Top 10 unge fodboldspillere

I fodbold, en af ​​de mest konkurrenceprægede sportsgrene i verden, overrasker nogle unge talenter fodboldmiljøet. Disse unge stjerner har en chance for at blive de næste ledere af deres sport. Disse spillere er fremtidens fodboldspillere, og vi bliver nødt til at være meget opmærksomme på, hvad de gør, og hvad de opnår! Med en masse unge spillere med en lys fremtid, var det ikke let at nå en top 10, og nogle store talenter er ude af denne liste. For at blive vist på denne liste skal spilleren være 21 år eller yngre (det er grunden til, at spillere som Mbappé er ude).

Så hvem er den bedste unge spiller?

Rangliste:

 1. Haaland – 21 år
 2. Ansu Fati – 18 år
 3. Phil Foden – 21 år
 4. Pedri – 18 år
 5. Alphonso Davies – 20 år
 6. Vinicius Junior -21 år
 7. Eduardo Camavinga – 18 år
 8. Jadon Sancho -21 år
 9. Jude Bellingham – 18 år
 10. Mason Greenwood – 19 år

10.  Mason Greenwood

 • Alder: 19
 • Hold/land: Manchester United / England
 • Position: Angriber

Mason Greenwood er en lovende fodboldspiller. I en alder af blot 19 år, har han allerede scoret over 20 mål Manchester United. Det er svært for enhver ung spiller at få mange minutter på grønsværen i en stor og konkurrencedygtig klub som Manchester United.

Men Greenwood har benyttet sig af de minutter, han har fået, og han har spillet rigtig god fodbold. Han skal stadig vise sit værd for at få den startposition.

Det er ikke så nemt gjort med spillere som Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Jadon Sancho og Marcus Rashford på holdet. Men det ser ud til, at Greenwood er godt på vej til at gøre det.

Vil du gerne på fodboldtur?

9.  Jude Bellingham

 • Alder: 18
 • Hold/land: Borussia Dortmund / England
 • Position: Midtbane

Jude Bellingham er den yngste spiller på denne liste. Det er lykkedes ham at komme op i de top-10 på grund af hans modenhed og hans alsidige spil. Som spiller kan han det hele – han kan forsvare, aflevere og score.

Han ser altid ud som om, han har styr på tingene, og han tager gode beslutninger i vanskelige situationer. Alle disse kvaliteter har gjort ham til en vigtig spiller i Dortmund, og han er et af de største unge fodboldtalenter. Han er også blevet valgt til at spille for England, og i fremtiden bliver han nok en vigtig spiller på landsholdet.

Vil du gerne på fodboldtur?

8. Jadon Sancho

 • Alder: 21
 • Hold/land: Manchester United / England
 • Position: Angriber

Jadon Sancho er den tredje engelske spiller på denne liste. Sancho er en moderne angrebsspiller. Han er virkelig god i situationer 1-til-1, han har en fantastisk afleveringsteknik, og god måldefinering. Kort sagt er Jadon Sancho en meget dygtig spiller, der kan score og lave oplæg.

Han kom til Manchester United i denne sæson, så han bliver nødt til at vinde sin plads ved at vise, hvorfor han er et af verdens bedste unge talenter. Den eneste grund til, at han ikke ligger højere på ranglisten er, at han blev skadet, hvilket reducerede hans spilletid.

Men Jadon Sancho kan spille på venstre side, på højre side eller i midten. Så han skal nok få masser af chancer til at blive en af de største stjerner i Premier League.

Vil du gerne på fodboldtur?

7. Eduardo Camavinga 

 • Alder: 18
 • Hold/land: Real Madrid / Angola
 • Position: Midtbane

Camavinga har haft en fantastisk første sæson som professionel. I en alder af blot 16 år fik han sin debut i den Franske Liga, hvor han viste sit store potentiale. Men sæsonen 2020-21 var mere kompliceret.

Han blev ikke kaldt op til landsholdet, og han spillede ikke i alle kampe med Rennes. Men han er alligevel en kvalitetsspiller, der er underholdende at se på. Med sin elegance og teknik, gør han spillet meget flydende. Når han gør det bedst, er han en fornøjelse at se på.

For nylig fik han sin debut med Real Madrid, og han er kommet godt i gang med sit nye hold. Han dækker meget af banen, men han kan også spille mere offensivt. Han er en trussel på begge sider af banen, og med en alder på blot 18 år er han den tredje-yngste spiller på denne liste.

Vil du gerne på fodboldtur?

6. Vinicius Junior

 • Alder: 21
 • Hold/land: Real Madrid / Brasilien
 • Position: Angriber

Vinicius har været vidunderbarn i omkring tre år, men hans dårlige beslutningstagning og hans mangel på mål i vigtige øjeblikke har altid begrænset hans fantastiske. Det ser dog ud til, at dette er ved at ændre sig.

Det ser ud til, at han nu kan score mål mere hyppigt. Men er problemet løst?

Han er hurtig og dygtig, hvilket gør ham til en konstant trussel for rivalerne. Der er ingen, der er i tvivl om hans talent, man han skal stadig bevise sit værd. Hvis han holder samme tempo som i begyndelsen af sæsonen, skal han nok få lukket munden på kritikerne.

Vil du gerne på fodboldtur?

5. Alphonso Davies 

 • Alder: 20
 • Hold/land: Bayern München / Canada
 • Position: Forsvarsspiller (left back)

Alphonso Davies er den eneste forsvarsspiller på denne liste. Som regel får gode forsvarsspillere ikke den opmærksomhed, de fortjener. For det første er han en utroligt hurtig spiller! Hans hurtighed gør, at han er effektiv på begge sider af banen.

Far det andet er han en svær spiller at dække og en vanskelig modstander at besejre. Han kan lave oplæg, og han spiller flydende og effektivt. Derud over spillede han en vigtig rolle i at hjælpe Bayern München vinde Champions League i en tidligere sæson.

Vil du gerne på fodboldtur?

4. Phil Foden 

 • Alder: 21
 • Hold/land: Manchester City FC / England
 • Position: Midtbane

Guardiola kaldte engang Phil Foden “den mest talentfulde spiller, [han] nogensinde har set”. Hans teknik er utrolig; virkelig en tryllekunstner med bolden!

Han har allerede spillet i en Champions League finalekamp og nået finalen i Euro Cup med England.

I denne sæson har han taget et stort spring. Han er begyndt at spille en grundlæggende rolle i Manchester City, hvor han står for flere mål og oplæg. Med flere minutter end før, klarer han sig rigtigt godt.

Med hans snilde og hans talent er det lykkedes ham at vinde en plads på et hold med midtbanespillere i verdensklasse som Kevin De Bruyne eller İlkay Gündoğan. Endelig kan han ændre retningen på en kamp med en aflevering, en dribling eller et skud.

Vil du gerne på fodboldtur?

3. Pedri 

 • Alder: 18
 • Hold/land: FC Barcelona / Spanien
 • Position: Midtbane

73 – det er antallet af kampe, Pedri har spillet i år. Det er i gennemsnit en kamp for hver 5 dage! Han har selvfølgelig sat rekorden for de fleste kampe spillet af en 18-årig i løbet af en enkelt sæson.

Pedri er ganske enkelt en fænomenal spiller. Når han spiller, ser alting enkelt og elegant ud. I denne sæson tog han et stort spring og bekræftede sin status som ungt talent. Han havde stor indvirkning for Spanien og Barcelona i denne sæson.

Han er en af de vigtigste spillere i en af verdens største klubber. Pedri har stadig meget at gøre, men hans holdning og hans præstationer viser, at han er en ener. Med god føling, teknik, afleveringsevner og god bevægelse, har han startet sin karriere på rette fod.

Vil du gerne på fodboldtur?

2. Ansu Fati

 • Alder: 18
 • Hold/land: FC Barcelona / Spanien
 • Position: Angriber

Selvom klubben er midt i en krise, er der endnu en spiller fra FC Barcelona på denne liste. Ansu Fati er en helt anderledes spiller. Han er en virkelig talentfuld spiller med karakter og evnen til at score. Desuden har han stærke driblefærdigheder og fantastisk måldefinition.

Med Messis afgang forventes det, at han vil påtage sig nummer 10’s rolle. Vil han blive leder for sit hold og hjælpe Barcelona ud af deres krise? Hvor meget har hans seks måneder lange fravær på grund af skade påvirket ham?

Uanset disse spørgsmål ved vi en ting med sikkerhed – Ansu Fati kan blive en af verdens bedste spillere.

Vil du gerne på fodboldtur?

Book en tur til FC Barcelona

1. Erling Haaland 

 • Alder: 21
 • Team: Borussia Dortmund / Norge
 • Position: Angriber

Er Erling Haaland overhovedet menneske? Denne “cyborg” bliver bare ved med at score, og der er tilsyneladende ingenting, der kan stoppe har. Han har nu flere mål end kampe med Dortmund, siden han startede denne sæson med fantastiske statistikker.

Han er meget beslutsom, har masser af selvtillid, og han er ikke bange for noget. Så vi kan ikke andet end at spørge os selv – hvad kan stoppe ham? Selvom det nok er for tidligt at sige det med de statistikker, han har. kunne han slå mange rekorder og blive en af de største målscorere nogensinde.

Vil du gerne på fodboldtur:

Er du enig med vores Top-10 liste? Hvilken spiller ville du have taget med?Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *