Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

Privatliv og Sikkerhed

Her på FodboldTravel er dit privatliv meget vigtigt for os, og vi er optaget af at gøre alt, hvad vi kan for at beskytte de personlige oplysninger, som du giver os. Læs venligst resten af denne privatlivspolitik for at forstå, hvordan vi bruger og beskytter dine personlige data, og hvordan vi bruger cookies og andre lignende teknologier, når du bruger vores hjemmeside. Hvis du har nogle spørgsmål til, hvad vi gør med dine personlige oplysninger efter at have læst denne politik, er du velkommen til at kontakte os ved hjælp af nedenstående kontaktoplysninger. 

Denne privatlivspolitik dækker alle platforme, hvorigennem vi tilbyder rejserelaterede tjenester; det omfatter vores hjemmeside, og de steder, hvor du interagerer med os på sociale medier, herunder Facebook (i så fald bør du også orientere dig i disse mediers egne privatlivspolitikker). 

Den dataansvarlige for de personoplysninger, der henvises til i denne privatlivspolitik, er FodboldTravel; et privat selskab registreret på Amstel 178, 1017 AE Amsterdam, og med registreret firmanummer 02096299.

Alle henvisninger i denne privatlivspolitik: til vores "hjemmeside" henviser til hjemmesiden på FodboldTravel.dk, til "vi", "os" og "vores" henviser til FodboldTravel; og til "dig" og "din" er til dig, brugeren. 

Hvilke slags personlige data indsamler vi? 

Når du bestiller en rejse hos os, skal du give os visse oplysninger, herunder dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer samt betalingsoplysninger. 

Hvis du udfylder et reservationsskema, men ikke fuldfører reservationen, bruger vi dine oplysninger (som vi har indsamlet ved hjælp af cookies) til at spørge dig om, hvorvidt du har brug for hjælp, og om du vil gennemføre din reservation.

Der er også andre tilfælde, hvor du giver os oplysninger, for eksempel hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en af vores konkurrencer eller gennemfører en undersøgelse. 

Personlige data, du giver til os om andre 

Hvis du rejser med andre eller bestiller en tur til en anden, skal du give os personlige oplysninger om dem, når du foretager reservationen, f.eks. deres navn og alder. Det er dit ansvar at sikre, at alle de personer, du har givet os personlige oplysninger om, er opmærksomme på og accepterer, at du har gjort det, og er opmærksomme på, hvordan vi bruger og behandler deres oplysninger.

Personlige oplysninger, vi indsamler automatisk - cookies

Når du besøger vores Hjemmeside, indsamler vi, også selvom du ikke foretager en reservation, automatisk visse oplysninger, som din IP-adresse, dato og klokkeslæt, du får adgang til på hjemmesiden, den hardware, software eller internetbrowser du bruger, og oplysninger om dit besøg, herunder sider, du har set og interaktionsoplysninger. 

Hvis du bruger en mobilenhed, kan vi indsamle data, der identificerer din mobilenhed, placeringsoplysninger og eventuelle særlige indstillinger. 

Følgende er de typer af cookies, som vores hjemmeside bruger: 

  • Tekniske cookies.Disse er nødvendige for driften af vores hjemmeside. Det kan f.eks. være cookies, der gør det muligt at udføre søgninger, logge ind på sikre områder af vores hjemmeside og foretage betalinger.
  • Analytiske/ydeevne cookies.Disse giver os mulighed for at få et indblik i, hvordan de besøgende bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den. Vi kan tælle antallet af besøgende og se, hvilke sider de besøger. Vi bruger også disse cookies til at følge op på, hvilke markedsføringsaktiviteter der genererer trafik til vores hjemmeside.
  • Funktionalitetscookies.Disse bruges til at genkende dig, når du vender tilbage til vores hjemmeside. Det gør det muligt for os at tilpasse vores indhold til dig og huske dine præferencer (for eksempel dit valg af sprog eller den destination, du sidst søgte efter).
  • Målretning/tredjeparts cookiesDisse cookies kan bruges af os, sociale netværk, andre tredjepartsleverandører og/eller annoncører til at registrere dine besøg på vores hjemmeside og gøre det muligt at interagere med dig, efter du har forladt vores hjemmeside. De indhentede oplysninger bruges til at tilpasse de annoncer, du ser for vores produkter, uanset om de vises på vores hjemmeside eller på tredjeparts hjemmesider.

Vi indsamler IP-adressen på den enhed, du bruger, for at få adgang til vores hjemmeside (f.eks. din telefon, mobil, bærbare computer eller hjemmecomputer-IP-adresse), når du besøger vores hjemmeside. På den baggrund kan vi muligvis identificere den omtrentlige placering af den enhed, du bruger til at besøge vores hjemmeside og det domæne, som den bruger til at få adgang til internettet. 

Vi kan bruge andre cookies end de ovenfor beskrevne, men opdaterer denne cookie-erklæring så hurtigt som muligt, når nye cookies bliver introduceret for at sikre, at denne cookie-erklæring er opdateret.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger disse cookies på følgende måder:

  • Reservationer: Når du bestiller via vores hjemmeside, bruger vi cookies til at holde styr på, hvad du bestiller og de oplysninger, du har indtastet, mens du bevæger dig gennem hvert trin i bestillingsprocessen.
  • Forbedre din oplevelse: Vi bruger også cookies til at indsamle oplysninger, som vi kan analysere for at finde ud af, hvordan vores kunder bruger vores hjemmeside, og hvad de vil have fra vores hjemmeside. Vi kan så bruge disse data til at sikre, at vi tilbyder de ture, du er interesseret i, på den nemmest mulige måde. Når du besøger vores hjemmeside, vil vi gerne vise dig produkter, som vi tror, du vil kunne lide, f.eks. fly fra din nærmeste lufthavn (vi bruger ikke live-lokationsdata til at give disse oplysninger) eller hoteller på destinationer, du allerede har søgt efter. Det er cookies, der gør det muligt for os at gøre det, ved at oplyse om at, at du har adgang til vores hjemmeside fra en bestemt enhed eller computer, så vi kan finde ud af, hvad der er mest relevant for dig.
  • Markedsføring: Hvis du modtager vores markedsføringsmeddelelser, herunder e-mails, er det sandsynligt, at vi forbinder de oplysninger, vi modtager via cookies, med dine e-mail-registreringsdetaljer, så vi kan skræddersy de oplysninger, vi sender til dig, medmindre du beder os om at lade være. Husk at du til enhver tid kan framelde dig via de e-mails, vi sender til dig.
  • Annoncering via vores netværk: Når du besøger andre hjemmesider, kan du få vist annoncer, der viser hoteller og fly, som du søgte efter, da du sidst besøgte vores hjemmeside. Vi samarbejder med udvalgte annonceringsnetværk og agenturer, der bruger cookies på vores hjemmeside til at indsamle oplysninger om dine præferencer, så når du ser en af vores annoncer et andet sted, er den skræddersyet til dig. Bemærk, at vi ikke har kontrol over, hvordan disse tredjeparter bruger dine cookies, og hvis du ikke ønsker, at de skal have adgang til dine cookies, så kan du slå dette fra i dine cookiepræferencer som beskrevet i afsnittet "Sporing hos tredjepartsleverandører" herunder.

Hvad gør vi med dine personlige data? 

Når vi har indsamlet oplysningerne om dig, vil de blive brugt til følgende formål: 

  • Reservationer: Kort fortalt vil vi anvende dine personlige data til at levere de tjenester, vi sælger til dig, hvilket kan omfatte flyvninger, hoteller, transport, forsikring og andre ydelser. Vi har brug for visse oplysninger om dig, så vi kan opfylde vores forpligtelser i den kontrakt, du indgår med os, når du foretager en reservation.
  • Brugerkonti: De oplysninger, du angiver, når du opretter en konto på vores hjemmeside, giver os mulighed for at levere forskellige tjenester til dig, herunder muligheden for at administrere dine reservationer, personlige indstillinger og adgang til specialtilbud.
  • At kommunikere med dig i forhold til din rejse: Vi bruger de kontaktoplysninger, du tidligere har delt med os, til at kommunikere med dig i forhold til din rejse og til at give dig informationer, der er relevante for din rejse.
  • Kundeservice: Du er til enhver tid velkommen til at kontakte os om vores ydelser, hvad enten det drejer sig om en generel forespørgsel, et spørgsmål om din reservation eller for at rapportere et problem på vores hjemmeside. Dette kan gøres via Administrer din reservation-systemet på vores hjemmeside, via telefon eller via sociale medier. Vi bruger de oplysninger, du har indsendt, til at hjælpe os med at besvare eventuelle spørgsmål og svare på dine forespørgsler (sammen med eventuelle fremtidige forespørgsler, du måtte have). Hvis du kontakter os telefonisk, kan dit opkald blive optaget med henblik på kvalitetskontrol og træning, men vi vil altid bede om dit samtykke, før vi optager kommunikation til disse formål.
  • Personalisering: Vi vil bruge de oplysninger, vi har om dig, eksempelvis om de produkter og tjenester, du tidligere har købt hos os, til at vise dig andre produkter og tjenester, vi tror, du vil kunne lide på vores hjemmeside og til at kommunikere om disse produkter til dig, f.eks. i form af anbefalede pakker og specialtilbud. Eksempelvis gemmer vi dine søgninger for at kunne skræddersy fremtidige søgninger, så de passer til dine behov. Hvis du ønsker at deaktivere denne funktionalitet, kan dette gøres via din konto.
  • Markedsføring: Når du afgiver en bestilling hos os, og du ikke har afmeldt (eller hvis du i en anden sammenhæng har valgt at modtage) markedsføring via e-mail eller sms, kan vi kontakte dig via e-mail eller sms med information om andre varer og tjenester, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt eller spurgt om, og som vi tror, kan interessere dig på baggrund af de oplysninger, vi har om dig. Vi kan også bruge dine kontaktoplysninger til at kontakte dig via telefon eller post med oplysninger om produkter og tjenester, som vi mener kan have interesse for dig (medmindre du har oplyst os om, at du ikke ønsker at modtage disse meddelelser, eller du er tilmeldt markedsføringsbeskyttelse).
  • Salgsfremmende aktiviteter: Hvis du deltager i vores kampagner (f.eks. undersøgelser eller konkurrencer), bruger vi de oplysninger, du giver os, til at administrere disse aktiviteter.
  • Forbedring af vores ydelser: Nogle gange vil vi bruge dine data til at hjælpe os med at forbedre kvaliteten og funktionaliteten af de tjenester, vi tilbyder. Dette omfatter:
    • analysere dine seneste besøg på vores hjemmeside, og hvordan du bevæger dig rundt på forskellige sider på vores hjemmeside for at forstå, hvordan folk bruger vores hjemmeside, så vi kan gøre den mere intuitiv. 
    • fejlfinding, dataanalyse, testning, forskning og til statistisk og undersøgelsesformål af os, som alt sammen er med til at hjælpe os med at yde den bedst mulige service. 
    • Under visse omstændigheder kan vi sende data om vores hjemmeside-brugere i samlet, anonymiseret eller pseudonymiseret form til tredjepart, for at de kan levere disse tjenester til os - dette forklares mere detaljeret under "Hvornår deler vi dine data med tredjepart?" herunder. 

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Vores retsgrundlag for at indsamle og bruge de ovenfor beskrevne personoplysninger afhænger af de pågældende personoplysninger og den specifikke sammenhæng, vi indsamler i. 

Vi vil dog normalt indsamle personlige data fra dig på følgende retsgrundlag: 

  • Efterlevelse af en kontrakt: Hvis vi har forpligtelser til dig som følge af en indgået kontrakt, bruger vi dine oplysninger til at opfylde vores forpligtelser over for dig. Hvis du for eksempel foretager en online-reservation på vores hjemmeside, så bruger vi de oplysninger, du giver os, når du foretager reservationen, til at gennemføre og administrere reservationerne hos de relevante tredjepartsleverandører.
  • Samtykke: Du vil blive bedt om at give os samtykke til at sende dig markedsføringsmateriale, og hvis du giver os dette samtykke, vil vi henholde os til dette, når vi kontakter dig med markedsføringsmateriale via e-mail (det skal dog bemærkes, at vi i begrænset omfang er berettiget til at sende markedsføringsmateriale til dig uden dit samtykke). Du kan når som helst fravælge at modtage markedsføringsmateriale fra os ved at kontakte os ved hjælp af oplysningerne i slutningen af denne politik, ved at bruge linket nederst i hver e-mail, som vi sender til dig, eller ved at ændre dine kontaktpræferencer.
  • Legitime interesser: Vi bruger dine oplysninger til egne legitime interesser, for eksempel for at give dig det mest passende indhold på vores hjemmeside, for at forbedre og fremme vores tjenester og til vores egne administrative formål, herunder at oprette og vedligeholde forretningsdokumenter angående vores forhold til dig.
  • Juridiske krav/vitale interesser: I nogle tilfælde har vi en juridisk forpligtelse til at indsamle personlige data fra dig (for eksempel for at kunne overholde skattelovgivningen, som kræver, at vi indsamler og opbevarer fortegnelser over produkter og tjenester, som vi sælger), eller hvor vi har brug for personoplysningerne for at beskytte dine eller en anden persons vitale interesser  (for eksempel hvis du er involveret i en nødsituation, og vi skal give de oplysninger, vi har om dig, til redningstjenesterne).

Hvordan og hvor vil dine data blive behandlet? 

Alle oplysninger, vi opbevarer om dig, gemmes på vores sikre servere, og alle betalingstransaktioner er krypterede. Kun autoriseret personale har lov til at få adgang til personoplysninger i forbindelse med deres arbejde. Mens vi gør vores bedste for at beskytte dine personlige data, kan ingen oplysninger, der overføres via internettet, garanteres at være helt sikre, og du giver os dine oplysninger på egen risiko. 

Når dine kreditkortoplysninger er nødvendige som led i bookingprocessen, gemmer vi de sidste 4 cifre og en autorisationsnøgle. For nogle lavprisflyselskaber bruger vi de betalingsoplysninger, du har givet os, til at købe flysæderne på dine vegne, og vi anvender de betalingsoplysninger, du har oplyst, til at gøre det. 

De data, vi indsamler fra dig, kan overføres til og opbevares på en placering uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde ("EØS"), herunder (i nogle tilfælde), når vi overfører dine data til vores leverandører, så de kan hjælpe os med at levere vores ydelser til dig. Når dine oplysninger overføres til en placering uden for EØS, træffer vi de nødvendige foranstaltninger til at sikre, at oplysningerne får samme beskyttelsesniveau, som var de blevet inden for EØS, herunder gennem indgåelse af dataoverførselsaftaler, ved hjælp af EU-godkendte standardkontraktbestemmelser, eller i form af certificeringsordninger som EU-US Privacy Shield. Du har ret til at få oplysninger om den mekanisme, under hvilken dine data overføres til en placering uden for EØS. For at modtage disse oplysninger, så kontakt os venligst ved hjælp af oplysningerne under "Hvordan kan du kontakte os" herunder. 

Hvornår deler vi dine data med tredjeparter? 

Under visse omstændigheder deler vi dine personlige data med parter uden for FodboldTravel. De tredjeparter, som vi deler dine personlige data med, omfatter: 

Vores leverandører: Hvis du foretager en reservation hos os, er det nødvendigt for os at dele dine reservationsdata med relevante tredjeparter, såsom hoteller, flyselskaber, forsikringsselskaber og ground handling-agenter, for at vi kan gennemføre din reservation. Dette kan omfatte dit navn, kontaktoplysninger, betalingsoplysninger, navn og alder for gæster, der rejser med dig, samt eventuelle præferencer eller særlige forhold, du oplyste os om, da du foretog din reservation. Hvis du kontakter os med en forespørgsel om din reservation, kan vi videresende denne til vores leverandører, hvis de er bedre i stand til at hjælpe dig.

Tredjeparts tjenesteudbydere: Dette omfatter enhver, der leverer tjenester eller funktioner på vores vegne, herunder kreditkortbetaling, forretningsanalyse, reklame, administration af konkurrencer og kampagner, indsamling af kundefeedback og kundeservice. Vi bruger disse tjenesteudbydere til at behandle dine data på vores vegne, eksempelvis for at at sende vores markedsføringsmateriale eller til at indsamle oplysninger, som kan analyseres for at forbedre vores service. De har udelukkende adgang til og må kun indsamle oplysninger efter behov for at kunne udføre deres funktioner, og de har ikke lov til at dele eller bruge oplysningerne til andre formål. Når vi leverer data til tredjeparts tjenesteudbydere, så de kan levere dataanalyse eller statistiske tjenester til os, sender vi dem kun aggregerede, anonymiserede eller pseudonymiserede data.

Betalingsleverandører og andre finansielle institutioner: Hvis du anmoder om en tilbageførsel eller refusion i forbindelse med din reservation, kan det være nødvendigt for os at dele visse af reservationsoplysningerne med udbyderen af betalingstjenesten og den relevante finansielle institution, så de kan håndtere tilbagebetalingen. Dette kan omfatte en kopi af din reservationsbekræftelse eller den IP-adresse, der blev brugt til at foretage din reservation.

Enhver kompetent retshåndhævende myndighed, regulator, statslig institution, domstol eller anden tredjepart,hvor vi vurderer, at deling af dine oplysninger er nødvendig (i) i medfør af gældende lovgivning eller regulering, (ii) for at kunne udøve, etablere eller forsvare vores juridiske rettigheder (herunder undersøge enhver formodet svigagtig eller anden kriminel aktivitet), eller (iii) for at beskytte dine eller andre personers vitale interesser.

Enhver anden personhvor vi har dit samtykke til delingen af data. Eventuelle oplysninger, der af hoteller eller andre leverandører indsamles direkte fra dig  eller som du deler via sociale medieplatforme som Facebook, er ikke omfattet af denne privatlivspolitik, og vi opfordrer dig til at kontrollere deres respektive privatlivspolitikker, inden du deler dine personlige oplysninger med dem. 

 

Sporing hos tredjepartsleverandører 

Vi anvender tjenester fra Google Analytics til at optimere vores hjemmeside og vores tjenester. Google Analytics er en webanalysetjeneste fra Google, Inc. ("Google"). Google Analytics bruger cookies, tekstfiler, der er gemt på din computer, for at hjælpe os med at analysere, hvordan brugerne bruger hjemmesiden. Oplysningerne fra cookien om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) overføres til og gemmes af Google i deres datacentre. Google bruger disse oplysninger med det formål at evaluere din brug af hjemmesiden, udarbejde rapporter om aktiviteter på hjemmesiden til os og levere andre tjenester relateret til aktivitet på hjemmesiden og internetbrug til os. Din IP-adresse, som er blevet transmitteret af Google Analytics, vil ikke blive forbundet med andre data, som Google er i besiddelse af. Du kan forhindre Google i at indsamle og analysere cookiegenererede data om din brug af hjemmesiden (herunder din IP-adresse) ved at downloade og installere det browserprogram, der er tilgængeligt her.

Bevaring af dine personlige data 

Når vi ikke har noget igangværende legitimt forretningsbehov for at behandle dine personlige data (til for eksempel at levere produkter eller tjenester til dig, eller for at bevare dokumentation i forbindelse med evt. krav, som du eller vi måtte have i forbindelse med de produkter og tjenester, vi leverer til dig), vil vi enten slette eller anonymisere data eller, hvis dette ikke er muligt, (for eksempel fordi dine personlige data er blevet gemt i backuparkiver), gemmer vi sikkert dine personlige data og isolerer dem fra enhver videre behandling, indtil sletning er mulig. 

Hvilke rettigheder har du i forhold til dine personlige data? 

Du har følgende rettigheder i forhold til de personlige data, som vi opbevarer om dig: 

  • Hvis du ønsker at få adgang til, rette, opdatere eller anmode om sletningaf dine personlige data, kan du når som helst gøre det.
  • Du kan gøre indsigelse mod behandlingenaf dine personlige oplysninger, bede os om atbegrænse behandlingenaf dine personlige data eller anmode os om at overføredine personlige data.
  • Du har til enhver tid retten til at fravælge markedsføringskommunikationfra os. Du kan udøve denne ret ved at klikke på "unsubscribe" eller "opt-out" linket i de markedsføringsmails, vi sender dig. For at fravælge andre former for markedsføring (såsom markedsføring via post eller telemarketing), så kontakt os venligst.
  • På samme måde kan du, hvis vi har indsamlet og behandlet dine personlige oplysninger med dit samtykke, til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Tilbagekaldelse af dit samtykke vil ikke påvirke lovligheden af den behandling, vi har foretaget forud for din tilbagekaldelse af samtykket, og det påvirker heller ikke behandlingen af dine personoplysninger, der udføres i medfør af andre lovlige behandlingsgrundlag end dit samtykke.
  • Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighedover vores indsamling og brug af dine personlige data. For flere informationer, så kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed. Datatilsynet fungerer som databeskyttelsesmyndighed i Danmark.

Hvis du ønsker at udøve nogle af ovenstående rettigheder, så bedes du kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne under overskriften "Hvordan kan du kontakte os". Vi reagerer på alle anmodninger, vi modtager fra personer, der ønsker at udøve deres databeskyttelsesrettigheder i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. 

Hvad med data, der indsamles via en mobilenhed?

Vores almindelige hjemmeside er optimeret til browsing via mobil og tablet. Mobilhjemmesiden fungerer på samme måde som vores almindelige hjemmeside. Vi bruger sporing på tværs af enheder (cross-device tracking), hvilket giver os mulighed for at spore brugeradfærd på tværs af flere enheder. Vi bruger dette til at optimere markedsføringsaktiviteter og den service, vi leverer til dig, så reklamer, der vises til dig på andre hjemmesider, kan baseres på dine aktiviteter på tilknyttede enheder. 

Hvordan behandler vi personoplysninger om børn?

Vores hjemmeside er ikke beregnet til at blive brugt af børn under 18 år. Vi behandler udelukkende oplysninger om børn med samtykke fra forældrene eller værgerne. 

Ændringer i vores privatlivspolitik 

Vi kan fra tid til anden opdatere denne privatlivspolitik som følge af ændrede juridiske, tekniske eller forretningsmæssige forhold. Når vi opdaterer vores privatlivspolitik, træffer vi passende foranstaltninger for at informere dig ud fra betydningen af de ændringer, vi har foretaget. Vi vil indhente dit samtykke til enhver væsentlig ændring i privatlivspolitikken, og når dette kræves i medfør af gældende databeskyttelseslovgivning. 

Hvordan kan du kontakte os?

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik eller ønsker at udøve nogle af dine databeskyttelsesrettigheder, bedes du kontakte os på: 

E-mail: [email protected]

Post: Skal sendes til:

TravelGroup BV, handlende under navnet

FodboldTravel.dk

Amstel 178

1017 AE Amsterdam

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev