Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

Om os

officeFodboldTravel tilbyder en komplet hjemmeside med fodbold-pakkerejser til destinationer såsom Barcelona, Milano og Madrid. Vi har designet en smartere hjemmeside så du nemt kan vælge din egen flyrejse, dit eget hotel og din egen kampbillet, og det betyder at du kan booke hele din rejse i løbet af få øjeblikke. De priser der vises på vores hjemmeside er altid endelige priser som inkluderer alle tillæg, så der vil aldrig tilkomme ubehagelige overraskelser efter du har afgivet din booking.

Vores bookingmaskine og betalingssystem er sikret af Verisign, så du kan være sikker på at det er fuldstændigt sikkert at booke din favorit-fodboldrejse!

Læs om alle de mange fordele der er ved at booke din fodboldrejse hos os.

Vores historie

Reinier Linthorst Homan er fodboldfan, og da han for nogle år siden studerede 'Business Administration' på universitet i Groningen (Holland) designede han en hjemmeside, der gjorde det nemmere, mere overskueligt og billigere at booke en fodboldrejse. Resultatet var den hollandske hjemmeside VoetbalTravel.nl der øjeblikkeligt blev en succes. VoetbalTravel.nl er nu den førende hjemmeside på det hollandske niche-marked for fodboldrejser, og i dag er hovedkontoret for den hollandske side baseret i centrum af Amsterdam. Det engelske datterselskab er baseret i London.

Hjemmesidens og dermed også firmaets succesfulde udvikling gjorde at man tilbød det samme unikke koncept til britiske fodboldfans via FootballBreak.co.uk. Under afsnittet med vores anmeldelser kan du læse om nogle af de mange hollandske, britiske og irske fodboldfans som tidligere har brugt vores firma til at booke en rejse til deres favorit-klub i udlandet, og som har oplevet uforglemmelige fodbold-weekender!

Fodboldtravel.dk TV reklame

Nedenstående tv-reklame er blevet vist på medier som 6eren, Canal8 og Canal9.

Kontakt

FodboldTravel
Tlf. 89 88 01 88 (man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
e-mail: [email protected]

For henvendelser angående markedsføring, send venligst en e-mail til [email protected]

FodboldTravel er et firmanavn, der hører ind under TravelGroep BV. TravelGroep BV er etableret i Holland. Kontaktoplysningerne er:

TravelGroep BV
Amstel 178
1017 AE Amsterdam
Registreret hos handelskammeret i Amsterdam med nummer: 02096299
Momsregistreringsnummer: 8173.51.991

Kundeservicepunkt
Du kan kontakte os på tlf.: 89 88 01 88 (man. - fre. kl. 09.00 til 13.00) eller på mail [email protected]. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen. FodboldTravel er en e-mærket netbutik. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

Bestilling
På FodboldTravel kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med fodboldtravel.dk indgås aftaler på dansk og engelsk.

Betaling
På fodboldtravel.dk kan der betales med:
• VISA
• MasterCard
• American Express
• Maestro
Der tages ikke gebyr ved betaling på fodboldtravel.dk

Partner sites

  • English customers, please visit FootballBreak.co.uk to book your football trips to all major European top clubs.
  • Deutsche Kunden, bitte besuchen Sie FussballTrip.de, um Ihre Fußballreisen zu allen großen europäischen Spitzenclubs zu buchen.
  • Kunder i Sverige, gå till FotbollsTravel.se för att boka era fotbollsresor till alla stora europeiska topplag.
  • Nederlandse voetballiefhebbers, bekijk VoetbalTravel.nl of Voetbalreizen.nl voor het boeken van voetbalreizen naar alle buitenlandse topclubs.
Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev