De bedste fodboldpubs: De bedste pubs på fodboldturen

Den første sport, man kommer til at tænke på, når man tænker på sport på pubber, er næsten altid fodbold. Fodbold er i dag mere end nogensinde før blevet en nødvendighed på enhver god pub! Før eller efter en kamp er det næsten et rituelt at tage på en sportsbar. Det bedste ved at være på en pub efter en fodboldkamp er at man er omgivet af masser af mennesker, der er lige så begejstrede for kampen, hvorpå alle kan blive ude og diskutere højdepunkterne. For at din fodboldtur bliver en succes, har vi listet et par pubber, som du bør besøge.

Futballarium – Barcelona

Det er en af de bedste internationale fodboldbarer og ligger 200 meter fra Camp Nou.Der er visse traditioner, som man skal respektere, når man tilbringer en aften på dette traditionsrige Barça-sted. Det er en del af ritualet at drikke en øl før kampen sammen med de øvrige tilhængere. Ejeren er stor fodboldfan, og derfor finder du i baren over 100 trøjer og 400 tørklæder med de hold, han støtter. Deres udvalg af fadøl er omfattende, og det samme er deres flaskeøl. På din fodboldtur bør du helt klart prøve deres egen “Futballaria”. De tilbyder desuden også whisky og cocktails.

Baren ligger også tæt på Sagrada la Familia. En tur til Barcelona ville ikke være komplet uden at besøge denne katedral, da den er en ikonisk del af byen. Du bør bestille “Fast Track”-billetter før du besøger Sagrada Famlia, som mere eller mindre er et obligatorisk besøg, da Gaudis hellige kirke har et årligt besøgstal på over 3 millioner mennesker.

De berømte tre konger – London

Der er intet bedre end at se en kamp med engelske fans, som er kendt for at være nogle af de største fodboldfans i verden. Det kan du opleve på egen krop, hvis du ser en kamp med en af de bedste klubber i London. Men bortset fra på stadion er der ikke noget bedre sted at se en kamp i den engelske hovedstad end på en traditionel pub med gode øl og pubmad, hvis du vil have en autentisk britisk fodboldoplevelse. The Famous Three Kings er helt sikkert stedet, du bør besøge.

Tre år i træk, i 2016, 2017 og 2018, blev den udnævnt til årets sportspub i Storbritannien. De sørger for en livlig atmosfære på kampdagene og viser en række sportsgrene, primært fodbold. Derudover omfatter nogle kabiner personlige tv-apparater, som kan reserveres til nogle af de største sportsbegivenheder.

Baren ligger på North End Road i Hammersmith og Fulham. Du kan nemt nå den, da den ligger tæt på West Kensington Stationen og metrostationen. Sørg for at reservere din plads under din fodboldrejse til London!

Tonin El Torero – Madrid

Denne bar er kun åben for Real Madrid-tilhængere og fans. Den har en omfattende Real Madrid-historie og -kultur, og der er mange Real Madrid-antikviteter og minder fra Real Madrid udstillet. Disse omfatter bl.a. et stort fotografi af Santiago Bernabeu og en trøje, som klublegenden Raul har signeret. Nogle atleter har endda været forbi denne bar for at feste med deres fans! Hvem ved, måske kommer de forbi under din fodboldrejse!

På grund af sin religiøse hengivenhed til Real Madrid er denne pub et must at besøge på din fodboldrejse, hvis du er Los Blancos-fan eller ønsker at opleve den spændende atmosfære under kampene. Derudover er det en af Madrids billigste barer. En halv liter øl koster kun 18,63kr  og inkluderer gratis tapas. Ikke en man skal gå glip af!

Hvis du ønsker at opleve en mere international atmosfære, bør du også besøge La Fontana de Oro, som er en irsk sportspub i spansk stil. Her kan du nyde klassiske tapas og en drink, mens du ser fodbold og andre sportsgrene.

 

St. Patrick´s  – Valencia

St.Patrick´s pub er en autentisk irsk pub i Valencia. Ved at tage nogle af de mest autentiske elementer fra Irlands store pubber har St. Patrick’s bragt dem ind i Valencias hjerte, hvilket gør det til et fantastisk sted at besøge, hvis du bestiller en fodboldrejse til Mestalla for at se Valencia CF.

Gæsterne kan slappe af og se sport på et af de fire tv-skærme, der omgiver baren, mens de nyder et udvalg af drikkevarer, herunder irske whiskey’er og fadøl. Denne irske pub i Valencia er kendt for sin irske whisky og gode øl, hvilket gør den til en af de bedste sportsbarer i byen. Ud over at være vært for sprogudvekslinger og andre arrangementer hver uge er St. Patrick’s et af de mest populære mødesteder for internationale studerende og rejsende. Der kan arrangeres live musikarrangementer i klubbens forreste område, som også finder sted regelmæssigt. Der er også store baglokaler, som er perfekte til fester, festligheder og endda karaoke.
Det ligger kun få minutters gang fra Mestalla-fodboldstadion, så vi anbefaler, at du tager et stop forbi her og spiser frokost efter at have besøgt Mestalla-stadionet. Under din fodboldrejse til Valencia bør du helt klart besøge denne bar!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *