Tottenham Hotspur - Arsenal FC

28 april kl. 14:00

bekræftet dato

Tottenham Hotspur Stadium

Tilføj til ønskeliste Fjern fra ønskeliste

Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
8.5
Tottenham Hotspur anmeldelser
Fodboldrejser til Tottenham Hotspur scorer i gennemsnit 8.5 ud af 22. Læs anmeldelser
Tottenham Hotspur - Arsenal FC
Fra
Vælg pakke
Ændr
Tottenham Hotspur - Arsenal FC
søn. 28 april 2024 i London
Fra kr8952 pp (fly, hotel & billet)
Fra kr7681 pp (hotel & billet)
Vælg pakke
Ændr
Din pakke inkluderer :
 • Retur fly fra København ( andre lufthavne også en mulighed)
 • 2 på centralt beliggende hotel
 • Kampbillet(ter)
 • e-mærke garanti
 • Siddepladsgaranti
 • Ingen bookingomkostninger
Vælg lufthavn
Ændr
Næste
Vælg højst 3 lufthavne
Ændr
Udrejse
Se flere datoer
Hjemrejse
Se flere datoer
Indtast rejsende
Ændr
Maksimum 4 personer per værelse
Hovsa. Maksimum antal personer er 9. Send os venligst et Ønske om gruppetilbud.
Ups. Det maksimale antal værelser er 4, send os venligst en gruppeanmodning.
Fra 
pp
* baseret på afgang fra København
Beregn pris
personer har overvejet at booke rejsen Tottenham Hotspur - Arsenal FC de seneste 24 timer.

Du er dækket ind hvis der sker ændringer!

Oplev den ultimative fodboldtur med vores eksklusive tilbud, der inkluderer 100% dækning af fodboldbilletter, hotel og fly. Du kan også gøre brug af vores premium personlige service, der sikrer dig en uforglemmelig tur.
Oplev den ultimative fodboldtur med vores eksklusive tilbud, der inkluderer 100% dækning af fodboldbilletter, hotel og fly. Du kan også gøre brug af vores premium personlige service, der sikrer dig en uforglemmelig tur.
Support hvis der sker ændringer I kampprogram.
Vi tilbyder en dedikeret support og hjælp, hvis kampdatoen ændrer sig.
Fly og hotel ombooking uden gebyrer for dig.
Vi tager hånd om de gebyrer der er forbundet med eventuel ombooking af dine fly og hotel.
sammensæt din rejse
Langside
pp fra  
kr6493 pp
pp fra  
kr7764 pp
Der er kun 3 antal billetter tilbage
til denne billet kategori
sammensæt din rejse
Anbefalede pakker
 • 3 nætter
 • Afgang: fre. 26 april 2024
 • Retur: man. 29 april 2024
 • Siddepladsgaranti
 • Ingen bookingomkostninger
Langside
pp fra  
kr8598 pp
sammensæt din rejse

London har et stort antal fodboldderbies, men det mest spændende er utvivlsomt det mellem Tottenham Hotspur og Arsenal FC. North London derbyet er et af de mest intense byderbyer i verden. Begge klubber betragter hinanden som ærkerivaler; en kamp, der er mere end 100 år gammel. For fansene er dette årets kamp, som absolut må og skal vindes. Hos VoetbalTravel er du sikret fremragende pladser på det helt nye Tottenham Hotspur Stadium. Nyd den gode stemning og et derby, der garanterer banebrydende fodbold på topniveau.

På denne side finder du alle de oplysninger, du har brug for, så du kan forberede dig bedst muligt til dit besøg under North London Derbyet. Her kan du finde oplysninger om:

 • Historien om North London Derbyet
 • De mest mindeværdige møder
 • Interessante fakta om Tottenham Hotspur – Arsenal FC
 • Trofæskabet for Tottenham Hotspur og Arsenal FC
 • Tottenham Hotspur Stadium under North London Derbyet
 • Hvor fester, spiser og drikker Tottenham-tilhængerne?


Book en fodboldrejse til Tottenham Hotspur
Book en fodboldrejse til Arsenal FC

Image1

Historien om North London Derbyet

Med så mange klubber i London-området, er der mange derbyer i London, og der er forskellige grader af rivalisering mellem klubberne. Men hvad er det, der gør, at især Arsenal FC og Tottenham Hotspur har en så uhørt intens rivalisering? For at finde ud af det skal vi mere end 100 år tilbage i historien.

Stridighederne begyndte først for alvor i 1913. Inden da havde holdene allerede mødt hinanden regelmæssigt, men kampene var kun et af de mange derbyer, indtil Arsenal FC besluttede sig for at forlade hjemmebanen i det sydøstlige London. Klubben flyttede fra Woolwich til Highbury-kvarteret i det nordlige London. Dette sted lå mindre end seks kilometer fra Tottenham Hotspurs anlæg. Spurs så Gunners som en indtrænger på deres eget territorium. Dermed blev Arsenal FC med det samme en lokal rival.

I 1919 blev de gensidige relationer sat endnu mere på spidsen. Spurs var de sidste, der sluttede sig til den bedste division det år. Klubben håbede stadig på at undgå nedrykning, da ligaen blev udvidet fra 20 til 22 klubber. Men til Spurs’ store vrede var det Arsenal FC, der fik den 22. og sidste plads. Og det selvom The Gunners kun var blevet nummer seks i andendivisionen. Tottenham blev degraderet, men var tilbage på højeste niveau et år senere. Kampen i 1922 gik så meget over gevind, at FA truede med at lade begge klubber spille bag lukkede døre fremover. Det mindskede dog ikke de gensidige spændinger.

Siden 1950 har der kun været én sæson, hvor klubberne ikke har været i samme division. Derfor har der været mange indbyrdes kampe, hvilket altid har holdt den intense rivalisering i live. Dette er i modsætning til andre rivaliseringer som f.eks. Fulham FCChelsea FC og West Ham UnitedMillwall FC. Og derfor anses kampen mellem Tottenham Hotspur og Arsenal FC som det mest spændende opgør i den engelske hovedstad.

Tottenham Hotspur – Arsenal FC: De mest mindeværdige møder

25 April 2004: Tottenham Hotspur – Arsenal FC 2 – 2

I 2004 oplevede Arsenal FC den bedste sæson i klubbens historie. Man var stadig ubesejret efter 33 kampe og kunne endda blive mestre på White Hart Lane. Tottenham selv havde haft et særdeles skuffende år og lå på en 14. plads. For fansene kunne sæsonen dog stadig reddes. For at det kunne lade sig gøre, skulle Arsenal FC lide deres første nederlag. Dette ville nemlig forhindre en mesterskabsfest for The Gunners. Men også denne dag viste forskellen mellem rivalerne sig simpelthen at være for stor.

Allerede efter tre minutter bragte Viera Arsenal på 0-1, og inden pausen var det Pirès, der bragte Arsenal FC foran med 0-2. I anden halvleg forsøgte Spurs alt hvad de kunne, at tilfredsstille fansene. Efter et kvarter bragte Redknapp spændingen tilbage i opgøret med 1-2, og i det sidste minut var der grund til jubel, da Robbie Keane udnyttede et straffespark og scorede til slutresultatet 2-2. Det hjalp dog ikke rigtig på noget. Et point var nok for Arsenal FC til at vinde titlen. Da mesterskabet blev fejret på banen, var Spurs-fansene hurtige, om at forlade stadionet.

13 November 2004: Tottenham Hotspur – Arsenal FC  4 – 5

Et halvt år efter, at Arsenal vandt mesterskabet på White Hart Lane, stod holdene over for hinanden igen. Hos Spurs var træner Jacques Santini blevet fyret to uger tidligere og erstattet af Martin Jol. Spurs lå i midten af tabellen, mens mestrene Arsenal FC lå på andenpladsen. Alt tydede på et spændende North London Derby. Og tilskuerne fik da også noget for pengene. Et sandt målshow med rekord mange mål. I første halvleg var Tottenham bedst, men måtte gå til pause med 1-1. Efter pausen vendte billedet. Arsenal FC bragte sig foran 1-3 i løbet af et kvarter. Hver gang Spurs scorede et udlignende mål, var det Arsenal FC, der øgede føringen igen. I det 88. minut scorede hjemmeholdet til 4-5 på mål af Kanouté . I tillægstiden lykkedes det ikke Spurs at bringe balance i regnskabet, men tilskuerne fik noget af en forestilling, som varede i alle 90 minutter.

12 May 2022   Tottenham Hotspur – Arsenal FC  3 – 0

I sæsonen 2021-2022 var Tottenham Hotspur og Arsenal FC i en hård kamp om fjerdepladsen i Premier League. En plads, der trods alt gav en billet til Champions League. Arsenal FC var i en bedre position, da The Gunners havde et forspring på fire point ned til deres rival med tre kampe tilbage. For Spurs havde man kun én opgave: at vinde! Og det gjorde de. Inden pausen bragte Harry Kane, der ikke uden grund er topscorer i derbyet, Tottenham foran med 2-0. I mellemtiden var Arsenal allerede blevet en mand mindre, på grund af to gule kort til Holding. Umiddelbart efter pausen satte Son Heung-Min bolden i netmaskerne til en 3-0 føring og afgjorde dermed kampen. Sejren gjorde, at Spurs kun var et point efter deres rival.

En uge senere skulle Arsenal FC ende med at tabe udekampen mod Newcastle United. Det betød, at Tottenham gik forbi dem og formåede at erobre den åh så vigtige fjerdeplads. For Arsenal FC var der ikke andet tilbage end en plads i Europa League.

Interessante fakta om Tottenham Hotspur – Arsenal FC

 • Fra 1909-1910-sæsonen til 2021-2022 har klubberne mødt hinanden ikke mindre end 191 gange i en officiel duel (Premier League, FA Cup, League Cup og Community Shield).
 • Af disse har Arsenal FC vundet 79 kampe og Tottenham Hotspur 61. Målforskellen er 290-255, i The Gunners favør.
 • Arsenal har to gange formået at blive nationale mestre på Tottenham Hotspurs hjemmebane. Det skete i 1971 og 2004.
 • Da Tottenham slog Arsenal i FA Cup-semifinalen i 1991 besluttede deres fans at fejre det ved at udråbe den 14. april til St. Hotspurs Day.
 • Arsenals fans svarede igen ved at indføre St. Totteringhams dag. Det er den dag, hvor Tottenham Hotspur ikke længere kan indhente Gunners i ligaen.
 • Mellem 1999 og 2010 vandt Tottenham Hotspur ikke en eneste ligakamp mod Arsenal FC. Da Arsène Wenger var træner for The Gunners i hele denne periode, er han stærkt afskyet af Spurs-fansene.
 • Mellem 2012 og 2016 er Arsenal FC altid sluttet over Tottenham Hotspur i Premier League. Fra 2017 til 2022 var det Tottenhams tur til at slutte over deres naboer.
 • Harry Kane er topscorer for Spurs i North London Derbyet med 13 mål. Gareth Bale (5) er nummer to på listen. Mest succesfulde hollænder er Rafael van der Vaart med fire mål.
 • Pat Jennings er den spiller med flest derbies bag sit navn. Målmanden, der spillede for begge klubber, spillede North London-derbyet ikke færre end 32 gange: 23 for Tottenham og 9 for Arsenal. Sol Campbell er den markspiller, der har spillet flest derbies: 21.

Tottenham Hotspur og Arsenal FC’s trofæskab

På nationalt plan er Arsenal FC meget mere succesfuldt end Tottenham Hotspur. The Gunners har vundet mere end dobbelt så mange trofæer: 45 mod 21 for Spurs.

Gunners er for eksempel blevet nationale mestre ikke færre end 13 gange, hvor den sidste titel stammer fra 2004. The Lilywhites har kun to mesterskaber på cv’et, som var i årene 1951 og 1961. Arsenal FC har også vundet flere FA Cups (14 mod 8) og Community Shields (16 mod 7).

Den eneste pokal, som Spurs har vundet oftere, er Liga Cup’en. Spurs har vundet den fire gange mod Arsenals to gange.

I modsætning til Arsenal FC’s dominans i North London Derbyet og i den engelske liga, er Tottenham den mest succesfulde klub i Europa.

I 1963 blev Spurs den første engelske klub til at vinde et europæisk trofæ med sejren i Europa Cup II. Derudover vandt Tottenham også UEFA Cuppen to gange: i 1972 og 1974.

Man har også tabt en finale to gange. I 1974 var Feyenoord for stærke i finalen i UEFA Cuppen, og i 2019 blev Champions League-finalen tabt til Liverpool FC.

I modsætning til Spurs’ tre europæiske pokaler, kan Arsenal kun præsentere et europæisk trofæ: Europa Cup II fra 1994. Gunners har dog tabt hele fem gange i en europæisk finale. De mest smertefulde nederlag var Champions League-finalen i 2006 mod Barcelona og 1-4-nederlaget mod bykonkurrenten Chelsea FC i Europa League-finalen i 2019.

* Trofæerne er blevet opdateret frem til 2021-2022 sæsonen.

Tottenham Hotspur Stadium under North London Derbyet

Image2

På trods af Tottenham Hotspur Stadions ret store kapacitet (60.062) er North London Derbyet altid hurtigt udsolgt. Så du skal ikke vente for længe, hvis du vil overvære dette opgør.

Indtil 2017 spillede Spurs på White Hart Lane, som kun havde 36.240 tilskuerpladser. Det gjorde det umuligt for Spurs at konkurrere med de andre klubber i den engelske (sub)top. Opførelsen af et nyt stadion var derfor også uundgåelig. Klubben flyttede ikke til et andet sted, men fik stadionet bygget på samme sted som White Hart Lane. Under byggearbejdet spillede Spurs deres kampe på Wembley.

Den 3. april 2019 blev det nye stadion åbnet med Premier League-kampen mod Crystal Palace. Tottenham Hotspur Stadium er dobbelt så stort som White Hart Lane med hensyn til areal og udstyret med de nyeste gadgets. F.eks. kan banen deles op i dele og fjernes. Under den er der en kunstgræsbane, hvilket gør det muligt også at arrangere koncerter, NFL-fodboldkampe og events. Andre unikke funktioner omfatter tilstedeværelsen af eget bageri og ølbryggeri på stadionet, den længste bar i England samt Tunnel Club. Her kan gæsterne se direkte ind i spillernes tunnel, som kun er adskilt fra dette rum af en glasvæg. På grund af stadionets design og de anvendte materialer bliver fansenes sange hængende længere, så stemningen på stadionet er helt optimal, hvilket du helt sikkert vil bemærke under dit besøg på denne fantastiske fodboldarena.

 Praktisk information

Tottenham Hotspur Stadium ligger i Tottenham-kvarteret i det nordlige London og er let tilgængeligt med offentlig transport.

Den bedste mulighed for at komme til stadion fra Londons centrum er med tog. De lokale Overground-toge udgør et stort netværk i London. I det centrale London skal du tage til LiverpoolStreet stationen, som også er tilgængelig med metroen. Herfra skal du tage Overground-toget og stå af på White Hart Lane-stationen efter 20 minutter. Herfra er der kun et par minutters gang til stadion. Regn med en samlet rejsetid på omkring en halv time.

Fra Liverpool Street Stationen kan du også tage bussen. Buslinje 149 afgår hvert tiende minut og stopper ved Tottenham Hotspur Football Club-stoppestedet, to minutter fra stadion. Rejsetiden er dog en del længere end med lokaltoget, nemlig på omkring 50 minutter.

Hvis du foretrækker, at tage en taxa, skal du regne med en rejsetid på et kvarter og et beløb på mellem 186kr og

Tottenham Hotspur stadionrundvisningen
Det helt nye Tottenham Hotspur Stadium kan også ses indefra og endda oppefra med en rundvisning på stadionet. Klubben tilbyder flere muligheder, når man ønsker et kig bag kulisserne.

Den mest populære er den almindelige Spurs Stadium Tour, hvor du kan vandre rundt på stadionet på egen hånd i halvanden time. Du får adgang til alle områder, herunder omklædningsrummene, spillertunnelen og bænkene. Via hovedtelefoner får du den nødvendige baggrundsinformation, og der går også guider rundt, som altid er villige til at dele ud af nogle anekdoter om Tottenhams hjemmebane og selve klubben. Denne rundvisning kan bookes dagligt fra kl. 10.30 til 15.30, undtagen på kampdage.  Prisen lyder på 206kr for voksne og 1120kr for børn.

En anden mulighed er at booke Legends Tour, hvor du bliver guidet rundt på stadion af en tidligere spiller. Du vil høre smukke historier fra omklædningsrummet og afslutte turen med en Q&A-session og et signeret foto. Tidligere spillere, der tidligere har deltaget i turen, er Tony Galvin, Ledley King og Michael Dawson. Disse ture gives i begrænset omfang og er uhyre populære. Så book i god tid på klubbens hjemmeside. Prisen lyder på 427kr for både voksne og børn.

For de rigtig vovehalse er der Skywalk Tour. På denne tur klatrer man under opsyn op på stadionets tag. Du stopper ved en glasgang i 47 meters højde, hvorfra du har en enestående udsigt over stadion og Londons skyline. Denne tur kan bestilles dagligt fra kl. 10.30 til 17.00 og koster 300kr for voksne og 240kr for børn. Er dette ikke eventyrligt nok for dig? For 154kr mere kan du også tage en rapelling med en kontrolleret nedstigning på 42 meter. Undgå, at gøre dette umiddelbart lige efter et besøg på en af supporternes pubber. Også her er det tilrådeligt at reservere i god tid på klubbens hjemmeside.

Se fodboldrejser til Tottenham Hotspur
Se fodboldrejser til Arsenal FC

Image3

Hvor spiser og drikker Tottenham-supporterne?

Et besøg på en pub for fans er lig med den engelske fodboldstemning. Flere timer før kick-off samles fansene på en af caféerne omkring stadion for at snakke om den kommende kamp samt synge klubsange, mens de nyder et par øl. Efter kampen samles alle igen for at evaluere opgøret og synge og drikke endnu mere. Spurs er naturligvis ikke anderledes. I gaderne omkring Tottenham Hotspur Stadium er der et stort antal steder, hvor fansene samles. Vi har listet de mest populære Spurs pubber for dig.

Øverst på listen hos fansene står No. 8 Tottenham Pub, som ligger på 724 High Road, kun få meter fra South Stand. Her samles et stort antal loyale fans for at gå den kommende kamp igennem. Selv efter kampen er det et populært sted. No. 8 Tottenham Pub har tre barer og en smuk ølhave med egen bar udenfor. Du finder også en masse Spurs-minder og en række storskærme, hvorpå der vises fodbold. Der serveres desuden fin mad fra stedets eget køkken. Husk at vise din kampbillet, ellers får du ikke lov til at komme ind!

En anden fanfavorit er Bricklayers Arms på 803 High Road, tæt på stadion. Dette er en traditionel Spurs-pub i gammel stil, som er dekoreret med flag og tørklæder fra hele verden. Du vil også blive særlig overrasket over de mange Spurs-minder: fra originale kamptrøjer til fanflag. En live DJ bidrager ydermere til den unikke atmosfære.

En tredje pub, som du virkelig ikke bør gå glip af, er Coach & Horses på 862 High Road. Ifølge mange er dette den bedste pub, hvor man kan nyde stemningen og fansenes sange. Du finder også en særlig smuk ølhave her. Under Covid-epidemien har pubben også gennemgået en grundig renovering.

Endelig vil du også få en unik oplevelse ved blot at blive på Tottenham Hotspur Stadium. Stadionet har f.eks. den længste bar i hele England. Her kan du drikke en fremragende pint og nyde stemningen på kampdagen. Stadionet har som noget helt unikt sit eget mikrobryggeri, som drives af det lokale bryggeri Beavertown. Du kan finde Beavertown Tottenham Taproom ved South Stand (Sydtribunen). Det er også det eneste sted, hvor du kan smage den officielle “One of Our Own”-øl fra Tottenham Hotspur på hanen.

Andre kampe du måske vil se:
Premier League

Tottenham Hotspur - Burnley FC

11 eller 12 maj  
Tottenham Hotspur Stadium, London
Kun få billetter tilbage
pp fra  
pp fra  
kr4344
pp fra  
kr5636
Se pakker
Premier League

Tottenham Hotspur - Manchester City

tirsdag 14 maj 20:00 Bekræftet dato
Tottenham Hotspur Stadium, London
pp fra  
pp fra  
kr2718
pp fra  
kr3088
Se pakker