Fodboldtur

Liverpool FC

Liverpool FC
8.8
29 anmeldelser

Fodboldtur
Liverpool FC

Liverpool FC
8.8
29 anmeldelser Liverpool FCLiverpool FChttps://assets.travelgroep.nl/images/87873/87873.png4.52905
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Liverpool FC de seneste 24 timer.
4 Fodboldrejser fundet
Liverpool FC vs
Vælg modstandere
Sorter efter:
Filtre ()
Sorter efter:
?
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League

West Ham United - Liverpool FC

lørdag 27 apr. 12:30
Bekræftet dato
London Stadium, London
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr4009
pp fra  
kr5221
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League

Liverpool FC - Tottenham Hotspur

søndag 5 maj 16:30
Bekræftet dato
Anfield, Liverpool
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr9072
pp fra  
kr12185
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League

Aston Villa - Liverpool FC

mandag 13 maj 20:00
Bekræftet dato
Villa Park, Birmingham
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr2821 kr2448
pp fra  
kr5954 kr5581
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League

Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers

søndag 19 maj 16:00
Bekræftet dato
Anfield, Liverpool
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr16986 kr11763
pp fra  
kr21101 kr15878
Se pakker

Liverpool FC fodboldrejse

Din fodboldrejse til Liverpool FC er kun 4 klik væk!

Book din komplet skræddersyede fodboldrejse til Liverpool FC. Vælg kamp, hotel og plads, alt på ét sted. Ingen booking-gebyrer.

At se en Liverpool FC-kamp på Anfield er en oplevelse, du aldrig vil glemme. Dette legendariske stadion har 54.074 tilskuerpladser, hvilket gør det til det syvende største stadion i England. Der er planer om at udvide til 61.000. Få kylegysninger, når fans begynder at synge “You’ll never walk alone“. Hos Liverpool FC kan du heppe på hollandske spillere som Virgil van Dijk. Kampe, du virkelig kan se frem til, er derbyet mod Everton, bedre kendt som Merseyside-derbyet, og ærkerivalen Manchester United.

Som by er Liverpool også ideel til en weekendtur. Dette er Beatles hjemby, og den kan prale af at have en stor musikscene den dag i dag. Du kan få en drink i ”The Baltic Area”, hvilket er et hipt kvarter. Vi kan også varmt anbefale ”Camp and Furnace” på Greenland Street!

Fodboldrejse FC Liverpool

Alt du skal vide om din fodboldrejse til Liverpool FC

For at sikre, at din fodboldrejse til Liverpool FC går så problemfrit som muligt, har vi lavet en liste med vores bedste tips til dig. Fra insider-tip om Anfield stadion til gode råd om, hvad den livlige by, Liverpool, har at byde på.

  • Oplysninger om Anfield, transport & tips
  • Om Liverpool FC
  • Hvad skal man lave i Liverpool

Anfield, hjemmebane for ”The Reds”

Anfield Road stadion

Liverpool FC blev grundlagt i 1892 og har spillet alle sine hjemmekampe på det legendariske Anfield. Dette stadion har en kapacitet på 53.394 siddepladser. Det ligger i den nordvestlige del af Liverpool i distriktet, der også hedder Anfield. Stadionet ligger midt i et boligområde, hvilket helt sikkert øger stemningen. Der er altid en unik atmosfære på Anfield. Sørg for at synge med på “You’ll never walk alone” så højt, som du kan.

Hos Liverpool FC anbefaler vi at finde dit sæde mindst 45 minutter før kick-off.

Sådan kommer du frem til Anfield?

Eftersom at Anfield ligger midt i et boligområde, er det virkelig besvær at parkere. Vi anbefaler derfor at komme dertil med offentlig transport, som er velorganiseret i Liverpool.

Anfield adresse:

Anfield Rd, Anfield,
Liverpool L4 0TH
United Kingdom

Med bus

Du kan hoppe på 917-ekspresbussen fra centrum, der kører hvert 10. minut på kampdage. Den afgår fra St George’s Hall på Lime Street. Bus 17 og 26 kører også herfra. Busserne afgår fra stadion tre og en halv time før kampstart.

Du kan også tage bus 26 og 27 fra Liverpool ONE-stationen, der kører direkte til stadion.

Bus 17 kører direkte til stadion fra busstationen Queen Square.

Efter kampen kan du komme direkte tilbage til Lime Street-station med Bus 501.

Taxa 

At komme frem til stadion med taxa er generelt ikke et problem, og der er også masser af opsamlingssteder for taxarejsende. Afhængigt af hvor i byen du bor, koster det mellem £6 og £20.

Med tog

Liverpools jernbanenet hedder Merseyrail. Du kan tage ethvert tog til Sandhill station på kampdage. Herfra kan du fange den famøse ”SoccerBus”, der kører dig til stadion.

På cykel!

Hvorfor ikke vise din hollandske side under din fodboldrejse? Hvis du lejer en cykel, kan du parkere den på stadion helt gratis. Parker den sikkert ved ”Cycle Hub”, som du finder på Stanley-parkeringspladsen et par minutters gang fra stadion.

Anfield plantegning

Her er en plantegningen over Anfield, så du kan få dig en idé om, hvilke billetter du skal købe for at få de bedste siddepladser på din fodboldrejse. Stadionet er opdelt i fire sider og seks forskellige kategorier af fodboldbilletter.

Anfield Road stadion Kort

Langsiderne af Anfield er:

  • Main Stand er den største langside med forskellige afsnit. I 2016 genåbnede denne langside med plads til 20.500 tilskuere. VIP-boxen er i midten.
  • The Kop, østsiden bag målet: Denne udvidelse blev lavet i 1906 efter at have vundet det andet nationale mesterskab. Navnet stammer fra en bakke i Sydafrika, hvor mange mænd kæmpede under Boer-krigen. I1994 stod denne langside færdig. Det er også her, den hårde fanskare sidder.
  • Anfield Road: Langsiden overfor The Kop. Det er også her, udebanefans er.
  • Centenary Stand, bedre kendt som Kenny Dalglish Stand, er naturligvis opkaldt efter den legendariske spiller og træner. Der er også VIP-loger her.

Fodboldbilletter til Liverpool FC: Hvor på stadion sidder du?

Du har booket fodboldrejsen, og billetterne er i lommen. Her er en hurtig forklaring på,

Fodboldbillet FC Liverpool

Nedenunder kamptiden ser du, hvilken af de fire langsider du skal sidde på. Hver langside er yderligere opdelt i en øvre og nedre afsnit.

Tjek på forhånd, hvilken port du skal gå ind ad. Disse er angivet med et indgangsbogstav og tal.

Du skal derefter kontrollere blokken, som er din sektion. Dette kan være både tal og cifre afhængigt af, hvor du sidder. Derefter vises hvilken række og sæde du har.

FodboldTravel sælger ikke individuelle kampbilletter. Du kan selvfølgelig henvende dig til os på din komplette fodboldrejse til Liverpool.

Fodboldresje stadiontur Liverpool

Anfield Stadium rundvisning

Du kan gøre din fodboldrejse til Liverpool komplet ved at få en rundtur på Anfield. Der er en forskellige rundvisninger at vælge imellem

 

LFC Stadium Tour, Museum & Trophy Exhibition

På denne rundtur ser du de fire store trofæer, som Liverpool FC har vundet: Premier League, 18/19 UEFA Champions League, UEFA Super Cup og FIFA Club World Cup.

Derefter går turen videre til det nye museum “The Boom Room: The Epic Story of Jurgen Klopp’s Dream Team.” Denne rundtur fokuserer på 19/20 holdet og er fyldt med sportsmemorabilia, som er et must-see for enhver ”Reds”-tilhænger.

Prisen på denne tur er £20 for voksne. Pris for studerende eller pensionist er £15 og børn £12.

 

Anfield Origins Tour, Museum & Trophy Exhibition

Denne rundtur er rettet mod klubbens historie og foregår stort set uden for stadionet. Du vil se de store trofæer og “The Boom Room”, men vil ikke se omklædningsrummet, spillerens tunnel osv.

Guiden vil fortæller dig alt om grundlæggeren John Houlding, og hvor holdet tidligere var baseret. Du slutter af i ”The Sandon”, hvor holdet blev grundlagt. Her kan du nyde en øl.

Snacks og drinks i nærheden af Anfield

Før du tager til en Liverpool FC-kamp, er det rart at få en øl og noget at spise i Anfield-området. Her er nogle steder vi kan anbefale dig at tage hen.

The Sandon Liverpool

The Sandon

Denne pub er helt klart en favorit blandt fans, der får sig en øl før kick-off. Det er også her Liverpools fodboldklub blev grundlagt i 1892. Dette sted (hotel) ligger et par hundrede meter fra stadion og er en klassisk engelsk pub med ægte Liverpool FC-karakter. Dette er et stort mødested med flere rum, som du bestemt ikke må gå glip af under din fodboldrejse til Liverpool.

The King Charles Liverpool

The King Charles

Denne pub er lidt længere væk fra stadion, men er stadig tæt på. En hyggelig og mindre pub, hvor du kan nyde dine øl, under mere fredelige omstændigheder, før kick-off. Pubben er pyntet med Liverpool FC memorabilia.

The Albert Liverpool

The Albert

Dette er en anden stor pub, der er lige bag ved ”The Kop” langsiden. På kampdage er der altid en stor fest her. Nyd en kold øl og syng med på sangene!

The Park Liverpool

The Park

Denne pub ligger overfor Albert. Her kan du få en øl med udsigt over stadion. Dette er også en pub, hvor det er populært at synge, hvilket gør ”The Park” til et besøg værd.

Om Liverpool FC

Liverpool FC har vundet mange hollandske hjerterne i de senere år. Gennem historien har Liverpool FC været den mest succesfulde engelske klub. Klubben har vundet den nationale titel nitten gange og den største europæiske titel seks. Klubben blev grundlagt af John Houlding i 1892. Everton spillede tidligere på Anfield. John Houlding ejede jorden, men som følge af manglende enighed smed han Everton ud og grundlagde Liverpool FC.

Liverpool FC er en klub, der tiltrækker fans fra hele verden og har mere end 200 fanklubber i over 50 lande.

Anfield har desværre haft to katastrofale ulykker. Den første var Heyseld-hændelsen i 1985, hvor en del af stadion kollapsede under en kamp mod Juventus, hvilket tog niogtredive menneskeliv. Ulykken var forårsaget af Liverpool FC-hooligans og deres voldsomme opførsel. Efter denne hændelse blev Liverpool bandlyst fra enhver europæisk kamp i fem år.

Dette forbud førte til, at fokus blev lagt på det nationale mesterskab. Men efter en række succesrige år med to nationale titler og en FA Cup, skete katastrofen igen. I FA Cup-semifinalen mod Nottingham Forest var der alt for mange fans på stadion, og 96 personer blev trådt ihjel.

Liverpool FC har heldigvis set lyset i de seneste år.

FC Liverpool logo

Liverpool FC-logoet har ændret sig meget gennem årene, og vil det sandsynligvis fortsætte med det i fremtiden. Baseret på en bestemt begivenhed ændrer klubben nemlig sit logo med nogle få års mellemrum. Det eneste element, der har stået tidens prøve er “Liver Bird”. Se udviklingen gennem årene nedenfor.

Fun fact: I løbet af sin hundrede år lange eksistens tilføjede klubben titelsangen “You’ll never walk alone” til logoet. Den seneste ændring var i 2017, hvilket markerede dets hundrede og femogtyveårs fødselsdag. Årene 1892 og 2017 blev tilføjet til logoet.

Liverpool FC-farver

Klubben spiller selvfølgelig i rødt, hvorfor klubben går under kaldenavnet “Reds”. Dette skyldtes den legendariske træner Bill Shanky i 1964, for inden da havde de hvide shorts på.

Hvad kan man lave i Liverpool?

Udover din fodboldrejse er Liverpool en fantastisk by at besøge en weekend.

LFC City Explorer

LFC City Explorer

Ta’ en bustur på en klassisk engelsk bus, hvor du besøger alle Liverpools hotspots, inklusive Anfield. Den perfekte måde at se en stor del af byen på.

Royal Albert Dock Liverpool

Royal Albert dock

En historisk del af Liverpool, som er fyldt med barer og restauranter. Her finder du også Beatles-museet.

Baltic triangle Liverpool

Baltic Triangle

Her kan du få en drink i baren fra den velkendte serie “Peaky Blinders”. Et stilfuldt distrikt fyldt med indbydende steder, hvor du kan få en bid at spise eller noget at drikke.

Liver building Liverpool

Liver Building

Denne bygning er en af “Three Graces”, der danner Liverpools skyline. Få en fantastisk 360-graders udsigt over byen.

Hvor er det bedste sted at booke fodboldrejser for at se Liverpool FC?

Det bedste sted at booke en fodboldrejse for at se Liverpool FC er fodboldtravel.dk. Vi er en one-stop-tjeneste, som giver dig den ultimative fodboldrejse. Vi hjælper dig med at vælge den kamp, du vil se, dine siddepladser samt hotellet, du vil bo på, så din rejse foregår så nemt som muligt.

Hvad koster en fodboldrejse til Liverpool FC?

En fodboldrejse til Liverpool koster alt imellem 1815kr og 13.226kr . Der er dog tonsvis af faktorer, der påvirker prisen for din rejse. Her er en generel liste over faktorer, der bør overvejes:
• Hvem Liverpool spiller mod. Det er dyrere at se kampe mod traditionelle rivaler, såsom Manchester United eller Everton.
• Hvor kampen spilles. Ofte er det billigere at se Liverpool, når holdet ikke spiller på Anfield. Så overvej Premier League-kampe mod modstandere fra midten af rækken eller endda Champions League-kampe i andre lande.
• Kampens betydning. Sæsonens sidste kamp er ofte meget dyr at deltage i – især hvis der er kamp om Premier League titlen. Champions League knockout-kampene er også dyrere end gruppespilskampene.
• Længden af dit besøg. Det er klart, at jo længere dit besøg varer, jo dyrere er din rejse.

Hvor meget koster det at side i en lounge på Anfield?

Prisen for dette på Anfield varierer afhængigt af modstanderen. Tænk på det på denne måde – jo bedre modstanderen er, jo dyrere er billetten.

Hvor meget koster en rundvisning på Anfield?

En rundvisning på Anfield varierer i pris alt efter hvad du vælger at lave samt din alder. Her er, hvad du muligvis skal betale for LFCs stadionrundvisning, baseret på din alder:
• Voksen – 205kr
• Senior/Student – 161kr
• Barn – 125kr
• Familie med fire – 580kr

Der er andre museer og ture, du kan udforske i nærheden af stadion. Disse vil dog koste ekstra. Den fulde stadionoplevelse (alle rundvisninger + museer) koster 1.117kr Da disse regler altid ændrer sig, anbefaler vi, at du holder godt øje med hjemmesidens liste med instruktioner for besøgende.

Anmeldelser

8.8 29 anmeldelser
Hotel
Atmosfære
Fly
Service
By
Siddepladser

Liverpool FC - Watford FC
8.3 Meget godt

Godt hotel. Fed by, super stemning på stadium.

 

J. Ginderskov, 4 personer
Liverpool FC - Watford FC
27 februar 2019
Liverpool FC - FC Porto (CL)
9 Fantastisk
DKT032681

God tur fra bestilling til slut. Skal man klage over noget var det den ene seng i lejligheden som ikke var brugbar, men det løste vi . Margit er en vigtig del af den gode oplevelse.

 

Tip: Bed dem om kun at vinde 2-0 på udebane ;=) 5-0 gør at retukampen var en walk-over ..

F. Grimstad, 4 personer
Liverpool FC - FC Porto (CL)
6 marts 2018
Liverpool FC - Newcastle United
9.7 Fantastisk
DKT029066

I juni 2017 kontakter jeg fodboldtravel.dk (FT) fordi jeg er interesseret i at booke 12 fodboldpakker til en kamp på Anfield Road i Liverpool i foråret 2018. Jeg var dermed ude i rigtig god tid. (Jeg har nogle bekendte som i foråret 2017 havde rejst med FT). Hos FT får jeg fat i Margit som jeg forklarer mit ærinde. Hurtigt gør jeg Margit klart, at jeg ved hvad jeg vil have, da det langt fra er første gang jeg selv står som arrangør for en større gruppe fodboldfans, som gerne vil til Liverpool. Ud fra den info som jeg giver Margit kommer hun med et tilbud på fodboldpakkerne. Der er så lidt som jeg skal vælge i mellem, hvilket er super. Afgang fredag fra Hamburg til Manchester. Jeg vælger klokkeslæt. Tjek Retur til Hamburg. Jeg vælger også her klokkeslæt. Tjek I Liverpool kan jeg vælge mellem tre hoteller – 2,3 og 4 stjerner. Jeg vælger det 4 stjernede. Tjek Her forespørger jeg om hun vil spørge hotellet om vores 6 dobbeltværelser kan blive placeret på samme etage. Margit kontakter hotellet har vi har 6 værelser ved siden af hinanden med udsigt til Mersey. Margit tilbyder mig forskellige lounger på Anfield. Det var en bestemt som jeg havde udset mig, og det lykkedes Margit at skaffe 12 billetter til den ønskede lounge. Tjek Fly, fodboldbillet og hotel er på plads, det er det vigtigste. Margit har og jeg haft en masse kommunikation via mail og lidt pr. telefon. Hver gang har Margit taget pænt i mod og løst de stillede udfordringer. TUSIND TAK. På stadion i loungen kunne alle 12 mand ikke komme til at sidde ved ét bord, det blev 8 og 4, hvilken var ganske glimrende. Vi var jo en stor gruppe. Pladserne ude på tribunen var heller ikke helt samlet – det var ganske fint, ingen sad alene. Igen en stor gruppe. Super. Da vi skulle tjekke ud af hotellet kl. 04.30 for at nå vores morgenfly i Manchester, forespurgte jeg om en cold breakfast. Den opgave løste Margit også. Link til check in hos henholdsvis Ryanair og East Jet blev modtaget med over en uge til afrejse. Glimrende. Ved check in hos Ryanair blev vi placeret på 12 forskellige rækker. Jeg kontaktede Margit, og hun sørgede for at vi i stedet sad i 2 grupper. Super. (Transporten fra Manchester til Liverpool har vi selv stået for, da vi har en rigtig god kontakt i Liverpool) Dagen før afrejse modtog jeg vores fodboldbilletter til kampen som E-ticket som lovet, tids nok til at jeg kunne nå at printe dem. Klasse KÆMPE ROS SKAL LYDE TIL MARGIT FOR HENDES INDSATS I FORBINDELSE MED VORES REJSE TIL LIVERPOOL. Alt har bare klappet – Tusind tak Margit Jeg kan varmt anbefale fodboldtravel.dk som rejsearrangør. Det er ikke sidste gang at jeg vælger fodboldtravel.dk og MARGIT, når jeg skal arrangere en fodboldtur til Liverpool – det er min eneste destination…… Vh Flemming Jegsen (Kunden der på forhånd vidste hvad han ville have, og han fik det)

Tip: Gå på opdagelse i byen. Liverpool er en fed by. Da vi altid rejser i store gruppe (ca 12 personer) booker jeg altid restauranter hjemmefra. I år ville de alle tre have depositum forud. Ingen problem, det fik de, og de var alle klar til vores besøg.

F. Jegsen, 12 personen
Liverpool FC - Newcastle United
3 marts 2018
Liverpool FC - West Ham United
0
DKT032855

En fantastisk tur, og de problemer der var med oplysninger, blev ordnet på fineste vis på tlf.

Anonym, 3 personer
Liverpool FC - West Ham United
24 februar 2018
Liverpool FC - Manchester United
9.3 Fantastisk

Tip: Kom i god tid inden kampen og se Manchester City spillerne ankomme med spillerbussen til stadion. Ingen mellemstore/store tasker kommer med ind på stadion (og vagterne MENER det seriøst !). Mht. selve byen er Northern Quater (NQ) et fantastisk kvarter. Meget “Vesterbro-agtigt” med hyggelige barer/caféer og en super stemning - navnligt området omkring Thomas Street. Spis på den gamle pub “The Old Wellington”.

Jacobsen
Liverpool FC - Manchester United
5 marts 2023
Liverpool FC - Southampton FC
9.3 Fantastisk

Intet mindre end fantastisk! Virkelig god service! Bookede rejsen som bryllupsrejse, og FodboldTravel gav taxaen fra Manchester lufthavn til The Dolby hotel i Liverpool som en bryllupsgave! Vi havde, fra Aalborg til Amsterdam ,ikke sæder ved siden af hinanden I flyet (byttede os dog til det), men skrev til Margit med det samme, og hun fik arrangeret pladser ved siden af hinanden resten af turen. Billetter m.m kom, som lovet, en uge før afrejse. Vi havde en fantastisk tur med en 4-0 sejr til Liverpool! Det er helt sikkert ikke sidste gang vi vil benytte os af FodboldTravel, og jeg giver dem min varmeste anbefaling! Anfield er magisk, og det er absolut ikke sidste gang, vi tager derover! Y.N.W.A! 🙏🏻❤️

 

 

 

Tip: Rundvisning på Anfield.

Anonym, 2 personer
Liverpool FC - Southampton FC
1 februar 2020
Liverpool FC - Tottenham Hotspur
9.3 Fantastisk

Vores forventninger til rejse, hotel samt stadion var tårnhøje
1st  Fodboldtur - guldbrylluspsgave (bliver nok ikke den sidste)
Stærkt vanedannende
Alt indfriede til fulde vores forventninger.
FodboldTravel/Margit ydede virkelig en fremragende præstation

 

Tip: Brugt et par ekstra dage i Liverpool, som er en meget spændende by

N.O. Dahl, 2 Personer
Liverpool FC - Tottenham Hotspur
27 oktober 2019
Liverpool FC - Huddersfield Town
8.3 Meget godt

Ja bestemt, dejlig by.

 

Tip:  God historie gode pint

Bjarne, 2 Personer
Liverpool FC - Huddersfield Town
26 april 2019
Liverpool FC - Leicester City
9.3 Fantastisk

Købte en pakkerejse til Liverpool vs Leicester har absolute intet at klage over. Havde en fantastisk rejse hvor alt var i top. Hurtig respons på spørgsmål, alle papirer og billetter var printet ud hjemme fra. Rejser gerne igen med fodboldtravel.

N. Tuemand, 2 personner
Liverpool FC - Leicester City
30 januar 2019
Liverpool FC - SSC Napoli (CL)
9 Fantastisk

Rigtig fin pakke med kanon pladser. Fik hele vejen igennem rigtig fin service fra Margit, uanset tidspunkt på dagen.

C. Laursen, 2 personer
Liverpool FC - SSC Napoli (CL)
11 december 2018