Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.8/10 baseret på 114 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser

Udvalgte anmeldelser

Tusindvis af fans har nydt deres fodboldweekender i byer såsom Barcelona, Milano, London og Madrid. Vi har lagt et par anmeldelser fra vores kunder ud på hjemmesiden for at give dig et indtryk af vores rejser.

Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.8
Baseret på 114 anmeldelser
Hotel 8.4
Atmosfære 10
Fly 8.3
Service 9.1
By 8.1
Siddepladser 8.8

C. Terkelsen, 3 personer

AC Milan - AS Roma

1 oktober 2017

8

Meget godt

Vi var på drengetur til AC Milan mod Roma, og alt klappede perfekt. Fly, hotel, billetter etc. Det var første gang vi prøvede at rejse på denne måde, og var lidt spændte, men er meget positive over kvaliteten, og det er ikke sidste gang vi har rejst med FodboldTravel.

 

A. Mikkelsen, 2 personer

Atlético Madrid - Sevilla FC

23 september 2017

9

Fantastisk

Madrid er en super by og stemningen på Aleticos nye stadion var rigtig god. Booking af rejsen var nem og der var nemt at få svar på spørgsmål via mail hurtige svar.

Tip: Kom ud til stadion i god tid og oplev alt det som sker inden kampen. Tag en ekstra dag i byen

K. Nielsen, 3 personer

Manchester City - Crystal Palace

23 september 2017

8

Meget godt

Rigtig god service. Alt modtaget til tiden og rigtig fint med en taxa fra lufthavnen da der kun var 3 timer fra landing til kampstart. Atmosfæren på Etihad er jo langt fra den bedste så hvis man går efter det så er der bedre kampe at tage til. Bortset fra flyforsinkelse på hjemvejen på 2½ time så var alt perfekt.

Tip: Bestil bare Yury's Inn som er med i standardprisen. Det er fine værelse, god morgenmad, bar med tv og ligger tæt på centrum og under 5 min. gang til Tram (letbane) som både går til Etihad, Old Trafford og Lufthavnen.

T. Egtved, 3 personer

Manchester United - Everton FC

17 september 2017

8

Meget godt

Boede for 1. gang på Hotel Pendulum i Manchester. Meget dårlig engelsk morgenmad, minimal udvalg og absolut ingen boller, rundstykker ell franskbrød, ingen blødkogte æg ell hårdkogte æg. Kaffen var så tynd at man kan se bunden af koppen samt kaffen smagte af te

M. Jørgensen, 2 personer

Manchester City - Liverpool FC

9 september 2017

8

Meget godt

Vi havde en fantatisk tur til Manchester, hvor vi så Man City - Liverpool på Etihad. Det var meget lige til at booke en samlet rejse gennem Fodboldtravel.dk og alt forløb efter planen. Vi kunne tjekke ind og ud af hotellet hele døgnet og kampbilletterne afhentede vi på stadion som aftalt. Derudover var stemningen helt suveræn under kampen, specielt når de to fangrupperinger sang mod hinanden. Så super god oplevelse alt i alt.


Tip:  Book et hotel midt i byen, så er afstanden til de to stadions(City og United) ca den samme. Eksempelvis kan man se en kamp på det ene stadion og få en stadiontur på det andet. Vi så kamp på Etihad først, og tog derefter ud til Old Trafford og fik en stadiontur