De 10 bedste angrebstrioer i fodboldens historie

I fodbold skiller de bedste spillere sig altid ud. Visse spillere er individuelt fremragende, andre har en unik kemi med holdmedlemmer, der giver et fantastisk angrebsspil. Faktisk var der visse ikoniske fodboldspillere, der udmærkede sig i en trio. Herunder hylder vi alle de bedste angrebstrioer, der har gjort fodbold bedre.

Fra klassiske trioer, som kun dine bedsteforældre kan huske, til nye grupper, der ser lovende ud, giver vi dig herunder de 10 bedste angrebstrioer nogensinde. Læs videre for at finde ud af mere!

Hvem er de 10 bedste angrebstrioer i fodbold?

 1. Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar Jr (FC Barcelona)
 2. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale (Real Madrid)
 3. Marco Van Basten, Ruud Gullit og Frank Rijkaard (AC Milan)
 4. Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino (Liverpool)
 5. George Best, Bobby Charlton og Dennis Law (Manchester United)
 6. Rivaldo, Ronaldinho og Ronaldo (Det brasilianske landshold)
 7. Omar Sivori, John Charles og Giampiero Boniperti (Juventus)
 8. Alfredo Di Stefano, Francisco Gento og Ferenc Puskas (Real Madrid)
 9. David Beckham, Ryan Giggs og Paul Scholes (Manchester United)
 10. Johan Cruyff, Piet Keizer og Sjaak Swart (AFC AJAX)

10. Johan Cruyff, Piet Keizer og Sjaak Swart (AFC Ajax)

I 1974 kvalificerede Nederlandene sig til VM i fodbold for første gang siden 1938. De overraskede publikum med deres dengang innovative spillestil, “totalfodbold”. De spillere, der drev strategien, var tre stjerner fra AFC Ajax, der havde spillet sammen i årevis – Johan Cruyff, Piet Keizer og Sjaak Swart.

Selvom internationale publikum blev overrasket over det hollandske holds styrke, havde Ajax været fænomenal på klubniveauet i mange år. Sammen havde trioen ansvaret for at hjælpe holdet med at vinde:

 • 6 Eredivisie titler
 • 3 Europa League (UEFA Champions League) pokaltitler.

Resterne af totalfodbold strategien ses stadig i fodboldkulturer verden over (FC Barcelonas “tikitaka” spillestil kommer derfra.) Ajax er stadig et stærkt hold med mange grundlæggende taktikker, der stadig beror på totalfodbold.

Du kan opleve det selv, hvis du booker en fodboldtur til at se Ajax!

9. David Beckham, Ryan Giggs og Paul Scholes (Manchester United)

Beckham, Giggs og Scholes er ubestridte ikoner for Manchester United. Det kommer ikke som en overraskelse, at de betragtes som tre af de bedste fodboldspillere nogensinde. De var vidt berømte for deres arbejdsånd og dygtige spil.

Der er ingen tvivl om, at Paul Scholes er Englands bedste spiller nogensinde til at aflevere bolden. Beckham var kendt for sin præcision og sin evne til at score mål på lang afstand. Og hvis du supplerer Beckham og Scholes med lynhurtige Ryan Giggs, så får du dig et rigtigt drømmehold!

Mens denne trio spillede for Manchester United, vandt de mange titler. Her er den mest berømte nok deres 1999 tripel-sæson (Premier League, FA Cup og UEFA Champions League). Det er stadig den eneste tripel-sæson nogensinde, der blev vundet af et engelsk fodboldhold.

Selv efter at have trukket sig tilbage betragtes disse tre spillere som en af de stærkeste spillergrupper i fodboldens historie. Manchester United er kendt for at skabe stærke angrebshold med spillere som Ruud van Nistelrooy, Cristiano Ronaldo og Paul Pogba i lignende roller. Derfor er det altid spændende at booke en fodboldtur for at se Manchester United.

8. Alfredo Di Stefano, Francisco Gento og Ferenc Puskas (Real Madrid)

Før Real Madrids berømte BBC-frontlinje, var der allerede en trio, der havde udmærket sig i klubbens historie. Alfredo Di Stefano, Francisco Gento og Ferenc Puskas vandt fem UEFA Champions League titler i træk. En af deres mest bemærkelsesværdige præstationer er en 7-3 sejr over Eintracht Frankfurt i Europa League pokalfinalen.

Alfredo Di Stefano betragtes stadig som en af de bedst scorende spillere i UEFA Champions League, hvilket er lidt af en bedrift i betragtning af, hvor mange flere kampe, spillerne spiller nu om dage. Francisco Gento er også stadig den eneste spiller, der har vundet seks Europa League pokaler. (Der er ingen tvivl om, at Cristiano Ronaldo forsøger at slå den rekord!)

Hvis du vil sikre dig, at du ser verdens bedste fodboldhold, skal du booke en fodboldtur for at se Real Madrid.

7. Omar Sivori, John Charles og Giampiero Boniperti (Juventus)

I 1950’erne gik det ikke godt for Juventus. Men da Omar Sivori og John Charles sluttede sig til holdet i 1957, vendte lykken sig. Sammen med Giampiero Boniperti blev “El Trio Magico” den bedste angrebstrio, folk nogensinde havde set.

Denne trio bragte Juventus tilbage til deres hæderstid, da de vandt:

 • 3 Serie A titler
 • 2 Coppa Italia titler

Selvom vi ikke kan rejse tilbage i tiden for at se den Magiske Trio spille, er Juventus stadig et fantastisk hold. Det kan du selv bekræfte ved at booke en fodboldtur for at se Juventus.

6. Rivaldo, Ronaldinho og Ronaldo (Det brasilianske landshold)

De mytiske 3 R’er: Rivaldo, Ronaldinho og Ronaldo har givet det brasilianske landshold en plads på denne liste over de bedste angrebstrioer. Trioen optrådte for første gang i Copa America, hvor de viste sig at være svære at slå.

Sammen scorede de 15 mål i syv kampe og gav Brasilien chancen for at vinde VM i fodbold i 2002 – noget holdet ikke selv havde forventet. Denne trio gav også unge Ronaldinho et sted at trives, til han fortsatte med at brilliere for Barcelona og AC Milan.

5. George Best, Bobby Charlton og Dennis Law (Manchester United)

Den ‘Hellige treenighed’ er berømt for at have markeret begyndelsen på æra af gode spillere for Manchester United. Denne trio satte skræk i alle hold, der var uheldige nok til at spille mod dem.

George Best, Bobby Charlton og Dennis Law skaffede deres hold:

 • Over 660 mål i 1300 kampe sammen
 • Manchester Uniteds først European League pokal

Det er anden gang, Manchester United er anført på listen. Så hvis du gerne vil se endnu en spirende angrebstrio, skal du selvfølgelig booke en fodboldtur for at se Manchester United.

4. Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino (Liverpool FC)

MSF er et en borg fuld af angrebsspillere, der spiller for Liverpool FC. Over de sidste fire år, har de hjulpet Liverpool med at vinde:

 • 1 Champions League titel
 • 1 FIFA Club VM i fodbold
 • 1 UEFA Super Cup
 • 1 Premier League titel

Er der noget at sige til det, når de har scoret over 300 mål tilsammen for Liverpool?

Fans af Liverpool FC elsker at se denne trio spille, fordi det er en oplevelse, man aldrig glemmer. Oplev dem selv ved at booke en fodboldtur for at se Liverpool FC.

3. Marco van Basten, Ruud Gullit og Frank Rijkaard (AC Milan)

Marco van Basten, Ruud Gullit og Frank Rijkaard er berømte for at vende lykken for AC Milan. Van Basten var en klinisk afslutter, Rijkaard den bedste defensive midtbanespiller i sin tid, og Gullit betragtes stadig som en af de bedste hollandske spillere nogensinde.

Sammen hjalp de klubben vinde:

 • 3 Serie A titler
 • 2 UEFA Champions League titler
 • 2 European League Superpokaler

AC Milan sammensætter konstant hold med stærke offensive og defensive grupper. Hvis du gerne vil se, hvad de har at byde på i øjeblikket, så book en fodboldtur for at se AC Milan.

2. Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Gareth Bale (Real Madrid)

Denne trio, der også kaldes BBC, har tegnet sig for nogle vilde præstationer, herunder:

 • 97 mål
 • 3 UEFA Champions League titler på fire år
 • 1 La Liga titel

Med hjælp fra BCC blev Real Madrid den først klub til at vinde tre Champions League trofæer i træk (med konkurrencen i det nuværende format.) Trioen blev oplæst, da Ronaldo lod sig overflytte til Juventus.

Selvom Cristiano Ronaldo ikke længere spiller for Real Madrid, kan du stadig opleve Karim Benzema og Gareth Bale spille, hvis du booker en fodboldtur for at se Real Madrid.

1. Lionel Messi, Luis Suarez og Neymar Jr (FC Barcelona)

Ingen andre end MSN kunne tage førstepladsen på denne liste. Mellem 2014 og 2017 havde Barcelona den mest dødsensfarlige trio, en kombination af de tre bedste latinamerikanske spillere. Tilsammen slog de Real Madrids målrekord i 2015, hvor de scorede 122 mål på en enkelt sæson.

I den følgende sæson slog de deres egen rekord med 131 mål. Med hjælp fra denne trio, lykkedes det Barcelona at vinde Champions League, VM i fodbold og La Liga.

Selvom MSN ikke længere spiller sammen, kan du stadig se fantastisk angrebsspil på en fodboldtur til FC Barcelona.

Lad mig slutte med at sige, at fodboldens historie er fuld af fantastiske trioer og de dukker stadig op. Med Lionel Messis overflyttelse til PSG, er der allerede en potentiel ny trio på vej: Messi, Neymar og Kylian Mbappé.

Hvis du ikke vil gå glip af chancen for at være en af de første til at se denne trio, skal du booke en fodboldtur for at se PSG.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *