Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Real Madrid

4.5
Real Madrid anmeldelser
Fodboldrejser til Real Madrid scorer i gennemsnit 4.5 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Genvej til:

Med fire klik til Estadio Santiago Bernabéu

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

Det er en helt speciel oplevelse at overvære en live-hjemmekamp med den kongelige klub Real Madrid. De fantastiske spillere, den klassiske hvide trøje, det vidunderlige stadion… alt ved denne klub er i absolut særklasse!

Mere om Real Madrid

Klub info

Den mest succesfulde fodboldklub i verden
Real Madrid har vundet Champions League, der tidligere gik under betegnelsen Mesterholdenes Europa Cup, hele 12 gange og Intercontinental Cuppen 6 gange, og det gør Real Madrid til den mest succesfulde fodboldklub i verdenshistorien. På baggrund af disse store succeser har FIFA kaldt Real Madrid for det 20. århundredes bedste fodboldklub. Årene fra midten af 1960'erne og frem til begyndelsen af 1970'erne var klubbens kronede år, for da dominerede Real Madrid både national og international fodbold og vandt flere nationale titler samt 5 sejre i træk i Mesterholdenes Europa Cup. Perioden fra slutningen af 1990'erne og frem til begyndelsen af det 21. århundrede var endnu en af Real Madrids succesperioder, for her vandt klubben hele 3 Champions League-finaler (i 1998, 2000 og 2002). Dog har FC Barcelonas genfundne succes gjort Real Madrid mindre succesfuld både nationalt og internationalt. 

El Clásico
Real Madrid har flere rivaliseringer med andre spanske klubber, og udover El Derbi madrileño mod Atlético Madrid er det især kampene mod ærkerivalen FC Barcelona, der både er berømte og berygtede. I sidste sæson mødtes Real og FC Barcelona 5 gange, og Real vandt kun finalen i den spanske cup. Her vandt Barcelona 3-1 på Bernabeu, mens Real Madrid vandt 2-1 på Nou Camp. De sidste kampe mellem de to hold blev spillet i begyndelsen af denne sæson for den spanske Super Cup. Her var det Real Madrid der samlet vandt. Ser man overordnet på 'El Clásico' ligger Real Madrid i front med 95 sejre mod FC Barcelonas 93. 50 kampe er endt uafgjort.

Madrid C.F.'s oprindelse og begyndelsen på La Liga
Fodbold blev introduceret i Madrid af studerende og professorer fra uddannelsesinstitutionen Institución Libre de Enseñanza. Nogle af de studerende havde studeret i England, og i 1895 grundlagde de en fodboldklub ved navn Football Club Sky. Madrid C.F. (den nuværende klub Real Madrid) blev stiftet den 6. marts 1902 og var en såkaldt spin-off fra den oprindelige Football Club Sky. I 1905 vandt Madrid C.F. sit første store trofæ med Copa del Rey (den spanske pokalturnering), og det var en bedrift de gentog de efterfølgende 3 år. I 1920 gav kong Alfons 13. af Spanien Madrid C.F. (samt nogle andre fodboldhold i Spanien) den kongelige titel, og det er herfra navnet Real Madrid kommer. "Real" betyder nemlig "kongelig". Real Madrid har dannet grundlag for skabelsen af den nationale fodboldkonkurrence La Liga (1929) som de vandt for første gang i sæsonen 1931 og igen det efterfølgende år.

Santiago Bernabéu og de gyldne år
I 1945 blev Santiago Bernabéu Yesté præsident for Real Madrid. Før han blev klubbens præsident spillede han på Real Madrids førstehold (som angriber, hvor han scorede over 200 mål), hvorefter han blev assistenttræner og herefter træner. I løbet af sine år som præsident var han ansvarlig for, at klubben gennemgik en imponerende udvikling, bl.a. ved at bygge stadionet Santiago Bernabéu og etablere gode træningsfaciliteter. Det var ligeledes ham der påbegyndte traditionen med at underskrive kontrakter med udenlandske spillere for at få dem til Real Madrid, deriblandt verdensklassespillere som Alfredo Di Stéfano og Ferenc Puskás. I samarbejde med en journalist fra den franske avis L'Equipe grundlagde Bernabéu en international turnering for europæiske mesterhold, og det var denne turnering der senere blev til UEFA Champions League. Real Madrid vandt den prestigefyldte turnering fem gange i træk i årene mellem 1956 og 1960 og igen i 1966. I 1970'erne dominerede Real Madrid Primera División (den spanske liga), og klubben vandt mesterskabet hele 5gange og den spanske cup 3 gange.

Los Galácticos

I begyndelsen af dette århundrede underskrev Real Madrid kontrakt med spillere som Zidane, Figo, Ronaldo og Beckham. Dette stjernehold, der bl.a. vandt Champions League, blev derefter kendt under navnet Los Galácticos. I første omgang var det et positivt øgenavn, men manglen på fortsat succes gjorde at Los Galácticos med tiden fik en særdeles negativ klang. 

Den rigeste fodboldklub i verden
Ikke nok med at Real Madrid er verdens mest succesfulde fodboldklub; det er også den rigeste fodboldklub i verden. Hvert år tjener klubben omkring €440 mio. på tv-rettigheder, sponsorering, billetsalg og salg af souvenirs. Real Madrid har en kæmpestor gæld til en anslået værdi af €330 mio., men det er nu et ganske normalt fænomen blandt de store fodboldklubber i Spanien, Italien og England.

Trøje og logo
Real Madrids hjemmebanetrøje er helt hvid. Real spillede oprindeligt i en hvid trøje med en blå diagonalstribe, og selvom denne blå stribe nu er fjernet fra trøjen, så afspejles den stadig i klubbens logo. Udebanedragten er enten helt sort eller helt violet. Real Madrids logo har altid bestået af en cirkel med de tre bogstaver MCF skrevet oveni hinanden.

Real_Madrid_Logo_by_zizou5
Real Madrid's logo.

Da klubben modtog sin royale titel fik logoet tilføjet en krone. Men da monarkiet blev afskaffet i 1931 blev både kronen og den royale titel fjernet. Begge dele blev dog tilføjet igen i 1941, to år efter borgerkrigens afslutning.

Stadionet Santiago Bernabéu
Real Madrid spiller sine hjemmekampe på stadionet Santiago Bernabéu, som er opkaldt efter den klubpræsident, der spillede en så vigtig rolle i klubbens historie. Santiago Bernabeu blev taget i brug den 14. december 1947, og i 1955 blev det opkaldt efter den siddende præsident Bernabéu, der havde bestilt byggeriet.
Det oprindelige stadion havde en kapacitet på 75.145 tilskuere, og over halvdelen af pladserne var ståpladser. Udvidelsen i midten af 1950'erne øgede kapaciteten til 120.000 tilskuere, men i sidste ende mistede stadionet en stor del af disse ekstra pladser fordi klubben blev nødt til at følge UEFA's krav om at alle tilskuere skulle have siddepladser. Stadionets nuværende kapacitet er på 80.354 tilskuere.


Oplevelser vores kunder har haft

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FodboldTravel.dk
Læs anmeldelser

Oplevelser vores kunder har haft

C. Kjær, 3 Personer 3 maj 2018
Real Madrid - Getafe CF

Det var urolig nemt at booke rejsen. Vi fik en fantastisk service da jeg ringede ind og havde lidt spørgsmål. Selve rejsen var også rigtig god. Det var super fedt vi havde så meget ekstra tid i Madrid så vi også kunne opleve noget af byen. Vi havde dog problemer da vi skulle ind og se kampen. Jeg havde 3 billetter hvor kun den ene blev godkendt og de kunne ikke hjælpe på stadion da de mente billetter kunne være falske. På det tidspunkt var der ca 25 min til start og jeg var lige ved at eksplodere...... vi havde glædet os så meget, min nevø var kommet ind og der stod mig og min mor og kunne ikke komme ind..... heldigvis er der et nødkaldsnummer som jeg ringede til og fik fat i en sød pige fra Holland som var så utrolig hjælpsom og lad mig sige - det fungere bare - hun sendte først 2 nye billetter til mig på SMS, men da de heller ikke virkede ringede hun til stadion og fik fat i 3 nye billetter som vi fik udleveret ved en anden indgang. Vi missede de første 5 minutter af kampen men det var en helt igennem fantastisk oplevelse og vi sad helt nede på 5 række. Så stor tak til Naomi. Så alt i alt det fungere bare når man bestiller igennem fodboldtravel. Servicen er helt i top.

 

Top: Sørg for at komme til stadion i god tid, hvis nu der skulle opstå problemer....

H. & C. Rasmussen, 2 personer 1 maj 2018
Real Madrid - Bayern München (CL)

Vi var 2 til semifinalen i championsleague mellem Real Madrid og Bayern. Det fungerede rigtig fint med fly, hotel og fodboldkampen. Billetterne og booking spillede 100%. De spørgsmål som vi stødte på i forbindelse med rejsen blev hurtigt besvaret af FodboldTravel enten på telefon eller mail, god service. Rigtig god placering på stadion, udsolgt stadion så FED stemning. Vi havde en rigtig en stor oplevelse og god tur til denne fodboldkamp.

Meisner, 3 personer 1 maj 2018
Real Madrid - Bayern München (CL)

Nemt og god hjælp fra Margit

 

Tip: Tag ud til stadion i god tid.

S. Madsen, 4 personer 18 april 2018
Real Madrid - Athletic Bilbao

det er nemt at bestille hos fodbold travel. de sørger for det hele og de er meget imødekommende

Tip: brug fodbold travel

Nielsen, 2 personer 11 april 2018
Real Madrid - Juventus FC (CL)

super tur, hvor alt bare gik lige efter bogen.

DKT034305

C. Kjær, 3 personer 3 marts 2018
Real Madrid - Getafe CF

Det var urolig nemt at booke rejsen. Vi fik en fantastisk service da jeg ringede ind og havde lidt spørgsmål. Selve rejsen var også rigtig god. Det var super fedt vi havde så meget ekstra tid i Madrid så vi også kunne opleve noget af byen. Vi havde dog problemer da vi skulle ind og se kampen. Jeg havde 3 billetter hvor kun den ene blev godkendt og de kunne ikke hjælpe på stadion da de mente billetter kunne være falske. På det tidspunkt var der ca 25 min til start og jeg var lige ved at eksplodere...... vi havde glædet os så meget, min nevø var kommet ind og der stod mig og min mor og kunne ikke komme ind..... heldigvis er der et nødkaldsnummer som jeg ringede til og fik fat i en sød pige fra Holland som var så utrolig hjælpsom og lad mig sige - det fungere bare - hun sendte først 2 nye billetter til mig på SMS, men da de heller ikke virkede ringede hun til stadion og fik fat i 3 nye billetter som vi fik udleveret ved en anden indgang. Vi missede de første 5 minutter af kampen men det var en helt igennem fantastisk oplevelse og vi sad helt nede på 5 række. Så stor tak til Naomi. Så alt i alt det fungere bare når man bestiller igennem fodboldtravel. Servicen er helt i top.

Tip: Sørg for at komme til stadion i god tid, hvis nu der skulle opstå problemer....

F. Dam Thomsen, 2 personer 6 december 2017
Real Madrid - Borussia Dortmund (CL)

Der er faktisk ikke en finger at sætte på rejsen, hotel, service fra fodboldtravel.DK alt fungerede perfekt. Eneste fejl var vores dyrt købte pladser på stadion. Når jeg betaler 2x1200 kr i den dyreste kategori, bliver jeg sgu skuffet over at bliver placeret bag baglinjen på 4 balkon..... der blev jeg lidt muggen!! Alt andet var perfekt!

 Tip: Madrid om sommeren er noget federe end dec. Hvor der er frostvejr ?? Husk stadionrundturen den er alle pengene værd. Far og søn tur er genialt

20171206_131647_HDR

H. Jørgensen, 2 personer 22 oktober 2017
Real Madrid - SD Eibar

Fed by, fed stadion, fed kamp, men man var omringet af ryger på stadion var ikke lige så fedt

K. Johansen, 3 personer 12 marts 2017
Real Madrid - Real Betis

Super tur, fantastisk by og stadion. Hotellet var rigtig godt. Vi var 3 på G3 ved Tetuan stationen. Fodboldtravel.dk havde opgraderet vores billetter til vip area uden beregning. Det var endnu en ting der bare gør at vi ikke tvivler på at vores næste tur også skal være med fodboldtravel.dk. 

Tip: G3 er et godt hotel i gåafstand fra Bernabeu og tæt på metroen. Tag en taxa fra lufthavnen. Fixed pris 30€

M. Danpha fra Hvidovre 7 januar 2017
Real Madrid - Granada CF

Madrid er en fantastisk by og jeg nød virkelig opholdet. Jeg var glad for at i anbefalet nogle steder som man kunne besøg, det gjorde så man altid havde noget at lave.

Tip: Ja at folk dernede er rigtig venlig og imødekommende, så man skal ikke være bange for at være social.

T. Roth fra Aabenraa 7 december 2016
Real Madrid - Borussia Dortmund

Vi var i perioden 6 til 8 december en tur i Madrid for at se Champions League kampen mellem Real Madrid & Borussia Dortmund. Alt virkede 100% efter hensigt. Vi havde et dejlig centralt beliggende hotel, hvor service, værelser og alt virkede efter hensigt. Ydermere lå det i gåafstand til både centrum/gågader, og ligeså i gåafstand til Station. Vi havde mod en lille merpris valgt at få opgraderet vore billetter til kampen. Og hold da op en overraskelse. Det var VIP billetter hvor vi havde personlig guide med os da vi kom ind til kampen. Vi blev ført op i en Lounge, hvor der var masser af fri bespisning og drikkelse. Siddepladserne var på række 7, så vi kunne nærmest høre spillernes åndedræt når de løb forbi J Alt i alt en super, super tur som overgik vore forventninger, at det så ovenikøbet også gik hen og blevet en rigtig god fodboldkamp (2-2), går selvfølgelig ikke rejsen dårligere J Tak til Fodboldtravel, vi vil ikke tvivle 1 sek. Med at bruge jer næste gang vi skal på en fodbold tur.

Daoud fra Kastrup, 2 personer 21 september 2016
Real Madrid - Villarreal CF

Hotellet var overraskende meget tilfredsstillende med en stabil morgenmad og meget tæt på Bernabeu(10 min gå). Dog var der ikke så mange supermarkeder eller restauranter i nærheden, men alligevel var vores lokation samlet set meget god. Siddepladserne var mega gode og rigtig tætte på spillerne og banen! Og at sidde ved siden af Benzemas bror var bare for grinern og gjorde rejsen endnu bedre. Da vi fandt vores sektion og pladser på stadionet blev vi modtaget som vigtige personer, og der var god service både før og efter kampen. Det skal 100p gentages!

Tip: Nyd det, og husk at tage til Tour Bernabeu! En sindssyg oplevelse!

Jan Pedersen fra Sabro, 2 personer 5 marts 2016
Real Madrid - Celta de Vigo

Fremragende pakkerejse til Madrid. Flyrejserne kunne godt have passet bedre sammen - men er trods alt ikke Fodboldtravels skyld. Vildt atmosfære på stadion og med hele 8 mål i samme kamp, så var vi godt underholdt. Byen Madrid er fantastisk og har alt hvad hjertet begærer. Ganske simpelt at booke den samlede pakkerejse og super service pr tlf og mail fra repræsentanterne fra Fodboldtravel.dk.

Tip: Man skal helt klart tage på Stadion/Museumstur.Uden tvivl besøget værd.

Anonymt, 2 personer 31 oktober 2015
Real Madrid - Las Palmas

Intet mindre end fantastisk! Turen havde det hele og det var super nemt.

Tip: Gør det, gør det så snart i kan! det nemt og fedt!

Ricki Baage fra Hvidovre, 3 personer 31 oktober 2015
Real Madrid - Las Palmas

Det nemme og bekvemme valg, hvis man ikke lige har lyst til at stå for alle tingene selv. Fantastisk stadion, som forventet! Billetterne var en overraskelse, da der pludselig stod VIP på og man blev behandlet som en vigtig kunde. Nem service, hurtigt at bestille! Lækker by, nem metro, masser af muligheder for både kultur og shopping.

Brian Møller fra Vanløse, 2 personer 29 august 2015
Real Madrid - Real Betis

Far og søn weekend i Madrid

Fantastisk tur til Madrid, dejlig tæt på stadium. God atmosfære på selve spilledagen omkring stadium. Alle pengene værd.

Tomas Thomsen fra Horsenm 2 personer 23 maj 2015
Real Madrid - Granada CF

Vi havde en rigtig god tur. Der var ikke noget der var dårligt. Det helle passede og klappe med hvad vi havde bestilt. Vores hotel var fint, lidt bedre morgen mad, men det var ok, jeg kan jo også bare betale lidt mere så. Men det er jo ikke der for vi er i Madrid. Vi boede på hotel Mercedes som lå 10 min. gang fra Bernabeu Stadium. Så det var super. Havde rundvisning dagen før kamp dag. Det er også en stor oplevelse, så det kan jeg godt anbefale.

Har set bold i England også. der er mere atmosfære, men nu var min søn vild med Real Madrid, plus det er noget dyre og tage til England og se de stor hold. Vi havde gode pladser, kunne overskue hele banen med hvem der havde bolden af de stor stjerner. Sad helt ud til kanten på 1 dæk af stationen. Havde købt de dyreste jeg kunne.

Tip: Hvis man har børn med er der nogle gode timer i Retiro-parken. Der er både gøgler, gade teater, rulleskøjte løber, både og pedal carts man kan leje.

Anonym 10 maj 2015
Real Madrid - Valencia CF

Rigtig god rejse med en helt fantastisk fodboldkamp. 2. række med 85000 tilskuere, så bliver det ikke bedre. Madrid er en fantastisk by med en masse oplevelser. Godt hotel i centrum og et godt råd til andre er at tage på rundfart med turbusserne.Vejret var helt fantastisk med varmerekord i maj på 40 grader.

Tip: Rundfart med busser.

Søren Schultz fra Hillerød, 2 personer 19 april 2015
Real Madrid - Málaga CF

Alt kørte perfekt , super hotel , ingen tvivl på noget tidspunkt om hvad man skulle, hvis man skal komme med noget negativt, så er det at rejsen bliver længere end nødvendigt, fordi der ikke er fly afgange nok ?? super super oplevelse.

Morten Frandsen fra Havdrup, 2 personer 12 april 2015
Real Madrid - Eibar

Først ville jeg sige tak for en super fed tur og oplevelse.. Det har for starten været en fantastisk service i har haft, super nemt at booke og selv alle mine spørgsmål har i taget med et smil.. Selve turen har været helt perfekt, bare selve stemningen i byen (Madrid) er en oplevelse. Vi havde bestilt kat 1 billetter og kom til at side i et VIP område på aller første række, så vi kunne nemt se alle de stjerner vi holder med og nyde den kæmpe atmosfære der var på stadion, ubeskrivelig stor oplevelse.

I vores pakkerejse havde vi også fået i stadion rundtur på Bernabéu også det var en stor oplevelse. Vi så alt lige fra alle deres pokaler, Champions League, Ronaldos guld bolde osv. til deres omklædnings rum og vi sad på deres udskiftnings bænk, alt i alt en vild oplevelse.

Den sidste aften vi var i byen, ville vi lige gå op og få det sidste glimt af Bernabéu, da vi ved et tilfælde møder Pepe på en legeplads, han var super flink og stillede med glæde op til et billed.. En tur vi aldrig vil glemme og vi er allerede igang med at spare op til en ny tur, som helt klart også bliver igennem Fodboldtravel.dk

Tip: Kun at de skal nyde det.

Med venlig hilsen

Morten

Morten Frandsen 4

Morten Frandsen 1

Læs alle 31 anmeldelser

Kampe

Kampe dato Pris  
Sevilla FC - Real Madrid
2 dage, ons.. 26 september 2018
fra kr8316 (Fly, hotel, billetter) fra kr2483 (hotel, billetter)
Real Madrid - Atlético Madrid
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5622 (Fly, hotel, billetter) fra kr2407 (hotel, billetter)
Real Madrid - Levante UD
3 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3473 (Fly, hotel, billetter) fra kr1699 (hotel, billetter)
Real Madrid - Viktoria Plzen (CL)
2 dage, tir.. 23 oktober 2018
fra kr1408 (Fly, hotel, billetter) fra kr1042 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Madrid
2 dage, søn.. 28 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6930 (Fly, hotel, billetter) fra kr4575 (hotel, billetter)
Real Madrid - Real Valladolid
3 dage, lør.. 3 eller søn.. 4 november 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2850 (Fly, hotel, billetter) fra kr1331 (hotel, billetter)
AS Roma - Real Madrid (CL)
2 dage, tir.. 27 november 2018
fra kr1754 (Fly, hotel, billetter) fra kr985 (hotel, billetter)
Real Madrid - Valencia CF
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2895 (Fly, hotel, billetter) fra kr1613 (hotel, billetter)
Real Madrid - CSKA Moskva (CL)
2 dage, ons.. 12 december 2018
fra kr2756 (Fly, hotel, billetter) fra kr1000 (hotel, billetter)
Real Madrid - Rayo Vallecano
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2597 (Fly, hotel, billetter) fra kr1307 (hotel, billetter)
Real Madrid - Real Sociedad
3 dage, lør.. 5 eller søn.. 6 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3056 (Fly, hotel, billetter) fra kr1301 (hotel, billetter)
Real Betis - Real Madrid
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4105 (Fly, hotel, billetter) fra kr2332 (hotel, billetter)
Real Madrid - Sevilla FC
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2950 (Fly, hotel, billetter) fra kr1671 (hotel, billetter)
RCD Espanyol - Real Madrid
3 dage, lør.. 26 eller søn.. 27 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3411 (Fly, hotel, billetter) fra kr2132 (hotel, billetter)
Real Madrid - Deportivo Alavés
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2694 (Fly, hotel, billetter) fra kr1321 (hotel, billetter)
Atlético Madrid - Real Madrid
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4845 (Fly, hotel, billetter) fra kr3554 (hotel, billetter)
Real Madrid - Girona FC
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2600 (Fly, hotel, billetter) fra kr1321 (hotel, billetter)
Levante UD - Real Madrid
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4255 (Fly, hotel, billetter) fra kr2754 (hotel, billetter)
Real Madrid - FC Barcelona
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6890 (Fly, hotel, billetter) fra kr5509 (hotel, billetter)
Real Madrid - Celta de Vigo
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2926 (Fly, hotel, billetter) fra kr1471 (hotel, billetter)
Real Madrid - SD Huesca
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1883 (hotel, billet (ekskl. fly))
Valencia CF - Real Madrid
4 dage, ons.. 3 april 2019
fra kr4196 (Fly, hotel, billetter) fra kr2305 (hotel, billetter)
Real Madrid - SD Eibar
3 dage, lør.. 6 eller søn.. 7 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1393 (hotel, billet (ekskl. fly))
Real Madrid - Athletic Bilbao
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3835 (Fly, hotel, billetter) fra kr1704 (hotel, billetter)
Getafe FC - Real Madrid
4 dage, ons.. 24 april 2019
fra kr3119 (Fly, hotel, billetter) fra kr2017 (hotel, billetter)
Real Madrid - Villarreal CF
3 dage, lør.. 4 eller søn.. 5 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1534 (hotel, billet (ekskl. fly))
Real Madrid - Real Betis
3 dage, lør.. 18 eller søn.. 19 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3114 (hotel, billet (ekskl. fly))
Se alle kampe

Med fire klik til Estadio Santiago Bernabéu

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen bookinggebyrer!

Kampe dato Pris  
Sevilla FC - Real Madrid
2 dage, ons.. 26 september 2018
fra kr8316 (Fly, hotel, billetter) fra kr2483 (hotel, billetter)
Real Madrid - Atlético Madrid
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5622 (Fly, hotel, billetter) fra kr2407 (hotel, billetter)
Real Madrid - Levante UD
3 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3473 (Fly, hotel, billetter) fra kr1699 (hotel, billetter)
Real Madrid - Viktoria Plzen (CL)
2 dage, tir.. 23 oktober 2018
fra kr1408 (Fly, hotel, billetter) fra kr1042 (hotel, billetter)
FC Barcelona - Real Madrid
2 dage, søn.. 28 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6930 (Fly, hotel, billetter) fra kr4575 (hotel, billetter)
Real Madrid - Real Valladolid
3 dage, lør.. 3 eller søn.. 4 november 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2850 (Fly, hotel, billetter) fra kr1331 (hotel, billetter)
AS Roma - Real Madrid (CL)
2 dage, tir.. 27 november 2018
fra kr1754 (Fly, hotel, billetter) fra kr985 (hotel, billetter)
Real Madrid - Valencia CF
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2895 (Fly, hotel, billetter) fra kr1613 (hotel, billetter)
Real Madrid - CSKA Moskva (CL)
2 dage, ons.. 12 december 2018
fra kr2756 (Fly, hotel, billetter) fra kr1000 (hotel, billetter)
Real Madrid - Rayo Vallecano
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2597 (Fly, hotel, billetter) fra kr1307 (hotel, billetter)
Real Madrid - Real Sociedad
3 dage, lør.. 5 eller søn.. 6 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3056 (Fly, hotel, billetter) fra kr1301 (hotel, billetter)
Real Betis - Real Madrid
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4105 (Fly, hotel, billetter) fra kr2332 (hotel, billetter)
Real Madrid - Sevilla FC
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2950 (Fly, hotel, billetter) fra kr1671 (hotel, billetter)
RCD Espanyol - Real Madrid
3 dage, lør.. 26 eller søn.. 27 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3411 (Fly, hotel, billetter) fra kr2132 (hotel, billetter)
Real Madrid - Deportivo Alavés
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2694 (Fly, hotel, billetter) fra kr1321 (hotel, billetter)
Atlético Madrid - Real Madrid
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4845 (Fly, hotel, billetter) fra kr3554 (hotel, billetter)
Real Madrid - Girona FC
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2600 (Fly, hotel, billetter) fra kr1321 (hotel, billetter)
Levante UD - Real Madrid
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4255 (Fly, hotel, billetter) fra kr2754 (hotel, billetter)
Real Madrid - FC Barcelona
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6890 (Fly, hotel, billetter) fra kr5509 (hotel, billetter)
Real Madrid - Celta de Vigo
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2926 (Fly, hotel, billetter) fra kr1471 (hotel, billetter)
Real Madrid - SD Huesca
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1883 (hotel, billet (ekskl. fly))
Valencia CF - Real Madrid
4 dage, ons.. 3 april 2019
fra kr4196 (Fly, hotel, billetter) fra kr2305 (hotel, billetter)
Real Madrid - SD Eibar
3 dage, lør.. 6 eller søn.. 7 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1393 (hotel, billet (ekskl. fly))
Real Madrid - Athletic Bilbao
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3835 (Fly, hotel, billetter) fra kr1704 (hotel, billetter)
Getafe FC - Real Madrid
4 dage, ons.. 24 april 2019
fra kr3119 (Fly, hotel, billetter) fra kr2017 (hotel, billetter)
Real Madrid - Villarreal CF
3 dage, lør.. 4 eller søn.. 5 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr1534 (hotel, billet (ekskl. fly))
Real Madrid - Real Betis
3 dage, lør.. 18 eller søn.. 19 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3114 (hotel, billet (ekskl. fly))

Madrid

Spaniens hovedstad Madrid er en levende og moderne by, der byder besøgende på fantastiske attraktioner. I byens kompakte centrum hersker en afslappet atmosfære, og her findes storslåede bygninger, museer, parker og attraktioner for besøgende. Den gode mad, den billige vin og øl, de gode shoppingmuligheder og det solrige klima gør Madrid til en vidunderlig by at besøge i forbindelse med en fodboldrejse!

Madrid

Mere om Madrid

By-information

Her er nogle højdepunkter og ting, der er værd at se og gøre under dit besøg i Madrid:

Rundvisning på Reals stadion

En tur bag kulisserne på Bernabéu er et must for enhver Real Madrid-fan. Oplev stadionets store størrelse og imponerende omfang fra en af de 8 glaselevatorer, der er placeret rundt omkring på stadion. Besøg trofærummet hvor der fremvises hundredvis af pokaler, der vidner om Reals succesfulde historie. Se videoer af legendariske kampøjeblikke, billeder af tidligere og nuværende spillere, se den evigt foranderlige spilledragt samt støvler, udstyr og et væld af andre fascinerende souvenirs. For fodboldfans er dette det absolutte højdepunkt på listen over attraktioner, der bare skal opleves.

Gå rundt om banen og oplev stadionets fantastiske atmosfære. Som en del af rundvisningen kan du gå gennem tunnelen og følge i alle de store spilleres fodspor, og du kan se bænkene og trænerområdet. Turen omfatter også et besøg i omklædningsrummene, presserummet og den såkaldte præsidentbalkon, hvor talrige Real Madrid-anførere har modtaget titler de har kæmpet hårdt for at opnå. Sidst men ikke mindst kan du købe officiel merchandise og souvenirs som minde om dit betydningsfulde besøg på Bernabéu-stadionets hellige jord. Du kan nemt bestille stadion-rundvisninger og fodboldrejse på samme tid gennem FodboldTravel.dk. Stadion: Estadio Santiago Bernabeu Tlf. +34 91 344 00 52 Beliggenhed: sydvest-Madrid på Paseo de los Melancólicos på Calle de la Virgen del Puerto Metro: Santiago Bernabeu

Atletico Madrid

Stadionet Atletico er mindre end rivalernes Bernabéu-stadion, men det er til gengæld mere moderne. På stadion-rundvisningerne fremvises banen og det åbne siddeareal i 2 etager på stadionets 3 sider, samt den største tribune på den fjerde side. Det er måske interessant at vide at M-30 motorvejen passerer lige under stadion! Ægte Atletico-fans, der er kendt som 'Ultras', samles altid i den østlige ende af stadion for at heppe på deres hold med tilråbet 'Atleti!' Se omklædningsrummene og de officielle klubfaciliteter, der indgår som en del af den 45 minutter lange rundvisning. Gå gennem spillerens tunnel, se VIP-boksen og -tribunen, beundr displayene med trofæer og tag et kig ind på managernes siddepladser. Tlf.: +34 91 366 47 07 Beliggenhed: nordøst for Plaza de Lima på Paseo de la Castellana Metro: Piramides

Palacio Real

Dette kongelige palads er også kendt som Palacio de Oriente, og samtlige dets 2800 værelser er overdådigt udsmykket. I øjeblikket benyttes paladset udelukkende af den kongelige familie i forbindelse med statslige arrangementer, og af sikkerhedsmæssige årsager kun det kan besøges på en guidet rundvisning. Disse tilbydes på flere forskellige sprog og tager cirka 90 minutter fra start til slut. De indendørs højdepunkter i dette overdådige palads er det såkaldte porcelænsværelse med vægge, der er dækket af håndmalet porcelæn, samt Gasparini-salen med kongelige portrætter, de kongelige gemakker, Gala-spisestuen med smukke loftsmalerier, det kongelige våbenkammer og den fabelagtige tronsal. Ursamlingen og Sabatini-haverne er ligeledes et besøg værd, og det samme gælder museet med hestevogne i Campo del Moro. Beliggenhed: Calle de Bailen Metro: Opera

Fuente de Neptuno (Neptuns springvand)

Dette smukke springvand fra det 18. århundrede er skabt af billedhuggeren Ventura Rodriguez og er et lokalt vartegn. Det viser kong Neptun, der trækkes i en muslingeformet vogn af 2 heste. Belligenhed: Plaza de Canovas del Castillo Metro: Banco de Espana

Gran Via

Under dit besøg i Madrid må du endelig ikke gå glip af et besøg på denne hovedgade, der er tæt belagt med butikker, biografer og restauranter i særprægede bygninger i art deco-stil. Når du snuser rundt på udkig efter souvenirs bør du lægge mærke til de udskårne gargoiler ved nr. 12, samt Capitol Cinema og Bingo Hall, der er bygget i 1930’erne. Gran Via løber mod syd til Puerta del Sol. Belligenhed: centrum af Madrid Metro: Gran Via

Puerta del Sol (Solporten)

Dette er et af Madrids mest livlige torve, og det var engang hjemsted for et slot og vagthus. Kig efter Casa de Correos, der før i tiden var hovedpostkontor og som nu er regeringens hovedsæde. Den smukke barokbygning kan dateres tilbage til 1768 og har et interessant klokketårn. I kælderen er der fængselsceller, og uden for står en statue af Carlos III. I nærheden findes den asfalterede sten med symbolet der viser 'Kilometre Zero'; det er Madrids epicentrum og det punkt hvorfra alle afstande i Spanien måles. Hvor Calle Preciados krydser pladsen står en statue af Madrids våbenskjold 'El Oso y el Madroño', der viser en bjørn som spiser frugten fra et jordbærtræ. Beliggenhed: centrum af Madrid Metro: Sol

Plaza Mayor

På denne brostensbelagte plads har mange af Madrids historiske begivenheder fundet sted, deriblandt blodige tyrefægtninger samt henrettelser og rettergange under den spanske inkvisition. Pladsen er omgivet af skyggefulde arkader med små butikker og caféer. Læg mærke til de malede scenarier på væggene på Casa de la Panaderia (bageriet), der er dekoreret med smukke freskoer. Beliggenhed: centrum af Madrid Metro: Sol og Opera

Monasterio de las Descalzas Reales (De royale barfodede nonners kloster)

Du vil helt sikkert blive forbløffet over det fantastiske guldkapel og de uvurderlige kunstværker i disse religiøse bygninger fra det 16. århundrede. Dette er Madrids mest berømte klostermuseum, og det benyttes stadig af franciskanske nonner fra Santa Clara-ordenen, der passer de 33 kapeller. De guidede rundvisninger omfatter den fantastiske kirke, den store trappe og et maleri af 'Kejserinde Maria' af den berømte kunstner Francisco Goya fra det 18. århundrede, der siges at være 'den moderne kunsts fader'. Beliggenhed: Plaza de las Descalzas Reales, 3 Metro: Sol eller Callao

El Rastro

Sørg for at du under dit besøg i Madrid har tid til at besøge det berømte El Rastro-loppemarked, der på søndage åbner op langs med gaderne omkring Calle de la Ribera de Curtidores. På dette travle gademarked sælges cd’er, dvd’er, tøj, antikviteter og meget mere, og det er både sjovt og spændende at prutte om prisen! Beliggenhed: Calle de la Ribera de Curtidores Metro: La Latina eller Tirso de Molina

Plaza de Toros Monumental de Las Ventas

Intet besøg i Spanien er fuldendt før at man har haft mulighed for at opleve tyrefægtning, der er en vigtig del af den spanske kultur og kulturarv. Denne historiske tyrefægterarena i Alcala er en kopi af en typisk arena fra det 13. århundrede med røde mursten og keramisk flisearkitektur. Det er verdens største tyrefægterarena med siddepladser til 23.000 tilskuere, og den bruges ofte til rockkoncerter og politiske begivenheder.

Under tyrefægtningen oplever man hvordan matadoren bruger sin røde og gule capote (stav) til at trætte tyren, hvorefter picadoren, der er på hesteryg, sørger for at irritere og svække tyren ved hjælp af en lanse. Dernæst kaster de såkaldte banderillos deres stave efter tyren, og endelig kan matadoren overmande den. Corridas (tyrefægtninger) finder normalt sted om søndagen - de billige siddepladser er i solen mens de dyrere er placeret i skygge! Det anbefales at bestille plads på forhånd, og der findes mere information på: http://www.gomadrid.com/activity/madrid-bullfights.html Ved siden af staldene findes tyrefægtermuseet Museo Taureo, og her er der gratis adgang. Det fremviser tyrefægtningens historie og holder åbent tirsdag-fredag fra kl. 9.30 til kl. 14.30, samt på søndage fra kl. 10.00 til kl. 13.00. Uden for tyrefægterarenaen er der opstillet monumenter, der hylder 2 af de mest berømte spanske tyrefægtere Antonio Bienvenida og Jose Cubero. Beliggenhed: Calle de Alcalá, 237 Metro: Las Ventas

Faunia

Hvis du har lyst til at tilbringe en dag omgivet af dyreliv, så er denne naturpark som en slags anderledes zoologisk have. Den har 10 tema-drivhuse med forskellige økosystemer og klimaer, der varierer fra arktiske områder til den tropiske regnskov. Her vises det hvordan forskellige dyr tilpasser sig de forskellige miljøer, og man lærer om hvor vigtigt det er at beskytte naturen. Naturparken huser 4000 dyr, en foredragssal, teater, restauranter og en planteskole, så der er masser at se og opleve for besøgende i alle aldre. Beliggenhed: Avenida de la Comunidades 28 Metro: Valdebernado Forlystelsesparken

Parque Warner Madrid

Denne store forlystelsespark dækker et areal på i alt 500 hektarer og har 5 temaområder. Parken indeholder en 3D-biograf, Looney Tunes Express, vandforlystelser, rutschebaner, liveshows og masser af butikker og restauranter. Udklædte tegneseriefigurer underholder de besøgende, og du kan få taget billede sammen med din yndlings-tegneseriefigur. Beliggenhed: 25 km fra Madrid centrum i San Martin de la Vega-området Kom dertil: via ruterne M-506 og M-301


Siddepladser

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_1

clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_2
clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_3
clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_4

clubPageUniqueChange_clubSeating_lead_5

FodboldTravel.dk

Skræddersy din rejse

Siddepladser

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

Herunder ser du en oversigt over siddepladserne på Bernabéu stadion. Som standardprocedure reserverer vi siddepladser til dig i kategori 3 (den korte side i tredje ring). Det er muligt at opgradere siddepladserne til kategori 2 (den korte side i første eller anden ring, eller langsiden i tredje ring) eller til kategori 1 (langsiden i første eller anden ring). Tillægsbetalingen varierer afhængig af pakke. Se trin 2 i booking-processen for yderligere information. I booking-processen er det desværre ikke muligt at specificere i hvilken ring, du ønsker at sidde, og det er derfor kun muligt at vælge mellem kategori 1, 2 eller 3. Dette skyldes den måde vores leverandør kategoriserer siddepladserne på. En oversigt over kategorierne:

Kategori 3 Siddepladser i tredje ring på den korte side.

Kategori 3-siddepladser (tredje ring)
Kategori 3-siddepladser (tredje ring)

Kategori 2 Siddepladser i den korte side i første eller anden ring, eller langsiden i tredje ring.

Floris Roos med kategori 2-siddepladser (nederst i anden ring)
Floris Roos med kategori 2-siddepladser (nederst i anden ring)

Kategori 1 Siddepladser i den langsiden i første eller anden ring

Kategori 1-siddepladser (første ring)
Kategori 1-siddepladser (første ring)

Kategori 1-siddepladser (anden ring)
Kategori 1-siddepladser (anden ring)


Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev