Sådan gør du din tur til PSG uforglemmelig

Paris er en by, der er kendt for sin glamour, kunst og et fodboldhold fyldt med ikoniske superstjerner. Ud over de klassiske turistaktiviteter har vi her givet dig nogle andre anbefalelsesværdige idéer, så du kan få en uforglemmelig oplevelse i den franske hovedstad.

Se den legendariske verdensmester Lionel Messi i aktion sammen med Kylian Mbappe og Neymar, som udgør en del af den mest formidable og ikoniske angrebstrio i verdens fodbold. At kunne se denne fronttrio i aktion er noget, som enhver fodboldfan bør opleve, mens han eller hun stadig kan. Nu hvor Messi nærmer sig slutningen af sin karriere, er tiden ved at rinde ud, hvis man vil se ham live og blive forbløffet over den argentinske tryllekunstners evner. Vi er halvvejs igennem sæsonen med 19 spillede kampe, hvor PSG, ikke så overraskende, er på førstepladsen i Ligue 1 efter at have vundet 15 af de spillede kampe og scoret utrolige 48 mål i denne periode. At se en kamp på Le Parc des Princes er en oplevelse, der garanterer underholdning, mål og oftest en sejr til PSG.

Et andet tip til enhver sand fodboldfanatiker er at tage på en rundvisning på PSG’s stadion for kun 15 euro. Dette giver dig adgang til mange steder bag kulisserne, som du normalt ville gå glip af. For det første kan du tage et kig på alle de trofæer, der er på trofævæggen, for at forstå historien bag klubben. Derudover kan du gå ud på banen, som en rigtig spiller, hvor du oplever et andet perspektiv, ligesom du kan komme ind i presselokalerne, hvor der afholdes interviews. Det bedste ved det hele er, at du også kan besøge omklædningsrummene og sidde på samme sted, hvor stjerner som Messi og Mbappe sidder under en hjemmekamp. Noget af en utrolig mulighed, ikke sandt? Vær hurtig og sikre dig muligheden for at få en stadionrundvisning på dette berømte sted.

For dem, der ønsker at opleve Paris på et budget, har vi dig også dækket dig ind. Ikke alle aktiviteter kræver en stor økonomisk omkostning, og der er masser af muligheder i denne by, hvor man ikke behøver, at bruge penge. En af disse muligheder er at tage ud og besøge de permanente kunstsamlinger på museet for moderne kunst, som omfatter nogle spektakulære samlinger. Selv om en donation på fem euro er meget værdsat og velkommen, er det ikke obligatorisk, så derfor er dette et godt sted at tage hen, hvis du er på udkig efter en gratis aktivitet. Afhængigt af vejret er en anden god aktivitet at slentre gennem det enorme Champ De Mars, der går fra militærskolen hele vejen til Eiffeltårnet, og som er et smukt grønt område lige i hjertet af byen. Et vigtigt faktum er, at den første søndag hver måned er det gratis at besøge seværdige museer som Louvre. Du skal dog kunne indfinde dig med, at der er mange mennesker og mindre plads på grund af dette.

Med hensyn til sightseeing er Paris en legeplads for turister, hvad enten det drejer sig om kunst, historie, kultur eller mad. Det er en by, der har noget for enhver smag, og derfor er det den ideelle destination, da den kan opfylde alle slags behov. Historiske seværdigheder, som man ikke må gå glip af, omfatter det verdensberømte Eiffeltårn, som giver et spektakulært syn over hele byen. Derudover er Louvre-museet simpelthen et must for alle med interesse for kunst. For historieelskere er der også Triumfbuen, som er en uundværlig del af rejseplanen, samt det utrolige Versailles Slot kun 20 kilometer vest for centrum, som er værd at nævne. Dette palads, der blev bygget i 1634 og har mere end 2.300 værelser, og som oprindeligt blev bygget til kong Louis XIV, er virkelig sensationelt. Selvfølgelig er en tur til Paris ikke fuldendt, uden at smage på nogle lækre retter.  Hvis du er på udkig efter det bedste konditori i Paris, skal du sørge for at tage til Stohrer-bageriet, som har serveret lækre bageriprodukter lige siden det åbnede sine døre i 1730.

Med et fremragende fodboldhold med tre af de største stjerner i verdensfodbold og et enormt kulturelt udbud er du garanteret, at en tur til Paris ikke vil skuffe dig. Book en fodboldrejse til Paris hos os i dag og skab uforglemmelige minder for livet!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *