Top 10 over flest mål scoret i Champions League

UEFA Champions League har givet os en masse spektakulære kampe gennem årene. Faktisk har klubfodboldens største konkurrence skabt masser af øjeblikke vi kan se tilbage på. Fra klassiske comebacks til individuelle præstationer har vi fået lov, at opleve de bedste hold, spillere og kampe.

Mange af de kampe, vi husker tilbage på i dag, er kommet fra den europæiske scene. De fleste kampe er ikke kun mindeværdige grundet de fantastiske præstationer, men også grundet antallet af scorede mål i den enkelte kamp.

Her får du et tilbageblik, mens vi ser på nogle af de bedste og mest scorende Champions League-kampe nogensinde!

Hvilke UEFA Champions League kampe har haft flest mål gennem tiden?

10. Manchester United 7-1 Roma (2007)

Vi begynder vores liste over Champions Leagues kampe med flest mål med Manchester Uniteds 7-1 sejr over Roma på Old Trafford i 2006/07 sæsonen. Dette er en af ​​de aftener, som klubben altid vil se tilbage på, som en af ​​klubbens største.

Carrick og Cristiano Ronaldos fantastiske flotte mål, samt målene fra Alan Smith, Rooney og Evra er for evigt i hukommelsen hos dem, der så kampen. Kampen er næsten umuligt at glemme, især for roma-tilhængerne. Den sidste fejl af Daniele De Rossi betød, at kampen endte med at blive 7-1.

Det er rimeligt at sige, at Old Trafford ikke har haft mange aftener som denne.

9. Liverpool 8-0 Besiktas (2007)

Næste i rækken er Liverpools 8-0 sejr over Besiktas i 2007/08 gruppespillet.

Dengang kom Liverpool ind til kampen med ryggen mod muren, da de skulle vinde for stadig at være med i Champions League.

Det første mål kom, da Edouard Cisse ved et uheld tacklede Crouch ved siden af ​​eget mål. Det gav Liverpools nummer 15 muligheden for at score kampens første mål. Derudover scorede Yossi Benayouns hattrick, Ryan Babels scorede et perlemål, det blev også til et fremragende holdmål afsluttet af Steven Gerrard og et mål mere af Crouch, alt sammen medvirkende til de absurde cifre, der er nævnt ovenfor.

Samme antal mål kom også i kampen nedenunder, hvor Liverpool og Real Madrids sejre står som de største sejre i Champions Leagues historie.

8. Real Madrid 8-0 Malmo (2015)

Går vi videre på vores liste med de største sejre i Champions Leagues historie, har vi Real Madrid, som besejrede det svenske hold Malmø i Champions League-gruppespillet i 2015..

Kampen endte med en 8-0-sejr til Los Blancos. Selvom alle forventede, at udeholdet ville forlade stadion uden point, havde man ikke forestillet sig en så stor sejr.

Cristiano Ronaldo dominerede kampen ved at score fire mål på 19 minutter, mens Karim Benzema lavede hattrick i løbet af 74 minutter. Mateo Kovacic formåede også at få bolden i mål og dermed fik Real Madrid en ​​af de største sejre i Champions Leagues historie.

7. Manchester City 5-3 AS Monaco (2017)

I den særdeles underholdende kamp mellem Manchester City og AS Monaco på Etihad Stadium blev der scoret ikke mindre end otte mål i den første ottendedelskamp ud af to kampe, tilbage i 2017. Kampen endte med et 5-3 nederlag til franskmændene.

Selvom Radamel Falcaos og Mbappes flotte mål gav det franske hold håb om at hive sejren hjem, trak Man City det længste strå, takket være to mål fra Sergio Aguero og et af Raheem Sterling, Leroy Sane og John Stones.

Dette var uden tvivl en af ​​de mest tætte sejre i Champions Leagues historie, en kamp der vil leve længe i historiebøgerne.

6. Paris Saint-Germain 7-2 Rosenborg BK (2000)

En anden kamp med mange mål og den første, der bød på ni mål, var kampen mellem PSG og Rosenborg under 2000/01 gruppespillet på Parc Des Princes. Her slog franskmændenene det norske hold med 7-2.

Christer George startede kampen for det norske hold med en scoring allerede efter to minutter, men desværre var det også det eneste mål, Rosenborg scorede, mens værterne bombede målene ind.

Blandt målscorerne, der bragte det franske hold på sejrskurs, havde man en ung Nicolas Anelka. Han spillede en stor kamp og scorede to mål for pariserne, hvoraf det ene lukkede kampen til 7-2.

5. Villarreal 6-3 Aalborg (2008)

I 2008/09 sikrede Villarreal sig en underholdende 6-3 sejr over Aab i Champions League gruppespillet.

Aab kom foran i Spanien gennem Marek Saganowski i det 19. minut, men føringen holdt ikke længe. Allerede ni minutter senere scorede Giuseppe Rossi Villarreals udlignende mål.

Det mål sammen med mål fra Robert Pires, Joan Capdevila og et hattrick i anden halvleg fra Joseba Llorente gav det spanske hold sejren på Estadio de la Ceramica.

4. Tottenham 2-7 Bayern Munich (2019)

Dette var et af de seneste og mest ikoniske resultater i UCL’s historie: Bayern Münchens utrolige 7-2-sejr over Tottenham Hotspur i 2019.

Son Heung-min gav Tottenham en perfekt start med et mål allerede efter 12 minutter, men desværre for det engelske hold, var de ikke i stand til at holde føringen særlig længe.

Det tyske hold tog alle tre point i denne gruppespilskamp takket være fire mål af Serge Gnabry, 2 mål af Robert Lewandowski og et fantastisk mål af Joshua Kimmich.

Et fantastisk resultat for Bayern og starten på Mauricio Pochettinos farvel som Spurs’ manager.

• Overvejer du en fodboldrejse? Book den nu.

3.  Barcelona 2-8 Bayern Munich (2020)

Går vi tilbage til Spanien, var FC Barcelona engang på den forkerte side af en 2-8 nedsabling mod tyske Bayern München, som igen var på spil.

Selvom dette ikke er den europæiske kamp med flest mål i historien, er det måske den største, når man kigger på niveauet hos de to hold.

Trods et selvmål af David Alaba og en føring til Barcelona samt Luis Suarez’ flotte mål, havde Barca få chancer. Mål sat ind af Thomas Muller, Philippe Coutinho, Ivan Perisic, Gnabry, Lewandowski og Kimmich sikrede Bayern en 8-2-sejr over hjemmeholdet.

2. AS Monaco 8-3 Deportivo La Coruna (2003)

Den Champions League-kamp med næstflest mål var kampen mellem AS Monaco og Deportivo La Coruna. Dengang slog det franske hold udeholdet 8-3 under 2003/04 gruppespillet på Stade Louis II.

Denne kamp gjorde Monaco til det første hold, der scorede otte mål i en Champions League-kamp. Allerede ved pausen var franskmændene foran 5-1, takket være mål fra Jerome Rothen, Ludovic Giuly og et hattrick fra Dado Prso. Den definitive succes kom i anden halvleg med målene fra Jaroslav Plasil, Edouard Cisse og en fjerde kasse sat ind af Prso.

Selvom Monaco gik videre i Champions Leauge og spillede finalen uden at vinde, vil denne kamp for altid blive husket som en af ​​de mest utrolige i Champions Leagues historie.

1. Borussia Dortmund 8-4 Legia Warsaw (2016)

Førstepladsen på denne liste går til det forrygende spil Borussia Dortmund og Legia Warszawa viste, da rekorden for flest antal mål i en enkelt Champions League-kamp blev sat, tilbage i 2016/17 gruppespillet.

Kampen endte 8-4 til Dortmund. Warszawa fik ellers en flyvende start med et overraskende mål allerede i det 10. minut. Dortmund svarede dog hurtigt igen via to scoringer fra Shinji. De mål blev fulgt op med en sand målfest, som førte til pausestillingen 5-2.

I anden halvleg blev der scoret yderligere fem mål. Marco Reus og Shinji Kagawa scorede igen, efterfulgt af Michal Kucharczyk for Legia. Felix Passlack scorede det syvende mål, mens det polske hold scorede deres fjerde mål kort tid efter.

Et sidste selvmål af Jakub Rzezniczak gjorde det til 8-4 til Dortmund og lukkede dermed målkontoen på en uforglemmelig aften, ​​hvor kampen med flest mål i Champions Leagues historie udspillede sig.

Kan du huske disse Champions League-kampe med flest mål? Hvilken var den mest mindeværdige for dig?