Spurs vs United: Potentielt sæsonens bedste kamp

Kun ét point adskiller de to hold, og der er kun et par måneder tilbage af sæsonen. Tottenham og Manchester United er begge med i kapløbet om en plads i næste sæsons Champions League. Og den 27. april står de over for hinanden i en meget ventet kamp på Tottenham Hotspur Stadium. Det er en kamp, du ikke vil gå glip af!

Det har været noget af en rutsjebanetur i denne sæson for både Spurs- og United-fans. Fantastiske præstationer er i nogle tilfælde blevet overskygget af pinlige nederlag, og fantastiske individuelle kampe er blevet blandet med forfærdelige fejl. Alligevel har begge hold en stor chance for at nå top fire og muligheden for at være med i Champions League i næste sæson. Det betyder, at begge hold virkelig har brug for en sejr i denne kamp, især fordi United, i hvert fald når dette offentliggøres, ligger på tredjepladsen i ligaen, kun et point foran Spurs.

Det er nogle af de faktorer, der gør denne kamp til en af de hotteste kampe i Premier League i denne sæson. For ikke at nævne, at det er Harry Kane mod Marcus Rashford, to af de bedste angribere i verden i år. Wow!

Atmosfæren på Tottenham Hotspur Stadium er altid noget helt særligt. Her synger over 60.000 hjemmefans “Come on you Spurs”, og den oplevelse vil helt sikkert give dig gåsehud over det hele. Og måske kan udebanefansene give dem et godt matchup – udebanefans fra United plejer nemlig at være meget højlydte.

Prikken over i’et er, at denne kamp foregår i London, og for at føje til det: London i foråret. I slutningen af april kan du opleve London uden sommermylder og uden vinterkulde. Snup en øl i en udendørs ølhave, boltre dig i Holland Park, eller hvorfor ikke tage på en stadionrundvisning på Tottenham Hotspur stadion?

Konklusionen er: storkamp: tjek. Fantastiske stjerner på begge hold: tjek. Bedste tidspunkt på året at besøge London på: tjek. Men lad os gå i detaljer med hovedpersonerne i denne meget ventede kamp.

Tottenham Hotspur

Recent news:
(Seneste nyheder)

Den største nyhed vedrørende Spurs er naturligvis, at klubben har fyret manager Antonio Conte. Der er høje krav i Tottenham, og lad os se det i øjnene: De har ikke spillet det mest underholdende fodbold i denne sæson (men igen, underholdende fodbold er ikke ligefrem det, som den tidligere defensive midtbanespiller er kendt for). Men dråben, der fik bægeret til at flyde over, var, da den 53-årige spiller åbent kritiserede sine spillere, bestyrelsen og kulturen i klubben efter 3-3-opgøret mod Southampton. Tottenham ser ud til at slutte sæsonen med Cristian Stellini og klublegenden Ryan Mason i spidsen for holdet. Sidstnævnte kan se frem til “He is one of our own”-sange. En ny manager betyder ofte en positiv effekt på holdet, men det må vi se om er tilfældet, når Tottenham skal i aktion.

Sidste 5 kampe i Premier League:  

Southampton – Spurs 3-3

Spurs – Nottingham Forest 3-1

Wolverhampton – Spurs 1-0

Spurs – Chelsea 2-0

Spurs – West Ham 2-0

Spillere at holde øje med:  

Harry Kane: Har allerede scoret 21 mål i ligaen i denne sæson, og hvis det ikke var for det norske fænomen i Man City, ville Kane have haft et stort forspring i kapløbet om topscorer-titlen i denne sæson. En af de bedste angribere i sin generation, som bare bliver bedre og bedre. Tidligere i denne sæson blev han Spurs all-time topscorer, samt Englands.

Cristian Romero: En undervurderet forsvarsspiller, der, når hans temperament ikke tager overhånd, er en af de bedste allround-forsvarsspillere i ligaen. Vandt VM med Argentina i december og har også været i stand til at holde fokus efter det. Kan det hele i Tottenhams bagkæde og skal holde Marcus Rashford i snor, hvis Spurs skal have et resultat.

Son Heung-min: Den sydkoreanske superstjerne har haft en af sine hidtil sværeste sæsoner, siden han kom til Spurs tilbage i 2015. Men han er stadig en målmaskine, og måske betyder skiftet i trænerstaben, at den 30-årige kan finde sin topform igen. Lad os se det i øjnene, Spurs har brug for, at han er i topform.

Manchester United

Recent news:
(Seneste nyheder)

Glazer-familien er mildest talt ikke den mest populære familie i den røde del af Manchester. Nu forsøger den finsk-svenske forretningsmand Thomas Zilliacus ifølge flere kilder at købe klubben. Zilliacus håber, at han kan være medejer af klubben sammen med fansene, og hans plan er at bede tilhængerne om at forsøge at finansiere halvdelen af den krævede pris, hvorefter han tager sig af den anden halvdel. Den 59-årige ønsker derefter, at fansene skal kunne downloade en app og stemme om vigtige beslutninger i klubben. Det lyder meget interessant!

Sidste 5 kampe i Premier League:

Man United – Southampton 0-0

Liverpool FC – Man United 7-0

Man United – Leicester 3-0

Leeds United – Man United 0-2

Man United – Leeds United 2-2

Spillere at holde øje med:

Marcus Rashford: Den bedste spiller i verden efter VM-pausen? Mange mener, at svaret på det spørgsmål er Marcus Rashford. Den 25-årige spiller imponerede ikke i starten af sæsonen, men siden januar har han været on fire og har scoret mål i næsten hver eneste kamp. Og det er egentlig ligegyldigt, om han er nummer 1 eller ej – Marcus Rashford er ustoppelig pt.

Casemiro: Brasilianeren har betydet meget for Man United i denne sæson, efter at han blev hentet i Real Madrid for et stort beløb. Der var et par spørgsmålstegn før sæsonen: Ville han kunne fungere lige så godt på en midtbane uden spillere som Luka Modric og Toni Kroos ved siden af ham? Og har han stadig den samme konkurrencemæssige ild efter at have vundet det hele flere gange i Madrid? Svaret på begge disse spørgsmål er: Ja!

Alejandro Garnacho: Man United har altid produceret store spillere fra deres eget akademi, og den seneste af dem er den 18-årige argentiner. Han scorede sit første mål for klubben i en Europa League-kamp i november og sit første mål i Premier League mod Fulham i samme måned. Fløjspilleren har vist sin hurtighed, tekniske fødder og gode afslutninger gennem hele sæsonen. Sikke en spiller United har her.

Kan Spurs stoppe Rashford? Kan United holde Kane væk fra måltavlen? Og hvem fører kapløbet om Champions League pladserne efter denne kamp? Det kan vi ikke vente med at finde ud af. 27. april, husk datoen! Sæsonens måske bedste kamp, uden tvivl.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *