vil man kombinere turen med shopping så husk at det meste er lukket om søndagen. Hvis man går efter noget bestemt der er udsolgt i Megastore kan man faktisk tit finde det inde i byen

Anonymt, personer 14 februar 2016
FC Barcelona - Celta de Vigo

Idet det var første gang vi skulle til Barcelona, var det vigtigt for os, at være sikker på rejse, hotel og billetter. Derfor valgte vi en pakkerejse. Rigtig godt, og nemt på denne måde. Og i Barcelona, er det vildt meget at se... Super fed tur for os.

Tip: I kan roligt tage af sted. Metroen i Barcelona er utrolig nem at finde rundt i.. Jeg købte et Metrokort til 2 dage, så kan man frit rejse rundt, som det passer.

Anonymt 12 december 2015
FC Barcelona - Deportivo La Coruña

Alt fungerede perfekt. Fly, hotel, fodboldbilleter.

Tip: Se den flotte udsigt fra Mont Juic.

Læs alle 46 anmeldelser

Kampe

Kampe dato Pris  
FC Barcelona - Girona FC
2 dage, søn.. 23 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3321 (Fly, hotel, billetter) fra kr1288 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Athletic Bilbao
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4631 (Fly, hotel, billetter) fra kr1368 (hotel, billetter)
Tottenham Hotspur - FC Barcelona (CL)
2 dage, ons.. 3 oktober 2018
fra kr4038 (Fly, hotel, billetter) fra kr3341 (hotel, billetter)
Valencia CF - FC Barcelona
2 dage, søn.. 7 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4486 (Fly, hotel, billetter) fra kr1897 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Sevilla FC
2 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3297 (Fly, hotel, billetter) fra kr1547 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Inter Milan (CL)
2 dage, ons.. 24 oktober 2018
fra kr1677 (Fly, hotel, billetter) fra kr1303 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Madrid
2 dage, søn.. 28 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5698 (Fly, hotel, billetter) fra kr4648 (hotel, billetter)
Inter Milan - FC Barcelona (CL)
2 dage, tir.. 6 november 2018
fra kr3717 (Fly, hotel, billetter) fra kr2611 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Betis
3 dage, lør.. 10 eller søn.. 11 november 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2751 (Fly, hotel, billetter) fra kr1245 (hotel, billetter)
Atlético Madrid - FC Barcelona
3 dage, lør.. 24 eller søn.. 25 november 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5215 (Fly, hotel, billetter) fra kr3859 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Villarreal CF
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2810 (Fly, hotel, billetter) fra kr1362 (hotel, billetter)
RCD Espanyol - FC Barcelona
3 dage, lør.. 8 eller søn.. 9 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3435 (Fly, hotel, billetter) fra kr2156 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Tottenham Hotspur (CL)
2 dage, tir.. 11 december 2018
fra kr3488 (Fly, hotel, billetter) fra kr1740 (hotel, billetter)
Levante UD - FC Barcelona
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4295 (Fly, hotel, billetter) fra kr2738 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Celta de Vigo
3 dage, lør.. 22 eller søn.. 23 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1114 (hotel, billet (ekskl. fly))
Getafe FC - FC Barcelona
3 dage, lør.. 5 eller søn.. 6 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3563 (Fly, hotel, billetter) fra kr1808 (hotel, billetter)
FC Barcelona - SD Eibar
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2351 (Fly, hotel, billetter) fra kr1074 (hotel, billetter)
FC Barcelona - CD Leganés
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2401 (Fly, hotel, billetter) fra kr1122 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Valencia CF
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1631 (hotel, billet (ekskl. fly))
Athletic Bilbao - FC Barcelona
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4283 (Fly, hotel, billetter) fra kr2534 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Valladolid
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1122 (hotel, billet (ekskl. fly))
Sevilla FC - FC Barcelona
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4396 (Fly, hotel, billetter) fra kr2552 (hotel, billetter)
Real Madrid - FC Barcelona
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6873 (Fly, hotel, billetter) fra kr5495 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Rayo Vallecano
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2783 (Fly, hotel, billetter) fra kr1263 (hotel, billetter)
Real Betis - FC Barcelona
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3982 (Fly, hotel, billetter) fra kr2332 (hotel, billetter)
FC Barcelona - RCD Espanyol
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3466 (Fly, hotel, billetter) fra kr1976 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Atlético Madrid
3 dage, lør.. 6 eller søn.. 7 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4610 (Fly, hotel, billetter) fra kr3166 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Sociedad
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3716 (Fly, hotel, billetter) fra kr1766 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Levante UD
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3222 (Fly, hotel, billetter) fra kr1526 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Getafe FC
3 dage, lør.. 11 eller søn.. 12 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3570 (Fly, hotel, billetter) fra kr2042 (hotel, billetter)
Se alle kampe

Med fire klik til Camp Nou

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen bookinggebyrer!

Kampe dato Pris  
FC Barcelona - Girona FC
2 dage, søn.. 23 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3321 (Fly, hotel, billetter) fra kr1288 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Athletic Bilbao
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4631 (Fly, hotel, billetter) fra kr1368 (hotel, billetter)
Tottenham Hotspur - FC Barcelona (CL)
2 dage, ons.. 3 oktober 2018
fra kr4038 (Fly, hotel, billetter) fra kr3341 (hotel, billetter)
Valencia CF - FC Barcelona
2 dage, søn.. 7 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4486 (Fly, hotel, billetter) fra kr1897 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Sevilla FC
2 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3297 (Fly, hotel, billetter) fra kr1547 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Inter Milan (CL)
2 dage, ons.. 24 oktober 2018
fra kr1677 (Fly, hotel, billetter) fra kr1303 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Madrid
2 dage, søn.. 28 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5698 (Fly, hotel, billetter) fra kr4648 (hotel, billetter)
Inter Milan - FC Barcelona (CL)
2 dage, tir.. 6 november 2018
fra kr3717 (Fly, hotel, billetter) fra kr2611 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Betis
3 dage, lør.. 10 eller søn.. 11 november 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2751 (Fly, hotel, billetter) fra kr1245 (hotel, billetter)
Atlético Madrid - FC Barcelona
3 dage, lør.. 24 eller søn.. 25 november 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5215 (Fly, hotel, billetter) fra kr3859 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Villarreal CF
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2810 (Fly, hotel, billetter) fra kr1362 (hotel, billetter)
RCD Espanyol - FC Barcelona
3 dage, lør.. 8 eller søn.. 9 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3435 (Fly, hotel, billetter) fra kr2156 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Tottenham Hotspur (CL)
2 dage, tir.. 11 december 2018
fra kr3488 (Fly, hotel, billetter) fra kr1740 (hotel, billetter)
Levante UD - FC Barcelona
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4295 (Fly, hotel, billetter) fra kr2738 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Celta de Vigo
3 dage, lør.. 22 eller søn.. 23 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1114 (hotel, billet (ekskl. fly))
Getafe FC - FC Barcelona
3 dage, lør.. 5 eller søn.. 6 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3563 (Fly, hotel, billetter) fra kr1808 (hotel, billetter)
FC Barcelona - SD Eibar
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2351 (Fly, hotel, billetter) fra kr1074 (hotel, billetter)
FC Barcelona - CD Leganés
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2401 (Fly, hotel, billetter) fra kr1122 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Valencia CF
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1631 (hotel, billet (ekskl. fly))
Athletic Bilbao - FC Barcelona
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4283 (Fly, hotel, billetter) fra kr2534 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Valladolid
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1122 (hotel, billet (ekskl. fly))
Sevilla FC - FC Barcelona
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4396 (Fly, hotel, billetter) fra kr2552 (hotel, billetter)
Real Madrid - FC Barcelona
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6873 (Fly, hotel, billetter) fra kr5495 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Rayo Vallecano
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2783 (Fly, hotel, billetter) fra kr1263 (hotel, billetter)
Real Betis - FC Barcelona
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3982 (Fly, hotel, billetter) fra kr2332 (hotel, billetter)
FC Barcelona - RCD Espanyol
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3466 (Fly, hotel, billetter) fra kr1976 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Atlético Madrid
3 dage, lør.. 6 eller søn.. 7 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4610 (Fly, hotel, billetter) fra kr3166 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Sociedad
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3716 (Fly, hotel, billetter) fra kr1766 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Levante UD
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3222 (Fly, hotel, billetter) fra kr1526 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Getafe FC
3 dage, lør.. 11 eller søn.. 12 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3570 (Fly, hotel, billetter) fra kr2042 (hotel, billetter)

Barcelona

Barcelona er en fantastisk by og en perfekt destination for en weekendferie med masser af afslapning. Denne pulserende by har meget at byde på i form af kultur, mad, festivaler, sport og mode. Barcelona byder på imponerende og unikke Gaudí-bygninger, og den smukke strand og strandpromenade giver Cataloniens hovedstad sin helt egen identitet. Når du besøger Barca kan du både nyde fantastisk fodbold og en smuk by med en tilbagelænet og afslappet atmosfære.

Barcelona

Mere om Barcelona

By-information

Her er en oversigt over Barcelonas højdepunkter:

Rundvisning på Nou Camp

Stadionet Nou Camp står selvfølgelig øverst på listen over de attraktioner du kan opleve i Barcelona. Den rundvisning der viser stadion og museet bagom kulisserne er et fantastisk supplement til den kamp du overværer.


Nou Camp-rundvisningen er en fantastisk tilføjelse til den kamp du overværer under dit besøg.

Turen foregår på egen hånd, og du kan besøge alle stadionets vigtige områder i dit eget tempo, herunder museet, trofæ-montren(e), præsidentens terrasse, omklædningsrummene, spillernes tunnel og banen. Det er utroligt imponerende at se et så stort stadion nede fra banen, og der findes faktisk folk, som synes at et tomt stadion er mere imponerende end et fyldt! Vi har alle forskellige præferencer, men uanset hvad du foretrækker så er en rundvisning på Nou Camp stadion et absolut must på din fodboldrejse til Barcelona! Det er nemt at booke rundvisningen samtidig med din fodboldrejse. Du vil modtage din voucher til rundvisningen sammen med dine billetter, som vil blive leveret til hotellets reception. I stadionets åbningstider kan du tage turen på egen hånd. 

Sagrada Família

La Sagrada Família er en af Barcelonas unikke og mest specielle seværdigheder. Kirken blev designet af Antoni Gaudí som er manden bag mange af Barcelonas særlige bygninger.


La Sagrada Família er et af byens vartegn.

Det er ikke kun kirkens arkitektur, der er unik og anderledes - også byggeriets gang og udvikling gemmer på en helt speciel historie. Den første sten blev lagt i år 1882, men den dag i dag er man stadig i gang med at bygge på La Sagrada Família, og den forventede slutdato er i år 2026. Alligevel, eller måske netop af den grund, bør du helt sikkert sørge for at aflægge denne unikke kirke et besøg når du er i Barcelona! Du kan købe billet til at besøge både kirken og dens museum, og du kan finde mere information på den officielle hjemmeside for La Sagrada Família. Det er utroligt nemt at komme til kirken. Du skal blot tage metroen og stå af på La Sagrada Família, og når du går ud af stationsbygningen kan du se den imponerende bygning lige foran dig. Metro: Sagrada Família

Las Ramblas

Las Ramblas er en samling gågader der løber fra Plaça de Catalunya i centrum af byen og ned til havnen. Området er beliggende i byens hjerte, og her kan du finde masser af gadekunstnere, markedsboder, caféer og butikker under de skyggefulde træer.


Las Ramblas - et berømt område i hjertet af Barcelona.

Las Ramblas ligger i nærheden af den gotiske bydel, Plaça de Catalunya og havnen og er et af de vigtigste områder i Barcelona. Metro: Liceu, Catalunya og Drassanes

Casa Mila

Denne lejlighedsbygning ligger på shoppinggaden Passeig de Gracia, og den blev designet af Antoni Gaudí og stod færdig i 1910. Da Casa Mila blev bygget var huset både innovativt og unikt, helt ligesom mange af Gaudís andre byggerier. Bygningen har stadig sin magiske tiltrækningskraft, og det er især de bølgende og næsten surrealistiske former der gør Casa Mila så speciel.

Bygningen er også kendt som 'Le Pedrera' og har siden 1984 været en del af UNESCOs Verdensarvsliste. Byggeriet blev oprindeligt bestilt af den adelige Mila-familie, og i dag ejes huset af Caixa Bank. Det kan anbefales at gå indenfor og besøge museet, hvor man skal betale for at besøge lejligheden på husets 2. sal. Lejligheden er stadig møbleret med de autentiske møbler, og besøgende har adgang til taget, der er som en hel have af eventyrlige statuer! Metro: Passeig de Gracia

Casa Batlló

Dette er endnu et af de berømte 'Gaudí-huse', der ligesom Casa Mila ligger på Passeig de Gracia. Byggeriet blev bestilt af tekstilhandleren José Batlló I Casanovas og stod færdig i 1906. Huset har kun få hjørner og minder derfor om både Casa Mila og næsten alle Gaudís andre værker.

De mange kurver og e farvestrålende mosaikker der dækker hele facaden giver dette smukke hus et eventyrligt udseende. I dag ejes huset af Bernat-familien, der er kendt for Chupa Chups-slikkepindene, og det er ikke åbent for offentligheden. Metro: Passeig de Gracia

Plaça Reial

Denne smukke plads ligger midt i byen ved siden af Las Ramblas i den gotiske bydel Barri Gòtic, og hvis vejret er til det er pladsen et fantastisk sted at slappe af med en kølig aftendrink på en af de mange terrasser. Metro: Liceu

Barceloneta

Barcelona er på mange måder en helt speciel by, og distriktet Barceloneta, stranden og strandpromenaden udgør vigtige grunde til hvorfor denne by adskiller sig fra andre byer. Det er ikke mange steder i verden du kan kombinere en byvandring med en drink på strandpromenaden eller en svømmetur i havet, men i Barcelona kan det lade sig gøre, for her kan dagen afsluttes med en tur i Middelhavet. Barceloneta er stedet hvor du kan slentre langs den lange boulevard, spise frokost på en af de fantastiske restauranter eller blot slappe af på standen.


I Barcelona er stranden altid lige i nærheden, især i Barceloneta.

Fra maj til september er vandet varmt nok til at du kan svømme i havet, selvom de ægte entusiaster dog tager sig en dukkert hele året rundt! Barceloneta ligger i gåafstand fra byens centrum. Metro: Barceloneta

Parc Güell

I år 1900 bestilte en af Barcelonas førende borgere ved navn Easuebi Güell byggeriet af en park skabt af Gaudí, og parken blev doneret til byen. I Parc Güell kan man opleve den særlige stil, der er så typisk for Gaudís værker, og du vil uden tvivl blive imponeret over parkens næsten surrealistiske billeder og ornamenter, der er skabt af et væld af mosaikker. Siden 1984 har Parc Güell været en del af UNESCOs Verdensarvsliste.


I Parc Güell - den berømte park der er designet af Gaudí.

Når du opholder dig i Gaudís by bør du helt bestemt besøge denne park! Der er gratis adgang, og det er nemmest at komme hertil med metro. Der er dog også et busstoppested for linje 24 i nærheden af parken. Fra centralstationen Vallcarca tager det kun 10 minutter at køre til Parc Güell med metroen, linje 3. Stå af på Lesseps og gå de sidste 800 meter til selve parken. ligger. Se på kort.

La Boqueria

Markedet La Boqueria ligger midt i Barcelona, og her kan man købe masser af skønne og friske produkter. Udvalget af varer er ganske imponerende, og på La Boqueria kan du købe velsmagende lækkerier du kan tage med hjem. Markedet er en typisk spansk attraktion som man helt sikkert bør opleve.


I Det er et must at besøge La Boqueria, også selvom du ikke køber noget.

Her kan du nyde duften af friskrøgede ibérico-skinker, synet af de mange boder med farverige frugter og grøntsager, og selvfølgelig lyden fra de typiske markedsfolk der sælger lækre varer. Overalt ses postkortmotiver og det hele kan opleves midt i Barcelona-området Las Ramblas! Markedet ligger tæt ved metrostationen Liceu. Det kan være svært at finde frem til indgangen til markedet, og derfor er det en god idé at spørge om vej. Metro: Liceu eller Plaza Catalunya Passeig de Gracia Denne majestætiske hovedgade fører fra Plaça de Catalunya i hjertet af Barcelona til Gracia-området i den nordlige del af byen. Passeig de Gracia er bedst kendt for sine store internationale mærkevarebutikker og de spanske tøjkæder Zara, Mango og Massimo Dutti. Hvert år besøges gaden og Barcelona af op til 7 mio. turister. Denne 'paseo' ligger midt i byens centrum men man kan også komme hertil fra metrostationerne Catalunya og Passeig de Gracia.


Siddepladser

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_1

clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_2
clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_3
clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_4

clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_5

FodboldTravel.dk

Skræddersy din rejse

Siddepladser

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

Som standardprocedure reserverer vi siddepladser til dig i kategori 3 (disse er placeret på den korte side i tredje ring). Det er muligt at opgradere pladserne hvis du ønsker det. Der kan opgraderes til kategori 2 (den korte side i første eller anden ring) og kategori 1 (langsiden i første eller anden ring). Alle kategorier giver dig en fremragende udsigt over banen, men det anbefales at du, mod et mindre beløb, opgraderer siddepladserne til minimum kategori 2 eftersom dette vil bringe dig endnu tættere på den spændende fodbold-action! Tillægsbetalingen for opgraderingen af siddepladserne varierer fra pakke til pakke. I trin 2 i booking-processen kan du vælge kategorien på dine siddepladser. En oversigt over kategorierne: Kategori 3 Siddepladser i tredje ring på den korte side. Officielt navn: mål 3.Kategori 3
siddepladser

Camp nou, Kategori 3

Kategori 2 Siddepladser i den første eller anden ring på den korte side. Officielt navn: mål 1-2.

Camp nou, Kategori 2

Far og søn Krumm med kategori 2-siddepladser (anden ring).

Zitplaatsen Camp Nou (cat. 2), de heer Ellert

Hr. Ellert med kategori 2-siddepladser (første ring).

Kategori 1 Siddepladser i den første eller anden ring på den lange side. Officielt navn: Tribuna 1-2 eller Lateral 1-2.

Camp Nou, Kategori 1

Hr. Vink med kategori 1-siddepladser (første ring).


Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev