Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til Liverpool FC

4.4
Liverpool FC anmeldelser
Fodboldrejser til Liverpool FC scorer i gennemsnit 4.4 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Genvej til:

Med fire klik til Anfield

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

stadium

Stemningen på Anfield er altid en kolosal oplevelse. Her er fodbold ikke bare en sport men derimod en religion. Oplev topspillere som Mané og Salah live. Bestil nemt din komplette fodboldrejse til Liverpool, og bestem selv fly, rejsedatoer, hotel og siddepladser. Der tilkommer ingen tillægsbetaling.

Mere om Liverpool FC

Klub info

Liverpool F.C. er en engelsk fodboldklub, der blev grundlagt i 1892 af John Houlding. Houlding ejede et stadion på vejen Anfield Road, som han lejede ud til fodboldklubben Everton F.C., men Everton flyttede efter en uenighed om lejeprisen, og dermed var fodboldklubben Liverpool F.C. en realitet. I 1970'erne og 1980'erne tilhørte Liverpool den absolutte topklasse inden for europæisk fodbold, og også i den engelske liga lå klubben i front med intet mindre end 18 ligatitler. Desværre oplevede Liverpool også en række større tilbageslag, og derudover var klubben involveret i to af de største tragedier i europæisk fodbold.

Heysel-tragedien

I finalen i Den Europæiske Mesterholdsturnering i 1985 spillede Liverpool mod Juventus på Heysel Stadion i Bruxelles. Før kampen blev fløjtet i gang opstod der optøjer mellem de 2 grupper af tilhængere, og i den efterfølgende panik blev 39 personer dræbt. Resultatet var at Liverpool blev udelukket fra europæisk fodbold i seks år. Hillsborough 4 år efter den første drama oplevede klubben endnu en tragedie. I semifinalen i FA Cuppen på Hillsborough stadion døde 96 personer. Mere end 4000 fodboldfans uden billetter fik adgang til tribunerne, og det medførte panik og et enormt pres på de forreste publikummer. 96 personer døde som følge af det enorme pres og på grund af politiets dårlige administrering af situationen. På Anfield stadion findes et særligt mindesmærke til minde om ofrene. Mindesmærket for Hillsborough-tragedien. Tilhængere Liverpools fanatiske tilhængere står bag målet på den tribune, der i folkemunde er kendt som 'The Kop'. Hver kamp begynder med at tilhængerne synger sangen "You'll never walk alone".


Oplevelser vores kunder har haft

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FodboldTravel.dk
Læs anmeldelser

Oplevelser vores kunder har haft

F. Jegsen, 12 personer 3 maj 2018
Liverpool FC - Newcastle United

Fodboldtravel.dk - Margit 02.03.2018 – 05.03.2018 Liverpool FC –Newcastle United 2-0 I juni 2017 kontakter jeg fodboldtravel.dk (FT) fordi jeg er interesseret i at booke 12 fodboldpakker til en kamp på Anfield Road i Liverpool i foråret 2018. Jeg var dermed ude i rigtig god tid. (Jeg har nogle bekendte som i foråret 2017 havde rejst med FT). Hos FT får jeg fat i Margit som jeg forklarer mit ærinde. Hurtigt gør jeg Margit klart, at jeg ved hvad jeg vil have, da det langt fra er første gang jeg selv står som arrangør for en større gruppe fodboldfans, som gerne vil til Liverpool. Ud fra den info som jeg giver Margit kommer hun med et tilbud på fodboldpakkerne. Der er så lidt som jeg skal vælge i mellem, hvilket er super. Afgang fredag fra Hamburg til Manchester. Jeg vælger klokkeslæt. Tjek Retur til Hamburg. Jeg vælger også her klokkeslæt. Tjek I Liverpool kan jeg vælge mellem tre hoteller – 2,3 og 4 stjerner. Jeg vælger det 4 stjernede. Tjek Her forespørger jeg om hun vil spørge hotellet om vores 6 dobbeltværelser kan blive placeret på samme etage. Margit kontakter hotellet har vi har 6 værelser ved siden af hinanden med udsigt til Mersey. Margit tilbyder mig forskellige lounger på Anfield. Det var en bestemt som jeg havde udset mig, og det lykkedes Margit at skaffe 12 billetter til den ønskede lounge. Tjek Fly, fodboldbillet og hotel er på plads, det er det vigtigste. Margit har og jeg haft en masse kommunikation via mail og lidt pr. telefon. Hver gang har Margit taget pænt i mod og løst de stillede udfordringer. TUSIND TAK. På stadion i loungen kunne alle 12 mand ikke komme til at sidde ved ét bord, det blev 8 og 4, hvilken var ganske glimrende. Vi var jo en stor gruppe. Pladserne ude på tribunen var heller ikke helt samlet – det var ganske fint, ingen sad alene. Igen en stor gruppe. Super. Da vi skulle tjekke ud af hotellet kl. 04.30 for at nå vores morgenfly i Manchester, forespurgte jeg om en cold breakfast. Den opgave løste Margit også. Link til check in hos henholdsvis Ryanair og East Jet blev modtaget med over en uge til afrejse. Glimrende. Ved check in hos Ryanair blev vi placeret på 12 forskellige rækker. Jeg kontaktede Margit, og hun sørgede for at vi i stedet sad i 2 grupper. Super. (Transporten fra Manchester til Liverpool har vi selv stået for, da vi har en rigtig god kontakt i Liverpool) Dagen før afrejse modtog jeg vores fodboldbilletter til kampen som E-ticket som lovet, tids nok til at jeg kunne nå at printe dem. Klasse KÆMPE ROS SKAL LYDE TIL MARGIT FOR HENDES INDSATS I FORBINDELSE MED VORES REJSE TIL LIVERPOOL. Alt har bare klappet – Tusind tak Margit Jeg kan varmt anbefale fodboldtravel.dk som rejsearrangør. Det er ikke sidste gang at jeg vælger fodboldtravel.dk og MARGIT, når jeg skal arrangere en fodboldtur til Liverpool – det er min eneste destination…… Vh Flemming Jegsen (Kunden der på forhånd vidste hvad han ville have, og han fik det)

 

Tip: Gå på opdagelse i byen. Liverpool er en fed by. Da vi altid rejser i store gruppe (ca 12 personer) booker jeg altid restauranter hjemmefra. I år ville de alle tre have depositum forud. Ingen problem, det fik de, og de var alle klar til vores besøg.

L. Søren, 2 personer 6 marts 2018
Liverpool FC - FC Porto (CL)
Sønnen og jeg havde en fantastisk tur til Anfield Road, Liverpool til Champions League kamp.
Rejsen, hotellet og turen på stadion fungerede perfekt.
Dog skal det siges, at hvis vi havde kendt reglerne på Anfield, så var vi IKKE gået ind kl 17 til buffet i loungen!
At vi godtroende gjorde det - betød at vi skulle opholde os på stadionområdet indtil kampen var slut, da man ikke kunne komme ind igen såfremt man forlod stadion.
Vi var således "fanget" på området fra kl 17 til 21.30 - og det er MEGET lang tid at slå ihjel for to som gerne vil have en smule tobak i ny og næ....
Dette ville have været en god information at have haft på forhånd!
G. Tæbrink, 2 personer 6 marts 2018
Liverpool FC - FC Porto (CL)

Alt var super godt hotel og man oplever ikke bedre stemning ind den på Anfield. Dette er anden gang vi bruger Fodboldtravel.dk og det har været super begge gange.

F. Grimstad, 4 personer 6 marts 2018
Liverpool FC - FC Porto (CL)

God tur fra bestilling til slut. Skal man klage over noget var det den ene seng i lejligheden som ikke var brugbar, men det løste vi . Margit er en vigtig del af den gode oplevelse.

 

Tip: Bed dem om kun at vinde 2-0 på udebane ;=) 5-0 gør at retukampen var en walk-over ..

DKT032681

G. Tæbrink, 2 Personer 1 januar 1970
Liverpool FC - FC Porto

Alt var super godt hotel og man oplever ikke bedre stemning ind den på Anfield. Dette er anden gang vi bruger Fodboldtravel.dk og det har været super begge gange.

F. Grimstad, 4 personer 1 januar 1970
Liverpool FC - FC Porto

God tur fra bestilling til slut. Skal man klage over noget var det den ene seng i lejligheden som ikke var brugbar, men det løste vi . Margit er en vigtig del af den gode oplevelse.

 

Tip: Bed dem om kun at vinde 2-0 på udebane ;=) 5-0 gør at retukampen var en walk-over

F. Jegsen, 12 personen 3 marts 2018
Liverpool FC - Newcastle United

I juni 2017 kontakter jeg fodboldtravel.dk (FT) fordi jeg er interesseret i at booke 12 fodboldpakker til en kamp på Anfield Road i Liverpool i foråret 2018. Jeg var dermed ude i rigtig god tid. (Jeg har nogle bekendte som i foråret 2017 havde rejst med FT). Hos FT får jeg fat i Margit som jeg forklarer mit ærinde. Hurtigt gør jeg Margit klart, at jeg ved hvad jeg vil have, da det langt fra er første gang jeg selv står som arrangør for en større gruppe fodboldfans, som gerne vil til Liverpool. Ud fra den info som jeg giver Margit kommer hun med et tilbud på fodboldpakkerne. Der er så lidt som jeg skal vælge i mellem, hvilket er super. Afgang fredag fra Hamburg til Manchester. Jeg vælger klokkeslæt. Tjek Retur til Hamburg. Jeg vælger også her klokkeslæt. Tjek I Liverpool kan jeg vælge mellem tre hoteller – 2,3 og 4 stjerner. Jeg vælger det 4 stjernede. Tjek Her forespørger jeg om hun vil spørge hotellet om vores 6 dobbeltværelser kan blive placeret på samme etage. Margit kontakter hotellet har vi har 6 værelser ved siden af hinanden med udsigt til Mersey. Margit tilbyder mig forskellige lounger på Anfield. Det var en bestemt som jeg havde udset mig, og det lykkedes Margit at skaffe 12 billetter til den ønskede lounge. Tjek Fly, fodboldbillet og hotel er på plads, det er det vigtigste. Margit har og jeg haft en masse kommunikation via mail og lidt pr. telefon. Hver gang har Margit taget pænt i mod og løst de stillede udfordringer. TUSIND TAK. På stadion i loungen kunne alle 12 mand ikke komme til at sidde ved ét bord, det blev 8 og 4, hvilken var ganske glimrende. Vi var jo en stor gruppe. Pladserne ude på tribunen var heller ikke helt samlet – det var ganske fint, ingen sad alene. Igen en stor gruppe. Super. Da vi skulle tjekke ud af hotellet kl. 04.30 for at nå vores morgenfly i Manchester, forespurgte jeg om en cold breakfast. Den opgave løste Margit også. Link til check in hos henholdsvis Ryanair og East Jet blev modtaget med over en uge til afrejse. Glimrende. Ved check in hos Ryanair blev vi placeret på 12 forskellige rækker. Jeg kontaktede Margit, og hun sørgede for at vi i stedet sad i 2 grupper. Super. (Transporten fra Manchester til Liverpool har vi selv stået for, da vi har en rigtig god kontakt i Liverpool) Dagen før afrejse modtog jeg vores fodboldbilletter til kampen som E-ticket som lovet, tids nok til at jeg kunne nå at printe dem. Klasse KÆMPE ROS SKAL LYDE TIL MARGIT FOR HENDES INDSATS I FORBINDELSE MED VORES REJSE TIL LIVERPOOL. Alt har bare klappet – Tusind tak Margit Jeg kan varmt anbefale fodboldtravel.dk som rejsearrangør. Det er ikke sidste gang at jeg vælger fodboldtravel.dk og MARGIT, når jeg skal arrangere en fodboldtur til Liverpool – det er min eneste destination…… Vh Flemming Jegsen (Kunden der på forhånd vidste hvad han ville have, og han fik det)

Tip: Gå på opdagelse i byen. Liverpool er en fed by. Da vi altid rejser i store gruppe (ca 12 personer) booker jeg altid restauranter hjemmefra. I år ville de alle tre have depositum forud. Ingen problem, det fik de, og de var alle klar til vores besøg.

DKT029066

Anonym, 3 personer 24 februar 2018
Liverpool FC - West Ham United

En fantastisk tur, og de problemer der var med oplysninger, blev ordnet på fineste vis på tlf.

DKT032855

J. Andersen, 4 personer 24 februar 2018
Liverpool FC - West Ham United

En fantastisk service fra start til slut,de hjalp med alt og det hele var perfekt.

Anonym 3 februar 2018
Liverpool FC - Newcastle United

det var alt i alt en god rejse Liverpool er et godt sted ,kalder på et gensyn Anfield et imponerende stadion. stemning fra start til slut-god service hjælpsomme folk alle vegne. fodboldtravels opfølgning på rejsen.det hele funkede god tid (sådan da)imellem afgange af fly.

E. Møller, 4 personer 1 april 2017
Liverpool FC - Everton FC

Liverpool by er et besøg værd. Hyggelig, overskuelig, pæn og ren. Maden ok. Gusto (restaurant på havnefronten) er fremragende til meget fornuftige priser.

Tip: Tag mandagen med hvis kampen spilles lørdag. Giver ro og giver god tid til at komme rundt i byen.

 
 
Anonym, 2 personer 1 april 2017
Liverpool FC - Everton FC

Vi må indrømme at vi var en smule nervøse inden turen. Vi vidste ikke hvorvidt billetterne ville komme, om de ville komme til tiden - og ikke mindst hvor vi skulle sidde på stationen. Men alt var i bedste orden inden adgang ! Det hele kom til tiden, passede godt og det var rigtig gode pladser på stadion.

Tip: Det var en fantastisk by og min anbefaling er, at gøre det så autentisk som muligt: besøge de gamle pubber, kører i engelske taxi osv

Anonym, 6 personer 1 april 2017
Liverpool FC - Everton FC

Det var en fremragende tur vi havde til Liverpool-Everton. Lounge billetterne var super som vi havde fået. Mega god stemning til lokalopgøret. God og hurtig service fra fodboldtravel.

Kenneth Rossen, 2 personer 31 januar 2017
Liverpool FC - Chelsea FC

Vi havde en super god oplevelse samlet set. Det var nemt at bestille rejsen og billetter og information om rejsen kom i god tid til udskrivning. EasyJet er ikke det optimale flyselskab at bruge, vi sad med håndbagage mellem fødderne på turen hjem. Hotellet levede ikke helt op til forventningen om et 4 stjernet hotel. Selve kampen var alt for hurtig overstået, det var en fantastisk oplevelse som helt klart levede op til forventningerne. Skal man klage ville det være bedre at sidde tættere på The Kop. Vi tog toget fra Manchester til Liverpool, toget kører ca 1 gang i timen og kostede ca 35 pund for returbillet for 2 personer, ok pris. Liverpool er en stor by med masser af shoppe muligheder. Dejlig tur, vi skal helt sikkert afsted igen ??

Tip: Er du Liverpool fan som mig, skal du huske en stor kuffert til hjemturen. Der er en Liverpool store i Liverpool One, dejlig butik.

Morten Iversen, 6 personer 31 januar 2017
Liverpool FC - Chelsea FC

Meget servicemindet personale hos Fodboldtravel.dk. Det er meget nemt at booke en "pakkeløsning", og der var også stor hjælp at hente, da kampdato blev ændret. Fremragende siddepladser på stadion, og det fungerer super fint med at hente fodboldbilletter på stadion inden kampstart. Hotellet lå i fornuftig gå-afstand til stadion, og ellers er der fine busmuligheder.

Tip: Beatles museum i Liverpool er et besøg værd

M. Andersen 31 december 2016
Liverpool FC - Manchester City

en fin pakke med det hele, en lille smule dyr, når man selv kan se hvad hotel og fly koster. men sådan må det jo sikkert være. vi boede på Mariott, et fint hotel, men især beliggenheden helt perfekt, i bør lave et samarbejde med hotellet, så i altid kan tilbyde dette hotel, som første priotet for kunderne, til den rigtige pris. mht booking af rejsen, har i en faldgruppe omkring afrejsested, hvis man vil fra Jylland, skriver den ofte ingen mulighed, og her vil nogle kunde opgive at bestille, i bør have en meddelelse her der siger prøv anden lufthavn/afrejsested. en super service af Margit(skal måske have adgang til en bedre telefonlinije.

Tip: Taxi fra lufthavn i Manchester til hotel i Liverpool, koster ca 80 pund, men ved at ringe til Stive fra Liverpool, så kan den tur klares for 45 pund/70 pund på helligdage. det ville være god oplysning til de danske kunder. skriv hvis i vil gøre brug af det, så har jeg direkte nummer. mvh Micky

Anonym, 2 personer 20 april 2016
Liverpool FC - Everton FC

Anstændige priser, fremragende hotel i Liverpool og god service. Alt i alt en helt igennem troværdig samarbejdspartner.

Anonymt 13 januar 2016
Liverpool FC - Arsenal FC

Min mand og hans voksne søn fik hver en billet i julegave, og da de kom hjem fra turen til Liverpool (Liverpool/Arsenal kamp) var de mildest talt helt vilde :D De havde haft en super fed tur, gode pladser på stadion og det havde været super nemt at finde rundt i byen og at overskue alle rejsedokumenterne. Kampen var en kæmpe succes, de spillede 3-3 så der havde været en fantastisk fed stemning på Anfield. Hele bookingen af rejsen gik rigtig nemt, der var en super god information hele vejen igennem, og vi modtog mails med alt hvad der skulle bruges. Kampen blev flyttet 1 døgn, og det fik vi også besked om i god tid. Alt har været med super service, og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af FodboldTravel.dk.

Tip: Find nogle i lufthavnen der skal til samme område, for så er en dele-taxa faktisk billigere og langt hurtigere end toget.

Eric Erichsen fra København, 2 personer 10 februar 2015
Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Alt virkede bare perfekt. Centralt beliggende hotel i god standard. Billetterne lå allerede klar til os da vi bookede os ind dagen før kampen, Nemt at komme til stadion med suveræn stemning - som der jo er på Anfield. Liverpool er en rigtig hyggelig by med masser af indkøbsmuligheder mv.

Tip: Læg vejen forbi Katedralen. Jeg er ikke tilhænger af kirken - men det var en super tur hvor vi faldt i snak med en lokal fodboldfan, der lige brugte 45 min. på at vise os rundt og fortælle masser af gode historier.

Jørgen Nielsen fra Gilleleje, 3 personer 8 november 2014
Liverpool FC - Chelsea FC

Vi var naturligvis rigtgig spændte på hvordan rejsen ville forløbe. Det var konfirmationsgave til vores barnebarn, så det skulle jo helst blive en kanon oplevelse... OG det blev det.

Vi havde valgt en tur til Anfield, hvor Liverpool skulle møde Chelsea, Kontaktede Fodboldtravel, for at booke rejsen, og hele kontakten med Fodboldtravel var enestående, alt forløb perfekt, så starten på turen var jo fin, så vi havde store forventninger til rejsens forløb, og det var bare perfekt, fra start til slut, så en tur til Liverpool, og Anfield kan varmt anbefales, og en booking gennem Fodboldtravel kan også varmt anbefales. Flyrejse, hotel, Liverpool var en oplevelse.

Tip: Jeg kan klart anbefale Liverpool, og hotellet vi boede på lå stort lige i centrum af Liverpool, Hotel Hampton by Hilton, der findes stort set alt indenfor kort gå afstand.

Læs alle 22 anmeldelser

Kampe

Kampe dato Pris  
Liverpool FC - Chelsea FC (EFL Cup)
2 dage, ons.. 26 september 2018
fra kr1183 (Fly, hotel, billetter) fra kr903 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Liverpool FC
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr9445 (Fly, hotel, billetter) fra kr6575 (hotel, billetter)
SSC Napoli - Liverpool FC (CL)
2 dage, ons.. 3 oktober 2018
fra kr4561 (Fly, hotel, billetter) fra kr1689 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Manchester City
2 dage, søn.. 7 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr10044 (Fly, hotel, billetter) fra kr7103 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Crvena zvezda (CL)
2 dage, ons.. 24 oktober 2018
fra kr3212 (Fly, hotel, billetter) fra kr2704 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Cardiff City
2 dage, lør.. 27 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6333 (Fly, hotel, billetter) fra kr4079 (hotel, billetter)
Arsenal FC - Liverpool FC
2 dage, lør.. 3 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6000 (Fly, hotel, billetter) fra kr5595 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Fulham FC
3 dage, søn.. 11 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4703 (Fly, hotel, billetter) fra kr4146 (hotel, billetter)
Paris Saint-Germain - Liverpool FC (CL)
2 dage, ons.. 28 november 2018
fra kr5716 (Fly, hotel, billetter) fra kr4354 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Everton FC
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5352 (Fly, hotel, billetter) fra kr5072 (hotel, billetter)
Liverpool FC - SSC Napoli (CL)
2 dage, tir.. 11 december 2018
fra kr3400 (Fly, hotel, billetter) fra kr2927 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Manchester United
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr8962 (Fly, hotel, billetter) fra kr8644 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Newcastle United
3 dage, ons.. 26 december 2018
fra kr2908 (hotel, billet (ekskl. fly))
Liverpool FC - Arsenal FC
3 dage, lør.. 29 eller søn.. 30 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4890 (Fly, hotel, billetter) fra kr4572 (hotel, billetter)
Manchester City - Liverpool FC
4 dage, tir.. 1 januar 2019
fra kr4320 (Fly, hotel, billetter) fra kr3723 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Crystal Palace
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3828 (Fly, hotel, billetter) fra kr3584 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Leicester City
3 dage, tir.. 29 januar 2019
fra kr3647 (Fly, hotel, billetter) fra kr3244 (hotel, billetter)
West Ham United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3043 (Fly, hotel, billetter) fra kr2663 (hotel, billetter)
Liverpool FC - AFC Bournemouth
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4168 (Fly, hotel, billetter) fra kr3832 (hotel, billetter)
Manchester United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5119 (Fly, hotel, billetter) fra kr4803 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Watford FC
3 dage, ons.. 27 februar 2019
fra kr4165 (Fly, hotel, billetter) fra kr3728 (hotel, billetter)
Everton FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5652 (Fly, hotel, billetter) fra kr5283 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Burnley FC
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4096 (Fly, hotel, billetter) fra kr3584 (hotel, billetter)
Fulham FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 16 marts 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3008 (Fly, hotel, billetter) fra kr2638 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Tottenham Hotspur
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6345 (Fly, hotel, billetter) fra kr5827 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 13 eller søn.. 14 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5325 (hotel, billet (ekskl. fly))
Liverpool FC - Huddersfield Town
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5055 (Fly, hotel, billetter) fra kr4551 (hotel, billetter)
Newcastle United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 4 eller søn.. 5 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5488 (Fly, hotel, billetter) fra kr4028 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers
2 dage, søn.. 12 maj 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr7116 (Fly, hotel, billetter) fra kr6360 (hotel, billetter)
Se alle kampe

Med fire klik til Anfield

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen bookinggebyrer!

Kampe dato Pris  
Liverpool FC - Chelsea FC (EFL Cup)
2 dage, ons.. 26 september 2018
fra kr1183 (Fly, hotel, billetter) fra kr903 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Liverpool FC
2 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr9445 (Fly, hotel, billetter) fra kr6575 (hotel, billetter)
SSC Napoli - Liverpool FC (CL)
2 dage, ons.. 3 oktober 2018
fra kr4561 (Fly, hotel, billetter) fra kr1689 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Manchester City
2 dage, søn.. 7 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr10044 (Fly, hotel, billetter) fra kr7103 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Crvena zvezda (CL)
2 dage, ons.. 24 oktober 2018
fra kr3212 (Fly, hotel, billetter) fra kr2704 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Cardiff City
2 dage, lør.. 27 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6333 (Fly, hotel, billetter) fra kr4079 (hotel, billetter)
Arsenal FC - Liverpool FC
2 dage, lør.. 3 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6000 (Fly, hotel, billetter) fra kr5595 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Fulham FC
3 dage, søn.. 11 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4703 (Fly, hotel, billetter) fra kr4146 (hotel, billetter)
Paris Saint-Germain - Liverpool FC (CL)
2 dage, ons.. 28 november 2018
fra kr5716 (Fly, hotel, billetter) fra kr4354 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Everton FC
3 dage, lør.. 1 eller søn.. 2 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5352 (Fly, hotel, billetter) fra kr5072 (hotel, billetter)
Liverpool FC - SSC Napoli (CL)
2 dage, tir.. 11 december 2018
fra kr3400 (Fly, hotel, billetter) fra kr2927 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Manchester United
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr8962 (Fly, hotel, billetter) fra kr8644 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Newcastle United
3 dage, ons.. 26 december 2018
fra kr2908 (hotel, billet (ekskl. fly))
Liverpool FC - Arsenal FC
3 dage, lør.. 29 eller søn.. 30 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4890 (Fly, hotel, billetter) fra kr4572 (hotel, billetter)
Manchester City - Liverpool FC
4 dage, tir.. 1 januar 2019
fra kr4320 (Fly, hotel, billetter) fra kr3723 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Crystal Palace
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3828 (Fly, hotel, billetter) fra kr3584 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Leicester City
3 dage, tir.. 29 januar 2019
fra kr3647 (Fly, hotel, billetter) fra kr3244 (hotel, billetter)
West Ham United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3043 (Fly, hotel, billetter) fra kr2663 (hotel, billetter)
Liverpool FC - AFC Bournemouth
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4168 (Fly, hotel, billetter) fra kr3832 (hotel, billetter)
Manchester United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5119 (Fly, hotel, billetter) fra kr4803 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Watford FC
3 dage, ons.. 27 februar 2019
fra kr4165 (Fly, hotel, billetter) fra kr3728 (hotel, billetter)
Everton FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5652 (Fly, hotel, billetter) fra kr5283 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Burnley FC
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4096 (Fly, hotel, billetter) fra kr3584 (hotel, billetter)
Fulham FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 16 marts 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3008 (Fly, hotel, billetter) fra kr2638 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Tottenham Hotspur
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6345 (Fly, hotel, billetter) fra kr5827 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Chelsea FC
3 dage, lør.. 13 eller søn.. 14 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5325 (hotel, billet (ekskl. fly))
Liverpool FC - Huddersfield Town
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5055 (Fly, hotel, billetter) fra kr4551 (hotel, billetter)
Newcastle United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 4 eller søn.. 5 maj 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5488 (Fly, hotel, billetter) fra kr4028 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers
2 dage, søn.. 12 maj 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr7116 (Fly, hotel, billetter) fra kr6360 (hotel, billetter)

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev