Hvad skal man lave på en fodboldrejse til Tottenham Hotspur

Tottenham har længe været en af Englands største fodboldklubber, og nu har klubben fået et stadion, der matcher deres ry. Det gamle White Hart Lane var et fantastisk stadion med mange års historie og traditioner, men Tottenham Hotspur Stadium er et moderne stadion til en moderne klub; en fodboldrejse dertil er en utrolig oplevelse.

Den originale klub i det nordlige London

Tottenham Hotspur ligger i den del af London, som klubben deler navn med, og er blevet en integreret del af det samfund, som klubben repræsenterer. Spurs blev grundlagt i 1892 af en gruppe skoledrenge og er siden blevet en af Englands mest succesfulde klubber, hvor man har vundet FA Cup’en otte gange, League Cup’en to gange og den oprindelige UEFA Cup to gange.

Det er måske et stykke tid siden, at Spurs sidst løftede et trofæ, men i denne sæson er det svært at argumentere for den kvalitet, som den nuværende trup besidder. Den engelske anfører Harry Kane er højt elsket blandt alle hjemmefansene, og lige fra første fløjt kan man høre sange som “Harry Kane, han er en af vores egne”.

Son Heung-Min og Dejan Kulusevski fuldender en af de mest spændende og mest elektriske fronttrioer i europæisk fodbold. Holdet har lige så gode chancer som alle andre, når det kommer til at vinde et trofæ og det kan vise sig at blive en af de bedste fodboldrejser i dit liv, hvis du bestiller en fodboldrejse til Tottenham Hotspur.

London,,England,-,January,8,,2019:,Tottenham,Branded,Corner,Flag

Det bedste stadion i verden?

Spurs tilbragte to sæsoner på Wembley, mens White Hart Lane blev revet ned og deres nye stadion blev bygget, før de endelig flyttede i 2019, og man må sige, at det var ventetiden værd. Med en kapacitet på lidt over 62.000 tilskuerpladser er Tottenham Hotspur Stadium det tredjestørste stadion i hele England, og et prisskilt på 1 mia. pund gjorde det til det dyreste.

De bød London-rivalerne Crystal Palace velkommen til deres første kamp på det nye stadion med Son Heung-Min og Christian Eriksen som målscorere, men det var atmosfæren, der tog alle overskrifterne.

Fans, der var til den første kamp, vil sandsynligvis fortælle deres børnebørn om den, og Spurs-fansene har holdt den atmosfære kørende lige siden. Kæmpe tifoer med klubbens ord “At turde er at gøre ” dukker op i store derbies og europæiske aftener, og det er usandsynligt, at der på noget tidspunkt vil være stille på banen i bare et minut. En fodboldrejse til Tottenham Hotspur giver en af de bedste fodboldstemninger, du nogensinde vil komme i nærheden af.

Det er ikke kun fodbold af højeste kvalitet, der tilbydes her, du finder ikke et større udvalg af mad og drikkevarer på noget andet stadion i Europa. Fra en katsu curry til træfyret pizza, du kan simpelthen finde alt hvad du er i humør til her. Stadionet har også sit eget bryggeri, hvis du vil have en øl til at skylle det ned med.

Tottenham Hotspur Stadium byder på en af de bedste oplevelser på en kampdag i verden, og en fodboldrejse hertil er virkelig et must.

GettyImages-683037644

Det skal man lave på en kampdag

På en kampdag vil Tottenham High Street være fyldt med hvide og marineblå farver. Spurs er den slags klub, der går i arv fra generation til generation, og du vil se fans i alle aldre gå mod stadion med spændte forventninger.

Som på enhver fodboldrejse i England er pubber en fast bestanddel for alle, der tager turen til Tottenham, og heldigvis er der masser af valgmuligheder. The Bricklayers Arms og de lidt mere rå og mere reserverede No.8 pubs er fyldt med lokale, der griner eller græder, afhængigt af hvordan Spurs har klaret sig, men de vil altid byde dem, der er kommet for at heppe på Tottenham, velkommen.

Som nævnt har Tottenham Hotspur Stadium masser af gode muligheder, hvis du er ude efter en bid mad, men med Nordlondons store udbud af tyrkisk mad er det svært ikke at forkæle sig selv med en kebab. Spurs-fans har gjort den legendariske Tottenham Star til deres mål for denne særlige delikatesse, og du vil se køer hele vejen ned ad gaden på en kampdag.

Sådan kommer du til stadion

London har et af de bedste offentlige transportsystemer i verden. Du kan tage en bus fra dit opholdssted i byen eller tage metroen til Tottenham Hale eller Seven Sisters og derfra tager det ca. 20 minutter til stadion på gåben.

Den mest effektive måde at komme til stadion på er dog ved at tage London Overground til White Hart Lane-stationen og gå de få minutter, det tager at komme til stadion derfra.

Stadionrundvisning og mere

Tottenham Hotspur Stadium er ikke kun for kampdagene. En fodboldrejse til Tottenham kan vare en hel weekend. Stadionrundvisningen giver eksklusiv adgang til førsteholdets omklædningsrum og en chance for at udforske banen og følge spillernes kampdagserfaring, med guidet ture af de mange sjove og kyndige tour guides.

Den ene ting, der adskiller en fodboldrejse til Tottenham fra de andre, er dog Dare Skywalk. Denne oplevelse på 90 minutter er ikke for sarte sjæle, og du skal gå rundt om kanten af det store stadion 46 meter over banen. Bare rolig, du vil være i sikre hænder!

Andre fodboldaktiviteter i London

Der er kun få byer i verden, der har en fodboldarv som London. Man kan med rette sige, at Tottenham, Chelsea og Arsenal er de tre største klubber i byen, men der er masser af andre Premier League-klubber, som er et besøg værd på din rejse.

West Ham, Crystal Palace, Fulham og Brentford tilbyder alle Premier League-fodbold samt stadions, der byder på deres egne unikke oplevelser.

En fodboldrejse til Tottenham Hotspur er en god mulighed for alle, der ønsker en særlig oplevelse. Der findes ingen anden klub, som altid vil repræsentere befolkningen i det nordlige London, og der er ingen anden klub, der er helt som de mægtige Spurs.

My project-1


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *