Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 176 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

MatchProtect-garanti

På trods af vores omhyggelige planlægning kan det desværre ske at kampdatoer flyttes, så de derefter ikke passer ind i din rejseplan. Dette kan skyldes ændringer i tv-programmer eller udviklinger i en tidsplan for en europæisk cup eller Champions League. 

Hvis tidspunktet for kampen uventet bliver ændret og ikke længere passer ind i din rejseplan:

  • Vil vi justere dine rejsedatoer så du stadig kan overvære kampen.
  • Vi dækker udgifter for ændringer, og du skal ikke betale ekstra.
  • Dog vil du blive opkrævet betaling for eventuelle yderligere hotelovernatninger, eftersom disse udgør en forlængelse af dit ophold.
  • Hvis din rejse omfatter flytransport vil vi kun foretage ændringer i den flyvning, der ændres på grund af kampændringen.
  • Vi kan ikke ændre både ud- og hjemrejseflyvninger, og derfor medfører en flyændring normalt at dit ophold bliver forlænget. Hvis vi ændrer dine datoer kan vi ikke garantere at du kommer til at bo på det hotel, der allerede er reserveret til dig. Vi vil selvfølgelig forsøge at bevare din reservation på det samme hotel, og hvis det ikke er muligt vil vi booke et hotel af tilsvarende kvalitet.

Reglerne for MatchProtect-garantien:

  • MatchProtect-garantien kan kun benyttes før afrejse og gælder ikke under din rejse. Hvis kampen ændres i løbet af dit ophold er MatchProtect-garantien ikke gældende. På det tidspunkt er din rejse allerede (delvist) gennemført, og det er derfor ikke muligt at foretage en ombooking. Bemærk venligst at det er yderst usandsynligt at en kamp ændres i løbet af dit ophold.
  • FodboldTravel.dk afgør om din rejsetidsplan bør justeres. Vi arbejder med et tidsrum på minimum 2 ½ time mellem planlagt ankomst og til kampen fløjtes i gang.
  • Som nævnt ovenfor afgør FodboldTravel.dk hvorvidt din rejsetidsplan bør justeres. Vores rejsepakker er sammensat således at der tages hensyn til regelmæssige ændringer såsom en kampændring fra søndag til lørdag (Spanien og Italien). Vi tager altid hensyn til en acceptabel tidsramme på 2 ½ time mellem din planlagte ankomst og kampstart. Vores kriterium er at du altid skal kunne transportere dig til hotellet uden problemer og derfra videre til stadion.
  • Vi kan ikke garantere, at vi i alle tilfælde kan ændre din rejse til den nye kampdato. For eksempel kan det være, at kampændringen er foretaget for tæt på din afrejse-dato eller at kampen er købt for sent og der derfor ikke er tid nok til at ændre din reservation. Eller der ikke er ledige pladser. I det tilfælde forbeholder vi os ret til at tilbyde dig et egnet alternativ i form af en tur til en anden kamp med den samme klub.
  • MatchProtect-garantien gælder kun for rejser, der inkluderer fly, hotel og billetter købt hos Fodboldtravel

Hvordan fungerer det i praksis?

Vi vil altid kontakte dig i det usandsynlige tilfælde at tidspunktet for en kamp bliver ændret. Sammen diskuterer vi dine muligheder for at ændre din rejsepakke efter behov, og hvor det er relevant henviser vi dig til MatchProtect-garantien. Udgifter til ændringer dækkes af os. Hvis din rejse skal forlænges vil vi kun opkræve betaling for den/de ekstra hotel overnatning/er.

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev