Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 152 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Inter Milan

"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
  • Fodboldrejser Inter Milan

Trygt og sikkert

Trygt og sikkert
Kampe dato Pris  

Se alle kampe Inter Milan

Milano

Milano i Norditalien er måske nok centrum for mode og erhvervsliv, men for fodboldfans handler byen udelukkende om fodboldklubberne A.C. Milan og Inter Milan! Denne smarte velstandsby har gennem mange århundreder været handelscentrum på transalpinske ruter, og Milano er et af de bedste steder at opleve Italien fra sin mest stilfulde og kosmopolitiske side. Byen kombinerer historie, arkitektur og handel med shopping, mode, lækker mad og unikke attraktioner. Under et kortere besøg i Milano er vandreture en fantastisk måde at opleve byens højdepunkter, og sådanne ture afgår fra APT-informationskontoret på Via Marconi. Der er så meget gang i Milano at du helt sikkert aldrig vil kede dig eller blive ensom!

Mere om Milano

Milano

FAQ

Har I nogen last minute-tilbud?

Vores last minute-tilbud sammensættes ofte efter særlig anmodning fra vores kunder. Kontakt os derfor venligst via e-mail med oplysninger om den kamp, du ønsker at se, og hvis der findes tilgængelige last minute-tilbud, så sender vi dig oplysninger herom. I stedet for at vente på et last minute-tilbud kan du i stedet bestille billetter til vores 'Ugens kamp', som vises på vores hjemmeside.

Hvorfor varierer priserne på jeres hjemmeside?

Det skyldes primært svingende billetpriser fra de flyselskaber vi benytter. Priserne stiger ofte i takt med at afrejsedatoen nærmer sig, så for at sikre den bedst mulige pris anbefaler vi at man booker sin rejse så tidligt som muligt.

Hvad er ikke inkluderet i prisen for min pakkerejse?

Rejseforsikring, transfer og udgifter til forbrug i løbet af din fodboldrejse er ikke inkluderet i prisen. Rejseforsikring kan bestilles i trin 6 i booking-processen, og de rejsedokumenter du vil modtage indeholder information om hvordan du kommer fra lufthavnen med offentlige transportmidler. I mange tilfælde kan vi dog sagtens arrangere privat transfer fra lufthavnen og til dit hotel - kontakt os venligst for at få oplyst en pris for denne service (husk at oplyse dit booking-nummer).

Kan jeg forlænge min rejse?

Ja. Vores fodboldrejser kan tilpasses og ændres så de passer dig bedst, og din rejse kan derfor sagtens forlænges men ikke forkortes. Du kan bruge kalenderen til at bestemme dine foretrukne rejsedatoer. Prisen for de ekstra hotelovernatninger vises i trin 3 i booking-processen. Bemærk venligst at du ikke kan rejse af sted senere end eller rejse hjem tidligere end de datoer vi har markeret. Disse datoer er valgt for at tage hensyn til eventuelle ændringer i tidsplanerne.

Er transfer inkluderet i prisen?

Din rejse omfatter ikke transfer. Hvis du ønsker det kan du i booking-processen bestille retur-transfer fra lufthavnen og til hotellet; hvis du bestiller denne service vil du modtage en særlig bekræftelse sammen med dine rejsedokumenter. Ellers får du oplyst hvorledes du kommer fra lufthavnen og til hotellet, og ligeledes fra hotellet og til stadion, ved hjælp af offentlige transportmidler. Det er muligt at booke transfer sammen med din pakkerejse til de fleste destinationer.

Er det muligt at bestille en 1-dags tur?

Det er desværre ikke muligt at rejse af sted og komme hjem igen på samme dag. Det skyldes kampens længde, og derfor kræves et ophold på minimum én overnatning.

Hvorfor er en rejse til spanske og italienske liga-kampe altid tre dage?

De spanske liga-kampe spilles altid på en søndag eller lørdag. Kick-off er normalt kl 22.00 eller kl. 18.00 timer, aldrig før. Den nøjagtige kampdag og starttidspunkt bliver annonceret 10 dage før konkurrencen. Vores ture er justeret i overensstemmelse hermed, så du ikke behøver at tage højde for dette.

Kan jeg være sikker på at min pakkerejse virkelig er til rådighed?

Alle rejse-bookinger der afgives online er med garanti til rådighed, og du er således sikret en bestemt flyrejse, et bestemt hotel og bestemte siddepladser på stadion.

Læse mere FAQ

Garantier

100% Siddepladser-garanti

Garanteret sæder sammen i stadionet.


MatchProtect-garanti

Du er beskyttet mod ændring af tidspunktet for kampen.


Læs mere om garantier

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev