Topspillere, der spiller deres sidste VM

1 – Lionel Messi

I en alder af 35 år bliver dette med stor sandsynlighed denne enestående og utrolige spillers sidste VM. Den argentinske tryllekunstner har vundet Ballon d’Or hele syv gange og har desuden vundet ti La Liga-titler og fire UEFA Champions League-titler, og haft en utrolig karriere. Det største sølvtøj, der mangler i hans pokalskab, er dog et VM, så alle øjne vil være rettet mod det argentinske landshold, for at se om de vil lykkes med at hæve trofæet. Han er kendt for sine utrolige driblinger og sin smidighed, så sørg for at se ham i Paris, inden en af de helt store fodboldspillere trækker sig tilbage fra fodboldspillet.

2 – Cristiano Ronaldo

Den ikoniske portugisiske stjerne skal spille sit sidste VM nogensinde i en alder af 37 år og vil blive utrolig savnet. Han har gennem hele sin karriere leveret en række færdigheder og tricks til at underholde tilskuerne og har vundet Ballon d’Or fem gange samt fem UEFA Champions League-titler. Ronaldos attitude er fortsat et eksempel på trods af hans høje alder, fortsætter han stadig med at træne med stor disciplin og passer maksimalt på sin krop og ernæring, hvilket er tydeligt baseret på hans præstationsniveau. Han er i øjeblikket topscorer i herrefodboldhistorien med 807 mål, men vil han være i stand til at opfylde sin drøm om at vinde sit første verdensmesterskab og dermed afslutte sin karriere med stil?

3 – Robert Lewandowski

Den polske stjerne gjorde sig først bemærket i Borussia Dortmund under Klopp, inden han skiftede til ærkerivalerne Bayern München og senere hen til Barcelona. Udover at være en fysisk og stærk angriber er han også kendt for at være en klinisk afslutter, og mange kalder ham en sand målmaskine. Da han i øjeblikket er 34 år gammel, bliver dette helt sikkert hans sidste VM, og selv om Polens chancer for succes er små, kan man være sikker på at Lewandowski nok skal scorer mange mål. I øjeblikket er han topscorer i La Liga med 13 mål i 14 kampe, så du må heller ikke gå glip af muligheden for at se ham live på Camp Nou.

4 – Luis Suarez

Det ville være svært ikke at nævne den brandvarme uruguayaner på denne liste, som med sine 35 år næsten helt sikkert spiller sin sidste store internationale turnering. Denne hårdtarbejdende og fuldt engagerede spiller giver altid masser af passion på banen. Han er kendt for sin evne til at placere bolden mellem forsvarerens ben og drible ind og ud af snævre rum, hvilket gør mange forsvarsspillere desorienterede, og i Liverpool og Barcelona har han virkelig skabt sig et navn for sig selv. Selv om han er en af de bedste fodboldspillere i verden, er han ikke uden kontroverser. Ud over at være blevet bortvist ved tre forskellige lejligheder for at bide en modspiller, var han også involveret i en håndboldhændelse, der forhindrede Ghana i at nå semifinalen, da han håndterede bolden på stregen med hænderne. Med Luis Suarez kan man altid forvente en eller anden form for drama eller fyrværkeri.

5 – Manuel Neur

Med en enormt dekoreret karriere og af mange betragtet som verdens bedste målmand, er det med sine 36 år sandsynligvis det sidste VM for den tyske Bayern München-legende. Da han allerede har vundet et VM mod Argentina i Brasilien i 2014, vil han være fast besluttet på at afslutte sin internationale karriere på højeste niveau. Han er kendt for sit store fodarbejde og tekniske formåen samt for at være en sweeperkeeper, der næsten kan spille som en markspiller, også redefinerede han forventningerne til en moderne målmand. Skynd dig, at sikre muligheden for at se ham spille live, mens du kan, på Allianz Arena.

6 – Luka Modric

Det har været et privilegium at kunne se denne midtbanemester spille fodbold, og selv om han er 37 år, er det kroatiske ikon stadig i fremragende form. Han er velsignet med en utrolig vision og kreativitet og en fantastisk rækkevidde i sine afleveringer, og ethvert hold i verden ville elske at have ham. Fra at skabe sig et navn i Tottenham til at dominere Europa i Real Madrid og vinde fem UEFA Champions League-trofæer, har det indtil nu været en helt fantastisk rejse for Luka Modric. På trods af at det kroatiske hold kun er en lille nation med 3,9 millioner indbyggere, konkurrerer man regelmæssigt mod større nationer med en fantastisk holdånd og moral. Ved det seneste VM i 2019 røg man snævert ud til Frankrig med 4-2 i finalen, og Modric og hans holdkammerater vil være opsatte på at tage revanche.

7 – Thiago Silva

Selv om den brasilianske veteran er 38 år gammel og ikke er på toppen længere, er han stadig en topforsvarer med sin stærke positionelle bevidsthed, fysik og erfaring. Han har spillet på højeste niveau for AC Milan, PSG og i øjeblikket Chelsea og har bevist, at han er i stand til at håndtere de hårdeste angribere i verdensfodbold i forskellige ligaer. Da han allerede har vundet en Champions League og et VM, er der ingen tvivl om, at han gerne vil være en del af et brasiliansk hold, der er sikker på, at de kan vinde sølvtøj i Qatar. En af de største forsvarsspillere gennem denne generation er ikke langt fra pensionering, så vær hurtig om, at booke en rejse til London for at se ham i aktion for Chelsea.



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *