Gode nyheder! Book din rejse med Pengene-Tilbage-Garanti

Ring gratis på tlf. 78 75 59 72
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 223 Anmeldelser
Sammensæt nemthele din fodboldrejse.

Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
Fodboldtur

West Ham United

West Ham United
Rejser til West Ham United
Fra
Vælg pakke
Ændr
Liverpool FC - West Ham United
lør. 5 marts 2022 i Liverpool
Fra kr4466 pp (hotel & billet)
Tottenham Hotspur - West Ham United
lør. 19 marts 2022 i London
Fra kr1881 pp (hotel & billet)
Chelsea FC - West Ham United
lør. 23 april 2022 i London
Fra kr4054 pp (hotel & billet)
Vælg pakke
Ændr
Din pakke inkluderer :
 • Retur fly fra København ( andre lufthavne også en mulighed)
 • 2 på centralt beliggende hotel
 • Kampbillet(ter)
 • e-mærke garanti
 • Siddepladsgaranti
 • Ingen bookingomkostninger
 • Pengene-Tilbage-Garanti
Vælg lufthavn
Ændr
Næste
Vælg højst 3 lufthavne
Ændr
Udrejse
Se flere datoer
Hjemrejse
Se flere datoer
Indtast rejsende
Ændr
Maksimum 4 personer per værelse
Hovsa. Maksimum antal personer er 9. Send os venligst et Ønske om gruppetilbud.
Fra 
pp
* baseret på afgang fra København
Beregn pris

Fodboldtur
West Ham United

West Ham United

Du er garanteret officielle billetter

Tip! Sørg for at du har en gyldig billet + Læs videre for at få mere information
FodboldTravel garanterer dig 'hospitality tickets' - de eneste billetter, der giver dig adgang til stadion som udenlandsk fan. Øvrige billetter (kun for hjemmeholdets tilhængere) er ikke tilladte og kan give problemer ved adgangskontrollen til stadion.
Mere information.
 • Officiellle billetter
 • Papir eller e-tickets
 • En stressfri oplevelse
1. Vælg din kamp
2. Planlæg din tur
3. Bekræft og book
Nem booking Din komplette, skræddersyede tur
Nummer 1 i fodboldture Eksperten siden 2004
Klar og præcis Ingen skjulte omkostninger


personer har kigget på West Ham United de seneste 24 timer.
3 Fodboldrejser fundet
Sorter efter:
Sorter efter:
Filtre ()
 
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League
5 eller 6 marts  
Anfield, Liverpool
Pengene-Tilbage-Garanti
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr4466
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League
19 eller 20 marts  
Tottenham Hotspur Stadium, London
Pengene-Tilbage-Garanti
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr1881
Se pakker
Føjet til favoritter Føj til favoritter
Premier League
23 eller 24 april  
Stamford Bridge, London
Pengene-Tilbage-Garanti
Føjet til favoritter Føj til favoritter
pp fra  
kr4054
Se pakker

Fodboldrejser West Ham United

Book nemt din fodboldrejse til West Ham United med fire klik

Book nemt din fodboldrejse til West Ham United. Vælg hvilken kamp du vil se, hvilket hotel du vil bo på, samt det sæde du vil sidde på under et og samme sted. Ingen reservationsgebyrer.

Et besøg i West Ham United betyder et besøg på London Stadium, tidligere det olympiske stadion, med plads til 60.000 tilskuere. På kampdagene bliver Hammers’ hjemmebane i øst London til en sydende kedel: Tilhængerne er berygtede for deres fanatisme og rivalisering med især andre London-klubber. Inden kampen går i gang, synger fansene lidenskabeligt med på den berømte klubsang I’m Forever Blowing Bubbles, mens boblerne daler ned over spillerne.

West Ham har været i Premier League i årevis, en klassisk sub, hvor du stadig kan mærke den autentiske fodboldstemning under dit besøg. De har aldrig været de bedste på deres højeste niveau, men kampgejsten og ambitionerne vil aldrig forsvinde her. Det vil du støde på under den fremragende stadiontur, mens du dykker ned i fortiden, hvor både Europa Cup II og FA Cuppen blev vundet.

Tager du til en West Ham kamp, ​​tilbringer du også et par dage i den store metropol London, som er fyldt med verdensberømte seværdigheder, hyggelige engelske pubber og sjove aktiviteter. Kort sagt: den ideelle destination for din næste fodboldrejse.

Her er alt hvad du skal vide om din fodboldrejse til West Ham United

Vi har udvalgt de bedste tips for at gøre din fodboldrejse til West Ham United så sjov og nem som muligt. Fra konkrete anbefalinger omkring London Stadium til sjove tips om hvad du kan udforske i (Øst) London.

 • London Stadium information, vejledning og tips
 • Information om West Ham United
 • Det sker i London

London Stadium: hjemsted for The Hammers

Det var noget af et chok for fansene, da den karakteristiske Boleyn Ground, også kendt som Upton Park, skulle forlades i 2016 efter 112 år (!). Men det fansene fik til gengæld, var bestemt ikke dårligt: ​​London Stadium var det bankende hjerte for OL i 2012 i byen, og blev med en investering på flere millioner dollar ombygget til en moderne hjemmebane, hvor West Ham vil være de næste mange år fremover.

Med plads til 60.000 tilskuere kan London Stadium konkurrere med Englands største klubber. Stadionet, som byder på klubbens flotte farver claret og blå og hamrene fra logoet, osser af ægte West Ham-stemning. Her kan du altid sidde tørt under det længste frithængende tag i verden. Uden for banen kan du tage et kig på Wall of Fame med tidligere berømte spillere som Michael Carrick og Frank Lampard.

London Stadium er et multifunktionelt stadion. Det omdannes regelmæssigt til at være vært for sportsgrene som baseball, cricket og rugby. På og omkring stadion finder du ikke mindre end 35 cateringsteder, samt en imponerende fanshop, hvor der blandt andet sælges klubbens retrotrøjer.

Sådan kommer du frem til London Stadium

London Stadium ligger i Queen Elizabeth Olympic Park i det østlige London. Parkering er ikke mulig her, men der er gode muligheder for at nå frem til stadionet via offentlig transport.

Via tog, metro eller bus til London Stadium

Navnet, man skal huske, når man skal til en West Ham kamp, ​​er Stratford Station. Herfra kan man gå igennem det store shoppingcenter Westfield Stratford City, som ligger ved siden af ​​Olympic Park og stadionet. Gåruten til London Stadium er også tydeligt afmærket fra stoppestedet med offentlig transport.

Stratford Station er både en tog-, metro- og busstation, så du har mange muligheder for at nå frem til din destination. Undergrunden og togene alene, stopper her 58 (!) gange i timen. Den nemmeste måde er at tage de centrale (røde) eller Jubilee (grå) linjerne i Londons undergrundsbane. Kommer du længere væk fra centrum, er toget en god løsning.

Følgende buslinjer stopper også alle ved Stratford Station: 25, 86, 97, 104, 108, 158, 241, 257, 262, 276, 308, 425, 473 og D8.

Har du travlt? Intet problem, da busruterne 69, 108, 158, 238, N8, N86 og N205 kan tages i forskellige retninger på alle tidspunkter.

Adresseoplysninger London Stadium

London Stadium

Queen Elizabeth Olympic Park

E20 2ST

London, United Kingdom

West Ham United stadion kort

London Stadium er opdelt i to forskellige niveauer. Fordi stadionet er moderne, er siddepladserne fremragende, og man har frit udsyn til banen fra alle pladser. Taget sørger også for, at alle har en tør siddeplads.

Rækkerne på West Ham United stadion er:

 • Det er her spillertunnelen ender, og hvor bænken er. VIP loungen er også på denne side.
 • Ø Denne side er tættest på Stratford Station.
 • Bobby Moore tribunen. Den nordlige målside, opkaldt efter den tidligere berømte spiller.
 • Sir Trevor Brooking tribunen. Sydsiden. Både på den nederste og øverste ring er der plads til udebanesupporterne.

Stadionrundvisning i London Stadium

Vi anbefaler helt klart, at du tager på en Stadionrundvisning under din fodboldrejse til West Ham United. Det er en guidet rundvisning med et moderne og bærbart system, der giver yderligere information, videoer og musik. Du besøger blandt andet The Royal East, en eksklusiv skybox, der også er blevet brugt af dronning Elizabeth, som efter sigende er West Ham-fan… Her har du en smuk panoramaudsigt over hele banen og stadionet.

Du bliver ført hen til trofæskabet og klubbens historie, inden du fortsætter gennem omklædningsrummene, opvarmningsområdet og derefter gennem spillertunnelen (den længste i England!), til bænken og kanten af ​​banen, hvor du vil have god tid til at tage nogle fantastiske billeder. Efter kampen kan du besøge den unikke fanshop eller stadioncaféen.

London stadionrundvisningen er tilgængelig alle ugens dage fra 10:00 til 15:00 og om lørdagen har man en ekstra halv time. Det anbefales, at man bestiller sine billetter online på forhånd. På denne måde kan man også se, om der er større arrangementer, da turene kan blive lukket ned. Der er rundvisninger på kampdagene, hvor man får en ekstra forsmag på stemningen.

Hvis du køber din billet online på forhånd, betaler du 19£, og ved portene koster billetterne 2£ ekstra. Børnepriserne er på 11£ (online) og 12£ (ved portene). Der er nedsatte priser for ældre borgere, studerende og familier.

Snacks og drikkevarer i nærheden af stadion

På selve London Stadium er der masser af steder, hvor man kan spise og drikke indenfor og udenfor, hvor man er omgivet af den venlige atmosfære fra West Ham tilhængerne. Vi hjælper dig videre med nogle tips til hyggelige restauranter og pubber under din fodboldrejse til Øst London.

The Goldengrove

Ikke langt fra London Stadium finder du The Goldengrove, en hyggelig pub, hvor du kan spise morgenmad, frokost eller middag og samtidig se kampe på skærmene. Hvis du ønsker en god burger eller den velkendte engelske Fish & Chips er dette stedet du bør besøge. På kampdage er stedet proppet med fans!

The Queens Head

Inden for gåafstand fra stadion finder du The Queens Head, en typisk engelsk pub, hvor livet stadig er enkelt: Man kan ikke spise her, men hvis du lige vil have en pint, en hyggelig stund og se West Ham-tørklæder på væggene, er dette stedet du bør besøge. Mange tilhængere finder vej hertil, når The Hammers spiller.

The Boleyn Tavern

Beliggende lige ved siden af ​​den gamle Boleyn Ground, plejede dette, at være samlingsstedet for fans før og efter hjemmekampene. Grundet flytningen gik The Boleyn Tavern igennem hårde tider, men efter en renovering til flere millioner dollars er denne smukke victorianske bygning som at træde ind i 1899-tallet igen. Føl dig som en ægte Eastender i denne autentiske pub med højt til loftet, smukke farvede glasvinduer og klubikon-spejle på væggene. Helt klart et sted, der er værd at besøge..

Westfield Indkøbscenter

London Stadium ligger som nævnt lige ved siden af ​​et meget stort indkøbscenter. Her finder du også to restaurantområder med en masse forskellige muligheder. Her kan du tage hen, hvis du lige ønsker lidt hurtigt at spise,, så som McDonald’s eller KFC, men der er også andre restauranter for enhver smag. The Cow er en populær pub her, der også tiltrækker mange fans.

Information om West Ham United

West Ham United FC er en fodboldklub fra det østlige London, grundlagt i 1895 som Thames Ironworks FC, efter et jern- og skibsbygningsfirma af samme navn. The Irons og The Hammers har stadig tilnavnet efter dette firma. The Bubbles (efter klubsangen I’m Forever Blowing Bubbles) er også et velkendt øgenavn. Fra 1900 tallet og frem er klubben kendt under sit nuværende navn.

West Hams største præstationer indebærer to Football League Championship titler, tre FA Cup-placeringer (senest i 1980), 1999 Intertoto Cup og – juvelen i kronen – 1965 European Cup II. Den højeste placering i første divisionen – forløber for Premier League – var andenpladsen i 1993, og det bedste resultat i Premier League var femtepladsen i 1999. West Ham er rykket ned flere gange i deres historie, men har siden 2012 været i Premier League.

Indtil 2016 spillede klubben på den ikoniske Boleyn Ground, også kendt som Upton Park, men for at følge med tiden skiftede holdet til det imponerende London Stadium.

West Hams største rival har historisk set været Millwall F.C. Oprindeligt var der altid en voldsom rivalisering mellem havnearbejdere eller de rivaliserende skibsbyggere (Thames vs Millwall Ironworks) i Øst London, hvor det også er kendt som The Dockers Derby. Rivaliseringen var ofte voldelig i fortiden, nogle gange med tragiske resultater, og blev skildret i filmen Green Street Hooligans med Elijah Wood.

Millwall spiller pt. på et lavere niveau, men West Ham-tilhængere bliver dog stadig forkælet hvad rivalisering angår med ophedede kampe mod traditionelt mere succesrige London-klubber, som Tottenham Hotspur, Arsenal og Chelsea.

West Ham Uniteds logo

The central element in the West Ham United logo is the two hammers that are crossed over. This is a reference to the origins of Thames Ironworks, where such hammers were frequently used. For many years, the logo also featured a castle or tower, a reference to Anne Boleyn’s Tower, or Castle, which stood next to the old Boleyn Ground until its demolition in 1955. Anne was one of the wives of the infamous English King Henry VIII, who, according to legend, courted her in the castle and eventually had her beheaded. As we said: a notorious king.

Since 2016, the logo has been simplified, and we no longer see the castle on it, as the old Boleyn Ground was also literally abandoned. Now we only see the yellow hammers on a claret (burgundy) shield, which is outlined in blue. At the top is the club name ‘West Ham United’, and at the bottom ‘London’, both in white. The shield is shaped like the hull of HMS Warrior, a warship built by Thames Ironworks.

West Ham United’s uniform

Farverne claret og blå har man droppet en del gange, men West Ham United spiller stadig i en bordeaux trøje, der er lyseblå på toppen af ​​ærmerne. Shortsene er som regel hvide med en bordeaux og lyseblå stribe. Strømperne har i årenes løb for det meste været bordeaux, med hvide og blå striber øverst. Klublogoet kan findes på både trøjen og shortsene.

Du har måske bemærket, at West Ham-farverne minder meget om Aston Villas, og også Burnleys farver. Ifølge en 120 år gammel historie, som stadig er ubekræftet, skyldes dette et tabt væddemål. Den berømte sprinter William Dove besejrede fire Villa-spillere i en løbekamp, ​​hvor de gav ham en trøje fra deres klub som betaling. Doves søn, der spillede for det daværende Thames Ironworks, modtog trøjen af ​​sin far, og ifølge legenden begyndte West Ham at tage trøjen i brug grundet dette. Om det er sandt eller ej, får vi aldrig svar på, men det er en fed historie.

Det sker i London

London er en sand metropol med masser at opleve og lave uden for West Ham United. Du kan besøge en af ​​de andre professionelle klubber i byen, men det er også fedt, at se nogle berømte seværdigheder under din fodboldrejse.

Westminster Abbey

Westminster Abbey ligger ved Themsen og er et London-ikon, som du næsten ikke kommer uden om. Westminster Abbey er en gotisk kirke, hvor bryllupper og begravelser af britisk adel har fundet sted i næsten tusind år. Det er også hjemsted for mange andre engelske berømtheders grave, fra Charles Dickens til Isaac Newton. For 24£  kan du komme indenfor og få en multimedia rundvisning.

Tip: I nærheden ligger det berømte klokketårn, The Big Ben, som også er et besøg værd.

Buckingham Palace

Takket være serien The Crown er Buckingham Palace mere populær end nogensinde før. I den smukke og statelige Green Park ligger det kongelige palads, hvor – hvis flaget vajer – den britiske monark er til stede. Det er værd at besøge udefra, med Dronningens Garde i røde dragter og sorte tophatte, der hver dag (om sommeren) eller hver anden dag (vinteren) udfører den storslåede Vagtskifte ceremoni.

I sommermånederne, hvor kongen ikke er til stede, tilbydes der også guidede rundvisninger i haven for 16,50£. For 60£, kan de helt store entusiaster også tage et kig indenfor.

Tower of London

Tower of London er et historisk, betydningsfuldt bygningskompleks beliggende ved Themsen. Det har haft mange funktioner gennem århundreder, lige fra kongepalads og fæstning til – mest berygtet – et fængsel, hvor tortur var almindelig. Mange historiske personer sad fængslet her, deriblandt dronning Elizabeth I (dengang prinsesse) og førnævnte Anne Boleyn, som også blev dræbt på henrettelsesstedet. I dag er dette et museum, hvor du kan dykke ned i historien og beundre de engelske kronjuveler for lidt under tredive pund.

London Eye

Som mange andre attraktioner i London ligger London Eye lige ved siden af ​​Themsen. Dette gigantiske pariserhjul er ikke mindre end 135 meter højt og byder på en fantastisk udsigt, over 40 kilometer over London. Fra The Eye kan du få øje på intet mindre end tretten fodboldstadioner, herunder selvfølgelig West Ham Uniteds London Stadium. Billetterne koster lige under tredive pund, og for det er du oppe i London Eye i en halv time.

or at kunne tilbyde dig en god hjemmeside bruger vi cookies. Flere oplysninger om vores cookies
Luk meddelelse