Mulige kommende fodboldtransfers

Cody Gakpo til Manchester United

Premier League-giganterne er ikke det eneste hold, der er interesseret i den hollandske vidunderdreng, men de er favoritter til at sikre sig hans underskrift. Gakpo har været en stjerne for PSV, siden han brød igennem på førsteholdet, og en imponerende VM-kampagne betyder, at et skifte væk fra hans barndomsklub kun er et spørgsmål om tid.

Cristiano Ronaldo har fået sin kontrakt ophævet efter sit fornylige berygtede interview, og Manchester United søger efter at udfylde det tomrum, som den 37-årige angriber efterlader. Selv om Gakpo ikke er en decideret målscorer, har han scoret imponerende 36 mål i 106 ligaoptrædener for PSV.

Hakim Ziyech til AC Milan

Den marokkanske fløj Ziyech har sjældent været på banen, siden han skiftede fra Ajax til Chelsea i 2020, men hans talent kan der ikke sås tvivl om. Hans rapporterede frustration over manglende spilletid har ført til spekulationer om hans fremtid, hvor AC Milan fører over en stadig voksende række af klubber, der håber at skrive under med ham.

Ziyech har været en central figur for Marokko ved VM i Qatar, hvor han har hjulpet dem til sejre mod Belgien og Spanien. AC Milan ligger i øjeblikket på andenpladsen i Serie A, otte point efter ligaens førerhold, Napoli. Måske kan Ziyech være den gnist, som de har brug for for at vinde deres anden ligatitel i træk.

Christopher Nkunku til Chelsea

Ifølge transferguruen, Fabrizio Romano, er handlen næsten fuldført, det er bare et spørgsmål om den franske angriber er villig til at forlade Leipzig til fordel for London i januar eller juli. Nkunku har været en af Bundesligaens stjernespillere siden skiftet, og Chelsea håber på, at han kan fortsætte sin gode form og bringe mål og assists til et vaklende angreb.

Den 25-årige spiller har angiveligt en frikøbsklausul på £51,9 millioner i sin kontrakt. Hvis Chelsea skulle opfylde denne klausul, vil det være endnu en dyr tilføjelse til klubben. Graham Potter kan håbe på, at Nkunku kan være den manglende brik i puslespillet.

Josko Gvaridol til Chelsea

Chelsea og RB Leipzig har tilsyneladende et godt forhold til hinanden, og West London-klubben håber at kunne hente endnu en ung stjerne til det tyske hold. Gvaridol er endnu en spiller, der har imponeret ved VM i Qatar. Han spiller ved siden af Dejan Lovren og giver noget ungdommeligt overskud til et solidt kroatisk forsvar.

Thiago Silva bør betragtes som en af Chelseas største signings nogensinde, og selv om han ikke viser tegn på et karrierestop, kan den legendariske brasilianer ikke spille for evigt. Chelseas ejerkreds har vist vilje til at investere, og det er usandsynligt, at Gvaridol vil være en for stor investering, hvis man vælger at signe ham.

Joao Felix til PSG

Atletico Madrids præsident Gil Martin har næsten bekræftet Felix’ ønske om at forlade Madrid, idet han har udtalt, at den portugisiske fløjspiller/angribers forhold til Diego Simeone “ikke er godt”. Felix skiftede til Atletico fra Benfica for svimlende 140 millioner pund i 2019, men det har aldrig virket til at være et godt match for ham.

Taget det enorme beløb i betragtning, er der meget få klubber, der overhovedet kan overveje at signe Felix, så PSG er naturligvis i spidsen for de klubber, der bliver nævnt. Med Neymar og Messi, der er ved at være oppe i årene, bliver PSG nødt til at finde spillere, der er i stand til at udfylde deres støvler. Felix kunne være en af dem.

Jude Bellingham til Liverpool

Bellingham er en sjælden fodboldspiller. Han er utrolig moden af sin alder og har været anfører for sin nuværende klub Borussia Dortmund flere gange i denne sæson, også har han den frygtløshed, der følger med, når man er 19 år gammel. Liverpool er i øjeblikket favoritter til at signe midtbanespilleren, og hvis de gør det, har de en spiller, der kan spille for dem de næste 15 år.

Dortmund hentede i sin tid den unge engelske midtbanespiller fra Birmingham City for blot 15 millioner pund, og han har gjort store fremskridt, siden han flyttede til Tyskland. Liverpool skal sandsynligvis betale omkring 10 gange så meget for at hente ham til Anfield.

Dusan Vlahovic til Arsenal

Med de rapporterede politiundersøgelser om tidligere tvivlsomme handler kan Juventus komme i alvorlige problemer. Hele Juventus’ bestyrelse er for nylig trådt tilbage, og den kommende storm kan gøre det svært for dem at beholde deres stjernespillere. Vlahovic blev sat i forbindelse med Arsenal, inden han skiftede til Den Gamle Dame.

Topkvalitets 9’ere er blevet lidt af en mangelvare, efterhånden som fodbolden har bevæget sig væk fra den traditionelle store angriber på toppen. Nu ser det ud til, at alle er ude efter en central frontangriber, i stil med Haaland-typen. Vlahovic kunne blive denne kompromisløse forward til et allerede imponerende Arsenal-mandskab.

Ruben Neves til Barcelona

Det kan være en anelse tricky, taget Barcelonas veldokumenterede økonomiske problemer i betragtning, men med Sergio Busquets, der har bekræftet, at han forlader klubben ved udgangen af sæsonen, bliver Barca nødt til at investere, hvis de stadig vil konkurrere mod de øvrige tophold.

Det er ikke underligt, at Neves er blevet kædet kraftigt sammen med et skifte til Barcelona. Han passer næsten perfekt ind i truppen som Busquets afløser. Han har nogle sikre fødder lige foran baglinjen samt en suveræn pasningsevne, for ikke at nævne en fantastisk forståelse for fodboldens mørke kunst. Neves har aftjent sin tid i Wolves, det er på tide, at han får et stort skifte.

Harry Kane til Bayern Munich

Det kan godt være, at Bayern ligger øverst i Bundesligaen, men salget af Robert Lewandowski til Barcelona sidste sommer har været meget mærkbart. Der er meget få spillere, der kan erstatte en af de største målscorere gennem tiderne, så Bayern bliver nød til at handle stort ind. Angiveligt håber man på at signe Harry Kane, som uden tvivl vil være en stor signing.

Den engelske kaptajn er en af sit lands bedste spillere nogensinde, han har bare ikke trofæerne til at bevise det. Bayern München er en klub, hvor man nærmest er garanteret sølvtøj. Et skifte vil være et smart træk for alle involverede. Kane vil kunne vinde de trofæer, som hans enorme talent fortjener.

Cristiano Ronaldo til Sporting CP

For første gang i sin karriere er Cristiano Ronaldo uden klub. Hans tilbagevenden til Manchester United gik ikke som planlagt for alle involverede, og hans eksplosive interview var blot en bekræftelse på hans utilfredshed. Efter at Ronaldo angiveligt har afvist omkring 200 millioner pund pr. sæson for at spille i Saudi-Arabien, ser det ud til, at han ønsker, at blive i Europa.

Der er ikke ret mange klubber, der står i kø for at skrive under med den 37-årige angriber, så forbindelsen til hans barndomsklub kan virke uundgåelig. Skiftet er måske mere romantisk end logisk, men man ville ikke blive overrasket, hvis Ronaldo fik det til at fungere i sin barndomsklub.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *