Hvorfor en fodboldrejse er en fantastisk teambuilding-oplevelse

Mange virksomheder forstår vigtigheden af teambuilding, og derfor er det stadig mere almindeligt at se arrangementer, der organiseres af personalet. Der er mange velegnede muligheder, men en fodboldrejse med kollegerne er en mulighed, som vil knytte jer sammen på en måde, som kun fodbold kan. Det eneste, I skal beslutte, er destinationen, og så klarer kampen sig selv. Sørg for at booke et fodboldophold hos os, hvis i gerne vil skabe uforglemmelige minder og have en sjov actionfyldt tur. For grupper på mere end 10 personer tager vi os af al logistikken for jer, herunder fly, indkvartering og kampbilletter, så I kan få mest mulig ud af jeres tur, når I booker en rejse hos os.

1. Lær dine kolleger at kende som aldrig før og overskrid grænserne

Selvom du måske tilbringer meget tid sammen med dine kolleger på kontoret, hvor meget ved du så egentlig om dem personligt? Når der ikke er arbejdsopgaver og pres med deadlines, der skal overholdes, kan du begynde at se en anden side af de mennesker, du arbejder sammen med. På en rejse har du større mulighed for at drøfte nye emner, fordi du har mere tid til rådighed, samtidig med, at du kan finde ud af nye interesser og hobbyer. Det er særdeles vigtigt at vise medarbejderne i din virksomhed anerkendelse gennem en rejse, da det er bevist, at det har en større effekt på holdmoralen og produktiviteten bagefter. Det er også en fantastisk mulighed for at få interaktion med kolleger, som du ellers kun har haft lidt kontakt med, f.eks. dem, der arbejder i forskellige afdelinger. I sidste ende bør resultatet betyde, at hele personalet får et bedre sammenhold, og at virksomhedskulturen derfor styrkes. Og vi ved jo alle sammen, at fodbold er en helt særlig sport, der skaber bånd mellem mennesker.

2. Oplev følelserne og adrenalinen fra en fodboldkamp

Sport og fodbold i særdeleshed kan bringe mennesker fra alle typer baggrunde uanset alder, nationalitet og køn sammen som en enhed. I løbet af de 90 minutter er man dybt engageret i kampens udfald, og man kan mærke passionen og engagementet hos hjemmeholdets fans, som skaber en højlydt atmosfære. Det er næsten umuligt ikke at blive draget ind i kampens følelser, og sammen med resten af dit hold gennemlever du en intens kamp, hvor du oplever alle højde- og lavpunkterne ved at støtte et fodboldhold live. Dette adrenalinsus vil betyde, at I som hold vil opleve en række følelser under kampen, hvilket kan bringe jer mere sammen. Tænk på det som et show: hymnen, superstjernerne, fansene (der støtter eller buer af deres hold) og det uventede resultat af dette særlige teater.

3. Oplev et nyt land og kom ud af din komfortzone

Vi tilbyder fodboldophold til et utal af europæiske destinationer, herunder Barcelona, Paris og Rom for blot at nævne nogle få. At tage til en helt ny destination eller til et fremmed land vil udfordre dine kommunikations- og sprogfærdigheder og din evne til at tilpasse dig og være fleksibel. Du vil begive dig ud på et følelsesmæssigt eventyr, når du udforsker nye gader og landskaber og eksperimenterer med det lokale køkken, der tilbydes. Desuden vil du i denne periode være langt væk fra din familie og dine nære venner, hvilket betyder, at du vil være afhængig af dine kolleger for at få social kontakt i løbet af dagen, hvilket kan styrke dine arbejdsrelationer, da du tilbringer mere kvalitetstid med dem.

4. Oplev VIP-værtskab i en fodboldklub

Selv om en VIP-hospitality pakke er dyrere, er det noget, der skal overvejes, hvis du ønsker at få dine medarbejdere til at føle sig specielle og få en unik oplevelse på din bucket list. Vi tilbyder VIP-pakker til de fleste hold, og det giver dig mulighed for at nyde kampdagens oplevelse med ekstra komfort. Dette vil normalt indebære et fremragende placeret sæt pladser og en betydelig mængde mad og drikkevarer, som i kan benytte jer af. Denne pakke betyder også, at kampdagens oplevelse kan starte tidligere og slutte et par timer efter kampen, hvilket betyder, at du har mere tid til at nyde kampen. Dette er en pakke, som dine medarbejdere helt sikkert vil sætte pris på, hvis du booker pakken til dem, da det viser dem, at du værdsætter hver enkelt person i virksomheden ved at give dem mulighed for at deltage i denne begivenhed.

5. Skab nye minder med din virksomhed

Selve rejsen varer måske kun et par dage, men de minder og øjeblikke, som i har skabt sammen, vil vare i lang tid. Selv efter at teambuilding-arrangementet er slut, vil i kunne tale på kontoret om dengang, i alle sammen var ude for at se en fodboldkamp sammen i et fremmed land, og huske alle de sjove historier, der skete på turen. Denne oplevelse vil bringe jer tættere på hinanden end nogensinde før og skabe en stærkere holdånd end nogensinde før. Tøv ikke med at booke en fodboldferie hos os som en teambuilding aktivitet!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *