Største målscoremaskiner under en fodboldkamp

Der har været nogle vanvittige og magiske bidrag fra enkelte spillere i den seneste tid, uanset om det er hurtige hattricks eller en målfest. Her får du de mest ikoniske øjeblikke, der er blevet overværet.

Robert Lewandowski (FC Bayern 5-1 Wolfsburg, 22.09.2015)

På førstepladsen og med meget lidt konkurrence finder vi den polske målmaskine, der slog til, mens hans hold Bayern München var bagud med 0-1 ved halvleg til Wolfsburg. Inden for ni minutter fra minut 51 til 60 scorede han hele fem mål, hvilket er et af de mest utrolige individuelle øjeblikke, der nogensinde er set på en fodboldbane. Det resulterede også i, at han slog rekorden som den hurtigste spiller til at score tre, fire og fem mål i Bundesligaen, også gjorde det ham også til den mest scorende indskifter nogensinde. Ikke blot antallet af mål, men også timingen af dem, betyder, at det er meget usandsynligt, at denne individuelle præstation vil blive overgået inden for den nærmeste fremtid. I øjeblikket er han den, der har scoret flest mål i La Liga og det bedste bud på vinderen af topscorer titletn. Sørg for at bestille en fodboldrejse, mens du kan, for at se den polske legende i aktion på Camp Nou for Barcelona.

Lionel Messi – (FC Barcelona 7-1 Bayer Leverkusen, 07.03.2012)

Med en utrolig præstation blev den argentinske superstjerne den første spiller, der scorede fem mål i en Champions League-kamp, da Barcelona tog en overbevisende sejr over Bayer Leverkusen på Camp Nou. Ud over sine fem mål spillede Messi en fremragende kamp og førte på egen hånd Barcelona til sejr i en sæson, hvor han scorede hele 73 mål i 60 optrædener. Du bør ikke tøve med at bestille en fodboldrejse for at se ham spille i Paris, mens du kan, før han beslutter sig for at lægge støvlerne på hylden.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid 9-1 Granada 05.04.2015)

Det var en af blot to gange, hvor den portugisiske legende scorede fem mål i en kamp. Det skete i en nedsabling af Granada på Santiago Bernebeu-stadion i Madrid, hvor gæsterne blev kørt midt over, indtil slutfløjtet lød. Hvad der gjorde denne forbløffende præstation endnu større var, at tre af Ronaldos mål blev scoret i løbet af otte minutter i første halvleg, mens de to andre mål blev tilføjet i anden halvleg. Selv for denne verdensstjerne utroligt høje standarder var dette en usædvanlig og enestående præstation.

Radamel Falcao – (Atletico Madrid 4-1 Chelsea 31.08.2012)

Det var datoen for den europæiske Super Cup-finale, hvor Atletico Madrid spillede mod Champions League-vinderne Chelsea i Monaco. Mens mange forudså, at Chelsea ville vinde denne kamp, havde den colombianske angriber fra Atletico en anden opfattelse. Kampen blev allerede i første halvleg revet væk fra Chelsea med et sensationelt hattrick mod et af de mest frygtindgydende og stærkeste forsvar i Europa på det tidspunkt. Det var også kampen, der gjorde omverdenen opmærksom på, at Falcao var blandt de hotteste angribere på fodboldmarkedet, da Atletico Madrid endte med at blive klare vindere og løfte sølvtøjet.

Sadio Mane – (Southampton 6-1 Aston Villa 16.05.15)

I en hjemmekamp for Southampton havde den senegalesiske landsholdsspiller en dag, som han aldrig vil glemme. Mane scorede et utroligt hattrick på to minutter og seksoghalvtreds sekunder og blev dermed ikke overraskende den hurtigste spiller til at score et hattrick i Premier League. Dette overgik den tidligere rekord, der blev holdt af Robbie Fowler for Liverpool, som scorede tre mål på fire minutter og 33 sekunder tilbage i august 1994 under Liverpools 3-0 sejr over Arsenal. Du skal være hurtig, hvis du skal nå at opleve den hurtige fløj i aktion for Bayern München på Allianz Arena.

Mohamed Salah (Rangers 1-7 Liverpool 12.10.2022)

Da Liverpool smadrede Rangers på Ibrox, var Salah i centrum for dette. Den egyptiske konge, der kom ind i anden halvleg, scorede det hurtigste Champions League-hattrick nogensinde på utrolige seks minutter. At slå denne rekord i den hårdeste klubturnering i verden er en utrolig præstation, og var til stor frustration for Rangers-fansene. Salah er kendt for at få fansene op af stolene og er en af de bedste angribere, der i øjeblikket spiller i fodboldverdenen. Billetterne er meget efterspurgte, så vær hurtig, hvis du skal sikre dig muligheden for at se den egyptiske winger spille på Anfield. Køb din rejse til Liverpool hos os i dag.