De bedste UCL-kvartfinalekampe, du skal se!

Her er kvartfinalekampene, som du ikke må gå glip af! Sørg for at bestille din fodboldrejse til disse kampe!

Real Madrid-Chelsea

Efter lodtrækningen i UEFA’s hovedkvarter i Nyon skal Real Madrid møde Chelsea i kvartfinalen i Champions League. Den 12. april finder det indledende opgør sted på Santiago Bernabéu, og den 18. april spilles returopgøret på Stamford Bridge.   Bernabéu er et stadion, hvor der altid er en fantastisk stemning til UCL-kampene. Kampen mellem Real Madrid og Chelsea sidste år var utrolig. Stadionet har desuden også været vært for fire Champions League- og Europa Cup-finaler gennem sin historie.

En fodboldrejse til Madrid byder på masser af ting at se og lave uden for stadionet. En af Madrids største parker hedder El Retiro. I det 18. århundrede åbnede parken, som dengang var ejet af det spanske monarki, for offentligheden. Tæt på ligger Plaza Mayor, Madrids hovedtorv, hvor hundredvis af århundreders historie er indgraveret i brostenene, og her har kroninger, tyrefægtninger og endda henrettelser fundet sted gennem årene.Hvis du planlægger at tage et sted hen før kampen, er El Refugio og Irish Rover, to barer i nærheden af stadion, ekstremt populære blandt Real Madrid-tilhængere. Især fodboldfansene kender til den livlige pub El Refugio, som har et imødekommende personale, der byder udeholdets fans velkommen. Der serveres billig alkohol, samt et begrænset udvalg af snacks. Sørg for at inkludere et besøg på denne bar under din fodboldrejse til Madrid!

Inter Milan -S.L. Benfica

Inter og Benfica står over for hinanden i kvartfinalen i Champions League. I den første kamp skal Inter Milan spille ude i Lissabon, og i det andet opgør skal de spille hjemme. I 1964 besejrede Inter Milan, Benfica i finalen, og italienerne vandt dengang deres anden europacup i træk.

Inters San Siro stadion er et symbol på byen i hele verden. Du bør ikke gå glip af denne mulighed for at se en kamp på dette ikoniske fodboldstadion. Der vil nemlig højst sandsynlig stå et nyt stadion klar med en kapacitet på 60.000 tilskuerpladser længere nede ad vejen, som vil erstatte San Siro stadion efter vinter-OL i 2026.Da Milano er modebyen, skal du shoppe i Galleria Vittorio Emanuele II, hvor fire gallerier er forbundet af en gennemsigtig kuppel over glaslofter. Milano er også kendt for sin majestætiske domkirke Duomo, en af de største romersk-katolske katedraler i verden, som ligger i byens hjerte. I nærheden af Piazza del Duomo ligger der en meget unik sportspub. Da denne bar ligger gemt væk i en sidegade, er den endnu ikke blevet fyldt af besøgende. Hver eneste overflade på stedet er dækket af fodbold minder, og irsk Guinness er en af de mange drikkevarer, de tilbyder. Du er nødt til at bestille deres lækre burgere under din fodboldrejse til Milano!

AC Milan-Napoli

Napoli slog Liverpool, Ajax og Rangers ud i deres gruppe og besejrede nemt Frankfurt i ottendedelsfinalen for at nå frem til kvartfinalen. I alle kampe spillede de noget af det mest spændende fodbold i Europa. Med Kvaratshkhelia og Osimeh er de et af de bedste hold i denne sæson, og står over for AC Milan i Champions League-kvartfinalen. Det bliver første gang, at de to skal spille mod hinanden i en europæisk kamp.

AC Milan er et meget tilpasningsdygtigt og fleksibelt mandskab, som både kan spille på deres egne styrker og deres modstanderes mangler. Stefano Piolis spillere kan give alle hold kamp til stregen, når de er på deres bedste.AC Milan er den oplagte mulighed at besøge, hvis du ønsker at opleve en fodboldkamp med et af de mest legendariske italienske hold nogensinde. Uden tvivl vil kampen mellem AC Milan og Napoli være et spændende opgør, at overvære.Derudover byder Milano på en række aktiviteter til resten af din fodboldrejse. Det er muligt at få en fantastisk frokost eller middag i Milano, da byen er fuld af lækre traditionelle restauranter. Du kan nyde traditionel italiensk pizza på Ristorante Pizzeria O Surdato ‘Nnamurato i nærheden af San Siro stadion! Der er et museum på San Siro med nogle fantastiske udstillinger, som du kan se under en rundvisning. Desuden kan du se omklædningsrummene, gå gennem spillertunnelen og se panoramaet over banen. Sørg for at tilføje stadionrundvisningen i din fodboldrejse til Milano!

City-Bayern

FC Bayern blev trukket op af hatten sammen med de engelske mestre, som trænes af den tidligere Bayern-træner, Pep Guardiola. Baseret på kvaliteten af begge hold er det sæsonens største kamp. Bayern ser stærke ud og skal møde sidste års Premier League-mestre, Manchester City, i en af sæsonens mest mindeværdige kampe.

Første kamp kommer til at foregå på Etihad Stadium, der ligger i den østlige del af byen. Under din fodboldrejse her, skal du med på en stadionrundvisning! Det nationale fodboldmuseum ligger lige i nærheden og er åbent for offentligheden. Her rejser du gennem engelsk fodboldhistorie. Derudover er der daglige udstillinger, spil for børn og kunstgenstande, som de besøgende kan se.Returopgøret bliver spillet på FC Bayerns Allianz Arena. Der er ingen tvivl om, at det er et af de fineste fodboldstadions i verden! Du kan forlænge dit ophold og deltage i forårsfesten i de sidste to uger af april. Tag en tur i en af de mange forlystelser eller nyd festlighederne i ølteltet. Du må ikke gå glip af denne oplevelse under din fodboldrejse til MünchenLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *