Tip! Sørg for at du har en gyldig billet. + Læs videre for at få mere information

Hos Fodboldtravel er du garanteret ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer billetter kan give problemer.
Mere information.
 • Papir eller e-billetter
 • En stressfri oplevelse
Fodboldtur

Bayern München

Bayern München

Fodboldtur
Bayern München

Bayern München

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet. + Læs videre for at få mere information

Hos Fodboldtravel er du garanteret ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer billetter kan give problemer.
Mere information.
 • Papir eller e-billetter
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Bayern München de seneste 24 timer.

Oplev en fodboldrejse til FC Bayern München

Din fodboldrejse til Liverpool FC er kun 4 klik væk!

Book din komplet skræddersyede fodboldrejse til München. Vælg kamp, hotel og plads, alt på ét sted. Ingen booking-gebyrer.

At være vidne til en live “die Bayern“-kamp er en uforglemmelig oplevelse. München-stadionet er et af de største i verden med en kapacitet på 75.024. Du finder kun den højeste kaliber af spillere i Bayern München, hvorfor så mange fodboldfans booker denne fodboldrejse. FC Bayern-slogan er “Mia San Mia”, der på dansk kan oversættes til “Vi er, hvad vi er”; en følelse, du vil mærke, når du kommer ind på stadion under din fodboldtur. Få klubber i verden er i stand til at konkurrere med den utrolige atmosfære, du vil mærke på dette vidunderlige stadion. Med FodboldTravel garanteres du billetter ved siden af ​​hinanden på Allianz Arena.

München er det perfekte rejsemål for en storbyferie med varme somre og vintre kolde, men som er fuld af karakter. Det er en by, hvor du virkelig vil opleve de fire årstider. Der er også masser af indbydende restauranter, typiske tyske barer og enorme julemarkeder om vinteren. Kort sagt er München den ideelle fodbolddestination.

Fodboldrejse Bayern Munchen

Alt du skal vide om din fodboldrejse til München

Vi har samlet de bedste tips til dig, så din fodboldrejse til München går som smurt. Fra insider tips om Allianz Arena fodboldstadion til gode råd om at udforske den vidunderlige by, München.

 • Om Allianz Arena, transport & tips
 • Om FC Bayerns München
 • Hvad skal man lave i München

Allianz Arena, Bayern Münchens imponerende fodboldstadion

Allianz Arena stadion

FC Bayern spiller alle sine hjemmekampe i fodboldtemplet Allianz Arena. Stadionet har i øjeblikket en kapacitet på 75.024 tilskuere og er ikke overdækket.

Nyd det vidunderlige stadion, som åbnede i 2005, når du tager til en FC Bayern-kamp. Tag smukke billede af stadionet, når det er fuldt oplyst (rødt ved Bayern-kampe), og det er mørkt udenfor.

Allianz Arena-porte åbner to timer før kick-off, hvilket giver dig god tid til at nyde atmosfæren under dit besøg.

Sådan ankommer du til Allianz Arena?

Bayern Münchens fodboldstadion ligger i den nordlige del af byen i Fröttmaning-distriktet, ca. 35 kilometer fra Münchens hovedbanegård. Münchens offentlige transport er velorganiseret med masser af busser og toge, der stopper ved stadion.

I BIL TIL STADION

I modsætning til med mange andre stadion er det en reel mulighed at køre til Bayern München-kampen i bil, da Allianz Arena har mere end 10.000 parkeringspladser. På kampdage koster parkeringen €10. Du kan reservere på forhånd for at være sikker på at få en plads.

MED METRO TIL ALLIANZ ARENA

Der er to metrolinjer i München, der kan få dig til Allianz Arena:

U6, Sindlinger Tor til Fröttmaning

Med linje U6 skal du stå af ved Fröttmaning. Denne linje kører fra centrum. Du kan stå af ved følgende stop:

 • Marienplatz
 • Universität
 • Studentenstadt

Disse stop er omkring femten minutters gang fra Allianz Arena.

PÅ CYKEL TIL BAYERNS MÜNCHEN

Hvis vejret er godt, kan du leje eller tage din egen cykel og cykle til stadion på kampdage. Cykelstierne er tydeligt angivet i München, og der er særlig cykelopbevaring ved Busparkplatz Nord, lige ved siden af ​​indgangen.

Allianz Arena adresse:
Allianz Arena
Werner-Heisenberg-Allee 25
80939 München, Tyskland

Hvis klokken er blevet mange efter en FC Bayern München fodboldkamp, ​​er der ingen grund til bekymring. Du kan fange natbussen, der kører til klokken 01:31 om morgenen. Du kan også tage U6-metroen.

Allianz Arena plantegning

Her er en plan over Allianz Arena for at give dig en idé om, hvilke billetter du skal købe for at få de bedste siddepladser på din fodboldrejse. Stadion er opdelt i fem kategorier, VIP-pladser og tre forskellige områder.

Niveauerne i Allianz Arena er

 • Vestfløj, også kaldet en af ​​de korte sider. Her kan du vælge mellem kategorierne 3, 4 og 5 (stående).
 • Østfløj, den anden kortside. Her finder du også kategori 3, 4 og 5 (stående).
 • Nordfløj, en af ​​de lange sider. Her finder du kategori 1 og 2. Her finder du også VIP-pladser, som kun er ved denne fløj.
 • Sydfløj, den anden langside. Her finder du kun kategori 1 og 2. Det er her udebanetilhængere sidder. Bare rolig: udebanetilhængerne sidder i deres egen sektion.

Hver af disse fløje er yderligere opdelt i tre områder. Hvis du bestiller din fodboldrejse hos os, er du sikret billetter fra kategori 1 til 4 inclusive. Billetter er opdelt i nummer eller kategorier. Se billedet.

Stadion kort Allianz Arena

Allianz Arena fodboldbilletter: sådan finder du din siddeplads?

Når du har bestilt din fodboldrejse til Allianz Arena og fået dine kampbilletter, vil din billet se ud som nedenfor. Her er en kort forklaring på, hvordan fodboldbilletter til FC Bayern München læses.

Fodboldbillet Bayern Munchen

Block (sektion), du ankommer nu til gangbroen på Allianz Arena. Der er forskellige indgange, der giver dig adgang til dit sæde. Vær meget opmærksom på dit nummer.

Reihe (række), når du er inde på stadion, skal du kigge efter din “Reihe”. Dette er simpelthen din række.

Platz (sæde), sidst men ikke mindst skal du finde dit sæde inden kick-off. Bemærk, at nummeret på sædet muligvis ikke svarer til det, du er vant til. Der er kun ulige eller lige numre for hver række: med numre der går op fra sæde 2, 4 til 6 osv. eller fra sæde 1, 3 til 5 osv. Nyd kampen!

FotbollsTravel sælger ikke individuelle billetkampbilletter. Du kan selvfølgelig henvende dig til os for den perfekte fodboldrejse.

Allianz Arena stadiontur

Allianz Arenatour

En fodboldrejse til München er ikke komplet uden at reservere en rundvisning på stadion. Under ”CombiTour” bliver du taget med på en rejse gennem klubbens fantastiske fortid af en uddannet guide. Du følger en forudbestemt rute på omkring 45 minutter, hvor du bland andet vil se spillernes omklædningsrum, gå gennem spillertunnelen (imponerende), bænken, pressboxen, få et glimt af VIP-boxen og selvfølgelig besøge museet. Der er undertiden køer, og det kan gå en halv time, før din rundtur starter. Der er ingen specifik tid forbundet med turen, og du kan bruge lige så længe du vil (op til tre timer før kick-off).

Bemærk: museet lukker tre timer før en kamp starter på Bayern-kampdage, og det kan være tilfældet, at visse seværdigheder ikke er tilgængelige. Vi anbefaler derfor at tage på denne rundtur en anden dag end kampdage.

En normal tur koster €19. For børn i alderen 6-13 år er prisen €11. Yngre børn (op til 5 år) er gratis.

Mad og drinks nær Allianz Arena

Før du tager til en Bayern München-kamp, er det rart med noget at spise og drikke i området omkring Allianz Arena. Stadionet går tilbage til 2005, hvorfor det ikke ligger i centrum af byen. Men på selve stadionet finder du masser af gode spisemuligheder, hvor du kan nyde atmosfæren og få god mad og drikke.

Paulaner supportersbar Munchen

Paulaner supportersbar

Paulaner-supporterbar er, hvor man skal komme for at få en øl før, under og efter kampen. Baren er opkaldt efter ølmærket. Du finder baren i både den nordlige og den sydlige del af Allianz Arena, hvilket betyder, at en forfriskning blandt Bayern-fans aldrig er langt væk. Hvis du føler dig sulten, kan du få dig en velsmagende bayersk specialitet som f.eks. en kringle, stegt gris eller farsbrød.

Arena Bistro Bayern Munchen stadion

Arena Bistro

På Bayern Münchens grund funder du også Arena Bistro, som er et hyggeligt og indbydende sted at starte på kampdage. Få din en sandwich eller en pizza. Du finder også en bred vifte af øl her. Bistroen er åben hver dag fra 9:00 til 23:00.

Om FC Bayern München

Bayern München blev grundlagt i 1900 af en gruppe af MTV 1879 München-sportsklubmedlemmer, fordi de var trætte af deres egen klub og ønskede at danne en ny og mere succesrig klub sammen, hvilket blev til Bayern München.

Denne unge klub opnåede sin første succes i 1926 efter at have vundet Sydtyskland mesterskabet. Herefter blev Bayern München virkelig betragtet som en formidabel konkurrence. Klubben fortsatte og opnåede sin første tyske nationale titel seks år senere i 1932 ved at slå Eintracht Frankfurt.

Fra 1960’erne og fremefter pralede Bayern München af at have et stærkt hold med legendariske spillere, såsom Sepp Maier, Gerd Müller og Franz Beckenbauer. Bayern vandt titel efter titel og mesterskab efter mesterskab i denne periode. Fordi holdet havde haft en sådan succes i 1960’erne og 70’erne, blev de betragtet som en af ​​Tysklands mest succesrige fodboldklubber. ‘Der Rekordmeister’ (rekordmesteren) er nu deres berømte kaldenavn, idet der henvises til, at Bayern er Tysklands bedste fodboldklub.

FC Bayern Münchens logo

Logoet for Bayern München gennemgik sine første design forbedringer tilbage i 1954, samme år at farverne i Bayern-regionen blev introduceret. Dette er grunden til, at Bayern-fans undertiden er kendt som ”Bayerns”.

Emblemet er blevet opdateret siden da (senest i 2017), selvom kernen forbliver uændret. Logoet har stadig en rundt form, og farverne er stort set de samme: blå, hvid og rød. Hvad der er anderledes med det nye logo, er den ydrerøde cirkel, som nu er blå. Linjen omkring logoet var stadig rød i 1954.

Bayern Munchen logo

Hvad betyder ”Die Roten” egentligt?

Bayern-fans omtales normalt som ‘Die Roten’ i Tyskland, hvilket bogstaveligt talt betyder “The Reds”, simpelthen fordi Bayern Münchens klubtrøje er rød. Bayern var også kendt som FC Hollywood i en fjerne fortid, fordi klubben manglede disciplin dengang og havde interne problemer. Det var Tysklands tabloider, der kom op med navnet.

Hvad skal man lave i München?

München er en stor by, der er fyldt med kultur. Fantastisk til fodbold, men også det perfekte valg til storbyferie eller en forlænget weekend. Nyd årstiderne, de indbydende fortovscaféer og ølkældre. Prikken over i’et er dog de mange restauranter, hvor du kan prøve typiske tyske retter, som er en fantastisk oplevelse. Det tyske køkken har altid noget i vente, såsom en currywurst skyllet ned med en stor øl. Det betyder, at hvis du besøger byen til en FC Bayern München-kamp, er der også masser af ting at lave resten af dit ophold. Dette er vores foretrukne steder at hænge ud i München.

cuvilles Munchen

Cuvilliés Theater

Tjek dette vidunderlige teater ud, der engang var vært for Napoleon. Hvis du er en klassisk musikelsker, er dette bestemt et besøg værd!

Marienplatz Munchen

Marienplatz

Forkæl dine smagsløg i Münchens storslåede centrum. Dette sted er fyldt med fine restauranter og gode caféer, hvor bands ofte spiller live musik, hvilket giver centrum sin unikke karakter.

munchens julemarked

Christmas markets

Tag familien under armen og besøg de mange julemarkeder i vintermånederne. Her kan du få dig en varm gløgg eller lækker varm chokolade.

BMW Museum

BMW Museum

Hvis du aldrig har været i München før, er BMW-museet et besøg værd. En ikonisk bid af Tyskland.

Hvor meget koster en fodboldrejse til Bayern München?

En fodboldrejse til Bayern München kan koste mellem 2454kr og 6544kr. Prisen på en rejse varierer på grund af en række forskellige faktorer, herunder:

 • Hvilken kamp du vælger at se. kampe mod mere konkurrencedygtige modstandere, såsom Borussia Dortmund, er dyrere.
 • Hvilket hotel og fly du vælger. Som med alle andre rejser er nogle hoteller og flyselskaber dyrere end andre.

Er det svært, at få fat i Bayern München-billetter?

Ja, det er svært, at få fat i Bayern München-billetter. Årsagen er, at en stor del af stadionpladserne kun sælges til sæsonkortholdere. Da klubben har så mange fans, kan det være en kamp om at få billetter. At købe en rejse gennem vores hjemmeside er en af de måder, hvorpå du er garanteret, at din fodboldrejse til Bayern München bliver en succes.

Hvad hedder Bayern Münchens stadion?

Bayern Münchens stadion hedder Allianz Arena. Til UEFA-turneringer hedder det Fußball Arena München på grund af regler vedrørende sponsorater.

Hvor meget koster det at besøge Bayern Münchens stadion?

Rundvisninger på Bayern Münchens stadion koster 141kr pr. person. Rundvisningerne finder sted mandag til fredag mellem kl. 10.00 og 17.00 og varer omkring 60 minutter. Hvis du køber en kombi-billet, der inkluderer et museumspas, anbefales det, at du regner med en ekstra time til at gennemgå højdepunkterne i klubbens historie. Der er desværre ingen rundvisninger tilgængelige på kampdagene.

Hvilke billetkategorier findes der i Allianz Arena?

Der er seks kategorier i Allianz Arena. De dyreste kategorier er kategori 1 og kategori 5. Kategori 5 er ståpladser, og kategori 6 er forbeholdt business- og sponsorpladser.