Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 152 Anmeldelser

Find din fodboldrejse til Real Madrid

4.5
Real Madrid anmeldelser
Fodboldrejser til Real Madrid scorer i gennemsnit 4.5 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til Real Madrid i gennemsnit med
Meget godt 8.9
Baseret på 28 anmeldelser
Hotel 8.4
Atmosfære 9.1
Fly 8.6
Service 9.4
By 9
Siddepladser 8.9

Anonymt, 2 personer

Real Madrid - Las Palmas

31 oktober 2015

10

Week

Intet mindre end fantastisk! Turen havde det hele og det var super nemt.

Tip: Gør det, gør det så snart i kan! det nemt og fedt!

Ricki Baage fra Hvidovre, 3 personer

Real Madrid - Las Palmas

31 oktober 2015

9

Week

Det nemme og bekvemme valg, hvis man ikke lige har lyst til at stå for alle tingene selv. Fantastisk stadion, som forventet! Billetterne var en overraskelse, da der pludselig stod VIP på og man blev behandlet som en vigtig kunde. Nem service, hurtigt at bestille! Lækker by, nem metro, masser af muligheder for både kultur og shopping.

Brian Møller fra Vanløse, 2 personer

Real Madrid - Real Betis

29 august 2015

9

Week

Far og søn weekend i Madrid

Fantastisk tur til Madrid, dejlig tæt på stadium. God atmosfære på selve spilledagen omkring stadium. Alle pengene værd.

Tomas Thomsen fra Horsenm 2 personer

Real Madrid - Granada CF

23 maj 2015

8

Week

Vi havde en rigtig god tur. Der var ikke noget der var dårligt. Det helle passede og klappe med hvad vi havde bestilt. Vores hotel var fint, lidt bedre morgen mad, men det var ok, jeg kan jo også bare betale lidt mere så. Men det er jo ikke der for vi er i Madrid. Vi boede på hotel Mercedes som lå 10 min. gang fra Bernabeu Stadium. Så det var super. Havde rundvisning dagen før kamp dag. Det er også en stor oplevelse, så det kan jeg godt anbefale.

Har set bold i England også. der er mere atmosfære, men nu var min søn vild med Real Madrid, plus det er noget dyre og tage til England og se de stor hold. Vi havde gode pladser, kunne overskue hele banen med hvem der havde bolden af de stor stjerner. Sad helt ud til kanten på 1 dæk af stationen. Havde købt de dyreste jeg kunne.

Tip: Hvis man har børn med er der nogle gode timer i Retiro-parken. Der er både gøgler, gade teater, rulleskøjte løber, både og pedal carts man kan leje.

Anonym

Real Madrid - Valencia CF

10 maj 2015

9

FCB

Rigtig god rejse med en helt fantastisk fodboldkamp. 2. række med 85000 tilskuere, så bliver det ikke bedre. Madrid er en fantastisk by med en masse oplevelser. Godt hotel i centrum og et godt råd til andre er at tage på rundfart med turbusserne.Vejret var helt fantastisk med varmerekord i maj på 40 grader.

Tip: Rundfart med busser.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev