Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

100% siddeplads-garanti

Det er naturligvis fodboldkampen, der er højdepunktet på jeres rejse, og vi forstår selvfølgelig at I gerne vil nyde kampen sammen, så I i lang tid fremover kan tale om jeres oplevelse! Derfor tilbyder vi en unik garanti. Vi garanterer at op til 3 personer kan sidde sammen på fodboldstadion; ellers refunderer vi prisen for den enkelte plads. Desuden garanterer vi at billetterne sendes til din e-mail som e-billetter eller leveres til dit hotel i god tid før kampen.

1. Op til 3 personer er garanteret at få siddepladser sammen

Det betyder at I vil få minimum 3 pladser sammen. Ved bookinger for mere end 3 personer kan vi ikke garanteret at hele gruppen kommer til at sidde ved siden af hinanden, men vi gør altid vores bedste for at sikre at hele gruppen kan sidde sammen, og i de fleste tilfælde er dette ikke et problem. I tilfælde af bookinger for 4 personer eller derover kan gruppen blive opdelt i mindre grupper, men vi garanterer altid at ingen af jer får individuelle pladser.

Regler:

  • Vi garanterer, at I vil kommer til at sidde sammen på stadion. I særlige tilfælde kan det ske, at I får tildelt pladser foran hinanden, skråt overfor hinanden eller med en trappegang imellem. Selvom disse siddepladser opfattes som værende del af vores siddeplads-garanti, vil vi altid forsøge at få pladser lige ved siden af hinanden
  • Hvis I ikke sidder sammen refunderer vi prisen for den enkelte plads.
  • Hvis I ikke sidder sammen beder vi dig informere os så hurtigt som muligt under rejsen. Benyt det alarmnummer der er stillet til rådighed.
  • Når I er kommet hjem beder vi dig sende en e-mail til [email protected] Send os en fotokopi af billetterne og en kort forklaring. Vi vil derefter kontakte dig inden for 10 arbejdsdage for at refundere pengene.

2. Garanti for hurtig levering af jeres billetter

Billetterne til kampen vil blive sendt til din e-mail eller leveret med kurer til jeres hotel. Hotellets personale skriver under på at de har modtaget billetterne og opbevarer dem derefter på et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen. Dette sker en dag før kampen, senest kl. 20.00 for weekend-kampe og før kl. 13.00 på kampdagen for kampe, der spilles på hverdage. Det er desværre ikke muligt at få billetterne leveret til din hjemmeadresse. Dette skyldes at billetterne ofte afsendes fra klubben meget kort tid før afrejsedatoen, og der er ind imellem ikke tid nok til at få dem leveret sikkert til dig. Mange års gode erfaringer har bevist at e-billetter eller levering til hotellet er de sikreste leveringsmetoder, men hvis der opstår problemer, så står vi til rådighed 24 timer i døgnet på det telefonnummer, du vil modtage sammen med din bookingbekræftelse.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev