Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

 


Se denne video og lær mere om vores koncept (50 sek.)

Booking-procedure

På FodboldTravel.dk bookes hele din fodboldrejse online. Vi har gjort reservationsprocessen helt enkel – læs videre for en overskuelig guide til, hvordan du nemt of hurtigt booker dine fodbold-pakkerejse:

Find din pakkerejse
- Først vælger du din yndlingsklub i drop down-menuen
- Vælg herefter din ønskede kamp, antal personer samt om pakkerejsen skal inkludere fly eller blot hotel og kampbilletter
- Vælg afrejselufthavn, hvis du har valgt at rejsen skal være ink. fly
- Vælg også afgang- og returdato (du kan sagtens forlænge din rejse, hvis du ønsker flere overnatninger)

Personliggør din pakkerejse
- Vælg hvilke siddepladser, du ønsker på stadion
- Vælg dit ønskede hotel
- Vælg dit afrejse- og hjemrejsefly samt om check-in bagage ønskes eller ej
- Tryk på “book nu” (bare rolig du kan stadig nå at fortryde)

Udfyld dine kontaktoplysninger
- Oplys navnene og fødselsdatoerne på alle rejsende (præcis som det står i passet)
- Udfyld kontaktoplysningerne for den hovedansvarlige passager
- Skriv evt. et særligt ønske i kommetar-feltet (dette kan ikke garanteres)
- Acceptér vores "vilkår og betingelser” og gå til betalingssiden

Betal for din pakkerejse
- Du vil dernæst blive ført videre til en sikker betalingsside
- Vælg din betalingsmetode og betal det fulde beløb med det samme eller betal halvdelen (kun muligt hvis der er mere end 6 uger til afrejse)

Din fodboldrejse er nu booket
Tillykke! Din pakkerejse er blevet booket. Du vil med det samme modtage en bekræftelse på din e-mail, mens dine rejsedokumenter sendes senest en uge før afrejse.

Betalingsmetoder

FodboldTravel.dk kræver at du betaler online for din rejse.

Kreditkort eller betalingskort
Din fodboldrejse kan betales med betalingskort eller kreditkort (MasterCard, Visa eller American Express). På FodboldTravel.dk er vi stolte over at vi aldrig opkræver administrationsgebyrer eller tillægsgebyrer, så det er gratis at benytte samtlige former for betalingsmetoder.

Sikker betaling
Det er både sikkert og nemt at betale online på FodboldTravel.dk. Betalingssystemet på FodboldTravel.dk er sikret via SSL (Secure Socket Layer) og SET (Secure Electronic Transaction), og al betaling foregår på en sikker server. Din betaling og dine bankoplysninger vil ikke blive gemt.

Når du vælger at betale med kreditkort eller betalingskort vil du blive ført videre til en sikker internetforbindelse fra vores finansielle service-leverandør Docdata Internet Payments, som dernæst vil behandle din betaling på vegne af FodboldTravel.dk.

Efter din booking

Straks efter du har gennemført din booking, dvs. inden for et par minutter, vil du via e-mail modtage en bekræftelse på din booking og betaling. Denne bekræftelse viser også alle flyrejser, hoteller og eventuelle ekstra elementer, der er tilføjet til din booking. Senest 7 dage før afrejse vil du modtage dine rejsedokumenter via e-mail. Disse dokumenter indeholder oplysninger såsom:

1. Bekræftelse på flyrejserne samt de instruktionerne du behøver for at tjekke ind i lufthavnen.
Flybilletterne er såkaldte e-billetter, der udstedes af flyselskabet. Du vil ikke modtage flybilletter med posten. Alle billetter er i dit navn, og navnet skal matche dit pas eller detaljerne på dit nationale identifikationskort. Det bookingnummer du ser på rejsedokumenterne er ligeledes vigtigt.

2. Bekræftelse på dit hotel.
Du vil modtage en booking-reference og vouchere. Bemærk at du også kan tjekke ind på hotellet ved at fremvise dit pas (hvis det er nødvendigt kan du ligeledes fremvise voucherne).

3. Bekræftelse på dine fodboldbilletter.
Dokumenterne indeholder en bekræftelse på bookingen af dine fodboldbilletter. Fodboldbilletterne vil blive sendt til hotellet med kurer før kampen - en leveringsmetode der er 100% sikker. Eventuelle vouchere til stadionrundvisning(er) vil blive leveret sammen med dine fodboldbilletter. Sidst men ikke mindst indeholder dine rejsedokumenter en separat bekræftelse på dine transfer(s) og andre reserverede ekstra-elementer.

4. Alarmnummer  som du kan bruge til at få fat på os i løbet af din rejse.
Vi har stillet 1 alarm-telefonnummer til rådighed for dig. Her kan du få fat på os 24 timer i døgnet, i det usandsynlige tilfælde at du har presserende spørgsmål, der skal besvares af os i løbet af din rejse.

5. Rutebeskrivelse fra lufthavn til hotel og fra hotel til stadion.
Med dine rejsedokumenter og dit pas i lommen er du nu klar til at tage af sted på din spændende rejse!

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev