Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
Offical Club Partner
Fodboldtur

Manchester City

Manchester City
9
8 anmeldelser

Fodboldtur
Manchester City

Manchester City
Offical Club Partner
9
8 anmeldelser Manchester CityManchester Cityhttps://assets.travelgroep.nl/images/62703/62703.png4.5805

Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Manchester City de seneste 24 timer.

En unik oplevelse: en fodboldrejse til Manchester City!

Din fodboldrejse til Manchester City er kun 4 klik væk!

Book din komplet skræddersyede fodboldrejse til Manchester City. Vælg kamp, hotel og plads, alt på ét sted. Ingen booking-gebyrer.

Manchester City er i dag en af de største fodboldklubber på verdensplan. At opleve en kamp på Etihad Stadium er et must for enhver Man City-fan. Med plads lidt over 55.000 siddende tilskuere er dette Premier Leagues sjettestørste stadion. Fodbolden af “The Citizens”, under ledelse af Pep Guardiola, er lokkende og poleret. Manchester City spiller altid om præmierne! Deres største rival er ”Mancunian” (Manchester United). Andre kendte modstandere er FC Liverpoolog Bolton Wanderers.

Manchester ligger i det nordvestlige England og er en rigtig dejlig by, hvor der er masser at lave. Manchester blev traditionelt set som værende en dyster og industriel by. I dag er den mere kendt for sin livlige musikscene, og den boomer med pubber og museer. Med lidt held vil du måske støde på Gallagher-brødrene af ’Oasis’ på tribunerne under din fodboldrejse.

Fodboldrejse Manchester City

Alt du skal vide om din fodboldrejse til Manchester City

Vi har samlet de bedste tip til dig, for at gøre din fodboldrejse til Manchester City så problemfri som muligt. Fra insider-tips om City of Manchester Stadium (uofficielt bedre kendt som Etihad Stadium), til de bedste tips til at udforske den nordlige engelske by Manchester.

 • Oplysninger om Etihad Stadium, rute & tips
 • Oplysninger om Manchester City
 • Hvad man skal man lave i Manchester

Etihad, home of “The Citizens”

Etihad stadion

Manchester City har spillet sine hjemmekampe på “City of Manchester Stadium” siden 2011. Dette stadion blev bygget i 2002 til Commonwealth Games. Siden 2011 har stadionet klaret sig bedre under sponsornavnet Etihad Stadium. Stadionet ligger i den østlige del af byen. Vi anbefaler at tage på en stadionrundvisning under din fodboldrejse. Noget man ikke må gå glip af!

Transport til Etihad Stadium

Selvom du kan køre til stadion, anbefaler vi det ikke. Parkering ved stadion er meget dyrt, og trafikken er langsom. Manchester har en velorganiseret offentlig transport, og du kan måske endda komme til stadion med bådtaxi, hvilket er ret sjovt. Letbanen er den hurtigste transportmulig fra centrum.

Etihad Stadium adresse:
Ashton New Rd,
Manchester M11 3FF,
Verenigd Koninkrijk

Med letbane (Metrolink)

Dette er den hurtigste måde at komme til stadion på. Manchester City har sit eget stop: Etihad Campus. Fra centrum kan du tage Metrolink ved Piccadilly. Det er omkring 2,5 km væk, og du vil være der inden for ti minutter. Letbanen kører hvert sjette minut på kampdage.

Etihad sporvogn Manchester

På gåben fra centrum

Hvis du bor i centrum af Manchester, kan du vælge at gå til stadion, hvis vejret er til det. Afhængigt af hvor du er i centrum, tager det omkring en halv time til tre kvarter at gå. Der er en særlig vandrerute, du kan gå fra Piccadilly Station. Følg blot skiltene “City link”.

Med bil

Du kan kører dertil i bil/lejebil på kampdage. Kør til “Blue Car Park” og ind gennem gate 2. Parker i sektion G & H. Gebyret er £8, hvis i er mere end to ellers er prisen £10, hvis du er alene. 

Med taxi

Du kan selvfølgelig også komme til stadion med taxa. Dette kan tage længere tid end normalt på kampdage og er dyrere end de andre transportmuligheder.

Etihad Stadium plan

Her er en plantegning over Etihad Stadium, så du kan få dig en idé om, hvilke billetter du skal købe for at få de bedste siddepladser på din fodboldrejse. Stadionet er opdelt i fire sider og seks forskellige kategorier af fodboldbilletter.

Stadion Kort Etihad Manchester City

Langsiderne af Etihad Stadium er:

 • Family Stand, den vestlige langside 
 • Colin Bell Stand, den sydlige langside (udnævnt efter den bedste spiller nogensinde iført den blå-hvide trøje. Bedre kendt som “Kongen”.)
 • West Stand
 • East Stand

Fodboldbilletter til Manchester City, hvor på stadion sidder du?

Du har booket fodboldrejsen, og billetterne er i lommen. Her er en hurtig forklaring på, hvordan du læser Manchester City fodboldbilletter.

Billetter til Manchester City læses som følgende:

Stand = Den side, hvor du kommer ind: Nord, Syd, Øst og Vest
Entrance = Indgang, hvilket er angivet med et bogstav som f.eks. “A” på siden.
Block = Det afsnit, du sidder i. Nogle afsnit er større end andre.
Aisle = En gruppe af rækker ved siden af hinanden. Angivet med et tal, såsom “305”.
Row = Række, hvilket er angivet med bogstaver, såsom “CC”.
Seat = Sædenummer


FodboldTravel sælger ikke individuelle kampbilletter. Du kan selvfølgelig henvende dig til os på din komplette fodboldrejse til Manchester City.

Fodboldrejse Stadiontur Etihad

Manchester City Etihad Stadium rundvisning

Vi anbefaler stærkt at tage en stadionrundvisning under din fodboldrejse til Manchester City. Når det kommer til teknologi, er de eksemplariske. Dette er en virkelig fascinerende rundvisning.

 

The Manchester City stadium tour

Fordyb dig i den ultimative Manchester City-oplevelse. Under denne rundvisning besøger du selvfølgelig omklædningsrummet. Du går gennem tunnelen til bænken, og derefter går du videre til pressehjørnet, hvor du kan stille en digital Pep Guardiola pressespørgsmål. Der er en 360-graders biograf, hvor du bliver taget med på en rejse gennem klubbens fortid. Derudover kan du opleve Manchester City-øjeblikke, såsom at se en kamp gennem spillernes øjne. Dette audiovisuelle show betyder, at du praktisk talt oplever det på førstehånd, og showet inkluderer endda hologrammer.

Rundvisningen anbefales stærkt, da der virkelig er lagt vægt på detaljer, og der gemmer sig en overraskelse rundt om hvert hjørne.

Snacks og drinks i nærheden af Etihad Stadium

Manchester City er en ægte klub for arbejderklassen, hvilket også ses i stadionets kvarter. På den ene side ses den store foryngelse med alle former for nybyggeri, og på den anden side er der socialt boligbyggeri. Der er tre pubber umiddelbar i nærhed af stadion, der er et besøg værd. Tib Tavern ligger i det nordlige kvarter og er et rigtig godt distrikt for drinks og en bid at spise.

Mary D bar Manchester

Mary D’s beamish bar

Denne pub ligger lige ved stadionet og kan varmt anbefales. Den er virkelig grim udefra, men virkelig imødekommende indeni med gode priser. Det er her store grupper af Man City-tilhængere samles på kampdage. Indretningen er udelukkende i Man City-farver med alle mulige memorabilia. Når vejret er godt, kan du også nyde en øl i baghaven. Gå ikke glip af den her pub, hvis du nogensinde kommer til en Manchester City-kamp!

Tib Tavern Manchester

Tib Tavern

Dette er en lidt mere eksklusiv pub i “The Northern Quarter”. Det er et godt sted at for en øl og noget at spise. Der er storskærm på kampdage. Dette er ikke en pub, hvor folk synger med, jubler og råber. Så hvis du foretrækker at være et sted, hvor der ikke er pakket med mennesker, er det her du skal tage hen.

Fodboldrejse the Townly Manchester

The Townley

En lokal pub ikke langt fra stadion. Priserne er fremragende, og når vejret tillader det, kan du gå udenfor og nyde dine øl. Der er masser af skærme, der viser sport, såvel som chancen for at kunne spille pool eller dart osv.

The Corner Shop Manchester

The Corner Shop

Denne pub ligger få minutters gang fra stadion og er populær på kampdage. Dette sted vil muligvis få prisen for den grimmeste pub i England, men når der er kampdage vil alle skærmene vise fodbold, og folk er ikke generte. Her bliver der råbt af skærmen!

Om Manchester City

Dette er en meget gammel klub (1880), der længe har stået i skyggen af ”Mancunian”, Manchester United. Men det er slut! Med et spektakulært hold er Manchester City trendsættere inden for fodbold. Det har dog ikke altid været sådan. Manchester City er en ægte folkeklub, som har haft en hel del højdepunkter såvel som lavpunkter. 

I starten var klubben først kendt som Gorton FC og derefter Ardwick AFC. Klubben fik navnet Manchester City i 1894. Man City skinner virkelig igennem i øjeblikket med de seneste års fantastiske resultater. Fodboldrejser til Manchester City er blevet mere og mere attraktive.

I årene efter grundlæggelsen oplevede Manchester City masser af højde- og lavpunkter. De blev mestre i 1937 men nedrykkede det følgende år. I de årtier, der fulgte, spillede Manchester City ingen væsentlig rolle. Berømte manager Joe Mercer kiggede spillerne over skuldrene i 1965. Indtil 1976 spillede City om præmierne uden held. 

Alt ændrede sig dog for Manchester City i 2008, da milliardæren Sheik Mansour købte klubben. I de fem år efter overtagelsen brugte Man City mere end £500 millioner på spillere. Etihad Stadium fik også sit navn i 2011 med henvisning til rødderne i Abu Dhabi.

I dag er Manchester City en af ​​de mest succesrige og rigeste klubber i verden. Holdet spiller fremragende og tiltrækker fans fra hele verden. Fodboldrejser til Manchester City er populære som aldrig før!

Manchester City logo

Manchester City har haft tre logoer i løbet af sin tid. Logoerne har dog altid omfattet båden, som engang var nøglen til handelsbyen Manchester. Rosenskjoldet står for Lancaster-familien, der kæmpede i ”Rosekrigen”, i slutningen af middelalderen, for den engelske trone. Logoet har altid haft farven blå.

Manchester City logo

Manchester City hjemmebanefarver

Når klubben spiller på hjemmebane har spillerne en hvid og blå trøje på, hvide shorts og blå sokker. Det siges, at farven blå har været forbundet med klubben siden 1892.

Hvad kan man lave i Manchester?

Udover fodboldrejsen er Manchester en fantastisk by at besøge på en weekend. Manchester svarer i dag til London, hvor du kan lave absolut hvad som helst. Manchester kan prale af at have masser af fantastiske bygninger fra det 19. århundrede, såsom Gothic Revival katedralen og Royal Exchange. Mød nye mennesker over en øl på en af de utallige pubber, hvor du også kan få en bid at spise. Der er en lang række ting at lave om aftenen! Et andet karakteristisk træk ved byen er den berømte ”afternoon tea”, som består af te, sandwich og kager.

National football museum

National football museum

Hvis du bestiller en fodboldrejse til Manchester, kan du lige så godt besøge dette museum. Her begiver du dig ud på en lang rejse gennem den engelske fodboldtid. Interaktiv og også rigtig sjov for børnene.

Northern Quarter

Northern quarter

Dette er et fantastisk distrikt med alle mulige forskellige små barer og masser af gadekunst. Perfekt til en eftermiddagstur.

Manchester cruises center

City Center Cruise

Udforsk byen via båd! Undervejs passerer du alle hot spots, du kan se fra vandet. En guide fortæller dig mere om byen, mens du kan nyde en drink.

Chinatown Manchester

Chinatown

Hvis du er fan af velsmagende asiatisk gademad, er dette et sted, du ikke må gå glip af. Her kan du fra små boder købe lækre snacks til en relativt lav pris. Tjek det ud under din fodboldrejse.

Fodboldrejser til Manchester City – FAQ

Hvad koster en fodboldrejse til Manchester City?

Priserne for en fodboldrejse til Manchester City ligger mellem 2224kr og 5944kr. Prisen stiger en smule alt efter, om du vælger at få flyrejser inkluderet. Årsagen til den store variation er, at billetterne til nogle kampe er dyrere end andre.

Hvor nemt er det at få billetter til Manchester City?

Det er ikke nemt at få fat i Premier League-billetter; de bliver hurtigt udsolgt, og mange svindlere forsøger at sælge dem videre. Fodboldtravel.dk sikrer, at du får autentiske billetter, når du køber en fodboldrejse. Det betyder færre bekymringer for dig, når du planlægger din drømmerejse.

Hvor mange Premier League-titler har Man City vundet?

Manchester City har vundet 7 Premier League-titler. Fem af disse titler er vundet i det 21. århundrede, hvilket gør holdet til et af de bedst præsterende hold, gennem de seneste år.

Hvad hedder Manchester Citys stadion?

Manchester Citys stadion hedder Etihad Stadium, men det er også kendt som City of Manchester Stadium. Det har en kapacitet på 53.400 tilskuere, hvilket er lidt lavere sammenlignet med andre populære europæiske klubber.

Hvornår vandt Man City sin første Premier League-titel?

Manchester City vandt deres første Premier League-titel i 1937, da ligaen stadig hed Football League First Division. Der skulle gå næsten 30 år, før de vandt deres anden titel, og yderligere 44 år, før de vandt deres tredje titel.

Anmeldelser

9 8 anmeldelser
Hotel
Atmosfære
Fly
Service
By
Siddepladser

Manchester City - Watford FC
9.3 Fantastisk

Andreas på 11 år ønskede sig en tur til Manchester med sin farmor.
Det var en stor oplevelse trods vådt martsvejr. Vi så både romere, industrialiseringens historie og Man City vs Watford.
Etihad Stadium var en fantastisk oplevelse. Sådan må de gamle romere havde følt det, når de kom ind på Colosseum, og de fik endda ikke carvery buffet i Citizens Lounge eller polstrede sæder. Vi er meget taknemmelige for den omsorg, Margit fra FodboldTravel viste os.

 

Tip: Husk regntøj Tænk over hjemtransport fra stadion og vælg helst en kamp, der begynder kl 15, hvis I har børn med. Det kan tage tid at komme hjem. Og husk tilladelse fra forældrene, hvis du rejser med dit barnebarn.

 

H. Thune, 2 personer
Manchester City - Watford FC
9 marts 2019
Manchester City - West Bromwich Albion
9.3 Fantastisk
DKT031553

Til at starte med var jeg utrolig skeptisk - men jeg var i kontakt flere gange op til rejse med en medarbejder der hedder Margit, der gav mig en ro ved at book her - Det var utrolig nemt at book rejsen og servicen jeg fik var fantastisk, jeg havde 1000 spørgsmål og hver gang blev jeg mødt imødekommende og professionelt. vi nød 100%. vores rejse

Thea Claudius, 2 personer
Manchester City - West Bromwich Albion
31 januar 2018
Manchester City - Tottenham Hotspur
8.3 Meget godt

Den samlede rejse var god, og Manchester er en fremragende by at opholde sig, og placeringen af hotellet midt i byen var super. Tidsplanen inden kampen var lidt presset grundet det tidlige kamptidspunkt.

 

Tip: Jeg vil anbefale et besøg på det nationale fodboldmuseum og ellers blot nyde midtbyens pubber og spisesteder

Jesper, 2 Personer
Manchester City - Tottenham Hotspur
20 april 2019
Manchester City - Wolverhampton Wanderers
9.7 Fantastisk

Min ældste søn og jeg var i Manchester og se City mod Wolves. Vi havde en fantastisk tur, som med garanti skal gentages en anden gang. På rejsen fik jeg brug for at kontakte FodboldTravel, da hotellet ved en fejl, ikke havde fået registreret betaling for overnatningerne. Jeg fik den fornemmeste behandling af Margit fra FodboldTravel, som straks fik styr på det hele. Kan kun give FodboldTravel de bedste anbefalinger. Det er ikke sidste gang vi har brugt Jer til vores fodboldrejser. Og til Jer som er i tvivl om I skal tage afsted kan jeg kun sige “gør det”. Er en oplevelse for livet.

K. Mikkelsen, 2 personner
Manchester City - Wolverhampton Wanderers
14 januar 2019
Manchester City - Crystal Palace
8 Meget godt

Rigtig god service. Alt modtaget til tiden og rigtig fint med en taxa fra lufthavnen da der kun var 3 timer fra landing til kampstart. Atmosfæren på Etihad er jo langt fra den bedste så hvis man går efter det så er der bedre kampe at tage til. Bortset fra flyforsinkelse på hjemvejen på 2½ time så var alt perfekt.

Tip: Bestil bare Yury's Inn som er med i standardprisen. Det er fine værelse, god morgenmad, bar med tv og ligger tæt på centrum og under 5 min. gang til Tram (letbane) som både går til Etihad, Old Trafford og Lufthavnen.

K. Nielsen, 3 personer
Manchester City - Crystal Palace
23 september 2017
Manchester City - Liverpool FC
8.3 Meget godt

Vi havde en fantatisk tur til Manchester, hvor vi så Man City - Liverpool på Etihad. Det var meget lige til at booke en samlet rejse gennem Fodboldtravel.dk og alt forløb efter planen. Vi kunne tjekke ind og ud af hotellet hele døgnet og kampbilletterne afhentede vi på stadion som aftalt. Derudover var stemningen helt suveræn under kampen, specielt når de to fangrupperinger sang mod hinanden. Så super god oplevelse alt i alt.


Tip:  Book et hotel midt i byen, så er afstanden til de to stadions(City og United) ca den samme. Eksempelvis kan man se en kamp på det ene stadion og få en stadiontur på det andet. Vi så kamp på Etihad først, og tog derefter ud til Old Trafford og fik en stadiontur

M. Jørgensen, 2 personer
Manchester City - Liverpool FC
9 september 2017
Manchester City - Manchester United
10 Fantastisk

Jeg kan kun anbefale at vælge en pakke rejse. FodboldTravel.dk søger for det hele og alt kommer til tiden, - biletter osv. jeg havde booket en rejse til 3 til kampen mellem Manchester City og Manchester United d. 25. februar 2017. Kampen blev flyttet, men ikke til en dato der passede ind i min kalender. Jeg kontaktede FodboldTravel.dk og det var ikke noget problem, - jeg kunne bare, når jeg besluttede mig, vælge en anden kamp, - vores tur var sat i "banken". Efterfølgende bookede vi kampen mellem Manchester U. og Tottenham på Old Traford d. 29. oktober. Old Traford er en fantastisk ramme for fodbold og der er fantastisk atmosfære der ikke kan beskrives men skal opleves. For få penge havde vi købt os til Sir Alex Ferguson Stand, Hospitality Lounge Level 7. I loungen blev der serveret en 4 retters menu og der var en veludstyret fri bar før kampen, - i pausen og en time efter kampen og betjeningen var helt i top. Det kan kun anbefales. Vi boede på hotel Jurys Inn Manchester, - et fint hotel, der ligger centralt for Metro og restauranter. Servicen hos FodboldTravel.dk kan der ikke sættes en finger på, - den er helt i top. Kan kun anbefale at rejse med FodboldTravel. DK.

 
Anonym, 3 personer
Manchester City - Manchester United
25 februar 2017
Manchester City - Everton FC
9 Fantastisk

Vi havde givet vores søn, en fodboldtrejse i fødselsgave. Turen gik til Manchester, hvor vi skulle se manchester City mod Everton. Alt forløb perfekt. Da vi ankom til hotellet, lå billetterne som aftalt, i receptionen. Siddepladserne på Etihad stadion, var ligeledes supergode. Vi køber højst sandsynligt en fodboldrejse hos fodboldtravel en anden gang.

Helle Willum fra Herning, 3 personer
Manchester City - Everton FC
15 oktober 2016