Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 239 anmeldelser
Hotel
8.2
Atmosfære
9.3
Fly
8.1
Service
9.2
By
8.5
Siddepladser
8.8
M. Strandsbjerg, 2 personer
FC Barcelona - Villarreal CF
2 december 2018
8 En fanatisk oplevelse i Barcelona

Vi har haft en virkelig god oplevelse med at rejse med fodboldtravel til Barcelona , for at se kamp på Camp Nou Fodboldtravels hjemmeside var nem at bruge og ca 10 dage før rejsen, modtog jeg en mail fra fodboldtravel hvor alle links til de bestilte valg til rejsen var vedhæftet, incl. Fly og Billetter til stadion, det var blot at printe det hele ud. Før jeg opdagede det havde Margit hos fodboldtravel bemærket at den ekstra bestilte bagage, jeg havde ønsket på rejsen ikke var noteret på rejse beviset, og hun sendte straks en mail hvor hun havde fået det ordnet, med at få den ekstra bagage med, og vedhæftet nyt rejse bevis. Virkelig god service Alt på rejsen fungerede som det skulle. Selv om det var 1. Dec var vejret i top i Barcelona 16 gr. Og vindstille, vi nåede at opleve byen og se andre serværdigheder Barcelona har at byde på udover Camp Nou. Som var en oplevelse i sig selv.

 

tipDet var nemt at komme rundt i byen til fods eller med metroen, som vi hurtigt fandt systemt i af bruge, folk i Barcelona var utrolig hjælpsomme med at vise os hvordan det fungerede mht køb af billetter til bus og metro. Vi havde som ekstra bestilt rundvisning på Camp Nou, og den oplevelse skal man ikke snyde sig selv for, det var en kæmpe oplevelse at se stadion, se museet med historien om klubben og ikke mindst se alle pokalerne, en kæmpe oplevelse at komme helt tæt på fodbold holdet og se spilleturnellen, sidde i de bløde sæder på udskifte bænke helt nede ved banen. Og opleve stemningen.

 

DKT035604

L. Mikkelsen, 3 Personer
Tottenham Hotspur - Manchester City
29 oktober 2018
8 Super tur

Mine 2 drenge på 9 år og jeg var i London og se kampen Tottenham vs. Manchester City. Det var en kæmpe oplevelse at opleve London og ikke mindst kampen på Wembley. Jeg havde dog højere forventninger til stemningen på stadion, som var noget tam - men det var stadig en kæmpe oplevelse med de mange mennesker og den gode kamp. På trods af mange mennesker på lidt plads, så forløb alt logistik perfekt og man følte sig på intet tidspunkt utryg med børnene. Op til rejsen har vi modtaget masser af god information fra FodboldTravel og servicen har været meget høj.

 

IMG_4339

J. Ibsen, 2 Personer
SSC Napoli - AS Roma
28 oktober 2018
9 Fodbold i Napoli

Dejligt ophold i en kaotisk men charmerende by. Super atmosfære på San Paolo Stadium. Vi stod i Curva A, super fine Napoli Fans, venlige og hjælpsomme. Kan varmt anbefales.

 

Tip: Gør jer selv den tjeneste at fare vild til fods, spis Pizza, fås ikke bedre end i Napoli. Tag en tur i Taxa, det får pulsen op.

 

DKT 7.11 season 18-19m

P. Vestergaard, 2 Personer
FC Barcelona - Sevilla FC
20 oktober 2018
8 Gudebold i Barcelona

Har lige været på en fantastisk fodboldrejse med min søn til Barcelona. Vi så en fremragende fodboldkamp mellem FCB og Sevilla med lækre mål og super stemning på Camp Nou. Alt fra bookingen var gennemført på nettet fungerede upåklageligt og vi har i den grad nydt opholdet i den catalanske hovedstad. Nok ikke sidste gang vi napper en fodboldkamp i Barcelona.

 

tip:  Metroen får dig hurtigt og billigt rundt i byen så køb et titurskort med det samme. Det betaler sig!

DKT 31-10 season 18-19

S. Atici, 2 Personer
FC Barcelona - Sevilla FC
20 oktober 2018
10 FC Barcelona - Sevilla FC

Det har været en fantastisk tur både fly,ophold og service og ikke mindst stemning på stadion

 

tip: Husk tag til FCB kamp! Det er en fantastisk stemning

 

DKT 31-10 season 18-19