De 10 bedst betalte fodboldspillere i 2021

I 2021 fandt nogle af de største transfers i fodboldhistorien sted. Cristiano Ronaldo blev genforenet med Manchester United, og Messi kom væk fra FC Barcelona og sluttede sig til Neymar og Mbappé i PSG.

Desuden betød disse holdændringer (med flere) at man nåede spektakulære milepæle inden for fodboldspillernes lønninger. Vi besluttede at se på nogle af disse lønninger og har listet de højeste fodboldlønninger i 2021.

Hvem er de bedst betalte fodboldspillere i verden i 2021?

 1. Cristiano Ronaldo – 108.2€ Millioner
 2. Lionel Messi – 95€ Millioner
 3. Neymar Jr – 82.3€ Millioner
 4. Kylian Mbappé – 37.2€ Millioner
 5. Mohamed Salah – 35.4€ Millioner
 6. Andreas Iniesta – 30.31€ Millioner
 7. Robert Lewandowski – 30.28€  Millioner
 8. Paul Pogba – 29.4€ Millioner
 9. Gareth Bale – 27.7€ Millioner
 10. Eden Hazard – 25€ Millioner

10. Eden Hazard

 • Alder: 30
 • Land: Belgien
 • Hold: Real Madrid

Da Eden Hazard skiftede fra Chelsea til Real Madrid i 2019, betalte de spanske giganter Chelsea 115€ millioner og gav Hazard en femårig kontrakt. Aftalen betyder, at spilleren tjener tæt på 25€ millioner om året.

Den belgiske stjerne har dog haft det svært de sidste par måneder. Han gik glip af 59 kampe i sine første to sæsoner hos Madrid.

9. Gareth Bale

 • Alder: 32
 • Land: Wales
 • Hold: Real Madrid

Efter nogle op- og nedture i sin karriere relateret til uenigheder med Real Madrids træner, Zinedine Zidane, er Gareth Bale på vores liste over de bedst betalte fodboldspillere.

Efter at have været udlejet til Tottenham Hotspur er Bale tilbage i Real Madrid under sin sidste kontraktsæson og under den nye træner, Carlo Ancelotti.

Den walisiske spiller er en af ​​de bedst betalte fodboldspillere i Real Madrid med en løn på 22,5 millioner euro og en aftale med Adidas til en værdi på 5,2 millioner euro.

Vil du gerne se Gareth Bale i aktion?

8. Paul Pogba

 • Alder: 28
 • Land: Frankrig
 • Hold: Manchester United

Paul Pogba, er nummer 8 på denne liste og en af ​​de Røde Djævles største stjerner. Pogba er en af ​​de bedre betalte fodboldspillere i Manchester United, lige ved siden af ​​Cristiano Ronaldo og målmanden, David De Gea.

Den talentfulde 28-årige midtbanespiller tjener en årsløn på 23,3€ millioner, hvilket toppes med 6,1€ millioner i sponsorater.

Leder du efter en fodboldrejse?

7. Robert Lewandowski

 • Alder: 33
 • Land: Polen
 • Hold: Bayern Munich

Robert Lewandowski, der betragtes som en af ​​de bedste angribere i fodboldhistorien, er også en af ​​de bedst betalte fodboldspillere. Den polske stjerne i den tyske Bundesliga-gigant, Bayern München, håber at blive kåret til den bedste fodboldspiller i verden. Mon det sker?

Det kan vi ikke svare på, men han har helt sikkert en høj løn: 23,38€ mio. Lad os ikke glemme hans sponsorater fra Nike, Huawei og H&S, som har en værdi på 6,9€ millioner. Alt dette gør Lewandowski til den 6. bedst betalte fodboldspiller i 2021.

Leder du efter en fordboldrejse?

6. Andrés Iniesta

 • Alder: 37
 • Land: Spanien
 • Hold: Vissel Kobe

Den tidligere FC Barcelona-midtbanespiller, Andres Iniesta, er i øjeblikket en af ​​de bedst betalte fodboldspillere i verden. Selvom han er den ældste fodboldspiller på denne liste, er han stadig nummer 7 på vores liste.

Flytningen til Japan betød en stor lønstigning for kreatøren. Iniesta tjener i dag 26,85 millioner euro, hvilket toppes med sponsorater med Asics og Mikakus til en værdi af 3,46 millioner euro om året. Han har de sidste fire år spillet for Vissel Kobe og forlængede på sin 37-årige fødselsdag sin kontrakt med yderligere to år.

Leder du efter en fodboldrejse?

5. Mohamed Salah

 • Alder: 29
 • Land: Egypten
 • Hold: Liverpool FC

Den egyptiske angriber, der i øjeblikket spiller for Liverpool, er en sand målscorer. I 2021 formåede han at score sit 100. Premier League-mål og, med stadig to års kontrakt tilbage med de røde, hvem ved, hvad det næste bliver han udretter.

Salah er også en inspiration for det muslimske miljø og atleter, der har de samme drøm. Ifølge en akademisk undersøgelse medførte Salahs skifte til Liverpool et fald på 16% af hadforbrydelser i byen.

Desuden er hans løn også noget, han kan være stolt af. Salah tjener i øjeblikket 21,6€ millioner. Han har også sponsorater til en værdi af 13,8€ millioner med Adidas, Pepsi og ExxonMobil.

Leder du efter en fodboldrejse?

4. Kylian Mbappé

 • Alder: 22
 • Land: Frankrig
 • Hold: Paris Saint-Germain

Den yngste spiller på denne liste og stjernen på det franske hold, Paris Saint-Germain, indtager fjerde pladsen på vores liste. Det er nemlig rigtigt, her henviser vi til Kylian Mbappé. Nogle mener, at han er den mest talentfulde unge spiller i fodboldverden pt.

Det vil vi hverken be-eller afkræfte, men han tjener helt sikkert en god løn! Den unge franske fodboldspiller tjener 24,2€ mio. Denne løn er toppet med sponsorater til en værdi af 13€ millioner. Han er ansigtet på FIFA 2022, som er sponsoreret af Electronic Arts, Hublot og ikke mindst Nike!

Leder du efter en fodboldrejse?

3. Neymar Jr

 • Alder: 29
 • Land: Brasilien
 • Hold: Paris Saint-Germain

Den tidligere stjerne i MSN, Neymar Jr. besluttede at gå en anden vej i 2017, da han sluttede sig til Paris Saint-Germain og forlod FC Barcelona.

I maj 2021 forlængede Neymar sin kontrakt med det franske hold med yderligere fire år. Efter nogle problemer med Nike, relateret til påståede seksuelle overgreb, underskrev den brasilianske spiller istedet en kontrakt med Puma.

Superangriberen, der er kendt for at være en af ​​de dyreste transfers i fodboldhistorien, får en løn på 65€ millioner samt en løncheck til en værdi af € 17,3 millioner i sponsorater. Han er blandt andet sponsoreret af Epic Games, Red Bull, Qatar Airways og Triller.

Han er også den tredjemest fulgte fodboldspiller på sociale medier, hvilket har resulteret i et samarbejde med Triller.

Leder du efter en fodboldrejse?

2. Lionel Messi

 • Alder: 34
 • Land: Argentina
 • Hold: Paris Saint-Germain

Lionel Messi, tidligere FC Barcelona-spiller, besluttede at han ville genforenes med sin tidligere holdkammerat Neymar Jr og danne en potentielt frygtindgydende angrebstrio med Kylian Mbappé, der også er omtalt på denne liste.

Messi, der skrev under på en kontrakt med PSG i år, forlod Barcelona efter 26 år med store meritter. Selvom PSG er et af de bedste hold i verden, så er der blevet skåret i Messis løn, hvilket gør, at han ikke længere er den bedst betalte fodboldspiller i verden.

På trods af en svær start med sit franske hold, hvor Messi ikke scorede i sine tre første optrædener, modtager den argentinske stjerne i øjeblikket en løn svarende til 65 millioner euro, toppet med 30 millioner euro i sponsorater. Han bliver sponsoreret af flere forskellige virksomheder, herunder Adidas, Pepsi, Budweiser og Jacobs & Co.

Leder du efter en fodboldrejse?

1. Cristiano Ronaldo

 • Alder: 36
 • Land: Portugal
 • Hold: Manchester United

Øverst på vores liste finder man den portugisiske fodboldstjerne, Cristiano Ronaldo. Efter at være vendt tilbage til De Røde Djævle er Ronaldo rykket forbi Lionel Messi og er pt. den bedst betalte fodboldspiller i 2021.

Dette år har været et godt år for Cristiano. I september satte han endnu en ny rekord, da han blev den mest scorende spiller gennem tiderne i international fodbold, hvor han scorede sit 110. mål i VM-kvalifikationen mod Irland.

Hans “coming home” gav ham en løn på 60,6 millioner euro plus 47,6 millioner euro i sponsorater fra Nike, Clear, Herbalife og mange andre.

Efter sin hjemvendelse, har Cristiano allerede scoret fire mål. Den portugisiske fodboldspiller er en mand med mange talenter og har også et undertøjsmærke, sit eget brillemærke, fitnesscentre, parfumer samt hoteller.

Leder du efter en fodboldrejse?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *