Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 239 anmeldelser
Hotel
8.2
Atmosfære
9.3
Fly
8.1
Service
9.2
By
8.5
Siddepladser
8.8
Sørensen, 3 personer
Tottenham Hotspur - Manchester City
14 april 2018
10 Wembley

Vi var 3 personer på Wembley den 14. April og se Tottenham mod Manchester City, alt kørte som smurt, fly, hotel, fodboldbilletter, alt modtaget pr. Mail den 5. April inden afrejsen den 14. April, vi var først 2 personer der skulle rejse, vi fik så efterfølgende 1 ekstra person føjet til, dette klarede Margit rigtig flot, super hjælpsom og yder fantastisk god service, det lykkedes at komme til at sidde sammen alle 3 og lige i midten af langsiden, vi fik hvad vi kom efter, sejr til City, scoring af Christian Eriksen og samtidig kunne vi fejre City som engelsk mester på den lokale pub dagen efter :-) Vil helt klart anbefale at bruge Fodboldtravel :-)

 

Boede på Norfolk Towers i Paddington et super dejligt 4* hotel tæt ved Paddington station :-)

DKT033239

Nielsen, 2 personer
Real Madrid - Juventus FC (CL)
11 april 2018
9 Real Madrid - Juventus FC (CL)

super tur, hvor alt bare gik lige efter bogen.

DKT034305

M. Davidsen, 2 personer
FC Barcelona - Chelsea FC (FC Barcelona section)
14 marts 2018
9 FC Barcelona - Chelsea FC

Det hele var meget fint planlagt fra fodboldtravel side, vi fik billetterne til kampen nogen timee før planlagt. Så alt i alt super service. De to gange jeg har rejst med fodboldtravel, har der ikke været nogen former for problemer.

 

Tag på stadionrundvisninger, det er sku noget helt specielt.

 

DKT033317

F. Grimstad, 4 personer
Liverpool FC - FC Porto (CL)
6 marts 2018
9 Dejlig tur - Margit er bare god !

God tur fra bestilling til slut. Skal man klage over noget var det den ene seng i lejligheden som ikke var brugbar, men det løste vi . Margit er en vigtig del af den gode oplevelse.

 

Bed dem om kun at vinde 2-0 på udebane ;=) 5-0 gør at retukampen var en walk-over ..

DKT032681

F. Jegsen, 12 personen
Liverpool FC - Newcastle United
3 marts 2018
10 Kampen på Anfield, Som altid en fed stemning.

I juni 2017 kontakter jeg fodboldtravel.dk (FT) fordi jeg er interesseret i at booke 12 fodboldpakker til en kamp på Anfield Road i Liverpool i foråret 2018. Jeg var dermed ude i rigtig god tid. (Jeg har nogle bekendte som i foråret 2017 havde rejst med FT). Hos FT får jeg fat i Margit som jeg forklarer mit ærinde. Hurtigt gør jeg Margit klart, at jeg ved hvad jeg vil have, da det langt fra er første gang jeg selv står som arrangør for en større gruppe fodboldfans, som gerne vil til Liverpool. Ud fra den info som jeg giver Margit kommer hun med et tilbud på fodboldpakkerne. Der er så lidt som jeg skal vælge i mellem, hvilket er super. Afgang fredag fra Hamburg til Manchester. Jeg vælger klokkeslæt. Tjek Retur til Hamburg. Jeg vælger også her klokkeslæt. Tjek I Liverpool kan jeg vælge mellem tre hoteller – 2,3 og 4 stjerner. Jeg vælger det 4 stjernede. Tjek Her forespørger jeg om hun vil spørge hotellet om vores 6 dobbeltværelser kan blive placeret på samme etage. Margit kontakter hotellet har vi har 6 værelser ved siden af hinanden med udsigt til Mersey. Margit tilbyder mig forskellige lounger på Anfield. Det var en bestemt som jeg havde udset mig, og det lykkedes Margit at skaffe 12 billetter til den ønskede lounge. Tjek Fly, fodboldbillet og hotel er på plads, det er det vigtigste. Margit har og jeg haft en masse kommunikation via mail og lidt pr. telefon. Hver gang har Margit taget pænt i mod og løst de stillede udfordringer. TUSIND TAK. På stadion i loungen kunne alle 12 mand ikke komme til at sidde ved ét bord, det blev 8 og 4, hvilken var ganske glimrende. Vi var jo en stor gruppe. Pladserne ude på tribunen var heller ikke helt samlet – det var ganske fint, ingen sad alene. Igen en stor gruppe. Super. Da vi skulle tjekke ud af hotellet kl. 04.30 for at nå vores morgenfly i Manchester, forespurgte jeg om en cold breakfast. Den opgave løste Margit også. Link til check in hos henholdsvis Ryanair og East Jet blev modtaget med over en uge til afrejse. Glimrende. Ved check in hos Ryanair blev vi placeret på 12 forskellige rækker. Jeg kontaktede Margit, og hun sørgede for at vi i stedet sad i 2 grupper. Super. (Transporten fra Manchester til Liverpool har vi selv stået for, da vi har en rigtig god kontakt i Liverpool) Dagen før afrejse modtog jeg vores fodboldbilletter til kampen som E-ticket som lovet, tids nok til at jeg kunne nå at printe dem. Klasse KÆMPE ROS SKAL LYDE TIL MARGIT FOR HENDES INDSATS I FORBINDELSE MED VORES REJSE TIL LIVERPOOL. Alt har bare klappet – Tusind tak Margit Jeg kan varmt anbefale fodboldtravel.dk som rejsearrangør. Det er ikke sidste gang at jeg vælger fodboldtravel.dk og MARGIT, når jeg skal arrangere en fodboldtur til Liverpool – det er min eneste destination…… Vh Flemming Jegsen (Kunden der på forhånd vidste hvad han ville have, og han fik det)

Gå på opdagelse i byen. Liverpool er en fed by. Da vi altid rejser i store gruppe (ca 12 personer) booker jeg altid restauranter hjemmefra. I år ville de alle tre have depositum forud. Ingen problem, det fik de, og de var alle klar til vores besøg.

DKT029066

or at kunne tilbyde dig en god hjemmeside bruger vi cookies. Flere oplysninger om vores cookies
Luk meddelelse