Tip! Sørg for at du har en gyldig billet. + Læs videre for at få mere information

Hos Fodboldtravel er du garanteret ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer billetter kan give problemer.
Mere information.
 • Papir eller e-billetter
 • En stressfri oplevelse
Fodboldtur

Atlético Madrid

Atlético Madrid

Fodboldtur
Atlético Madrid

Atlético Madrid

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet. + Læs videre for at få mere information

Hos Fodboldtravel er du garanteret ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer billetter kan give problemer.
Mere information.
 • Papir eller e-billetter
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Atlético Madrid de seneste 24 timer.
4 Fodboldrejser fundet
Atlético Madrid vs
Vælg modstandere
Sorter efter:
Filtre ()
Sorter efter:
?
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Atlético Madrid - Atlético Bilbao

lørdag 27 apr. 21:00
Bekræftet dato
Cívitas Metropolitano, Madrid
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr2333
pp fra  
kr4759
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Atlético Madrid - Celta de Vigo

11 eller 12 maj  
Cívitas Metropolitano, Madrid
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr3253
pp fra  
kr3824
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Getafe FC - Atlético Madrid

15 eller 16 eller 17 maj  
Coliseum Alfonso Perez, Madrid
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr2422
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Atlético Madrid - Atlético Osasuna

18 eller 19 maj  
Cívitas Metropolitano, Madrid
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr3027
pp fra  
kr3883
Se pakker

Book nemt din fodboldrejse til Atlético Madrid med fire klik

Book nemt din fodboldrejse til Atlético Madrid. Vælg hvilken kamp du vil se, hvilket hotel du vil bo på, samt det sæde du vil sidde på under et og samme sted. Ingen reservationsgebyrer.

Under dit besøg i Atlético Madrid vil du opleve den sydende atmosfære på det imponerende stadion. Estadio Wanda Metropolitano er et af de mest komfortable stadioner globalt, med en fantastisk udsigt over banen, uanset hvor du sidder. Endnu mere imponerende er klubbens fans, kaldet ‘Los Suffradors’ på grund af de mange op- og nedture, de har gennemgået. Fansenes syngen, hoppen og flagviften fortsætter i alle halvfems minutter. Du vil helt sikkert få gåsehud af denne oplevelse!

Desuden vil du også have tid til at udforske smukke Madrid, opleve de mange seværdigheder og nyde lækre tapas på en af ​​de mange terrasser..

atletico-madrid-fodbold-travel

Her er alt hvad du skal vide om din fodboldrejse til Atlético Madrid

Vi har udvalgt de bedste tips for at sikre os, at du får mest muligt ud af din rejse til Atlético Madrid. Fra praktisk information omkring Wanda Metropolitano stadion til forslag om at udforske Madrid.

 • Information om Wanda Metropolitano stadion, rute og tips
 • Information om Atlético Madrid
 • Det sker i Madrid

Atlético Madrids stadion: Wanda Metropolitano

stadion-atletico-madrid

I starten var tilhængerne ikke specielt glade for den tvungne afgang fra det næsten hellige Vicente Calderón stadion, hvor Atlético spillede sine kampe i 51 år. Dette imponerende stadion var bedst kendt for den travle firesporede vej, der løb under en af ​​hovedtribunerne. Arbejdet på motorvejen forårsagede dog så meget skade på stadionet, at publikums sikkerhed ikke længere kunne garanteres. Derfor var en flytning også uundgåelig. Heldigvis fik fansene et fantastisk nyt stadion til gengæld.

Siden 2017-2018 sæsonen har Atlético Madrid spillet på det enorme Wanda Metropolitan-stadion. Navnet er en hyldest til et af klubbens tidligere stadioner, Metropolitan Stadium, hvor Atlético spillede sine kampe fra 1923 til 1966. Fansene foretrækker at tale om ‘Metropolitano’, da ‘Wanda’ er navnet på stadionets kinesiske sponsor.

Stadionet har plads til 68.456 tilskuere, hvilket gør det til det tredjestørste stadion i Spanien efter Camp Nou (Barcelona) og Santiago Bernabéu (Real Madrid).

Fodboldstadionet er udstyret med de nyeste gadgets og var det første 100 % LED drevet stadion globalt. Det har også 1.000 parkeringspladser inde på stadion og 3.000 udenfor. Det har vundet adskillige priser og var vært for Champions League finalen mellem Liverpool og Tottenham Hotspur i 2019. Tilføj den gode stemning, som de passionerede supportere sørger for, og du er garanteret en uforglemmelig oplevelse!

Sådan kommer du frem til Wanda Metropolitano stadionet?

Wanda Metropolitano stadion ligger i bydelen Rosas, 11 kilometer nordøst for Madrids centrum. På trods af afstanden kan stadionet nemt og hurtigt nås med offentlig transport.

Via Metro

At rejse med metro er helt sikkert den bedste løsning, når du skal frem til stadionet. Metrostation ‘Estadio Metropolitano’ ligger lige ved siden af ​​stadionet. Det er den største station i hele Madrid netværket. Dimensionerne er virkelig kolossale, da konstruktionen tager højde for de tusindvis af fans, der bruger metroen under kampene.

For at komme frem skal du tage metrolinje 7 (Hospital del Henares – Pitis). Det tager ca. 45 minutter fra centrum af Madrid, inklusiv med et skift ved Pueblo Nuevo (linje 5), Avenida de America (linje 4,6 og 9) eller Gregorio Maranon (linje 10).

Nogle fans foretrækker at gå den sidste del sammen med andre fans mod stadionet. Det er en særlig oplevelse at være blandt de andre fans, mens de lokale sætter boder op for at sælge mad og drikkevarer til den marcherende folkemængde. Hvis du ikke vil gå glip af det, så stå af ved stationerne La Rosas (linje 2), Canillejas (linje 5) eller Las Musas (linje 7). Fra disse stationer er der omkring 15 minutters gang til stadion.

Via Bus

EMT Madrid busserne, der kører til stadionet er linjerne 28, 38, 48, 140, 153, E2 og natbusserne N5 og N6.

Via tog

Det spanske togselskab, Renfe, vil tage dig til Coslada station med linje C2 eller C7. Denne station er dog mere end fem kilometer væk fra Atlético stadion, så du bliver nødt til at skifte til metrolinje 7 på samme station. To stop senere står du af ved stadionet.

Via taxi

Det er også muligt at rejse fra byens centrum til stadion med taxa. Forvent at turen varer 12 kilometer (ca. 30 minutter) og at du skal betale omkring 22€.

Adresseoplysninger Wanda Metropolitano

Avenida de Luis Aragones 4

28022

Madrid, Spain

Kort over stadionet

Wanda Metropolitano har tre ringe. Da man under byggeriet valgte, at prioritere komfort frem for maksimal kapacitet, er afstanden mellem rækkerne større end hos de fleste andre stadions. Sæderne er derfor ganske behagelige. Derudover er 96% af pladserne dækket.

Stadionets rækker:

 • Fondo Norte. Eller de tre ringe bag målet på nordsiden af ​​ Her er et særligt område forbeholdt familier. Helt øverst bagved er der plads til udebanetilhængerne
 • Fondo Sur. Det er sæderne på sydsiden bag må
 • Lateral Oeste. Vestsiden af ​​stadion, hvor spillertunnelen og bænkene er placeret. Det betyder, at man sidder lidt længere væk fra banen end på de andre tribuner. Her finder du også VIP lougen, President lougen og de fleste af VIP-pladserne.
 • Lateral Este. Østsiden langs banen, hvor man har et godt udsyn til begge holds bæ
atletico-madrid-stadionplan

Besøg af stadion og museet

Et besøg i Atlético de Madrid er ikke komplet uden et besøg på stadion og et besøg på klubbens massive museum. Du kan vælge kun at besøge museet eller bestille en stadionrundvisning, inklusive en museumsrundvisning. Billetter kan bestilles online på forhånd, hvilket garanterer dig en plads og sparer et par euro.

atletico-madrid-stadion-rundvisning

Stadionrundvisning

Fra tirsdag til søndag er der en guidet rundvisning på stadion flere gange om dagen undtagen på kampdagen. Guiden taler både spansk og engelsk. Under den timelange rundvisning vil du have adgang til Atléticos omklædningsrum og udeholdets omklædningsrum (oplev forskellighederne), presserummet, massagerummet og trænerrummet. Gennem spillertunnelen går du ind på banen og indtager din plads på bænken. Efterfølgende kan du besøge klubmuseet på egen hånd.

For en kombibillet betaler du 22€ online; på selve stadion koster det 24€.

Børn op til 14 år kan lukkes ind for 18€.

Museum

Hvis du ikke har tid til en stadionrundvisning, kan du også bare besøge ‘Territorio Atleti’-museet. Det er placeret på den vestlige side af stadion, ved siden af ​​Klubbutikken.

Museet er over 1400m2 stort og viser klubbens historie fra grundlæggelsen i 1903. Du finder alle Atlético-trøjer gennem årene og oplever historiske øjeblikke fra klubbens historie med virtual reality-briller. Du kan selvfølgelig se alle trofæerne i trofæskabet, inklusiv VM trofæet. Sørg for at have mindst halvanden time til dette besøg.

Museet har åbent tirsdag til søndag fra 11.00 til 18.00 (sidste mulighed for entré).

Online betaler du 14€ for en billet; ved billetkontoret koster det 16€.

Børn op til 14 år får en rabat på 4€.

Snacks og drikkevarer i nærheden af ​​stadion

Området omkring Wanda Metropolitano har ikke helt den tiltrækning, der plejede at omgive Estadio Vicente Calderón. Den tid, hvor tusindvis af fans gik til fods til La Latina-distriktet for at starte tredje halvleg, er definitivt forbi. Ikke desto mindre er der masser af atmosfæriske spisesteder i gaderne omkring stadion. Desuden vælger mange fans at vende tilbage til bymidten efter sidste fløjt og hænge ud i en af ​​de mange sportsbarer. Også der har fodboldfans et par favoritter. Vi hjælper dig på vej.

atletico-madrid-travel

Abocado Bar

Denne tapasbar på Calle de Suecia 90 tilbyder kvalitetsmad til en fantastisk pris. Torsken er højt anset, men blæksprutten og hamburgerne er også meget velsmagende. Der er også flere glutenfri retter på menuen.

Bar La Previa 1903

For enden ad vejen, på Calle de Suecia 102, ligger denne populære bar, der frem for alt er kendt for sin imødekommende og opmærksomme service. Før og efter kampen er stemningen her fremragende, og her får du serveret iskold øl og fremragende tapas på ingen tid. Da der ikke serveres alkohol på stadion, kommer mange Atlético-tilhængere her for en Cerveza.

S10bar

S10bar, på 56 Calle Guzman El Bueno, er kendt for at være den bedste sportsbar i byen. Moderne, hjemmelavet, velsmagende og billigt er barens motto, og det siger ikke så lidt. Du kan se forskellige kampe på de mange tv-skærme, mens du nyder en Balotelli Burger, Diegoletta Maradona sandwich eller en Muhammed Ali bøf.

James Joyce Irish Pub

På Calle de Alcalá 59, tæt på Retiro metrostation, ligger denne meget populære sportsbar. Stedet er ikke så stort, men at se en kamp på skærmen med andre fodboldfans giver en fantastisk stemning. Baren serverer et bredt udvalg af øl. Et liveband spiller jævnligt irsk folkemusik.

Information om Atlético Madrid

Atlético Madrid blev grundlagt i 1903 af tre baskiske studerende som en datterklub af deres yndlingsklub fra Baskerlandet, Athletic de Bilbao. I 1920 blev denne forbindelse afskåret, og Atlético blev uafhængig.

Selvom klubben vandt flere titler i 1950’erne og 1960’erne, var Atléticos guldalder i 1970’erne. På otte år vandt man tre ligatitler. I 1974 nåede klubben endda finalen i Europa Cup 1, hvor Bayern München viste sig at være for stærke. Tyskerne var dog ikke vilde med en duel til VM for klubhold. Atlético overtog deres plads og besejrede argentinske Independiente 2-1. Dette gør Atlético til den eneste klub i verden, der har et VM trofæ i trofæskabet, men ingen Europa Cup I.

I 2014 og 2016 nåede Atlético finalen i Champions League, men begge gange viste byrivalen Real Madrid sig at være for stærke. Ikke desto mindre er klubbens trofæskab velforsynet med 11 mesterskabspokaler, 10 nationale pokaler og 4 Supercups. Derudover har Atletico vundet Europa League tre gange og Europa Cup 2 én gang.

Atlético har én rigtig ærkerival: den større byrival Real Madrid. Rivaliseringen forklares ikke kun i sportslige termer, men har også at gøre med de forskellige baggrunde.

Real Madrid repræsenterede kongefamilien og den velhavende klasse og kom fra det rige nord. Atlético kom derimod oprindeligt fra syden og var populær blandt arbejderklassen. I dag er den opdeling forældet: begge klubber har tilhængere i alle samfundslag. Felipe VI, den nuværende konge af Spanien, er endda en stor og passioneret fan af Atlético Madrid.

Atlético Madrids logo

Atlético Madrids logo er blevet ændret mange gange gennem årene. Sidste gang var i 2017, hvor logoet blev moderniseret, grundet flytningen til det nye stadion.

Hvad der har været det samme siden 1917 er de røde, hvide og blå farver og billedet af en bjørn under et morbærtræ. Dette billede er taget fra våbenskjoldet i byen Madrid. Legenden siger, at dette område engang var et samlingssted for bjørne (ved Puerto del Sol, Madrids hovedtorv, er der en stor statue af denne scene, som man ikke må gå glip af).

Endelig repræsenterer de syv hvide stjerner antallet af provinser som grænser op til Madrid, såvel som stjernerne i stjernebilledet ‘Big Bear’.

atletico-madrid-logo-225x300

Atlético Madrid trøjen

Atlético Madrid har spillet i de samme farver siden 1911: en rød og hvid stribet trøje, med blå bukser og røde sokker. Farverne på trøjen gav også Atletico sit kælenavn “Los Cochoneros” (madrasserne). Spanske madrasser havde tidligere et rødt og hvidt betræk. Klubbens andet kælenavn, “Los Rojiblancos” (de rød-hvide) skyldes kamptrøjen.

I klubbens yngre år var trøjen halvt blå og halvt hvid. Atletico Madrid spillede i samme trøjer, som deres moderklub Athletic Bilbao, som overtog disse farver fra Englands Blackburn Rovers.

I 1909 sendte Bilbao en medarbejder til England for at købe nye trøjer til både Bilbao og Madrid. De blå og hvide trøjer var ikke til at finde, så medarbejderen vendte tilbage til Spanien med de rød- og hvidstribede trøjer fra Sunderland. Det medførte at både Athletic Bilbao og Atlético Madrid besluttede sig for at spille i disse nye farver. En anden fordel var, at røde og hvide tekstiler var meget tilgængelige i Spanien, da madrasbetrækket havde samme farve. Atlético besluttede sig dog for at fortsætte med at spille i Blackburn Rovers’ blå bukser.

Det sker i Madrid

I den livlige spanske hovedstad er det næsten umuligt at vælge mellem de mange seværdigheder. Her findes der verdensberømte museer, smukke parker, pladser og kirker overalt. Derfor har vi listet nogle af højdepunkterne til dig.

La Latina

la-latina-150x150

Gå ikke glip af dette historiske arbejderkvarter under dit besøg i Madrid. La Latina byder på timevis af vandreture gennem snoede gader, forbi adskillige restauranter, barer og antikvitetsbutikker. Tag et kig på den gamle markedshal, hvor de lokale forsyner sig med frisk kød og grøntsager. Hver søndag morgen afholdes her et kæmpe loppemarked, hvor du helt sikkert vil finde noget, du kan lide.

Parque del Buen Retiro

parque-del-buen-retiro-150x150

Den imponerende Retiro Park, som engang var en privat park for den kongelige familie, er noget du ikke må gå glip af. Træk dig tilbage fra byens travlhed og nyd de mange skulpturer og springvande. Besøg den kunstige sø med dens smukke søjlegang, hvor du også kan leje en robåd. Eller gå en tur langs de mange gademusikere, portrætmalere og spåkoner.

Museo Nacional del Prado

museo-nacional-del-prado-150x150

Tæt på byparken finder du Prado, et af de største og mest berømte kunstmuseer i verden. Museet er især berømt for sin samling af næsten 10.000 malerier af blandt andre Goya, Rembrandt og Pieter Bruegel. Som kunstelsker vil du uden tvivl tilbringe timer i denne enorme bygning. Entrébilletter koster 15€, men ved at booke online kan du undgå den lange kø.

Tour de Futbol

fans-i-madrid-150x150

Gør din rejse til en rigtig groundhop tur. Besøg for eksempel Real Madrids imponerende Santiago Bernabeu. Der er flere daglige guidede ture, hvor du besøger museet, katakomberne og banen. Vi anbefaler, at du booker online på forhånd. På denne måde er du sikret en plads, og betaler mindre end på selve stadionet.

I bydelen Vallecas, en times kørsel fra byens centrum, finder du byens tredje klub, Rayo Vallecano. Denne klub hopper normalt frem og tilbage mellem Primera og Segunda División og kunne kaldes FC St. Pauli af Spanien. Fansene er kendt for deres venstreorienterede tilbøjeligheder og deres modstand mod kommercialiseringen af ​​fodbold. Portazgo ‘metrostation ligger tæt på klubbens stadion, som især er et besøg værd grundet dens smukke hovedtribune.

Til de virkelige fodboldfanatikere: CD Leganés og Getafe CF ligger også i forstæderne mindre end 15 kilometer fra Madrids centrum.

Fodboldrejser til Atlético Madrid

Hvor langt væk ligger Atletico Madrid´s stadion?

Fra centrum af Madrid, tager det 20 minutter i bil og 40 minutter med offentlig transport.

Hvor meget koster en rundvisning på Wanda Metropolitano?

For en museum + rundvisningspakke lyder prisen på 163kr for voksne og 119kr for børn..

Hvor meget koster en billet til LaLiga-kampene?

Det afhænger af selve kampen. Priserne kan variere mellem 446kr til 2231kr ca. Det afhænger alt sammen af, hvilken kamp du vælger at se.

Hvordan får jeg fat i en kampbillet til en kamp med Atletico Madrid?

Den bedste måde, at få fat i en kampbillet med Atletico Madrid er gennem fodboldtravel.dk. Vores platform giver dig mulighed for at sammensætte den ultimative fodboldrejse på ét og samme sted. Her kan du vælge den kamp, du vil deltage i, det hotel, du vil bo på samt hvilket fly, du vil flyve med. Alt sammen uden at du skal åbne en ny fane.

Hvor meget koster en fodboldrejse for at se Atletico Madrid spille?

Vi tilbyder mange forskellige pakker. Gennemsnitsprisen for en fodboldrejse ligger på mellem 2231kr og 2975kr pr. person. Prisen varierer dog en del, afhængig af en række forskellige faktorer, bl.a.:
• Den kamp, du vælger at se.
• Det hotel, du vælger at bo på.
• Den flyrejse, du vælger (dette omfatter flyselskabet og det tidspunkt, du vælger at flyve).

Hvor nemt er det, at få billetter til en Atletico kamp?

Hvis du bestiller dem på forhånd, er det ret nemt. Derudover er efterspørgslen større, jo vigtigere kampen. Derfor skal du være mere OBS på, hvornår billetterne bliver sat til salg.

Hvad hed det gamle Atletico de Madrid-stadion?

Det gamle stadion hed Estadio Vicente Calderón

Hvor kan jeg købe officiel merchandise fra holdet?

Der er officielle butikker både på stadion og i byens centrum.

Spiller Atletico Madrid og Real Madrid på samme stadion?

I modsætning til andre hold som AC Milan og Inter Milan har Atletico og Real deres egne stadions.

Hvilke pladser er de bedste, når man skal se en kamp på stadion?

Det afhænger af, hvad man er til, men normalt giver de øverste pladser den bedste panoramaudsigt, men de er også dyrere.