Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Manchester United

4.6
Manchester United anmeldelser
Fodboldrejser til Manchester United scorer i gennemsnit 4.6 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Genvej til:

Med fire klik til Old Trafford

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

stadium

Det er en kæmpe oplevelse at overvære en kamp på 'The Theatre of Dreams'. Her kan du opleve topspillere såsom Lukaku, Martial og Mata gøre det de er bedst til, og du kan nyde den næsten elektriske atmosfære blandt de mere end 70.000 fanatiske ManU-fans!

 

 

Mere om Manchester United

Klub info

Manchester United er officielt den fodboldklub i verden, som har det største antal tilhængere. Det er ligeledes den klub som har det højeste gennemsnitlige antal tilskuere pr. kamp, og sidst men ikke mindst er det en af de rigeste og mest værdifulde klubber i verden. Det anslås at klubben har en samlet værdi på mellem £1,1 mia. og £1,6 mia.

Igennem tiderne har klubben været hjemsted for mange store navne inden for fodboldverdenen, og det samme gør sig gældende for den nuværende trup. I nyere tid har spillere såsom Eric Cantona, Peter Schmeichel, Paul Scholes, Neville-brødrene og Cristiano Ronaldo spillet for klubben, og i den nuværende trup er det spillere som Wayne Rooney, Ryan Giggs, van Perise og Nemanja Vidić der er de største stjerner.

Siden 1986 har Sir Alex Ferguson været træner og manager i Manchester United, og han er ligeledes ansvarlig for at klubben opnåede de største succeser i lang tid. Efter en skuffende præstation i sæsonen 1989-90 var Ferguson tæt på at blive fyret, men da United vandt FA Cuppen i 1990 fik han lov til at blive. Dette var en god beslutning og i 1993 blev United mestre for første gang siden 1967. Året efter vandt klubben endda "The Double". Sæsonen 1998-99 var den mest succesfulde sæson i Manchester Uniteds historie, for her vandt de "The Treble" dvs. Premier League, FA Cuppen og UEFA Champions League. Det år var Champions League-finalen mod Bayern München en af de mest historiske kampe, der nogensinde er blevet spillet. Da kampen gik ind i overtid var United bagud med 1-0, men 2 mål af Sheringham og Solskjær skabte en dramatisk afslutning og sikrede United sejren.

I årene efter har Manchester flere gange vundet League Cup (Ligacuppen), Premier League og FA Cuppen, og i 2008 vandt United igen UEFA Champions League med en straffespark-sejr over Chelsea. Klubbens ejer er amerikaneren Malcolm Glazer, som i 2005 opkøbte klubben og blev eneejer. Mange Manchester United-fans var imod købet, for Glazer optog flere lån for at have råd til at købe klubben, og efter aftalen gik igennem stod disse lån nu pludselig i Manchester Uniteds navn. Klubben gik dermed fra at være gældfri til pludselig at være en klub med stor gæld, og derudover steg billetpriserne kraftigt. Der har været flere protester mod den nuværende situation både i og omkring klubben, og en af de mest slående og mærkbare stille protester var da tilhængerne iførte sig tørklæder i farverne grøn og gul (officielt grøn og guld). Det var nemlig klubbens allerførste farver, og protesten ærede dermed den oprindelige klub og forsøget på at gendanne den.

Klubbens historie

Manchester United blev grundlagt i 1878 af den lokale afdeling af 'Lancashire and Yorkshire Railway', og i klubbens første år spillede holdet i togselskabets farver - grøn og guld. Klubben gik da under navnet "Newton Heath LYR Football Club", og holdet spillede primært mod andre afdelinger fra samme togselskab eller andre togselskaber. Efter flere år blev klubben selvstændig og spillede i en nydannet fodboldliga, og et par år senere ændrede klubben navn til Manchester United. De første par år spillede klubben i anden division men rykkede i 1906 op i første division. I 1908 blev Manchester United for første gang mestre i 1. division, der er den nuværende Premier League. Det følgende år vandt klubben FA Cuppen for første gang, og i 1911 blev de mestre igen. I perioden mellem 1. og 2. Verdenskrig rykkede Manchester United to gange op og ned mellem første og anden division, og klubben vandt i disse år ingen større turneringer. I 1931 gik klubben endda næsten konkurs!

I årene efter 2. Verdenskrig overtog Matt Busby ansvaret for holdet og fik derved stor magt i klubben. Under hans ledelse fik holdet flere andenpladser i første division, og i 1948 vandt Manchester United finalen i FA Cuppen, ligesom klubben i 1953 kunne fejre sin første liga-titel i mange år. På daværende tidspunkt lå spillertruppens gennemsnitsalder på ca. 22 år, og det gjorde at holdet fik øgenavnet "the Busby Babes". I 1957 blev Manchester United det første engelske hold, der fik tilladelse til at deltage i Den Europæiske Mesterholdsturnering. I den efterfølgende sæson vandt Manchester United kvartfinalen i Den Europæiske Mesterholdsturnering over Røde Stjerne Beograd. På vej hjem tankede flyet op i München, og kort efter afgang styrtede flyet ned. Ulykken kostede 23 mennesker livet, heraf 8 United-spillere og den dag i dag afholdes der hvert eneste år en minde-ceremoni på Old Trafford stadion, for at mindes de mennesker der døde ved denne tragiske ulykke.

Matt Busby var blandt de sårede, og i en periode var han tvunget til at overgive ledelsen af klubben til sine assistenter. Dernæst begyndte han genopbygningen af sit hold ved at tiltrække forskellige topspillere, herunder den legendariske George Best. I 1963 vandt holdet det første trofæ i længere tid i form af FA Cuppen, og i både 1965 og 1967 vandt klubben FA Community Shield-trofæet. I 1968 blev Manchester den første engelske klub der vandt UEFA Champions League, og det skete med en finalesejr på 4-1 over Benfica. På det tidspunkt bestod holdet bl.a. af store spillere såsom George Best, Denis Law og Bobby Charlton. Matt Busby blev afskediget efter holdets skuffende resultater i de efterfølgende sæsoner, og det medførte at de bedste spillere også forlod Manchester United. I perioden derefter, og frem til at Ferguson kom til magten i United i 1986, vandt klubben ikke flere mesterskaber, og det til trods for at klubben nu og da rådede over store spillere såsom Bryan Robson. Dog vandt Manchester United FA Cuppen hele 3 gange i 1977, 1983 og 1985.


Oplevelser vores kunder har haft

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FodboldTravel.dk
Læs anmeldelser

Oplevelser vores kunder har haft

J. Mikkelsen, 2 personer 27 august 2018
Manchester United - Tottenham Hotspur

Manchester united-Tottenham.En super god oplevelse, som jeg delte med min søn. Fodboldkampen blev flyttet fra en søndags til mandagskamp. Da var Fodboldtravel )Margit) meget behjælpelige med bookingsløsninger. Jeg var meget posetivt overrasket over de meget gode siddepladser på stadion, samt Loungeadgang som vi havde. Kan kun anbefale Fodboldtravel og vil helt sikkert bruge dem igen. Tak til Margit.

 

Tip: Besøg "National Football Museum" Tag stadion rundturen (Old Trafford).

Anonym, 3 personer 27 august 2018
Manchester United - Tottenham Hotspur

Helt sikkert, dejlig by med mange spændende butikker og god atmosfære.

 

 

U. Joensen, 2 personer 13 maj 2018
Manchester United - Watford FC

En nem måde at bestille en fodboldrejse på. Var Manchester. Rundvisning på stadium, som var super. Meget god service fra FodboldTravel.DK. Vi kom til Hotellet, havde bestild med morgenmad, men det var ikke på bestilt, ringede til FodboldTravel var ok. efter ca. 5 min.

 

Tip: Ambelalder. Hotel Ac Mancheste Salford Quays 10 min gang til stadium, og ca. 10 min til centrum med Tog

Anonym, 2 personer 7 maj 2018
Manchester United - Chelsea FC

Det var en super tur med gode billetter til kampen. super hotel, samt en god service fra jer og i sær fra Margit, som jeg har talt i telefon med. Dog skal der siges at fly billetterne fra Amsterdam til Billund var standby billetter, det vil sige hvis flyet var fyldt som kom vi ikke med, men vi var heldig:)

 

Tip: Tag stadion rundtur, samt musserum.

N. Poulsen, 4 personer 7 maj 2018
Manchester United - Chelsea FC

En fantastisk pakkerejse, hvor vi fik lov til at opleve en SUPER atmosfære på stadion og udenfor. Meget nemt at booke fly og hotel, og fantastisk service fra fodboldtravel, da jeg kom til at lave en lille fejl ved booking af fly :)

 

Tip: Manchester er en fantastisk by, hvor der er masser af muligheder for oplevelser, shopping og Byture :) Min anbefaling vil være at bare spørge, enten hotellet eller Taxa, hvad de vil anbefale, da der er simpelthen så meget man kan opleve :)

P. Kristiansen, 2 personer 29 april 2018
Manchester United - Arsenal FC

Det var en super god oplevelse at tage en pakkerejse til Manchester United's hjemmekamp mod Arsenal. Det fungerede rigtigt godt, men pakkerejsen er ikke så billig. Det ville også være godt hvis man kunne finde direkte fly, som er lige så billigt som KLM. Alt fra FodboldTravel var bare helt i orden.

K. Aachmann, 3 personer 13 marts 2018
Manchester United - Sevilla FC

Kan 200 % anbefale Forboldtravel som din rejserpartner til alt fodbold, da de ydere Verdens klasse service fra den første samtale med Margit til ankomst i Manchester og helt til hjemkomst. Vil helt sikkert bruge og anbefale Fodboldtravel.dk til andre.

 

Tip:Vil bruge toget fra lufthavnen til hotel da taxi’er for dyre.

K. Aachmann, 2 personer 13 marts 2018
Manchester United - Sevilla

Kan 200 % anbefale Forboldtravel som din rejserpartner til alt fodbold, da de ydere Verdens klasse service fra den første samtale med Margit til ankomst i Manchester og helt til hjemkomst. Vil helt sikkert bruge og anbefale Fodboldtravel.dk til andre.

 

Tip: Vil bruge toget fra lufthavnen til hotel da taxi’er for dyre

A. Segerstrøm, 4 personer 10 marts 2018
Manchester United - Liverpool FC

Jeg synes bookingen var nem. Jeg fik fin service og rådgivning ang. Opstået sygdom og mulig aflysning, som heldigvis ikke blev aktuelt. Samlet set en rigtig god tur til Manchester United for os alle fire.

 

B. Poulsen, 4 personer 25 februar 2018
Manchester United - Chelsea FC

En fantastisk pakkerejse, hvor vi fik lov til at opleve en SUPER atmosfære på stadion og udenfor. Meget nemt at booke fly og hotel, og fantastisk service fra fodboldtravel, da jeg kom til at lave en lille fejl ved booking af fly :)

Tip: Manchester er en fantastisk by, hvor der er masser af muligheder for oplevelser, shopping og Byture :) Min anbefaling vil være at bare spørge, enten hotellet eller Taxa, hvad de vil anbefale, da der er simpelthen så meget man kan opleve :)

P. Jensen, 2 personer 25 februar 2018
Manchester United - Chelsea FC

Det var en super tur med gode billetter til kampen. super hotel, samt en god service fra jer og i sær fra Margit, som jeg har talt i telefon med. Dog skal der siges at fly billetterne fra Amsterdam til Billund var standby billetter, det vil sige hvis flyet var fyldt som kom vi ikke med, men vi var heldig:)

 
Tip: Tag stadion rundtur, samt musserum.
G. Jensen, 2 personer 3 februar 2018
Manchester United - Huddersfield Town

TUSIND tak til FodboldTravel.dk for den fedeste fodboldtur EVER....! Alt spillede bare ?? Fint hotel. Fede pladser på stadion. Gode flytider. Nemt at bestille. Super service fra repræsentanter fra FodboldTravel.dk. Meget god info inden rejsen. FANTASTISK tur ??

C. Madsen, 2 personer 28 oktober 2017
Manchester United - Tottenham Hotspur

Kort og godt var det en rigtig god tur. Det eneste minus, er nok, at det havde været bedre, hvis man kunne have hentet billetterne til kampen på hotellet, i stedet for billet kontoret ved Old Trafford, da der var mange mennesker, som alle stod med samme problem. Men alt i alt var det en rigtig god tur. Når vi havde spørgsmål fik vi altid hurtigt svar osv.

Tip: På forhånd kunne man undersøge hvilke ting man vil lave, da det kan virke lidt uoverskueligt med mulighederne. Vi var i Manchester, og der var det primært fodbold seævrdigheder vi gik efter samt lokale pubs.

T. Egtved, 3 personer 17 september 2017
Manchester United - Everton FC

Boede for 1. gang på Hotel Pendulum i Manchester. Meget dårlig engelsk morgenmad, minimal udvalg og absolut ingen boller, rundstykker ell franskbrød, ingen blødkogte æg ell hårdkogte æg. Kaffen var så tynd at man kan se bunden af koppen samt kaffen smagte af te

Anonym, 3 personer 10 september 2016
Manchester United - Manchester City

Super kamp muc-mcc og fint VIP arrangement

Tip: Brug tramp transport. Virker fint og er billigt

Micheal Henriksen fra Aarup, 2 personer 11 februar 2015
Manchester United - Burnley FC

Bestilte færdig pakkerejse til mig og min søn helt uden bøvl og problemer på hjemmeside. Det var nemt og tillidsvækkende. Fløj med Easyjet som planlagt, husk at boarde hjemmefra på deres hjemmeside, også nemt og logisk. Vi var i Manchester, en herlig by med venlige og hjælpsomme mennesker. God stemning på stadion både til rundvisning, museum og selve kampen.

Tip: Det er nemt at tage toget fra lufthavn til Manchester Picadelly city centre. Bus x50 og 250 går direkte til og fra Old Trafford. Køb Day Ride 4£ voksne og 2£ under 16 år. Meget billigt. Hav tålmodighed når i skal fra stadion efter kamp da 75.000 mennesker skal hjem på en gang.

Hr. Nicolai Frobøse, København, 4 personer 1 oktober 2012
Manchester United - Sporting Braga

Vi var 4 personer som skulle til Manchester og se United vs Braga. Efter en problemfri flytur med Easyjet ankom vi til hotellet kl. 16.00 på kampdagen. Hotellet var et 4-stjernet hotel, små 20 min taxakørsel kørsel fra lufthavnen. Jeg var faktisk lidt i tvivl om hvorvidt Fodboldtravel sørgede for transfer til og fra lufthavnen. Men da dette ikke var oplyst i vores rejsedokumenter gik vi ud fra at dette var noget vi selv stod for. I receptionen blev vi præsenteret for dagens første positive overraskelse. Jeg var klar over at jeg, da jeg bestilte rejsen, havde opgradet billetterne til B frem for A, men at dette includerede en 3-retters menu med fri bar 3 timer før kick-off var jeg ikke bekendt med. Om jeg ikke havde læst grundigt nok efter inden jeg bestilte eller om der overhovedet har stået noget er faktisk uvist, men super fedt med en god "surprise" midt i den i forvejen eufori som var blandt selskabet efter ankomsten til Manchester . Som førstegangs besøgende på Old Trafford var det lidt svært at finde vores indgang, hvilket resulterede i at vi kom én time forsent til vores lounge. Men da vi endelig fandt ud af hvor indgangen var blev vi modtaget af den bedste service jeg har oplevet på et stadion. Alle folk var ekstremt hjælpsomme og glade, hvilket gjorde dette første besøg til himmeriget en udsøgt og unik oplevelse. Som det første blev vi tilbudt champagne og efter kort tid bragte de forretten ind. Maden og selskabet (16 per + 2 tjenere) var udsøgt og stemningen var helt i top under hele arrangementet. Da vi kom ud på stadion fik vi næste chok. Pladserne vi havde fået var ikke bare gode, de var fantastiske. Midt for midten i syvende sals højde kunne man se ikke bare numrene på trøjerne uden problemer, men også spillernes statur og ansigter. Det virkede bestemt ikke som om vi sad øverst på Sir Alex F. tribunen. Fantastisk view. Denne tur helt igennem fantastisk og kan varmt anbefale fodboldtravel til enhver som elsker gode forhold og kæmpe overraskelser til fodboldkampe :-) Tusinde tak fodboldtravel.

Per Reider Meinertsen, Hvidovre, 2 personer 1 oktober 2012
Manchester United - Sporting Braga

Vi så Man. Utd. - Braga og boede på Malmaison Hotel 5 minutter fra Manchester Picadilly, hvilket var helt perfekt. Det tager 15 min. fra Lufthavnen til stationen, så det kan ikke være bedre. Det koster under 10£ fra Hotellet til stadion og tager ca. 15 min. Det kan simpelthen ikke være bedre.

TIP: Gør det, gør det, gør det :-)


Kampe

Kampe dato Pris  
Manchester United - Derby County (EFL Cup)
2 dage, tir.. 25 september 2018
fra kr917 (Fly, hotel, billetter) fra kr637 (hotel, billetter)
West Ham United - Manchester United
3 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3955 (Fly, hotel, billetter) fra kr3534 (hotel, billetter)
Manchester United - Valencia CF (CL)
2 dage, tir.. 2 oktober 2018
fra kr2787 (Fly, hotel, billetter) fra kr1923 (hotel, billetter)
Manchester United - Newcastle United
2 dage, lør.. 6 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5418 (Fly, hotel, billetter) fra kr2850 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Manchester United
2 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6355 (Fly, hotel, billetter) fra kr5074 (hotel, billetter)
Manchester United - Juventus FC (CL)
2 dage, tir.. 23 oktober 2018
fra kr5159 (Fly, hotel, billetter) fra kr4756 (hotel, billetter)
Manchester United - Everton FC
2 dage, søn.. 28 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4305 (Fly, hotel, billetter) fra kr2305 (hotel, billetter)
Juventus FC - Manchester United (CL)
2 dage, ons.. 7 november 2018
fra kr5488 (hotel, billet (ekskl. fly))
Manchester City - Manchester United
2 dage, søn.. 11 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5414 (Fly, hotel, billetter) fra kr4777 (hotel, billetter)
Manchester United - Crystal Palace
2 dage, lør.. 24 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3175 (Fly, hotel, billetter) fra kr2873 (hotel, billetter)
Manchester United - Young Boys (CL)
2 dage, tir.. 27 november 2018
fra kr2013 (Fly, hotel, billetter) fra kr1601 (hotel, billetter)
Manchester United - Arsenal FC
3 dage, tir.. 4 december 2018
fra kr3779 (Fly, hotel, billetter) fra kr3245 (hotel, billetter)
Manchester United - Fulham FC
3 dage, lør.. 8 eller søn.. 9 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3420 (Fly, hotel, billetter) fra kr3140 (hotel, billetter)
Valencia CF - Manchester United (CL)
2 dage, ons.. 12 december 2018
fra kr3024 (Fly, hotel, billetter) fra kr2339 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Manchester United
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr8962 (Fly, hotel, billetter) fra kr8644 (hotel, billetter)
Manchester United - Huddersfield Town
3 dage, ons.. 26 december 2018
fra kr1987 (hotel, billet (ekskl. fly))
Manchester United - AFC Bournemouth
3 dage, lør.. 29 eller søn.. 30 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2853 (Fly, hotel, billetter) fra kr2535 (hotel, billetter)
Newcastle United - Manchester United
4 dage, tir.. 1 januar 2019
fra kr4604 (Fly, hotel, billetter) fra kr2756 (hotel, billetter)
Tottenham Hotspur - Manchester United
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3637 (Fly, hotel, billetter) fra kr3376 (hotel, billetter)
Manchester United - Brighton & Hove Albion
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2445 (Fly, hotel, billetter) fra kr2201 (hotel, billetter)
Manchester United - Burnley FC
3 dage, tir.. 29 januar 2019
fra kr2311 (Fly, hotel, billetter) fra kr1908 (hotel, billetter)
Fulham FC - Manchester United
3 dage, lør.. 9 februar 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2952 (Fly, hotel, billetter) fra kr2534 (hotel, billetter)
Manchester United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5119 (Fly, hotel, billetter) fra kr4803 (hotel, billetter)
Crystal Palace - Manchester United
3 dage, tir.. 26 februar 2019
fra kr2662 (Fly, hotel, billetter) fra kr2285 (hotel, billetter)
Manchester United - Southampton FC
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3212 (Fly, hotel, billetter) fra kr2842 (hotel, billetter)
Arsenal FC - Manchester United
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6141 (Fly, hotel, billetter) fra kr5631 (hotel, billetter)
Manchester United - Manchester City
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5331 (Fly, hotel, billetter) fra kr4939 (hotel, billetter)
Manchester United - Watford FC
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4116 (Fly, hotel, billetter) fra kr3598 (hotel, billetter)
Manchester United - West Ham United
3 dage, lør.. 13 eller søn.. 14 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3465 (Fly, hotel, billetter) fra kr2832 (hotel, billetter)
Everton FC - Manchester United
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5336 (Fly, hotel, billetter) fra kr4832 (hotel, billetter)
Manchester United - Chelsea FC
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5065 (Fly, hotel, billetter) fra kr4547 (hotel, billetter)
Manchester United - Cardiff City
2 dage, søn.. 12 maj 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3077 (Fly, hotel, billetter) fra kr2321 (hotel, billetter)
Se alle kampe

Med fire klik til Old Trafford

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen bookinggebyrer!

Kampe dato Pris  
Manchester United - Derby County (EFL Cup)
2 dage, tir.. 25 september 2018
fra kr917 (Fly, hotel, billetter) fra kr637 (hotel, billetter)
West Ham United - Manchester United
3 dage, lør.. 29 september 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3955 (Fly, hotel, billetter) fra kr3534 (hotel, billetter)
Manchester United - Valencia CF (CL)
2 dage, tir.. 2 oktober 2018
fra kr2787 (Fly, hotel, billetter) fra kr1923 (hotel, billetter)
Manchester United - Newcastle United
2 dage, lør.. 6 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5418 (Fly, hotel, billetter) fra kr2850 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Manchester United
2 dage, lør.. 20 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6355 (Fly, hotel, billetter) fra kr5074 (hotel, billetter)
Manchester United - Juventus FC (CL)
2 dage, tir.. 23 oktober 2018
fra kr5159 (Fly, hotel, billetter) fra kr4756 (hotel, billetter)
Manchester United - Everton FC
2 dage, søn.. 28 oktober 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4305 (Fly, hotel, billetter) fra kr2305 (hotel, billetter)
Juventus FC - Manchester United (CL)
2 dage, ons.. 7 november 2018
fra kr5488 (hotel, billet (ekskl. fly))
Manchester City - Manchester United
2 dage, søn.. 11 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5414 (Fly, hotel, billetter) fra kr4777 (hotel, billetter)
Manchester United - Crystal Palace
2 dage, lør.. 24 november 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3175 (Fly, hotel, billetter) fra kr2873 (hotel, billetter)
Manchester United - Young Boys (CL)
2 dage, tir.. 27 november 2018
fra kr2013 (Fly, hotel, billetter) fra kr1601 (hotel, billetter)
Manchester United - Arsenal FC
3 dage, tir.. 4 december 2018
fra kr3779 (Fly, hotel, billetter) fra kr3245 (hotel, billetter)
Manchester United - Fulham FC
3 dage, lør.. 8 eller søn.. 9 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3420 (Fly, hotel, billetter) fra kr3140 (hotel, billetter)
Valencia CF - Manchester United (CL)
2 dage, ons.. 12 december 2018
fra kr3024 (Fly, hotel, billetter) fra kr2339 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Manchester United
3 dage, lør.. 15 eller søn.. 16 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr8962 (Fly, hotel, billetter) fra kr8644 (hotel, billetter)
Manchester United - Huddersfield Town
3 dage, ons.. 26 december 2018
fra kr1987 (hotel, billet (ekskl. fly))
Manchester United - AFC Bournemouth
3 dage, lør.. 29 eller søn.. 30 december 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2853 (Fly, hotel, billetter) fra kr2535 (hotel, billetter)
Newcastle United - Manchester United
4 dage, tir.. 1 januar 2019
fra kr4604 (Fly, hotel, billetter) fra kr2756 (hotel, billetter)
Tottenham Hotspur - Manchester United
3 dage, lør.. 12 eller søn.. 13 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3637 (Fly, hotel, billetter) fra kr3376 (hotel, billetter)
Manchester United - Brighton & Hove Albion
3 dage, lør.. 19 eller søn.. 20 januar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2445 (Fly, hotel, billetter) fra kr2201 (hotel, billetter)
Manchester United - Burnley FC
3 dage, tir.. 29 januar 2019
fra kr2311 (Fly, hotel, billetter) fra kr1908 (hotel, billetter)
Fulham FC - Manchester United
3 dage, lør.. 9 februar 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr2952 (Fly, hotel, billetter) fra kr2534 (hotel, billetter)
Manchester United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 23 eller søn.. 24 februar 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5119 (Fly, hotel, billetter) fra kr4803 (hotel, billetter)
Crystal Palace - Manchester United
3 dage, tir.. 26 februar 2019
fra kr2662 (Fly, hotel, billetter) fra kr2285 (hotel, billetter)
Manchester United - Southampton FC
3 dage, lør.. 2 eller søn.. 3 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3212 (Fly, hotel, billetter) fra kr2842 (hotel, billetter)
Arsenal FC - Manchester United
3 dage, lør.. 9 eller søn.. 10 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6141 (Fly, hotel, billetter) fra kr5631 (hotel, billetter)
Manchester United - Manchester City
3 dage, lør.. 16 eller søn.. 17 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5331 (Fly, hotel, billetter) fra kr4939 (hotel, billetter)
Manchester United - Watford FC
3 dage, lør.. 30 eller søn.. 31 marts 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4116 (Fly, hotel, billetter) fra kr3598 (hotel, billetter)
Manchester United - West Ham United
3 dage, lør.. 13 eller søn.. 14 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3465 (Fly, hotel, billetter) fra kr2832 (hotel, billetter)
Everton FC - Manchester United
3 dage, lør.. 20 eller søn.. 21 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5336 (Fly, hotel, billetter) fra kr4832 (hotel, billetter)
Manchester United - Chelsea FC
3 dage, lør.. 27 eller søn.. 28 april 2019  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5065 (Fly, hotel, billetter) fra kr4547 (hotel, billetter)
Manchester United - Cardiff City
2 dage, søn.. 12 maj 2019
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3077 (Fly, hotel, billetter) fra kr2321 (hotel, billetter)

Manchester

Manchester er Londons nordengelske modstykke, og byen byder på et væld af oplevelser og ting, der er værd at udforske. Manchester har mange fine bygninger fra det 19. århundrede, såsom f.eks. den neogotiske katedral og bygningen 'Royal Exchange'. Besøg også en af de mange pubber for at prøvesmage en fadøl, og benyt lejligheden til samtidig at få serveret et let måltid. Om aftenen er der masser af underholdning at vælge mellem, og Manchester er desuden kendt for sin berømte 'afternoon tea', der serveres sammen med sandwicher og kager.

Manchester

Mere om Manchester

By-information

Her er nogle af byens højdepunkter: The National Football Museum Dette museum er nyåbnet per 6. juli 2012 og ligger allerede nu øverst på vores liste over ting man absolut bør opleve i Manchester, for vi er sikre på at det spændende museum matcher dine interesser perfekt! Museet er genåbnet og er nu både moderne og super omfattende med over 1400 genstande fordelt på 3 etager.

"31454
Denne bygning indeholder The National Football Museum, der er en top-attraktion i fodboldbyen Manchester.

Museets hovedattraktion er for eksempel Maradonas trøje, som han bar under Argentinas berygtede kamp mod England (du ved… dén kamp hvor han scorede "med hjælp fra Guds hånd"). The National Football Museum er et moderne museum der har masser af plads til video og interaktive elementer, og det er gratis at besøge museet, selvom der dog opkræves betaling for visse attraktioner. Besøg The National Football Museums officielle hjemmeside.

Stadionrundvisninger

Takket være Manchester Citys store succes er Manchester godt på vej til at blive en af Europas fodboldhovedstæder, og din liste over ting, der absolut skal opleves i denne by, bør derfor indeholde et besøg på de to stadioner Old Trafford (ManU) og City of Manchester (Manchester City). Begge stadioner er ganske imponerende, både på grund af deres kapacitet og fordi tribunerne er så tæt ved banen.

"Old
Under dit besøg på Old Trafford (foto) eller Etihad Stadion får du også adgang til spillerne omklædningsrum.

Under stadionrundvisningen får du lov at se alt det, der er vigtigt på et stadion: omklædningsrum, presserum, spillertunnellen og selvfølgelig selve banen. Nogle fodboldfans synes at et tomt stadion er endnu mere imponerende end et fyldt! Vi har alle forskellige præferencer, men faktum er at et besøg på stadion og en stadionrundvisning bestemt er noget, der er værd at få med - sammen med en kamp bliver din oplevelse fuldendt! Du finder yderligere oplysninger på de officielle hjemmesider for Manchester City og Manchester United

The Imperial War Museum

Selve museumsbygningen er en attraktion i sig selv. Bygningen blev tegnet af den berømte arkitekt Daniel Libeskind, som også har tegnet det jødiske museum i Berlin og det nybyggede World Trade Center i New York. The Imperial Museum giver et klart billede af de mange krige, som England har været involveret i. Et besøg på dette museum kan varmt anbefales, og der er gratis adgang.


En futuristisk bygning og et sted, der er fuld af historie.

Åbent hver dag fra kl. 10.00 til 18.00. The Quays, Trafford Wharf, Trafford Park, Manchester, M17 1TZ, +44 161 836 4000. Udforsk Chinatown Enhver større by har sit eget kinesiske samfund og sin egen Chinatown, og det samme gælder for Manchester. Det er sjovt at udforske kvarteret og få lidt at spise på en af de autentiske orientalske restauranter.

"chinese
Udforsk Chinatown


Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev