Største kampe i 2023

2023 er et nyt år med mange spændende fodboldkampe, der skal afvikles. Vi har lavet en liste med nogle af de mest spændende kampe, som du kan se live. Alle disse hold er i topform, så du kan forvente nogle intense opgør med et højt kvalitetsniveau og færdigheder på banen.

Manchester City vs Newcastle

Du vil med sikkerhed få underholdning og dramatik i denne kamp, da det omvendte opgør endte 3-3 i august 2022, i begyndelsen af sæsonen. På trods af at Newcastle allerede har foretaget en del investeringer i spillertruppen via de ekstremt velhavende saudiarabiske ejere, har Newcastle allerede overgået forventningerne og ligger i øjeblikket på tredjepladsen, og det er i høj grad takket være Eddie Howes taktik og smarte rekruttering. Holdet vil forsøge at cementere en europæisk plads i denne sæson, selvom Manchester City, der i øjeblikket ligger lige bag Arsenal i titelræset, som altid vil være med i kampen om førstepladsen. Newcastle er i øjeblikket det bedste defensive hold, mest Guardiolas mandskab er det mest scorende i denne sæson indtil videre. Vil De Bruyne og Haaland kunne dirke op for magpies-forsvaret, eller vil Newcastle forlade Manchester med et resultat, man kan tage med tilbage til det nordøstlige? Tøv ikke med at bestille en uforglemmelig fodboldrejse til Manchester med os i dag!

Arsenal vs Manchester United

Denne kamp er altid et opgør med stor spænding, grundet den historiske rivalisering mellem disse to historiske hold under især Ferguson og Wenger. Arsenal har pt. gang i en fremragende sæson og ligger øverst i tabellen. Mikel Arteta håber at levere en uventet Premier League triumf, mens Manchester United er på vej frem under den nye manager Eric Ten Hag og vil kæmpe for en top fire placering, hvormed man sikre sig Champions League fodbold i næste sæson. Begge hold har managers, der ønsker at spille en offensiv form for fodbold, så det ser ud til at blive en fantastisk kamp at overvære på Emirates Stadium! Hvad venter du på? Vær hurtig og bestil din fodboldferie til London og skab fantastiske minder.

Atlético Madrid vs Real Betis

Atlético Madrid kæmper altid med helt øverst i toppen af La Liga-tabellen, og denne sæson er ingen undtagelse for Diego Simeones mandskab, som i øjeblikket ligger på fjerdepladsen, mens Real Betis fra Sevilla ligger lige under dem på sjettepladsen. Det har været en fantastisk sæson indtil videre fra den andalusiske klub, som kæmper med om de europæiske pladser. Begge hold vil være med i kampen om topplaceringerne og er kendt for at have passionerede og højlydte atmosfærer. Metropolitano-stadionet, der blev åbnet i 2017, er et af de mest topmoderne og bedste stadions, at overvære en fodboldkamp på. Reserver en rejse til den spanske hovedstad fyldt med kultur, kunst og fantastisk fodbold.

FC Barcelona vs Real Madrid

Dette er en kamp, som ikke kræver nogen forklaring på, hvorfor det er en af årets største kampe. El Clásico, der følges af millioner af mennesker i alle lande i hele verden, er altid fyldt med følelser, lidenskab og begær. Når disse to sværvægtere støder sammen, er der aldrig et kedeligt øjeblik. Som altid med Barcelona og Real Madrid på henholdsvis første og andenpladsen er det mere end sandsynligt, at dette bliver en meget vigtig kamp, når det gælder om at finde vinderen af La Liga. Vil sæsonens topscorer indtil videre, Robert Lewandowski, føre catalanerne til sejr, eller vil Vinicius og Benzema ødelægge Barcelona forsvaret? Kom og oplev denne enestående kamp på det ikoniske Camp Nou i den smukke by Barcelona ved Middelhavskysten.

Juventus FC vs SSC Napoli

To af de største hold i italiensk fodbold står over for hinanden i denne yderst spændende kamp. Begge ser ud til at sigte efter Serie A-titlen, hvor Napoli har gang i en utrolig sæson, hvor man i øjeblikket er på førstepladsen og er med i Champions League, mens Juventus ligger på tredjepladsen og vil være en hård konkurrent for Napoli i løbet af sæsonen. Mange spår Napoli til at vinde Serie A i denne sæson og at de kommer langt i Europa, men om de vil de være i stand til at sikre sig sejren mod de store rivaler på Juventus’ hjemmebane er endnu uvist. Tag en tur til den maleriske by Torino, og oplev fantastisk fodbold, mad og kultur.

Lazio Roma vs Torino FC

Lazio ligger på femtepladsen, uhyggeligt tæt på Champions League-pladserne, mens Torino FC også ligger fint til i sæsonen på niendepladsen i den øverste halvdel af tabellen. Lazio-angriberen Ciro Immobile er i storform og har leveret 8 mål og 5 assists i 16 kampe indtil videre. Vil den berømte italienske angriber være i stand til at drive klubben mod top fire? At se en kamp på Stadio Olimpico, med en af Europas mest historiske og fjendtlige atmosfærer, er altid et unikt og spektakulært syn. Book din rejse til den storslåede by Rom, og se fantastisk fodbold, samtidig med at du tager på sightseeing og oplever ikoniske seværdigheder.

Borussia Dortmund vs Union Berlin

En tur til Borussia Dortmund på Signal Iduna Park er en af de oplevelser, som alle bør gøre mindst én gang i deres liv. Med bemærkelsesværdige 81.000 tilskuere, hvoraf mere end 25.000 står i den “gule mur”, er dette uden tvivl en af de mest inspirerende og utrolige stemninger i fodboldverdenen. Dortmund ligger i øjeblikket på femtepladsen, mens Union Berlin efter en utrolig sæsonstart er gledet ned på sjettepladsen. Begge disse hold jagter derfor topplaceringerne i Bundesligaen, hvilket betyder, at denne kamp har alle forudsætninger for at blive en intens og hårdt kæmpet kamp, fyldt med underholdning. I Jude Bellingham har Borussia Dortmund en af de mest talentfulde og højst eftertragtet fodboldspillere. Sørg for at du ikke går glip af muligheden for at se ham live på dette specielle stadion, inden han skifter til en større klub til sommer, og book en rejse med os til byen Dortmund i Vesttyskland.

PSG vs Lens

En tur til Parc Des Princes i Paris er altid en fed oplevelse, og især hvis du vil se VM-vinderen Lionel Messi i aktion, inden han trækker sig tilbage indenfor den nærmeste fremtid. Udover dette vil du også få lov til at se Ligue 1-topscoreren, Kylian Mbappe, et af de bedste unge talenter i verden, og selvfølgelig den dygtige og kreative Neymar. Hvem ville ikke gerne tage af sted og se denne ikoniske angrebstrio live? PSG har som forventet fået en stærk start på sæsonen og er i øjeblikket på førstepladsen, mens Lens har haft en ekstraordinær god start på deres sæson og i øjeblikket jagter PSG på andenpladsen. Med nogle af de bedste fodboldspillere i verden, utrolig kunst og kultur, behøver du ikke lede længere. Book din fodboldrejse til den franske hovedstad Paris med os.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *