Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.7
Baseret på 239 anmeldelser
Hotel
8.2
Atmosfære
9.3
Fly
8.1
Service
9.2
By
8.5
Siddepladser
8.8
anonym, 2 personer
FC Barcelona - Getafe CF
1 februar 2013
7 "FC Barcelona - Getafe"

Jeg var meget spændt på at komme til Barcelona, og specielt at komme på Nou Camp. Dette var en stor oplevelse, men vi brugte også turen som storbyferie (5 dage) og havde bedt om et hotel tæt på centrum. Det fik vi ikke, der var 15 minutter med bus fra hotellet og til ramblaen, det var meget skuffende. Tag på rundvisning på stadion før kamp, det gør oplevelse til selve kampen endnu større.

P. Kragballe fra
Queens Park Rangers FC - Manchester United
1 februar 2013
8 QPR - Manchester United

Queens Park Rangers FC - Manchester United West Ham - Tottenham Manchester City - Chelsea Rejsen var fremragende hvilkert nok skyldes os selv. Vi så inden fodboldkamp lørdag ml Qpr-Man u London eye-lørdag City-Cherlsea og mandag WHU-Tot fremragende kamp Ja billetterne er for dyre-du kan selv booke hotel og fly

Peter Sabro
FC Barcelona - Real Zaragoza
1 november 2012
10 FC Barcelona - Real Zaragoza

Helt igennem en god rejse og nemt at bestille fly, hotel, billetter samlet. Flytiderne med Vueling var helt optimale for os og der var tid til sightseeing om søndagen. Da de fleste butikker og restauranter var lukket søndag, blev det ikke til så meget shopping, så det afhænger af kampdagen. Rigtig god og hurtig service på de henvendelser jeg havde til FodboldTravel.dk TIP: Tag på sightseeing på cykel eller Segway. Det er en god måde at se en masse af byen, hvis man har få overnatninger.

Jane Schmidt fra TØNDER, 2 personer
Chelsea FC - Arsenal FC
30 januar 2011
7 Chelsea - Arsenal

Chelsea - Arsenal Jeg Sebastian ( 13 år) synes, det var en god oplevelse fordi jeg så mit ynglings hold (Chelsea) spille, og at de vandt. Men alt i alt en fremragende tur! Jeg Jane, der er mor til Sebastian, synes det var en fantastisk tur. Vi så Chelsea Arsenal - og jo med det resultat vi håbede på. Jeg synes det var nemt at booke rejsen, vi boede ok på hotel, og fik udover fodboldoplevelsen også dage som turist i London, som vi nemt kunne købe via jer. Der var ordnede forhold, således at det var nemt at finde ud hvor vi skulle sidde på stadion, venlige mennesker der var hjælpsomme. Som mor var det dejligt at opleve idet det jo gerne skulle være en fantastisk oplevelse for min søn - og det var det ubetinget!! Dog må jeg sige at der kunne have været bedre ruteanvisninger til hotel ... jeg taler godt engelsk og kunne finde ud af det, men det kunne være rart om det var lidt mere tydeligt med præcise angivelser på undergrund osv.... Undgå undergrunden lige efter kampen fordi der virkelig var mange mennesker og, det blev meget trangt. Men det var nemt, at finde ud af undergrunden, skriver Sebastian. Mor Jane skriver: der var rigtig mange mennesker. Der var god stemning men en rigtig god ide er det, som min søn skriver at undgå undergrunden lige efter kampen. Det var aldeles klaustrofobisk..

or at kunne tilbyde dig en god hjemmeside bruger vi cookies. Flere oplysninger om vores cookies
Luk meddelelse