Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 239 anmeldelser
Hotel
8.2
Atmosfære
9.3
Fly
8.1
Service
9.2
By
8.5
Siddepladser
8.8
J. Ginderskov, 4 personer
Liverpool FC - Watford FC
27 februar 2019
8 Super oplevelse

Godt hotel. Fed by, super stemning på stadium.

 

Anonym, 3 Personer
Chelsea FC - Tottenham Hotspur
27 februar 2019
8 En helt perfekt tur

Alt var helt perfekt sat sammen. Der var ikke en finger at sætte på noget. Fodboldtravel overholdte alle aftaler og der var ingenting at være i tvivl om.
Dog kunne man måske godt ønske sig at pladserne var lidt bedre, men det er jo bare en mindre bemærkning. Men alt i alt en helt fantastisk tur til London mellem Chelsea og Tottenham.

 

G. Fischer, 2 personner
Tottenham Hotspur - Leicester City
10 februar 2019
9 Fantastisk fodboldoplevelse

Som Mor til en 10 årige dreng, der skulle på fodboldtur for første gang, kan blot tanken om planlægning være bekymrende. Hvordan formår man, at time flybilletter, hotel med kampen og til en overkommelig pris? Jeg fik anbefalet Fodboldtravel og firmaet levede fuldt op til mine forventninger og mere til. Hjemmesiden er nem, at gå til. Alt dokumentation ankom i god tid incl. Billetterne, der ankom via e-mail, der fjernede min største bekymring. Det ville havde været ærgerligt, at stå med en super spændt 10 årige og måtte sige, at vi desværre ikke kunne se kampen pga. manglende billetter. Hotellet var som lovet på hjemmesiden. Slidt men med en god beliggenhed og vi fik, hvad vi forventede ved bestillingen. Selve fodboldkampen var en fantastisk oplevelse også for en ikke fodboldelskende. Jeg betalte lidt ekstra for siddepladserne, hvilket godt kan anbefales når stadion er stort som fx Wembley stadion. Adgang til lounge før, i pausen og efter kampen gav min søn en følelse af, at være tættere på hjemmeklubben. Derudover giver lounge adgang mulighed for, at komme tidligere og få lidt mad i stemningsfyldt atmosfære og sidde efter kampen og dermed forlade stadion, når de fleste mennesker har forladt og dermed kan gå i ro og mag til Wembley Park Station, der ligger 15 min i gå afstand. Jeg kan virkelig anbefale Fodboldtravel for en professionel og proaktiv service og jeg vil også bruge dem til næste tur som min søn allerede spørger ind til, hvornår det bliver. Derudover er London en fantastisk by.

 

DKT037412

M. Pedersen, 2 personner
Fulham FC - Manchester United
9 februar 2019
9 Fulham FC - Manchester United

Fik alt hvad jeg blev lovet. Tak for det.

 

tipCraven Cottage skal opleves.

 

DKT038548

T. Frederiksen, 4 personner
AS Roma - AC Milan
3 februar 2019
8 AS Roma - AC Milan

DKT036519

 

Vi havde en fed tur, men at kalde hotellet 3 stjernet er måske lige i overkanten. Flyveturen derned med Lufthansa gik helt perfekt. Atmosfæren på stadion var ok, men tænker den havde været i top, hvis der var udsolgt, hvilket der langt fra var. Flyveturen hjem kan kun sige, at vi aldrig kommer til, at flyve med Brussels Airlines Flyvet fra Italien til Brussel var 1 time og 15 minutter forsinket, hvilke gjorde at vi måtte løbe fra det ene fly til det andet for derefter, at blive svinet til af den ene stewardesse fordi vi gjorde opmærksom på, at dels var vores pladser taget, og der var ikke plads til vores håndbagage. Generelt nemt at bestille pakkerejer hos Fodboldtravel, og super service.

or at kunne tilbyde dig en god hjemmeside bruger vi cookies. Flere oplysninger om vores cookies
Luk meddelelse