Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 135 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til Liverpool FC

4.5
Liverpool FC anmeldelser
Fodboldrejser til Liverpool FC scorer i gennemsnit 4.5 ud af 5. Læs anmeldelser
Genvej til:

Med fire klik til Anfield

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen ekstra omkostninger!

Stemningen på Anfield er altid en kolosal oplevelse. Her er fodbold ikke bare en sport men derimod en religion. Oplev topspillere som Mané, Sturridge og Coutinho live. Bestil nemt din komplette fodboldrejse til Liverpool, og bestem selv fly, rejsedatoer, hotel og siddepladser. Der tilkommer ingen tillægsbetaling.

Mere om Liverpool FC

Klub info

Liverpool F.C. er en engelsk fodboldklub, der blev grundlagt i 1892 af John Houlding. Houlding ejede et stadion på vejen Anfield Road, som han lejede ud til fodboldklubben Everton F.C., men Everton flyttede efter en uenighed om lejeprisen, og dermed var fodboldklubben Liverpool F.C. en realitet. I 1970'erne og 1980'erne tilhørte Liverpool den absolutte topklasse inden for europæisk fodbold, og også i den engelske liga lå klubben i front med intet mindre end 18 ligatitler. Desværre oplevede Liverpool også en række større tilbageslag, og derudover var klubben involveret i to af de største tragedier i europæisk fodbold.

Heysel-tragedien

I finalen i Den Europæiske Mesterholdsturnering i 1985 spillede Liverpool mod Juventus på Heysel Stadion i Bruxelles. Før kampen blev fløjtet i gang opstod der optøjer mellem de 2 grupper af tilhængere, og i den efterfølgende panik blev 39 personer dræbt. Resultatet var at Liverpool blev udelukket fra europæisk fodbold i seks år. Hillsborough 4 år efter den første drama oplevede klubben endnu en tragedie. I semifinalen i FA Cuppen på Hillsborough stadion døde 96 personer. Mere end 4000 fodboldfans uden billetter fik adgang til tribunerne, og det medførte panik og et enormt pres på de forreste publikummer. 96 personer døde som følge af det enorme pres og på grund af politiets dårlige administrering af situationen. På Anfield stadion findes et særligt mindesmærke til minde om ofrene. Mindesmærket for Hillsborough-tragedien. Tilhængere Liverpools fanatiske tilhængere står bag målet på den tribune, der i folkemunde er kendt som 'The Kop'. Hver kamp begynder med at tilhængerne synger sangen "You'll never walk alone".


Oplevelser vores kunder har haft

clubPageUniqueChange_reviewShort_lead
clubPageUniqueChange_reviewShort_name
FodboldTravel.dk
Læs anmeldelser

Oplevelser vores kunder har haft

Anonym 3 februar 2018
Liverpool FC - Newcastle United

det var alt i alt en god rejse Liverpool er et godt sted ,kalder på et gensyn Anfield et imponerende stadion. stemning fra start til slut-god service hjælpsomme folk alle vegne. fodboldtravels opfølgning på rejsen.det hele funkede god tid (sådan da)imellem afgange af fly.

E. Møller, 4 personer 1 april 2017
Liverpool FC - Everton FC

Liverpool by er et besøg værd. Hyggelig, overskuelig, pæn og ren. Maden ok. Gusto (restaurant på havnefronten) er fremragende til meget fornuftige priser.

Tip: Tag mandagen med hvis kampen spilles lørdag. Giver ro og giver god tid til at komme rundt i byen.

 
 
Anonym, 2 personer 1 april 2017
Liverpool FC - Everton FC

Vi må indrømme at vi var en smule nervøse inden turen. Vi vidste ikke hvorvidt billetterne ville komme, om de ville komme til tiden - og ikke mindst hvor vi skulle sidde på stationen. Men alt var i bedste orden inden adgang ! Det hele kom til tiden, passede godt og det var rigtig gode pladser på stadion.

Tip: Det var en fantastisk by og min anbefaling er, at gøre det så autentisk som muligt: besøge de gamle pubber, kører i engelske taxi osv

Anonym, 6 personer 1 april 2017
Liverpool FC - Everton FC

Det var en fremragende tur vi havde til Liverpool-Everton. Lounge billetterne var super som vi havde fået. Mega god stemning til lokalopgøret. God og hurtig service fra fodboldtravel.

Morten Iversen, 6 personer 31 januar 2017
Liverpool FC - Chelsea FC

Meget servicemindet personale hos Fodboldtravel.dk. Det er meget nemt at booke en "pakkeløsning", og der var også stor hjælp at hente, da kampdato blev ændret. Fremragende siddepladser på stadion, og det fungerer super fint med at hente fodboldbilletter på stadion inden kampstart. Hotellet lå i fornuftig gå-afstand til stadion, og ellers er der fine busmuligheder.

Tip: Beatles museum i Liverpool er et besøg værd

Kenneth Rossen, 2 personer 31 januar 2017
Liverpool FC - Chelsea FC

Vi havde en super god oplevelse samlet set. Det var nemt at bestille rejsen og billetter og information om rejsen kom i god tid til udskrivning. EasyJet er ikke det optimale flyselskab at bruge, vi sad med håndbagage mellem fødderne på turen hjem. Hotellet levede ikke helt op til forventningen om et 4 stjernet hotel. Selve kampen var alt for hurtig overstået, det var en fantastisk oplevelse som helt klart levede op til forventningerne. Skal man klage ville det være bedre at sidde tættere på The Kop. Vi tog toget fra Manchester til Liverpool, toget kører ca 1 gang i timen og kostede ca 35 pund for returbillet for 2 personer, ok pris. Liverpool er en stor by med masser af shoppe muligheder. Dejlig tur, vi skal helt sikkert afsted igen ??

Tip: Er du Liverpool fan som mig, skal du huske en stor kuffert til hjemturen. Der er en Liverpool store i Liverpool One, dejlig butik.

M. Andersen 31 december 2016
Liverpool FC - Manchester City

en fin pakke med det hele, en lille smule dyr, når man selv kan se hvad hotel og fly koster. men sådan må det jo sikkert være. vi boede på Mariott, et fint hotel, men især beliggenheden helt perfekt, i bør lave et samarbejde med hotellet, så i altid kan tilbyde dette hotel, som første priotet for kunderne, til den rigtige pris. mht booking af rejsen, har i en faldgruppe omkring afrejsested, hvis man vil fra Jylland, skriver den ofte ingen mulighed, og her vil nogle kunde opgive at bestille, i bør have en meddelelse her der siger prøv anden lufthavn/afrejsested. en super service af Margit(skal måske have adgang til en bedre telefonlinije.

Tip: Taxi fra lufthavn i Manchester til hotel i Liverpool, koster ca 80 pund, men ved at ringe til Stive fra Liverpool, så kan den tur klares for 45 pund/70 pund på helligdage. det ville være god oplysning til de danske kunder. skriv hvis i vil gøre brug af det, så har jeg direkte nummer. mvh Micky

Anonym, 2 personer 20 april 2016
Liverpool FC - Everton FC

Anstændige priser, fremragende hotel i Liverpool og god service. Alt i alt en helt igennem troværdig samarbejdspartner.

Anonymt 13 januar 2016
Liverpool FC - Arsenal FC

Min mand og hans voksne søn fik hver en billet i julegave, og da de kom hjem fra turen til Liverpool (Liverpool/Arsenal kamp) var de mildest talt helt vilde :D De havde haft en super fed tur, gode pladser på stadion og det havde været super nemt at finde rundt i byen og at overskue alle rejsedokumenterne. Kampen var en kæmpe succes, de spillede 3-3 så der havde været en fantastisk fed stemning på Anfield. Hele bookingen af rejsen gik rigtig nemt, der var en super god information hele vejen igennem, og vi modtog mails med alt hvad der skulle bruges. Kampen blev flyttet 1 døgn, og det fik vi også besked om i god tid. Alt har været med super service, og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af FodboldTravel.dk.

Tip: Find nogle i lufthavnen der skal til samme område, for så er en dele-taxa faktisk billigere og langt hurtigere end toget.

Eric Erichsen fra København, 2 personer 10 februar 2015
Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Alt virkede bare perfekt. Centralt beliggende hotel i god standard. Billetterne lå allerede klar til os da vi bookede os ind dagen før kampen, Nemt at komme til stadion med suveræn stemning - som der jo er på Anfield. Liverpool er en rigtig hyggelig by med masser af indkøbsmuligheder mv.

Tip: Læg vejen forbi Katedralen. Jeg er ikke tilhænger af kirken - men det var en super tur hvor vi faldt i snak med en lokal fodboldfan, der lige brugte 45 min. på at vise os rundt og fortælle masser af gode historier.

Jørgen Nielsen fra Gilleleje, 3 personer 8 november 2014
Liverpool FC - Chelsea FC

Vi var naturligvis rigtgig spændte på hvordan rejsen ville forløbe. Det var konfirmationsgave til vores barnebarn, så det skulle jo helst blive en kanon oplevelse... OG det blev det.

Vi havde valgt en tur til Anfield, hvor Liverpool skulle møde Chelsea, Kontaktede Fodboldtravel, for at booke rejsen, og hele kontakten med Fodboldtravel var enestående, alt forløb perfekt, så starten på turen var jo fin, så vi havde store forventninger til rejsens forløb, og det var bare perfekt, fra start til slut, så en tur til Liverpool, og Anfield kan varmt anbefales, og en booking gennem Fodboldtravel kan også varmt anbefales. Flyrejse, hotel, Liverpool var en oplevelse.

Tip: Jeg kan klart anbefale Liverpool, og hotellet vi boede på lå stort lige i centrum af Liverpool, Hotel Hampton by Hilton, der findes stort set alt indenfor kort gå afstand.

Anonym, 5 personer 25 oktober 2014
Liverpool FC - Hull City

Super oplevelse fra bestilling til vi kom hjem. Desværre levede stemningen ikke helt op til tidligere oplevelser, stadion bærer en smule præg af det hovedsageligt er turister der har råd til at betale billetten.
Liverpool er en skøn, skøn by, med alt det man kan forvente af en storby, samt fantastisk venlige og åbne mennesker. Fodboldtravel.dk leverede perfekt service, desværre kan det samme ikke siges om hotellet. Hotellet virkede fuldstændig ligeglade med vores billetter ikke kom frem lørdag 5 timer før kampstart.
Jeg ringede til fodboldtravel og fik hurtigt fat i en sød og meget hjælpsom kvinde. Det tog et par forsøg for kvinden, at få hotellets ansatte til at hjælpe,m en det hele lykkedes i sidste ende. Thumbs up til fodboldtravel.

Tip: Chapel street har nogle gode restauranter. Gåturen hjem fra Anfield gennem Goodison park er super. Albert Docks ved Mersey River er et must visit.

Jens Ovesen fra Grenaa, 2 personer 1 august 2013
Liverpool FC - Stoke City

Liverpool - Stoke Min søn og jeg var i Liverpool og se fodbold, det var helt igennem en fantastisk tur, alt var godt planlagt fra fodboldtravels side, kan varmt anbefale dem til en fodboldtur. Er ikke i tvivl næste gang vi skal afsted bliver det helt sikkert med fodboldtravel. Tip: Tag en ekstra dag eller to, for at se de øvrige seværdigheder i Liverpool, tag ud til stadion tidligt og nyd stemningen, inden kampen.


Kampe

Kampe sæson 2015-2016

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at være den første til at se når kampene i den nye sæson bliver frigivet eller kontakt os for mere information.

Kampe dato Pris  
Liverpool FC - West Ham United
2 dage, lør.. 24 februar 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5202 (Fly, hotel, billetter) fra kr4328 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Newcastle United
2 dage, lør.. 3 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5356 (Fly, hotel, billetter) fra kr3328 (hotel, billetter)
Liverpool FC - FC Porto (CL)
2 dage, tir.. 6 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6935 (Fly, hotel, billetter) fra kr6391 (hotel, billetter)
Manchester United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 10 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr7697 (Fly, hotel, billetter) fra kr7254 (hotel, billetter)
udsolgt
Liverpool FC - Watford FC
2 dage, lør.. 17 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3926 (Fly, hotel, billetter) fra kr3080 (hotel, billetter)
Crystal Palace - Liverpool FC
3 dage, lør.. 31 eller søn.. 1 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3279 (Fly, hotel, billetter) fra kr2118 (hotel, billetter)
Everton FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 7 eller søn.. 8 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5071 (Fly, hotel, billetter) fra kr4675 (hotel, billetter)
Liverpool FC - AFC Bournemouth
3 dage, lør.. 14 eller søn.. 15 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5127 (Fly, hotel, billetter) fra kr4782 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Stoke City
3 dage, lør.. 28 eller søn.. 29 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5009 (Fly, hotel, billetter) fra kr4631 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 5 eller søn.. 6 maj 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5676 (Fly, hotel, billetter) fra kr4808 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion
2 dage, søn.. 13 maj 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4332 (Fly, hotel, billetter) fra kr3597 (hotel, billetter)
Se alle kampe

Med fire klik til Anfield

Tilpas din egen pakke ved at vælge dit eget fly, rejsedatoer, hotel og sæder. Ingen bookinggebyrer!

Kampe sæson 2015-2016

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev for at være den første til at se når kampene i den nye sæson bliver frigivet eller kontakt os for mere information.

Kampe dato Pris  
Liverpool FC - West Ham United
2 dage, lør.. 24 februar 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5202 (Fly, hotel, billetter) fra kr4328 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Newcastle United
2 dage, lør.. 3 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5356 (Fly, hotel, billetter) fra kr3328 (hotel, billetter)
Liverpool FC - FC Porto (CL)
2 dage, tir.. 6 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr6935 (Fly, hotel, billetter) fra kr6391 (hotel, billetter)
Manchester United - Liverpool FC
3 dage, lør.. 10 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr7697 (Fly, hotel, billetter) fra kr7254 (hotel, billetter)
udsolgt
Liverpool FC - Watford FC
2 dage, lør.. 17 marts 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3926 (Fly, hotel, billetter) fra kr3080 (hotel, billetter)
Crystal Palace - Liverpool FC
3 dage, lør.. 31 eller søn.. 1 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr3279 (Fly, hotel, billetter) fra kr2118 (hotel, billetter)
Everton FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 7 eller søn.. 8 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5071 (Fly, hotel, billetter) fra kr4675 (hotel, billetter)
Liverpool FC - AFC Bournemouth
3 dage, lør.. 14 eller søn.. 15 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5127 (Fly, hotel, billetter) fra kr4782 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Stoke City
3 dage, lør.. 28 eller søn.. 29 april 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5009 (Fly, hotel, billetter) fra kr4631 (hotel, billetter)
Chelsea FC - Liverpool FC
3 dage, lør.. 5 eller søn.. 6 maj 2018  
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr5676 (Fly, hotel, billetter) fra kr4808 (hotel, billetter)
Liverpool FC - Brighton & Hove Albion
2 dage, søn.. 13 maj 2018
vælg mellem mange flyafgange, hoteller og fodboldbilletter
fra kr4332 (Fly, hotel, billetter) fra kr3597 (hotel, billetter)

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev