De 10 største transfers i januar

I denne transferperiode viste Premier Leagues dominans sin økonomiske styrke ved at bruge betydeligt mere end hold i andre lande. Chelsea var hovedaktøren, da London-klubben brugte flere penge end alle klubber i Bundesligaen, La Liga, Serie A og Ligue 1 tilsammen!

Cristiano Ronaldo: Fra Manchester United til Al Nassr

Når Cristiano Ronaldo er involveret i en transfer, er det en af de største nyheder på verdensplan, da den portugisiske landsholdsspiller har været en af de største spillere gennem det seneste årti. Da hans karriere var på vej nedad på grund af alderen og ingen Champions League-klubber var villige til at skrive kontrakt med ham, valgte han at skifte gratis fra Manchester til Saudi-Arabien. Lønnen vil være på omkring 200 millioner dollars over en to og et halvt årig kontrakt, hvilket virkelig er vanvittigt. Det bliver fascinerende at se, hvilken indflydelse han kan have både på og uden for banen i denne region.

Enzo Fernández: Fra Benfica til Chelsea

Den aggressive og hårdtslående midtbanespiller, der af mange blev set som en nøglespiller på det argentinske VM-vinderhold, herskede der ingen tvivl om ville blive solgt for en stor sum penge fra Benfica. Med 120 millioner euro blev den 22-årige spiller den dyreste signing i Premier League-historien og overhaler dermed det beløb, som Man City betalte for Jack Grealish i 2021. Grundet prisen på denne transfer vil der være store forventninger og et stort ansvar for, at han hurtigt begynder at præstere. Book en tur til Stamford Bridge for at se Chelseas nye signings i aktion!

Mykhailo Mudryk: Fra Shakhtar Donetsk til Chelsea

Endnu et eksempel på, at Chelsea har investeret kraftigt, er signeringen af Mudryk for 100 millioner euro. I en alder af 22 år, ligesom Enzo Fernández, er det tydeligt, at Chelsea ønsker at følge en strategi om at bygge på fremtiden ved at købe de mest talentfulde unge spillere på markedet. Efter kun at have fået et par kampe indtil videre har ukraineren vist utrolig hurtighed og driblinger samt at han er dygtig, så Chelsea-fansene har virkelig noget at se frem til.

João Cancelo: Fra Man City til Bayern München

Et skridt, som ikke mange fodboldfans havde forudset, før de hørte om nyheden. Mange rapporter tyder på, at Cancelo var utilfreds med sin manglende spilletid i denne sæson, og dråben for ham var, da han fandt ud af, at han ikke ville starte mod Arsenal. Dette resulterede i en stor konfrontation med manager Pep Guardiola, som fortalte ham, at han kunne smutte, hvis han var utilfreds, da han ikke ønskede at have spillere, der skabte et dårligt miljø i omklædningsrummet. De tyske mestre udnyttede hurtigt situationen ved at tage den alsidige højre back på lån med mulighed for at gøre aftalen permanent til sommer for 70 millioner euro. Book en rejse med os til Allianz Arena i dag!

Cody Gakpo: Fra PSV Eindhoven til Liverpool

PSV Eindhoven var i økonomiske vanskeligheder og måtte derfor lade deres stjernespiller forlade klubben for 42 millioner euro. Efter at have haft et imponerende VM for Holland med 3 mål samt været en af de bedste spillere i Eredivisie, kom det ikke som nogen overraskelse, at Jürgen Klopp ønskede at skrive kontrakt med den hurtige og stærke alsidige angriber, der kan spille på alle tre forreste pladser. Vil han være i stand til at hjælpe det kriseramte Liverpool med at forbedre sig og klatre op i ligaen? Tag en tur til det ikoniske Anfield og oplev begivenhederne med egne øjne ved at booke en fodboldrejse til Liverpool!

Pedro Porro: Fra Sporting Lissabon til Tottenham

Spurs-manager Antonio Conte er kendt for at spille med 5 i bagkæden og bruge kreative offensive wingbacks. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at klubben skrev kontrakt med den talentfulde spanske højreback, Pedro Porro, fra Sporting Lissabon på lån for 5 millioner euro med købsoption på 39 millioner euro til sommer. Conte og Tottenham-fansene håber, at denne signing kan bidrage til at gøre klubben mere konkurrencedygtig. Da Tottenham Hotspurs har et fantastisk og topmoderne stadion, er en tur til Tottenham Hotspurs altid en fed oplevelse!

Jorginho: Fra Chelsea til Arsenal

Da Arsenal går efter Premier League-titlen, og manager Mikel Arteta ønskede sig en erfaren central midtbanespiller, ligner det en god handel, at man hentede Jorginho for 14 millioner euro. Mange var overraskede over, at Chelsea ville sælge til deres direkte rivaler, men i betragtning af mængden af nye spillere, som Chelsea har fået, var det nødvendigt at sælge nogle spillere. Vil den italienske midtbanespiller med masser af Premier League-erfaring være med til at føre Arsenal til deres første Premier League-trofæ siden 2003? Book en rejse for at se Arsenal spille på Emirates Stadium i London og se den dramatiske afslutning på sæsonen live!

João Felix til Chelsea

Efter at være faldet i unåde hos manager Diego Simeone i Atletico Madrid, vil den talentfulde og kreative 23-årige portugisiske landsholdsspiller forsøge at bevise sit værd i Premier League. Hans udlån koster Chelsea 11 millioner euro for resten af sæsonen og er bestemt et dyrt køb, som London-klubben håber, kan betale sig. Felix fik en begivenhedsrig start på sin Chelsea-karriere ved at blive udvist i et nederlag mod Fulham. Han vil helt sikkert være fast besluttet på at komme tilbage i en udgave, hvor han for alvor kan vise sine kvaliteter og færdigheder efter den uheldige start, som han var udsat for.

Yann Sommer: Fra Borussia Monchengladbach til Bayern München

Efter ni sæsoner i Borussia Mönchengladbach skiftede den schweiziske målmand for 9,5 millioner euro til Bayern. Da den legendariske målmand Manuel Neuer blev skadet på grund af en skiulykke, havde de tyske mestre brug for at styrke dette område. Neuer står i øjeblikket over for en usikker fremtid, efter at han offentligt har kritiseret klubben for at fyre klubbens målmandstræner. Om Sommer vil være en fast starter på lang sigt er endnu uvist.

Marcel Sabitzer: Fra Bayern München til Manchester United

Da det kom frem, at midtbanespilleren Christian Eriksen ville være skadet i et par måneder, handlede Eric Ten Hag hurtigt og hentede Bayern München-midtbanespilleren Marcel Sabitzer på lån indtil sæsonafslutningen. Den østrigske landsholdsspiller havde spillet 40 kampe i løbet af to sæsoner for de tyske mestre og håber på at gøre et godt indtryk i sin nye klub. Book en fodboldrejse med os til England for at se Manchester United i aktion live på Old Trafford!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *