De bedste byer for en fodboldrejse med venner

Du vil gerne ud og rejse med dine bedste venner, og du har besluttet, at inkludere en fodboldkamp i dine planer, men spørgsmålet melder sig: hvor skal man tage hen? Vi har dækket dig ind! Vi tilbyder 5 perfekte destinationer, at rejse til med dine venner for at se fodbold, uden at vi har glemt seværdigheder, mad og billige priser!

Napoli | Diego Maradona’s by

Napoli er en af de største og mest maleriske byer i hele Italien. Byen fanger dig med sin mystiske atmosfære og frem for alt med sin passion for den mest succesfulde fodboldklub i den sydlige del af landet, SSC Napoli. Atmosfæren i Napoli er meget ungdommelig og opløftende. Du kan til enhver tid nyde byens enorme og smukke kyster samt nattelivet. Priserne er ikke dyre, og maden er en af de store turistattraktioner, der vil inspirere dig til at besøge denne smukke by: du vil opleve, hvorfor de hævder, at deres pizza er den bedste i verden! Derudover er den offentlige transport praktisk, og du kan rejse rundt på Amalfikysten uden problemer. Charmen ved denne by skyldes mange ting, såsom katakomberne i San Gennaro, den gamle bydel og beliggenheden tæt på det berømte Vesuv eller Pompeii. Men det mest slående ved Napoli og neapolitanerne er kærligheden og tilbedelsen af Diego Armando Maradona.

Uanset hvor du tager hen, i alle hjørner og gyder i byen, finder du noget, der har med den argentinske spiller at gøre. Hvis du overvejer en tur med vennerne til Napoli, kan vi garantere, at du ikke kommer til at kede dig. Da stadionet kan rumme mere end 60.000 tilskuerpladser, vil du ikke have noget problem med at vælge en plads til de fleste kampe. Alligevel anbefaler vi, at kampene mod de store italienske klubber og dem i europæiske turneringer er dem, der giver den bedste atmosfære og fodboldoplevelse. Så vi opfordrer dig til at se Napoli spille mod de andre italienske giganter eller en Champions League-kamp, så du får skabt nogle vidunderlige minder.

Napoli Maradona stade

Amsterdam | Kunst på og uden for banen

Da Amsterdam er en af de mest farverige byer i verden, giver det god mening, at byens fodboldhold, Ajax, er det samme. Når du besøger byen, kan du forvente at finde smukke kanaler, huse og parker, samt en stor fodbold- og sportskultur. Hvis du overvejer at tage på en fodboldrejse med vennerne, er Amsterdam et af de mest anbefalelsesværdige steder, da byen har en vidunderlig atmosfære, både om dagen og om natten, samt turistattraktioner med meget at byde på. Det er ikke så mærkeligt, at byen betragtes som en af de mest populære destinationer for unge mennesker i hele Europa!

Ud over nattelivet, underholdningsattraktioner og mindre traditionelle kaffebarer bør du ikke gå glip af de berømte kanaler, Vondelpark og boheme-kvarteret Jordaan. Vi har selvfølgelig ikke glemt fodbolden: Johan Cruijff Arena er et moderne tempel med en fantastisk atmosfære og et verdensklassehold. Transportmulighederne er heller ikke noget problem, og der er også tusindvis af cykler i hele byen til rådighed, hvis du ønsker at slutte dig til de lokale! Priserne er dog ikke særlig billige, men oplevelsen er det hele værd, og det er sjovt, at cykle. Så hvis du planlægger en rejse med vennerne, så glem ikke, at besøge Amsterdam!

amsterdam river

Bilbao | Kultur og tradition

Hvis du er på udkig efter en by, hvor du aldrig keder dig, spiser godt og nyder fodbold som få andre byer, så er Bilbao stedet. Den mest befolkede by i Baskerlandet, i det nordlige Spanien, har en meget rig kulturel og er en gastronomisk by. Her kommer kultur, traditioner og kærlighed til byen og regionen i første række, og det samme gælder fodbolden. Så snart du ankommer til Bilbao, vil du bemærke, at det er en arbejderby, men stadig meget moderne og fotogen med steder som Guggenheim-museet og Ría de Bilbao.

Inden for kulturen er der også et intenst natteliv, så på en tur med vennerne kan i nyde godt af lækre “pintxos” eller fordybe jer sammen med publikum på San Mamés Stadion, hvor stemningen er unik, ligesom den enorme stadion animations tårnet er det. Her er Athletic Bilbao en religion, da holdet kun har spillere, der er født i Baskerlandet eller udviklet i deres akademi. Du vil opleve San Mamés brøle på livet løs i alle 90 minutter, da folk er meget stolte af deres fodboldidentitet.

Bilbao Guggenheim

Newcastle | Hjertet af Storbritannien

I det nordlige England ligger en af de bedste fodboldbyer i hele landet. Med tusindvis af pubber, uforglemmelige aftener på Bigg Market og sightseeing på en af byens syv broer er det virkelig en skjult perle. Newcastle er en af de bedste byer at tage til med dine venner, da det er en stor universitetsby. Det er rigtigt, at vejret ikke er det bedste, men byen har mange steder at søge tilflugt til og mange steder, hvor man kan have det sjovt sammen med sine kammerater. Hvis der er solskin, behøver du ikke tænke dig om to gange!

Der er masser af steder, hvor du kan få en øl udenfor og nyde den ved siden af floden. Priserne er gennemsnitlige og vil ikke være et stort problem, og den offentlige transport fungerer perfekt. Derudover er Newcastle United i gang med et fodboldprojekt af stor interesse for fansene, hvilket kan være et ekstra plus, når du planlægger en rejse med vennerne. Det er et hold beriget med historie, et enormt stadion og et nyt hold, der er villig til at bruge millioner for at bringe holdet tilbage i Europa. Du vil helt sikkert få gåsehud, når Magpies går på banen til lyden af “Local Hero”-sangen, og du vil opleve en af de bedste fodboldstemninger i verden før kampene.

NEWCASTLEe

Glasgow | Opdelt by

Glasgow er ikke kun Skotlands hovedstad, men landets fodboldhovedstad, da landets to bedste hold, Celtic og Rangers, holder til her. Glasgow er en fremragende by at rejse til med vennerne, da der er mange steder at besøge, f.eks. Glasgow katedralen og George’s Square. Fodbold er også noget af en kult i dette område. Priserne er ikke så lave som i andre europæiske byer, men du er 100% garanteret underholdning. Du ved godt, at man siger: “En begravelse i Glasgow er bedre end et bryllup i Edinburgh!” Den offentlige transport er meget effektiv, hvilket er godt, når man skal tackle det dårlige vejr. Du kan altid søge i læ for regnen i butikkerne på Buchanan Street eller på stadionet for Celtic (Celtic Park) og Rangers (Ibrox Stadium). Glasgow er en by med en masse historie, som du kan opleve på alle gader, hvor du kan interagere med fans fra begge hold, der er til stede i byen. Der er ingen tvivl om, at Glasgow er et must-see for fodboldelskere.

Glasgoww

Dette har været vores 5 anbefalinger til en fodboldrejse med vennerne. Nu er det din tur til at vælge!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *