Tip! Sørg for at du har en gyldig billet. + Læs videre for at få mere information

Hos Fodboldtravel er du garanteret ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer billetter kan give problemer.
Mere information.
 • Papir eller e-billetter
 • En stressfri oplevelse
Fodboldtur

Valencia CF

Valencia CF

Fodboldtur
Valencia CF

Valencia CF

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet. + Læs videre for at få mere information

Hos Fodboldtravel er du garanteret ‘papir billetter’ eller ‘e-billetter’. Andre typer billetter kan give problemer.
Mere information.
 • Papir eller e-billetter
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på Valencia CF de seneste 24 timer.
27 Fodboldrejser fundet
Valencia CF vs
Vælg modstandere
Sorter efter:
Filtre ()
Sorter efter:
?
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Valencia CF - FC Barcelona

17 eller 18 august  
Estadio Mestalla, Valencia
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Atlético Bilbao - Valencia CF

28 eller 29 eller 30 august  
San Mamés Stadium, Bilbao
Betal 50 % i dag!
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Valencia CF - Villarreal CF

31 august eller 1 september  
Estadio Mestalla, Valencia
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Atlético Madrid - Valencia CF

14 eller 15 september  
Cívitas Metropolitano, Madrid
Betal 50 % i dag!
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr2541
pp fra  
kr3654
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Valencia CF - Girona FC

21 eller 22 september  
Estadio Mestalla, Valencia
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon
Føjet til favoritter Føj til favoritter
La Liga

Valencia CF - Atlético Osasuna

25 eller 26 eller 27 september  
Estadio Mestalla, Valencia
Føjet til favoritter Føj til favoritter
coming soon

Book nemt din fodboldudflugt til Valencia CF med kun fire simple klik

Book og skræddersy din komplette fodboldudflugt til Valencia CF på den nemmeste måde. Vælg hvilken kamp du vil se, hvilket hotel du vil bo på samt sædet du vil sidde på, under kampen. Alt sammen under et tag. Uden reservationsgebyrer.

Book en komplet fodboldrejse til Valencia CF og nyd det legendariske Estadio Mestalla, mens du stadig er i stand til det. Valencia CF er den tredje mest populære klub i Spanien efter Real Madrid og FC Barcelona. Det er ikke nemt at få kampdagsbilletter, da der er over 50.000 sæsonkortholdere og 20.000 personer på ventelisten. Hos VoetbalTravel er vi dog i stand til at garantere jer pladser ved siden af hinanden.

De stejle, svimlende tribuner på Estadio Mestalla gør det til et af de mest skræmmende stadioner i Europa. Du sidder tæt på banen og kan nyde den elektriske atmosfære, når holdet kommer ud af spillertunnelen, mens hele stadionet synger Pasodoble-klubbens hymne. Valencia har i årevis planlagt at flytte fra sit unikke stadion, og selvom man har lagt dette på is, er det en kendsgerning, at klubben vil flytte i en ikke alt for fjern fremtid. Så udnyt chancen og rejs med VoetbalTravel og besøg dette unikke stadion. Udover at se en god fodboldkamp, vil du have masser af tid til at nyde stranden, de kulturelle steder samt spise den verdenskendte valencianske paella.

mestalla-valencia-2-scaled

Alt hvad du behøver at vide om din fodboldudflugt til Valencia CF

Vi har samlet nogle af de bedste tips til dig for at sikre, at du får en uforglemmelig fodboldrejse. Fra praktisk information om Estadio Mestalla til forslag, når det kommer til at udforske Valencia.

 • Information om Estadio Mestalla, ruter & tips
 • Information om Valencia CF
 • Ting du kan lave i Valencia

Valencia stadion: Estadio Mestalla

mestalla-valencia

Mestalla dateres tilbage til 1923, hvilket gør det til det ældste stadion i Primera Division. Det åbnede i sin tid med derbykampen mellem Valencia og Levante og lige siden har stadionet overlevet en række katastrofer.

Mestalla blev for første gang genopbygget i 1927, hvor kapaciteten steg fra 17.000 til 25.000. Den spanske borgerkrig brød dog ud i 1936. hvilket gjorde stadionet næsten fuldstændig ødelagt af bomber; hvor kun hovedtribunen forblev intakt. Efter krigen blev stadionet fuldstændig genopbygget og havde en kapacitet på 45.500 pladser. Men en ny katastrofe fulgte i 1957, da Turia-floden løb over og forårsagede alvorlige skader. En del af Mestalla kollapsede fuldstændig.

Denne katastrofe blev dog også overvundet. En større renovering fulgte i 1978, da man skulle være vært for VM i 1982. Spaniens landshold spillede alle sine gruppekampe på Valencias stadion under det første gruppespil.

I begyndelsen af dette århundrede besluttede Valencia CF, at det var på tide, at forlade stadionet, sælge jorden og bygge et nyt stadion andetsteds. Byggeriet af Nou Mestalla med en kapacitet på 75.000 gik i gang i 2007, så Valencia kunne flytte ind i løbet af sommeren 2009. I februar 2009 blev byggeriet lagt på is, grundet store økonomiske problemer. Siden er der ikke blevet udført yderligere arbejde på det nye stadion.

I de senere år, har man brugt nogle penge på at istandsætte det gamle Mestalla. Alle de hvide sæder er blevet udskiftet, og stadionet er nu farvet i en lys orange farve efter 90 års jubilæet for stadionet i 2013. Ydersiden af stadionet er blevet malet i sort og orange i sommeren 2014, og dekoreret med store fotos af tidligere spillere og deres sportslige succeser.

I øjeblikket har Estadio Mestalla en kapacitet på 52.469 tilskuere. Det er især berygtet for at være det stadion i verden, med de stejleste tribuner. Atmosfæren er ofte meget skræmmende. Alligevel har man igen planer om at skifte stadion, i løbet af de næste par år.

Sådan kommer du frem til Mestalla

Estadio Mestalla ligger cirka to kilometer nordøst for byens centrum. Derfor er det lige til at gå til stadion. Det tager tyve minutter at gå fra Plaça de la Reina til Mestalla.

Men man kan også nemt komme til stadion via offentlig transport. Valencia har et fremragende transportnetværk med 60 buslinjer, fem underjordiske linjer samt fire sporvognslinjer.

Via undergrunden

Undergrunden er den mest effektive måde at komme til stadion på. Tag linje 5 (den grønne) mod Marítim Serrer og stå af ved Aragón-stoppestedet. Herfra kan man gå til Estadio Mestalla på tre minutter fra dette stoppested. Man kan også tage linje 3 (rød) og 7 (orange) til Alameda metrostation, som ligger cirka 600 meter fra stadion.

Estadio Mestalla adresseoplysninger

Avenida de Suècia

46010 Valencia

Spanien

Via bus

Der er flere buslinjer, der stopper tæt på stadion.

Bus 10 afgår fra Ayuntamiento pladsen og kører mod Aragón, som støder op til stadionet.

Man kan gå til Plaza de L’Ajuntament i byens centrum, hvorfra bus 32 kører til stadionet på otte minutter.

Buslinje 25, 79 og 93 stopper også tæt ved stadionet.

Og man kan altid komme tilbage med natbussen N1, hvis man planlægger en sen afgang.

Via taxi

Man kan også rejse til stadion fra byens centrum med taxa. Taxaerne er meget billigere her. De koster ca 1,25€ pr. kilometer i weekenden sammen med en meterafgift på 1,50€.

Det koster mellem 5€ og 7,50€ for en tur til Mestalla, hvis man rejser fra byens centrum. Chaufførerne er forpligtet til at give et overblik over taksterne inde i bilen. Man kan bare stoppe en taxa på gaden; og taxaen er tilgængelig, hvis det grønne lys er tændt.

Stadion kort

Mestalla har i alt tre niveauer. Det nederste niveau er meget lille. Av. Aragon, Gol Norte og Gol Sur niveauet danner alle en hesteskoform. Gol Norte og Gol Sur tribunerne har de stejleste områder.

Stadiontribunerne er:

 • Suecia (Vesttribunen). Denne anses for at være hovedtribunen, da det er her bænkene, spillertunnelen og omklædningsrummene er placeret. Det er den mindste tribune, som består kun af to niveauer. Det er også den eneste tribune, som er fuld tildækket. Dette er praktisk, når det regner i Valencia. Her finder du områderne 111 til 217 (niveau 1) og fra 311 til 417 (niveau 2).
 • Aragon (Østtribunen). Dette er den største tribune på stadion, som ligger overfor hovedtribunen. Her vil du have en flot udsigt over spillertunnelen og bænkene på den anden side af banen. Her er områderne 151 til 257 (niveau 1), 351 til 458 (niveau 2) og 551 til 753 (niveau 3).
 • Gol Norte (Nordtribunen). Denne sektion er kendt for at have de stejleste pladser i Europa. Du bør ikke lide af svimmelhed, hvis du beslutter dig for at sidde øverst oppe. Udebanetilhængere sidder ovenpå i det nordøstlige hjø Områderne på denne tribune er 131 til 233 (niveau 1), 331 til 435 (niveau 2) og 531 til 733 (niveau 3).
 • Gol Sur (Sydtribunen). Dette er tribunen bag målet på sydsiden og er næsten identisk med Gol Norte, kun her er klubbens navn afbildet med farvede sæ Denne del af stadion er hvor de mest fanatiske tilhængere holder til. Områderne på denne tribune er 171 til 273 (niveau 1), 371 til 475 (niveau 2) og 571 til 774 (niveau 3)
stadionplan

Stadionrundvisningen og museer

Det er selvfølgelig også et must at tage et kig bag kulisserne samt gå gennem spillertunnelen og ind på banen, når du skal se en kamp på Estadio Mestalla. Heldigvis er det muligt at tage på en guidet rundvisning til Valencias klubmuseum og stadion flere gange i løbet af dagen.

Mestalla Forever Rundvisningen

Omkring fem guidede rundvisninger finder sted på daglig basis bortset på kampdagene. Du bliver vist rundt af en guide, som normalt er en passioneret fan, og som vil fortælle dig (både på spansk og engelsk) alt om klubbens historie. Du kommer til at besøge trofærummet, presseområdet, omklædningsrummet, kapellet, hvor spillerne kommer for at bede om hjælp, spillertunnelen, bænkene og banen. Der vil være god tid til at se sig omkring og tage billeder. Besøget varer omkring en time. Voksne betaler 11,50€, børn 9€  og børn op til fem år kan få gratis adgang. Det anbefales at booke ens besøg via klubbens hjemmeside for at sikre, at man får en plads.

Snacks og drinks i nærheden af stadion

Stadionet ligger i et tæt befolket område, hvor der er et bredt udvalg af caféer og restauranter. Øst for stadion finder du Plaça del Cedre, som er fyldt med barer, hvor masser af fans snupper en drink. Du finder endnu mere at vælge imellem i centrum af Plaça de la Reina, som ligger tæt på katedralen. Ved boulevarden på stranden kan du også finde en lækker paella. Vi har samlet en liste over nogle af de bedste spisemuligheder.

Bar Cerverceria Splash

Baren ‘Manolo del Bombo’ har været et kendt navn blandt fodboldtilhængere over hele verden i årtier. Alle kendte til Manolo, den passionerede Valencia-supporter, der besøgte ti verdensmesterskaber sammen med sin mor og talte om dem meget åbent. Hans bar voksede sig stor til et ægte fodboldmuseum. Desværre gik Manolo for nylig på pension, men heldigvis fandt han en køber, der ville bevare barens gamle traditioner, så vidt som muligt. Det er stadig stedet, hvor Valencia-fans tager en drink både før og efter kampen. Baren ligger på Plaza del Valencia Club de Futbol, som kun ligger et stenkast fra Mestalla. Man kan bestille fra menuen eller vælge fra den store buffet. Man vil også støde på Manolo, hvis man er heldig; På trods af hans pension, kan man normalt finde ham i baren på kampdagene!

snack-drinks-valencia

Cerveceria Castillo de Quintos

Denne pub ligger cirka 500 meter fra Estadio Mestalle ved et universitetsdistrikt, hvilket fremgår af klientellet. Her er der masser af studerende, meget billige øl, tapas-måltider og en dejlig terrasse. Det er det ideelle sted at føre samtaler med unge spaniere. Atmosfæren er både afslappet og venlig. Det er et fantastisk sted, når man ønsker en drink før eller efter kampen.

cerveceria-valencia

Finnegans of Dublin

Finnegans åbnede i 1995, hvilket gør det til den første irske pub i byen. Baren blev hurtigt et af de mest populære steder i Valencia. Pubben har en ideel beliggenhed på Plaça de la Reina, som ligger tæt på katedralen. Kampene vises på storskærme, og der er livemusik næsten hver aften. Der er selvfølgelig masser af øl samt et køkken, der byder på lækre, hjemmelavede retter. Nyd det irske tema, en irsk kartoffel eller bøf samt Guinness-tærter.

valencia-bar

La Paz

Glem ikke at få en bid mad på den smukke boulevard ved stranden. Der er utallige restauranter, og La Paz er klart en af de bedre. Især Paella Valenciana (med kylling og kanin) anses af en række mennesker for at være byens bedste. Sangria kan også varmt anbefales. Mød op i god tid for at få et bord med udsigt over havet, for der kan hurtigt blive tæt pakket med mennesker, når vejret er godt. La Paz ligger i starten af stranden ved Passeiq de Neptú 42-44. Stedet er åbent dagligt fra kl. 13.00 til 17.00 og fra kl. 20.00 til 23.00 (kun søndag aften).

Information om Valencia CF

Valencia blev grundlagt i Torino Bar i Valencia tilbage i 1919. Det var først i 1929, at klubben blev forfremmet til den bedste række.

Valencia CF begyndte at få succes efter den spanske borgerkrig. Her vandt man Copa del Rey i 1941 og blev et år senere spanske ligamestre, hvor det nye Mestalla blev en fæstning. Klubben blev også spanske mestre i både 1944 og 1946. Et par flere sporadiske succeser fulgte i løbet af de næste par årtier.

Valencia opnåede stor international anerkendelse i 1980, da man vandt UEFA Cuppen med den store profil, Mario Kempes, blandt andre og slog Arsenal på straffespark. Man vandt også den europæiske Super Cup samme år. Økonomiske problemer hobede sig dog op og sendte klubben i knæ. Valencia rykkede endda ned i anden divisionen i 1986.

I slutningen af 1990’erne var Valencia tilbage blandt eliten. Man var Champions League-finalister i både 2000 og 2001. Klubben vandt UEFA Cuppen under Rafael Benitez i 2004. Valencia fortsatte med at konkurrere i toppen af Primera División i løbet af det næste årti, men var uden succes i europæiske turneringer. En enorm mængde gæld har hængt over klubben i den største del af to årtier. Det har betydet, at Valencia har haft en række gode spillere, men ofte under markedsværdi. Salg af grunden omkring Mestalla og opførelsen af et nyt stadion gør, at Valencia håber at komme af med disse problemer, i den nærmeste fremtid.

Valencia CFs hovedrival er Levante, som også spiller i samme by. Rivaliseringen er meget levende mellem tilhængere, selvom Levante mere ses som en lillebror, hvor båndet er usædvanligt godt mellem de to klubber. Rivaliseringen går tilbage til det tidlige 20. århundrede, hvor Valencia var regionale mestre.

Villarreal CF er en anden rival fra samme region. Især nu, hvor Villarreal er blevet en klub på samme sportslige niveau som Valencia over de seneste år.

Valencia CF logoet

Valencia CF logoet har ikke ændret sig meget gennem årene. Emblemet består af en sort flagermus, der sidder på et skjold. Flagermusen har været et symbol på byen Valencia i århundreder. Nogle mennesker mener, at dette har noget at gøre med, at flagermus ofte findes i området. Ifølge andre fortællinger skyldes det, at en flagermus i sin tid landede på kong Aragons flag, da han ville befri Valencia fra hedeområderne. Kort efter vedtog man dette, som et ikon af byen.

Under flagermusen er der et skjold med klubbens navn øverst, og nedenunder er Valencias by flag med en klassisk fodbold i midten.

valencia-logo-238x300
valencia-striben

Valencia CF striben

Valencia spillede i helt hvide farver, da klubben blev grundlagt, og blev købt af engelsk-handlende folk, der besøgte byen for at sælge frugt. De hvide shorts blev erstattet af sorte i løbet af de næste par år, og lige siden har man spillet i sorte shorts. Dette er ligesom udebanefarven, som næsten altid er orange. Dette er farven på byen Valencia og er symptomatisk for frugten.

Ting du kan lave i Valencia

Valencia er en fabelagtig by at besøge med sine 300 solskinsdage om året og en gennemsnitlig årlig temperatur på 18 grader Celsius. Det giver et ideelt klima for en behagelig gåtur langs stranden samt boulevarden. Byen har dog også meget andet at byde på, når det kommer til kultur. Vi har listet et par attraktioner, som du bestemt ikke bør gå glip af under din rejse.

Ciudad de las Artes y las Ciencias

Denne ‘kunstneriske og videnskabelige by’ består af syv futuristiske mikrobryggerier, som har en række af de største turistattraktioner. Det er her, du finder det største havakvarium i Europa, et planetarium, et videnskabsmuseum, en IMAX-biograf samt gågadepromenaden med en botanisk palmehave. Du kan vælge mellem individuelle entrébilletter eller kombinerede billetter, som er nedsat.

Du kan nå frem til komplekset ved at tage metrolinje 5. Herefter tager det 10-15 minutters gang at nå frem, hvis du stiger af ved Alameda. hop-on-hop-off bussen stopper lige udenfor.

valencia-meseum

Mercado Central

Denne imponerende bygning, der fylder mere end 8.000 kvadratmeter, er hjemsted for det største friskvaremarked i Europa. Her finder du lokale, friske grøntsager, frugt, fisk og krydderier hos over 400 boder. Selve hallen er bygget i 1928, og er også en juvel i kronen med en tredive meter høj krystalkuppel, som er med til at tiltrække folks opmærksomhed. Markedet er åbent fra mandag til lørdag fra 19.30 til 15.00 og er let tilgængeligt med metroen (via Angel Guimera stoppestedet).

marked-valencia

Valencia katedralen

Denne katedral blev bygget mellem 1262 og 1356 og kombinerer forskellige arkitektoniske stilarter, herunder romansk, barok og gotisk. Katedralmuseet har en lang række unikke kunstneriske skatte. Der er forskellige malerier af Goya, som folk kan beundre, mens forestillingen er den “hellige gral”. Det siges, at Jesus skulle have drukket ved den sidste nadver af denne sten. Der er et smukt klokketårn ved siden af katedralen. Her har du den bedste udsigt over den gamle by, når du har besteget de 207 trin. Katedralen er åben fra mandag til lørdag fra 10.00 til 18.30 og fra 14.00 til 18.30 om søndagen. Entré priserne lyder på 8€. Du skal betale 2€ for at klatre op i tårnet. Katedralen ligger omkring fem minutters gang fra metrostationerne Colón og Xativa. Buslinje 4.9, 19, 80, 81, 94 og C1 stopper også tæt ved katedralen.

katedralen-valencia

Strandene

Der er mange smukke strande i og omkring Valencia, hvor mange mennesker kommer, under deres badeferie. Du finder den smukke strand, Las Arenas, tæt på byens centrum.

Den 1,2 kilometer lange strand har en ren og livlig promenade med adskillige restauranter og barer. Tag sporvognen fra Pont de Fusta når du skal hen til denne strand. Efter 15 minutter skal du stå af ved Les Arenas stoppestedet, og du er ankommet til strandpromenaden. Du kan også tage bus 19 fra Plaza de Ayuntamiento.

valencia-fodboldtravel

Hvor er det bedste sted at købe fodboldrejser til Valencia?

Det bedste sted at købe fodboldrejser til Valencia er via vores hjemmeside Fodboldtravel Vi tilbyder mange tilpassede fodboldpakker, hvor du kan skræddersy alle aspekter af din rejse.

Hvor meget koster en fodboldrejse til Valencia?

En rejse for at se Valencia spille kan koste mellem 989 og 3896kr pr. person. Det afhænger alt sammen af, hvilken rejse du planlægger.

Hvad hedder Valencia's stadion?

Valencia CF spiller på Mestalla Stadion. Det ligger midt i Mestalla-området i byen, som også er kendt for Turia-haverne, Puente del Mar og Palau de la Música.

Kan man få en rundvisning på Mestalla?

Ja, du kan få en rundvisning på Mestalla. Rundvisningerne finder sted fra mandag til søndag på faste tidspunkter, som du kan se på hjemmesiderne. Der er flere rundvisninger om lørdagen, hvis det ikke er en kampdag. Der er færre rundvisninger, hvis der er en kamp i gang. Rundvisningerne varer 1 time og er tilgængelige på engelsk og spansk.

Hvad betyder Amunt Valencia?

Mange fans undrer sig over, hvad det catalanske ordsprog betyder, da det er skrevet på de sorte sæder på hele stadionet. Valencias fans råber det også ofte under kampene. I bund og grund kan udtrykket groft sagt oversættes til noget i retning af 'Kom så, Valencia!' En mere direkte oversættelse ville være 'Op, Valencia!'