Fodboldtur

Italien

8.8
12 anmeldelser

Fodboldtur Italien

8.8
12 anmeldelser ItalienItalienhttps://assets.travelgroep.nl/images/86688/86688.jpg4.51205
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


227 Fodboldrejser fundet
Sorter efter:
Filtre ()
?
Sorter efter:
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

AC Milan - Torino FC

lørdag 17 aug. 20:45
Bekræftet dato
San Siro, Milano
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr897
pp fra  
kr3299
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Hellas Verona - SSC Napoli

søndag 18 aug. 18:30
Bekræftet dato
Marc Antonio Bentegodi, Verona
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Bologna FC - Udinese

søndag 18 aug. 18:30
Bekræftet dato
Stadio Renato Dall'Ara, Bologna
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Lazio Roma - Venezia FC

søndag 18 aug. 20:45
Bekræftet dato
Stadio Olimpico, Rome
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1040
pp fra  
kr2656
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Juventus FC - Como 1907

mandag 19 aug. 20:45
Bekræftet dato
Allianz Stadium, Torino
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1061
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Serie A

Inter Milan - US Lecce

lørdag 24 aug. 20:45
Bekræftet dato
Stadio Giuseppe Meazza, Milano
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr893
pp fra  
kr4312
Se pakker

Fodboldture til Italien

Italien, rig på fodboldhistorie.

Italien er et af verdens mest populære fodboldlande. Den moderne fodbold, man ser her, er fuld af lidenskab og fanatisme. Serie A er Italiens mest elskede liga. Folk taler om denne liga overalt, selv udenfor landets grænser.

For enhver fodboldfan er en fodboldtur til Italien en fantastisk oplevelse. Fodboldture til AS Roma og AC Milan er specielt meget populære. Italienerne har stor lidenskab for fodbold, hvilket man kan se på deres fans. Der er god grund til, at begrebet Tifosi kommer fra Italien. I Italien er det lidenskab, det drejer sig om, og det kan man også se i kulturen og maden. Italien har rigtig meget at byde på, når man er på byferie, for eksempel Torino, Milano og selvfølgelig Rom.

I Italien kan du hver uge opleve spillere på verdensplan. På det europæiske niveau deltager de italienske hold i de vigtigste turneringer, den Europæiske Mesterholdsturnering og Champions League. Fans samles i god tid før kampen i nærheden af stadion. Her kan du sidde ved en udendørs bar og synge med på holdsangen for din yndlingsklub. Vi anbefaler absolut at tage med på en stadiontur, mens du er på fodboldtur til Italien. Med disse får du et glimt af, hvad der sker bag kulisserne, hos landets mest berømte klubber, såsom AC Milan, Juventus og AS Roma.

Fodbold rejser Juventus

Alle oplysninger om din fodboldtur til Italien

Herunder finder du oplysninger om alle de fodboldture til Italien, vi tilbyder. Vi kan arrangere din tur til forskellige turneringer som Coppa Italia, og selvfølgelig Champions League og den Europæiske Mesterholdsturnering.

Vidste du, at med FodboldTravel er der altid garanti for, at I får pladser ved siden af hinanden?

 • Hvad er de vigtigste italienske fodboldklubber?
 • Hvilke pokaler kan man vinde i Italien?
 • Hvilke lokalkampe er mest følelsesladede?
 • En oversigt over stadioner
 • Spotlight på særlige fodboldpubber
 • Fodboldmuseer du kan se på din fodboldtur

De mest populære italienske fodboldklubber

En fodboldtur til Italien for at besøge deres yndlingsklubber opfylder en drøm for mange. I de seneste år har Juventus i høj grad været det mest dominerende team i Serie A. Men det ser ud til, de har mistet lidt af magien, så spændingen i Serie A er vendt tilbage til fulde. Med de fleste klubber kan du booke en stadiontur i løbet af din fodboldtur. Det anbefaler vi på det kraftigste at gøre. På den måde kan du se omklædningsrummene og grønsværen, og du kan tit få lov at gå gennem spillertunnellen.

Fodbold rejser AS Roma

AS Roma

Roms største klub har sit håbefulde øje på deres tredje nationale titel nogensinde. Næsten altid aktiv på det europæiske niveau. Det, AS Roma går og venter på er en titel.

Hvorfor besøge AS Roma?

 • Fanatiske fans tager ikke altid succes for givet: når de vinder, bliver det fejret i stor stil.
 • Rom er en fantastisk historisk by. Gå tilbage i tiden til gladiatorkampene på Colosseum eller besøg Sankt Peters Basilika i Vatikanstaten. Rom byder på panoramiske udsigter med utallige parker, ældgamle ruiner, og selvfølgelig charmerende fortovsbarer. Både klimaet og gastronomien er vidunderlige.

Fodboldture til AS Roma

Fodbold rejser AC Milan

AC Milan

AC Milan kan bryste sig af en rig klubhistorie. Desværre har de seneste sæsoner ikke været så gode. Men det ser ud til, at tingene er begyndt at ændre sig. Det har sandelig ikke noget med deres fans på San Siro Stadion at gøre!

Grunde til at besøge AC Milan

 • Oplev fantastisk offensiv fodbold. Og en oppisket stemning på San Siro.
 • Milano er et dejligt rejsemål for en weekendtur. Der finder du Leonardo da Vinci museet og en dejlig domkirke på Piazza del Duomo. Det er også et fantastisk sted for finere indkøb og gastronomi.

Fodboldture til AC Milan

Fodbold rejser juventus

Juventus FC

I de seneste årtier har Juventus været dominerende inden for Serie A. Desværre har holdet ikke fået pokalen med de store håndtag med hjem. Attraktiv fodbold med de bedste spillere på verdensplan.

Hvorfor besøge Juventus?

 • Juventus er en af de mest kendte klubber på verdensplan. Det er fodbold på højeste niveau.
 • Den norditalienske by Torino er fantastisk, fyldt med dejlige historiske bygninger og masser af hyggelige barer og restauranter. En eller to timers kørsel derfra finder du snesevis af skiresorter i Alperne, hvilket vil sige, at du også kan kombinere turen med lidt vintersport.

Fodboldture til Juventus

Fodbold rejser inter milan

Inter Milan

Inter Milan er i øjeblikket på vej opad. Det er på tide, de når op på europæisk niveau eller overleve gruppestadiet i Champions League.

Det er derfor, du skal tage til Inter Milan

 • Offensiv og attraktiv fodbold, specielt god atmosfære på San Siro Stadion.
 • Milano er det perfekte rejsemål for en byferie. Fantastisk arkitektur og dejlige udendørs barer og restauranter. Det er også Europas – om ikke verdens – modecentrum, så du kan finde noget flot tøj på ingen tid.

Fodboldture til Inter Milan

Fodbold rejser ssc napoliliverpool

SSC Napoli

Napoli har i flere år været lige på kanten til en Serie A titel, og på det sidste har de fået momentum, så de håber snart at snuppe den store præmie!

Det er derfor, du skal tage til SSC Napoli

 • Napoli fans er vanvittige: en unik oplevelse!
 • Besøg den verdensberømte vulkan, Vesuv, eller vov dig ind i de mystiske San Gennaro katakomber. Mens du er her, må du heller ikke gå glip af den berømte by Pompeji, som engang blev dækket af lava.

Fodboldture til SSC Napoli

Fodbold rejser acf fiorentina

ACF Fiorentina

Dejlige Firenze er hjem til klubben Fiorentina. De har været på kanten til det europæiske eventyr i flere år. En populær klub for en fodboldtur, til dels fordi byen er så fantastisk.

Grunde til at besøge ACF Fiorentina

 • Underhund, der ser frem til nye europæiske eventyr.
 • Området omkring Firenze og Toscana er storslået. Nyd solen på en spadseretur gennem Boboli-haverne. Der er også fantastiske bygninger at besøge i Firenze, såsom Duomo domkirken og Ponte Vecchio, en tusind-år gammel bro med små huse.

Fodboldture til ACF Fiorentina

Andre klubber i Italien

Udover klubberne ovenfor, tilbyder vi også andre fodboldture til klubber i Italien.

Lazio fodboldtur

Lazio Roma

I dag spiller Lazio atter om præmierne. Lazio deler Stadio Olimpico med AS Roma, og lokalkampe mellem disse to klubber er ofte virkelig fremragende kampe. Denne kultklub tages med rette alvorligt.

Fodboldture til Lazio

Torino FC fodboldtur

Torino FC

Du finder to store klubber i Torino: verdenskendte Juventus, og underhunden Torino. Hvis du er ude efter en lokal familieoplevelse, skal du sørge for at tage til Torino!

Fodboldture til Torino

Hvilke pokaler spiller man om i Italien?

Hvis du gerne vil overvære en fodboldkamp i Italien, er der flere forskellige ligaer at vælge imellem. Mens du tit kan opleve en Serie A kamp, er en god kamp i Coppa Italia også et godt valg.

Fodbold rejser Serie A

Serie A

Sæsonens vigtigste titel – den nationale titel – spiller man om i Serie A. Hvis dit yndlingshold skulle nå op i de top fire, får de automatisk adgang til Champions League. Nummer fem og seks spiller i den Europæiske Mesterholdsturnering. Book din fodboldtur til Italien for den mest prestigefyldte titel.

Vis alle Serie A fodboldture

Coppa Italia

Coppa Italia er den vigtigste pokalturnering i Italien. Den blev først afholdt i 1922. Pokalturneringen kører med det berømte eliminationssystem, hvilket kan resultere i spænding og overraskelser. Vindere af Coppa Italia får automatisk adgang til den Europæiske Mesterholdsturnering og Supercoppa Italiana det følgende år.

Fodbold rejser Coppa Italia

Hvad er de vigtigste italienske lokalkampe?

Lokalkampe er ofte blandt sæsonens mest populære kampe. Fodboldfans fra hele verden rejser til Italien for at se deres foretrukne lokalkampe. Der er altid en fortryllende atmosfære på stadion under lokalkampene.

AC Milan – Inter Milan

Det heftige opgør mellem AC Milan og Inter Milan, Rossoneri og Nerazzurri, finder som regel sted på San Siro: det stadion, de to klubber deler. Det kaldes også Derby Della Madonnina efter den berømte gyldne statue på Milanos domkirke.

Vil du gerne selv til lokalkamp i Milan?
AC Milan fodboldture
Inter Milan fodboldture

Lazio – AS Roma

Den italienske hovedstads derby, eller Derby della Capitale. Det ville ikke chokere nogen, at disse hold, der begge er fra Rom, er hinandens største ærkefjender. Der er ingen tvivl om, at det er en af de fineste opstillinger og nogle af de mest intense kampe, man kan se på en fodboldtur til Italien.

Vil du gerne selv til lokalkamp i Rom?
Lazio fodboldture
AS Roma fodboldture

Juventus – Torino

Derby Della Mole er et opgør mellem Juventus og Torino. Nanvet kommer fra Mole Antonelliana, en berømt bygning i byen. Det er verdens ældste by derby. Torino har altid været Juventus’ lillebror, men det betyder ikke, at man sådan lige kan kommandere rundt med dem!

Vil du gerne selv med til en kamp i Torino?
Juventus fodboldture
Torino fodboldture

AS Roma – Napoli

AS Roma og Napoli er måske ikke akkurat fra samme by, men deres kampe i Derby del Sole ses af mange som landets mest følelsesladede. De rige mod de fattige. Hvis du planlægger en fodboldtur til England, er dette blandt de bedste kampe!

Vil du gerne selv med til Derby del Sole?
AS Roma fodboldture
Napoli fodboldture

Italien mest berømte fodboldstadioner

Italien har omkring 64 fodboldstadioner. De italienske fodboldfans, der fylder dem, er blandt de mest fanatiske i Europa. Under din fodboldtur til Italien, vil du se, at fans laver et øredøvende spektakel på stadionerne. Italienerne er meget lidenskabelige, og især når det gælder deres yndlingsklubber.

Allianz Stadion

Stadion for den legendariske klub Juventus. Alle hjemmekampe spilles her. Overraskende nok er dette det sjettestørste stadion i Italien med en kapacitet på 41.000. Der er planer om at udvide dette med endnu 20.000 tilskuerpladser, hvilket i betragtning af Den gamle frues succes, nok ikke er en dårlig ide. Tager du på fodboldtur til Juventus? Hvis du gør, skal du sørge for at booke en stadiontur. Det er specielt vigtigt, hvis du vil besøge denne store italienske klub.

Kapacitet
41.507

San Siro

San Siro, også kaldet Giuseppe Meazza, er hjem til både AC Milan og Inter Milan. Det kan bryste sig af at være Italiens største stadion. Det er absolut turen værd at besøge dette stadion mindst en gang. På museumsturen kan du få lov til at se alle de præmier AC Milan og Inter Milan har vundet igennem tiderne, og alt på et stadion!

Kapacitet
80.018

Stadio San Paolo

Stadio San Paolo er Napolis stadion. Napoli spillede sin første kamp på dette stadion i 1959. Dette stadion kaldes sommetider Stadio Diego Armando Maradona efter den Argentinske legende, der gjorde Napoli kendt verden over. San Pablo er landets fjerdestørste stadion.

Kapacitet
60.24

Stadio Olimpico

Rom finder du den moderne version af Colosseum: Stadio Olimpico. Dette er det stadion, hvor AS Roma og Lazio Roma spiller deres kampe. Det er også her, Coppa Italia finalen afholdes hvert år. Dette stadion har en rig historie, og det er blevet udvidet og moderniseret utallige gange i årenes løb. Det er et populært sted i Rom, hvor der også afholdes masser af koncerter.

Kapacitet
70.634

Artemio Franchi

'Violen' eller Fiorentina stadion ligger i udkanten af byen, ikke for langt fra Firenzes centrum. Det er bygget i 1931 med det kæmpe lystårn som det vigtigste vartegn. Dette stadion er bygget helt i beton. Og vi kan fortælle dig, at det italienske landshold aldrig har tabt en kamp her."

Kapacitet
43,147

Det Nationale Fodboldmuseum

Museo del Calcio

Italiens nationale fodboldmuseum i Firenze. Dette sted er en drøm for enhver fodboldfan. Et enormt udvalg af private, FIFA og alle mulige italienske samlinger. Det dækker ikke blot italiensk fodbold, men hele verden. Der er interaktive fodboldkampe, som børnene kan spille. De voksne kan se sig mætte på uendelige mængder memorabilia fra hele verden. Hvis du planlægger en fodboldtur til Fiorentina, må du endelige ikke gå glip af dette museum!

By
Firenze

Anmeldelser

8.8 12 anmeldelser
Hotel
Atmosfære
Fly
Service
By
Siddepladser

Inter Milan - AS Roma
10 Fantastisk
DKT050048

Vi bestilte hotel og kampbilletter. Alt var i skønneste orden, der var absolut ingen problemer, og det hele var af top kvalitet. Det var det hele værd!

 

Tip:  Gør jer selv den tjeneste at købe enten en Milan eller en Inter trøje, og gå rundt i byen med den. Det er simpelthen fantastisk hvor glade folk bliver når man har deres trøjer på, og de vil over og spørge hvor vi er fra og hvad vi syntes om byen

 

Lehnsdal L., 4 Persons
Inter Milan - AS Roma
24 april 2022
SSC Napoli - Udinese
8 Meget godt
Vi havde en fantastisk oplevelse på stadion i Napoli blandt de napolitanske ultras.

Julie, 29 Personer
SSC Napoli - Udinese
17 marts 2019
AS Roma - AC Milan
7.7 Godt
DKT036519

 

Vi havde en fed tur, men at kalde hotellet 3 stjernet er måske lige i overkanten. Flyveturen derned med Lufthansa gik helt perfekt. Atmosfæren på stadion var ok, men tænker den havde været i top, hvis der var udsolgt, hvilket der langt fra var. Flyveturen hjem kan kun sige, at vi aldrig kommer til, at flyve med Brussels Airlines Flyvet fra Italien til Brussel var 1 time og 15 minutter forsinket, hvilke gjorde at vi måtte løbe fra det ene fly til det andet for derefter, at blive svinet til af den ene stewardesse fordi vi gjorde opmærksom på, at dels var vores pladser taget, og der var ikke plads til vores håndbagage. Generelt nemt at bestille pakkerejer hos Fodboldtravel, og super service.

T. Frederiksen, 4 personner
AS Roma - AC Milan
3 februar 2019
SSC Napoli - AS Roma
8.7 Meget godt
DKT 7.11 season 18-19m

Dejligt ophold i en kaotisk men charmerende by. Super atmosfære på San Paolo Stadium. Vi stod i Curva A, super fine Napoli Fans, venlige og hjælpsomme. Kan varmt anbefales.

 

Tip: Gør jer selv den tjeneste at fare vild til fods, spis Pizza, fås ikke bedre end i Napoli. Tag en tur i Taxa, det får pulsen op.

 

J. Ibsen, 2 Personer
SSC Napoli - AS Roma
28 oktober 2018
AS Roma - Hellas Verona
7.7 Godt

Som en konfirmationsgave til min søn havde jeg købt 2 pakkerejse. Først skulle vi til Rom og se Roma vs Verona. På trods af diverse Corona restriktioner, så var der god stemning på Stadio Olimpico og Mourinho kviterede med lidt ekstra underholdning ved at blive vist ud til sidst. Hotellet vi boede på lå ekstremt centralt, så alle de store sights kunne ses med en kort gåtur.

Henriksen M., 2 persons
AS Roma - Hellas Verona
19 februar 2022
AC Milan - Inter Milan
9.7 Fantastisk

Ophold og service var fantastisk

 

Tip: Bo i gåafstand fra stadion og nyd atmosfæren

P. Kristensen, 2 Personer
AC Milan - Inter Milan
21 september 2019
AS Roma - SSC Napoli
8.7 Meget godt

Jeg og min kammerat havde en super tur til Rom. Virkelig fedt man selv kunne vælge, hvornår man ønskede hotelopholdet. Vi gjorde det til en forlænget weekend og fik både set byen og selvfølgelig kampen. Super service, hurtige svar og alle dokumenter blev sendt inden afrejse. Hotellet var som forventet: 3 stjernet og ikke noget specielt men vi havde ikke brug for mere. Det er 2. gang vi anvender fodbold travel og det bliver ikke sidste gang. Tak !!Sta

Chris, 2 Personer
AS Roma - SSC Napoli
31 marts 2019
AC Milan - Juventus
8.7 Meget godt

Havde købt opgraderet billetter til langsiden( 4 stk.a ca.800 stykket ) som så viste sig at være i hjørnet af stadion så lidt skidt man kalder det langsiden.

Tip: Vælg et hotel i centrum for der sker absolut ingenting udenfor centrum

 
 
T. Frederiksen, 4 personer
AC Milan - Juventus
28 oktober 2017
AC Milan - AS Roma
8 Meget godt

Vi var på drengetur til AC Milan mod Roma, og alt klappede perfekt. Fly, hotel, billetter etc. Det var første gang vi prøvede at rejse på denne måde, og var lidt spændte, men er meget positive over kvaliteten, og det er ikke sidste gang vi har rejst med FodboldTravel.

 

C. Terkelsen, 3 personer
AC Milan - AS Roma
1 oktober 2017
AC Milan - SSC Napoli
9.3 Fantastisk

Rigtige god fodbold billetter, vi sad perfekt.

T. Larsen, 2 personer
AC Milan - SSC Napoli
21 januar 2017