Lelijke voetbalshirts

Det her er uden tvivl de grimmeste fodboldstrøjer i verden!

De grimmeste fodboldtrøjer!

Hvert år bliver der lanceret nye fodboldtrøjer, man ikke rigtig har lyst til at have på. Nogle klubber går virkelig over stregen, når det kommer til grimme trøjer. Men nogle af disse grimme fodboldtrøjer er blevet samleobjekter, som folk har tjent mange penge på. Andre forbliver bare hæslige og er sjove at mindes. Du finder en blanding af begge i denne liste. Vi har kun inkluderet klubtrøjer på denne liste. Der er ingen internationale trøjer eller målmandstrøjer.

Lelijk voetbalshirt Dundee

Dundee United 1993

Året er 1993, grunge er på sit højeste og Kurt Cobain har endnu et år tilbage at leve i. Lad os have det i mente, at det var en regnvejrsmorgen i Skotland, da nogen fandt på dette trøjedesign. Trøjen er så dyster, som Dundees fodboldspil. Thumbs up til Jackson Pollock. Hip, moderne og med en finger på pulsen. Heldigvis lykkedes det at sikre en komfortabel sjetteplads i den skotske liga.

Lelijk voetbalshirt Everton

Everton 2010

Har du nogensinde været til full moon party i Koh Paghnan? Her er der nemlig en god chance for, at du vil støde på Evertons udebanetrøje. Køb en Bucket drink og slip dig løs med glow sticks. Denne trøje ser virkelig billig ud med den flotte blå bjælke, der har en sej bølge i enden. Det var ikke sjovt at spille på udebane i denne sæson. Nogle gange er fodboldtrøjer så grimme, at de bliver legendariske. Men det retfærdiggør bare ikke, at denne trøje er hæslig.

Fiorentina 1992

Den her trøje er ikke bare grim, den skabte også en hel del kontroverser på det tidspunkt. Dette skyldes hagekorset, der (ved et uheld?) er på brystet. Dette er ironisk nok blevet et efterspurgt samlerobjekt. Trøjen blev næsten bandlyst fra det øjeblik, den blev lanceret. Holdet spillede kun én gang i trøjen, og det var en venskabskamp mod Aston Villa. Der er stadig en håndfuld af dem, der cirkulerer rundt.

Arsenal 1991

Historisk set har Arsenal en god sæson, hvis de har en gul udebanetrøje på. Som det har vist sig for andre på denne liste, var det ikke tilfældet i denne sæson. Denne perle fra 1991 var “ se på mig” på det tidspunkt. Den moderne trekant med pile er dog mere associeret med 90’er computergrafik og ville se knapt så malplacerede ud til en aztekisk temafest. De tre striber ind i mellem udgør en del af Adidas-logoet. Sjovt nok blev det en af de sidste trøjer, som Adidas ville lave til Arsenal. Nike overtog snart tøjlerne.

Vil du gerne selv til en fodboldskamp?

Vil du gerne have din grimme fodboldtrøje på til en fodboldkamp på et stadion? Så ta’ et kig på vores fodboldudflugter nedenfor!

Med FodboldTravel får du:

  1. Pladser, med garanti for at være ved siden af hinanden
  2. Økonomisk sikkerhed med SGR (rejsepengegarantifond)
Lelijk voetbalshirt Athletic Bilbao

Athletic Bilbao 2004

Er du blevet skudt med ketchup? Er det en hyldest til Dexter-serien? Eller er det Salvador Dalis hallucinerende våde drøm? Denne hæslige trøje ramte fuldstændig ved siden af. Der er sjældent en grimmere trøje end denne. Den falske 3D-effekt afrunder virkelig denne trøje.

Lelijk voetbalshirt Ajax

Ajax 1989

En trøje fra hollandsk skraber. TDK var hovedsponsor for Ajax i 1989, da denne trøje blev lanceret. En virkelig kaotisk trøje, hvor modstanderen straks blev overrasket. Kan den sammenlignes med Mondrian? Denne trøje er meget populær blandt Ajax-tilhængere.

lelijk voetbalshirt Nottingham Forest

Nottingham Forest 1995

Giv en lille uringul trøje og sort tusch til et barn, og du har dig en Nottingham Forest udebanetrøje. Mal tomrummet med rød og du er færdig. Det værste af det hele er, at de løb rundt i denne trøje i to sæsoner. Denne trøje forbliver utrolig grim, selv i retrospektiv.

Scunthorpe united 1994

Denne afskyelige trøje ligner designet på praktisk talt alle sporvogns- eller togsæder. Det er muntert med et strejf af farve, der fremhæver lidt af hvert. Hvilket der ikke er noget galt i. Sponsornavnet “Pleasure Island” er prikken over i’et.

Hull City 1992

Det er nemmere at referere til Tiger King end at beskrive denne Hull City-trøje. Trøjen var ikke engang udebanetrøjen i denne sæson. Hull har muligvis en tiger som maskot, men denne trøje er langt over stregen, som var det Fred Flintstone, der valgte designet. Den følgende sæson havde deres hjemmebanetrøje en anden tigerfarve.

Manchester United 1991

Denne trøje har intet at gøre med Manchester Uniteds stil. Spidse blå former (et slags abstrakt egetræsblad) og kryds og tværs på en lyseblå baggrund. Ideen bag denne trøje er stadig et mysterium. Fans væmmes af trøjen dengang, men den har nu vist sig at have en vis kultstatus.

Lelijk voetbalshirt Inter Milan

Inter Milan 2016

Denne trøje minder meget om parakitterne i Vondelpark i Amsterdam. Den ser måske farverigt ud, og du vil ikke kunne få øjnene væk, men den er bare ikke flot. Farven fra neongrøn til mørkeblå gør ondt at se på. 2016 var bestemt heller ikke Inters bedste sæson. Det var den sæson, klubben mistede sin sjæl og faldt i hænderne på et kinesisk firma. Inter blev nr. 7 i Serie A og havde sin dårligste holdpræstation i UEFA-historien. En ægte klassiker for samleren!

Lelijk voetbalshirt FC Barcelona

FC Barcelona 1995

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *