Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man.-fre. Kl. 10.00 til 14.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.8/10 baseret på 107 Anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser

Udvalgte anmeldelser

Tusindvis af fans har nydt deres fodboldweekender i byer såsom Barcelona, Milano, London og Madrid. Vi har lagt et par anmeldelser fra vores kunder ud på hjemmesiden for at give dig et indtryk af vores rejser.

Kunder bedømmer vores rejse i gennemsnit med
Meget godt 8.8
Baseret på 107 anmeldelser
Hotel 8.4
Atmosfære 10
Fly 8.3
Service 9.1
By 8
Siddepladser 8.8

A. Ulstrup, 6 personer

Newcastle United - Leeds United

14 april 2017

9

Fantastisk

Vi besøgte Newcastle, mega fed by, vi så Newcastle-Leeds fredag aften, vi bookede selv billetter til Sunderland-west ham om lørdagen fed fed tur

Anonym, 2 personer

Liverpool FC - Everton FC

1 april 2017

9

Fantastisk

Vi må indrømme at vi var en smule nervøse inden turen. Vi vidste ikke hvorvidt billetterne ville komme, om de ville komme til tiden - og ikke mindst hvor vi skulle sidde på stationen. Men alt var i bedste orden inden adgang ! Det hele kom til tiden, passede godt og det var rigtig gode pladser på stadion.

Tip: Det var en fantastisk by og min anbefaling er, at gøre det så autentisk som muligt: besøge de gamle pubber, kører i engelske taxi osv

E. Møller, 4 personer

Liverpool FC - Everton FC

1 april 2017

8

Meget godt

Liverpool by er et besøg værd. Hyggelig, overskuelig, pæn og ren. Maden ok. Gusto (restaurant på havnefronten) er fremragende til meget fornuftige priser.

Tip: Tag mandagen med hvis kampen spilles lørdag. Giver ro og giver god tid til at komme rundt i byen.

 
 

Anonym, 6 personer

Liverpool FC - Everton FC

1 april 2017

9

Fantastisk

Det var en fremragende tur vi havde til Liverpool-Everton. Lounge billetterne var super som vi havde fået. Mega god stemning til lokalopgøret. God og hurtig service fra fodboldtravel.

Anonym, 2 personer

FC Barcelona - Valencia CF

19 marts 2017

10

Fantastisk

Vi bestilte en pakke rejse med hotel og kampbilletter til Camp Nou, og jeg kan varmt anbefale fodboldtravel. Vi fik en super kompetent rådgivning og vejledning gennem hele forløbet mht. stadion besøg, kampbilltter og om byen generelt. Desuden var supporten i forbindelse med spørgsmål før og under rejsen helt kanon, hvilket blot gjorde vores oplevelse endnu bedre. Så alt i alt havde vi en fremragende oplevelse med fodboldtravel.