Ring gratis på tlf. 78 75 49 75
info_outline
(man.-fre. Kl. 10.00 til 14.00)
100% siddeplads-garanti
Skab din skræddersyede rejse
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Sikker betaling

Vilkår og Betingelser | Privacy policy

© 2015 FodboldTravel.dk

Udvalgte anmeldelser

Tusindvis af fans har nydt deres fodboldweekender i byer såsom Barcelona, Milano, London og Madrid. Vi har lagt et par anmeldelser fra vores kunder ud på hjemmesiden for at give dig et indtryk af vores rejser.

4 marts 2017

Bente Lassen Hansen, 4 personer

Bente Lassen Hansen, 4 personer visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 6
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

4 marts 2017

FC Barcelona - Celta de Vigo

Vores oplevelse var rigtig god og det var en fantastisk oplevelse vi havde sammen med vores 2 børnebørn. Børnebørnene går meget op i fodbold og de havde set frem til at besøge Camp Nou, og de fik til fulde deres forventninger opfyldt. Vi var meget overraskede over hvor fantastisk det var at se kampen fra vores pladser i niveau 3. Det var nemt at booke vores rejse med FodboldTravel.dk og når vi havde behov for hjælp fik vi en rigtig god service fra repræsentaterne via telefonen. Det var vores første besøg i Barcelona og vi er parate til at foretage en ny rejse til byen, som har utrolig mange muligheder for oplevelser. Det er en smuk by og der bliver gjort meget for at byen præsenterer sig ren og pæn.

4 marts 2017

B. Alving, 2 personer

B. Alving, 2 personer visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

4 marts 2017

FC Barcelona - Celta de Vigo

Det hele var 100% OK. Min mand fik som 50 års gave af mig (konen) en forlænget weekend i Barcelona, inkl. en fodboldkamp på Camp Nou. Det var supernemt at bestille det hele som en pakke, jeg ringede til FodboldTravel 1 gang for opklarende spørgsmål og fik en god hjælp. Hotellet (Hotel Astoria) var fint, meget venligt personale, Biletter lå som aftalt lørdag morgen i hotel receptionen og det tog kun 10 min. med Metro til Camp Nou. Kampen var d. 4. marts og der var ca. 77.000 meget begejstrede, syngende og glade forboldfans. En kæmpe oplevelse for os begge. Vi følte os trygge og godt tilpas både på Camp Nou og i Barcelona generelt. En fantastisk smuk og spænende by med meget at byde på.

Tip: Metro nettet er nemt at bruge. man kan købe en Hola BCN billet, så kan man køre i op til 7 dage. Kom i god tid på Camp Nou, der er meget at se på, og der er god styr på de mange fans som kan fylde Camp Nou. Højt sikkerhedsniveau.

4 februar 2017

Michael Persson, 3 personer

Michael Persson, 3 personer visited FC Barcelona vs. Athletic Bilbao

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

4 februar 2017

FC Barcelona - Athletic Bilbao

Det hele gik fantastisk, jeg vil absolut rose Fodbold Travel for nogle fantastiske pladser på stadion, hotellet var godt lå perfekt i forhold til metroen og stadion.

Tip: Sørg for at komme et par timer til stadion før kampstart, der er en helt fantastisk stemning, fans stimler sammen, ved hovedvejen for at få et glimt af deres idoler, som kommer i deres flotte øser, og tro mig de ved lige nøjagtig, hvem der har hvilken vogn.

31 januar 2017

Kenneth Rossen, 2 personer

Kenneth Rossen, 2 personer visited Liverpool FC vs. Chelsea FC

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 6
 
Fly 4
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

31 januar 2017

Liverpool FC - Chelsea FC

Vi havde en super god oplevelse samlet set. Det var nemt at bestille rejsen og billetter og information om rejsen kom i god tid til udskrivning. EasyJet er ikke det optimale flyselskab at bruge, vi sad med håndbagage mellem fødderne på turen hjem. Hotellet levede ikke helt op til forventningen om et 4 stjernet hotel. Selve kampen var alt for hurtig overstået, det var en fantastisk oplevelse som helt klart levede op til forventningerne. Skal man klage ville det være bedre at sidde tættere på The Kop. Vi tog toget fra Manchester til Liverpool, toget kører ca 1 gang i timen og kostede ca 35 pund for returbillet for 2 personer, ok pris. Liverpool er en stor by med masser af shoppe muligheder. Dejlig tur, vi skal helt sikkert afsted igen ??

Tip: Er du Liverpool fan som mig, skal du huske en stor kuffert til hjemturen. Der er en Liverpool store i Liverpool One, dejlig butik.

31 januar 2017

Morten Iversen, 6 personer

Morten Iversen, 6 personer visited Liverpool FC vs. Chelsea FC

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

31 januar 2017

Liverpool FC - Chelsea FC

Meget servicemindet personale hos Fodboldtravel.dk. Det er meget nemt at booke en "pakkeløsning", og der var også stor hjælp at hente, da kampdato blev ændret. Fremragende siddepladser på stadion, og det fungerer super fint med at hente fodboldbilletter på stadion inden kampstart. Hotellet lå i fornuftig gå-afstand til stadion, og ellers er der fine busmuligheder.

Tip: Beatles museum i Liverpool er et besøg værd

21 januar 2017

T. Larsen, 2 personer

T. Larsen, 2 personer visited AC Milan vs. SSC Napoli

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

21 januar 2017

AC Milan - SSC Napoli

Rigtige god fodbold billetter, vi sad perfekt.

7 januar 2017

M. Danpha fra Hvidovre

M. Danpha fra Hvidovre visited Real Madrid vs. Granada CF

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

7 januar 2017

Real Madrid - Granada CF

Madrid er en fantastisk by og jeg nød virkelig opholdet. Jeg var glad for at i anbefalet nogle steder som man kunne besøg, det gjorde så man altid havde noget at lave.

Tip: Ja at folk dernede er rigtig venlig og imødekommende, så man skal ikke være bange for at være social.

4 januar 2017

M. Steffense fra Valby, 2 personer

M. Steffense fra Valby, 2 personer visited Tottenham Hotspur vs. Chelsea FC

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

4 januar 2017

Tottenham Hotspur - Chelsea FC

Jeg synes det har været meget problemfrit at rejse med FodboldTravel. Det eneste minus var, at vi ikke havde set information om, at man ikke kan bruge VISA kort på stadion. De modtager kun kontanter på stadion desværre. Ellers en rigtig god tur med positive oplevelser!

Tip: Tag toget fra Luton (men køb billetten ved baggagebåndene. Det gjorde vi og sprang en langk kø over) Sørg for at hæve kontanter inden I går på stadion.

31 december 2016

M. Andersen

M. Andersen visited Liverpool FC vs. Manchester City

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

31 december 2016

Liverpool FC - Manchester City

en fin pakke med det hele, en lille smule dyr, når man selv kan se hvad hotel og fly koster. men sådan må det jo sikkert være. vi boede på Mariott, et fint hotel, men især beliggenheden helt perfekt, i bør lave et samarbejde med hotellet, så i altid kan tilbyde dette hotel, som første priotet for kunderne, til den rigtige pris. mht booking af rejsen, har i en faldgruppe omkring afrejsested, hvis man vil fra Jylland, skriver den ofte ingen mulighed, og her vil nogle kunde opgive at bestille, i bør have en meddelelse her der siger prøv anden lufthavn/afrejsested. en super service af Margit(skal måske have adgang til en bedre telefonlinije.

Tip: Taxi fra lufthavn i Manchester til hotel i Liverpool, koster ca 80 pund, men ved at ringe til Stive fra Liverpool, så kan den tur klares for 45 pund/70 pund på helligdage. det ville være god oplysning til de danske kunder. skriv hvis i vil gøre brug af det, så har jeg direkte nummer. mvh Micky

7 december 2016

T. Roth fra Aabenraa

T. Roth fra Aabenraa visited Real Madrid CF vs. Borussia Dortmund

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

7 december 2016

Real Madrid CF - Borussia Dortmund

Vi var i perioden 6 til 8 december en tur i Madrid for at se Champions League kampen mellem Real Madrid & Borussia Dortmund. Alt virkede 100% efter hensigt. Vi havde et dejlig centralt beliggende hotel, hvor service, værelser og alt virkede efter hensigt. Ydermere lå det i gåafstand til både centrum/gågader, og ligeså i gåafstand til Station. Vi havde mod en lille merpris valgt at få opgraderet vore billetter til kampen. Og hold da op en overraskelse. Det var VIP billetter hvor vi havde personlig guide med os da vi kom ind til kampen. Vi blev ført op i en Lounge, hvor der var masser af fri bespisning og drikkelse. Siddepladserne var på række 7, så vi kunne nærmest høre spillernes åndedræt når de løb forbi J Alt i alt en super, super tur som overgik vore forventninger, at det så ovenikøbet også gik hen og blevet en rigtig god fodboldkamp (2-2), går selvfølgelig ikke rejsen dårligere J Tak til Fodboldtravel, vi vil ikke tvivle 1 sek. Med at bruge jer næste gang vi skal på en fodbold tur.

6 november 2016

L. Adamsen, 3 personer

L. Adamsen, 3 personer visited Arsenal FC vs. Tottenham Hotspur FC

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

6 november 2016

Arsenal FC - Tottenham Hotspur FC

Vi har været meget tilfreds med hele forløbet,b...de hotel , fly og i særdeles billeter til kampen, det var super. Det er ikke sidste gang vi prøver dette. Endnu en gang tak for fin service.

15 oktober 2016

Helle Willum fra Herning, 3 personer

Helle Willum fra Herning, 3 personer visited Manchester City vs. Everton FC

26/10

 
Atmosfære 110
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

15 oktober 2016

Manchester City - Everton FC

Vi havde givet vores søn, en fodboldtrejse i fødselsgave. Turen gik til Manchester, hvor vi skulle se manchester City mod Everton. Alt forløb perfekt. Da vi ankom til hotellet, lå billetterne som aftalt, i receptionen. Siddepladserne på Etihad stadion, var ligeledes supergode. Vi køber højst sandsynligt en fodboldrejse hos fodboldtravel en anden gang.

21 september 2016

Daoud fra Kastrup, 2 personer

Daoud fra Kastrup, 2 personer visited Real Madrid CF vs. Villarreal CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

21 september 2016

Real Madrid CF - Villarreal CF

Hotellet var overraskende meget tilfredsstillende med en stabil morgenmad og meget tæt på Bernabeu(10 min gå). Dog var der ikke så mange supermarkeder eller restauranter i nærheden, men alligevel var vores lokation samlet set meget god. Siddepladserne var mega gode og rigtig tætte på spillerne og banen! Og at sidde ved siden af Benzemas bror var bare for grinern og gjorde rejsen endnu bedre. Da vi fandt vores sektion og pladser på stadionet blev vi modtaget som vigtige personer, og der var god service både før og efter kampen. Det skal 100p gentages!

Tip: Nyd det, og husk at tage til Tour Bernabeu! En sindssyg oplevelse!

10 september 2016

Anonym, 3 personer

Anonym, 3 personer visited Manchester United FC vs. Manchester City FC

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 6
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 10
 

10 september 2016

Manchester United FC - Manchester City FC

Super kamp muc-mcc og fint VIP arrangement

Tip: Brug tramp transport. Virker fint og er billigt

20 april 2016

Anonym, 2 personer

Anonym, 2 personer visited Liverpool vs. Everton

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

20 april 2016

Liverpool - Everton

Anstændige priser, fremragende hotel i Liverpool og god service. Alt i alt en helt igennem troværdig samarbejdspartner.

17 april 2016

Jørn Stiil Frederiksen fra Horsens, 3 personer

Jørn Stiil Frederiksen fra Horsens, 3 personer visited FC Barcelona vs. Valencia

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

17 april 2016

FC Barcelona - Valencia

Helt igennem en perfekt rejse, hvor jeg selv bookede fly. Resten af turen var fortrinligt arrangeret af FodboldTravel. Især er det værd at bemærke, at min oprindelige rejse måtte ombookes på grund af sygdom. Det klarede FodboldTravel til UG med kryds og slange.

Tip: Spar ikke en lille opgradering af hotel og kampbillet. Det betaler sig. Hilbert Vedder uit Almere, 5 personen

10 april 2016

Anonym, 3 personer

Anonym, 3 personer visited Tottenham Hotspur vs. Manchester United

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

10 april 2016

Tottenham Hotspur - Manchester United

Jeg var med min voksne søn og svigersøn på fodboldtur til London, hvor vi så Tottenham Hotspur mod Manchester U. Det var stort, at klappede, godt hotel beliggende tæt på Kings Cross station, så det var let at komme rundt, fantastisk stemning på stadion, god kamp og Tottenham vandt 3-0. Det bliver ikke sidste gang!

16 marts 2016

Conni Jensen fra Greve, 2 personer

Conni Jensen fra Greve, 2 personer visited FC Barcelona vs. Arsenal (CL)

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

16 marts 2016

FC Barcelona - Arsenal (CL)

En fantastisk tur til Barcelona, hvor vi så kampen ml Barcelona og Arsenal, trods massivt regnvej en intens og stemningsmættet oplevelse på stadion. Det var nemt at booke, alt var i top inden afrejse, alt fungerede under opholdet, hjemrejsen ligeledes. Var i Barcelona i 24 timer, men nåede b.la at opleve Basilikaen Familia Sagrade, hvilket bygningsværk

Tip: Har du kun kort tid i Barcelona, så brug taxa til transport, særdeles rimelige priser

12 marts 2016

Mikael Seiling fra Mårslet, 6 personer

Mikael Seiling fra Mårslet, 6 personer visited FC Barcelona vs. Getafe CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 6
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

12 marts 2016

FC Barcelona - Getafe CF

Super fed oplevelse, alt klappede som det skulle, kampen blev godt nok flyttet fra søndag til lørdag, men det gjorde bestemt ikke noget, da vi så have hele søndagen til at se Barcalona.

Tip: Køb en rejse til metroen hjemmefra, så du slipper for at skal stå i kø for at købe en billet, det have vi gjort, og det var super nemt.

12 marts 2016

Mikael Seiling fra Mårslet, 6 personar

Mikael Seiling fra Mårslet, 6 personar visited FC Barcelona vs. Getafe CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 6
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

12 marts 2016

FC Barcelona - Getafe CF

Super fed oplevelse, alt klappede som det skulle, kampen blev godt nok flyttet fra søndag til lørdag, men det gjorde bestemt ikke noget, da vi så have hele søndagen til at se Barcalona.

Tip: Køb en rejse til metroen hjemmefra, så du slipper for at skal stå i kø for at købe en billet, det have vi gjort, og det var super nemt.

5 marts 2016

Jan Pedersen fra Sabro, 2 personer

Jan Pedersen fra Sabro, 2 personer visited Real Madrid vs. Celta de Vigo

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

5 marts 2016

Real Madrid - Celta de Vigo

Fremragende pakkerejse til Madrid. Flyrejserne kunne godt have passet bedre sammen - men er trods alt ikke Fodboldtravels skyld. Vildt atmosfære på stadion og med hele 8 mål i samme kamp, så var vi godt underholdt. Byen Madrid er fantastisk og har alt hvad hjertet begærer. Ganske simpelt at booke den samlede pakkerejse og super service pr tlf og mail fra repræsentanterne fra Fodboldtravel.dk.

Tip: Man skal helt klart tage på Stadion/Museumstur.Uden tvivl besøget værd.

28 februar 2016

Anonym, 2 personer

Anonym, 2 personer visited FC Barcelona vs. Sevilla

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

28 februar 2016

FC Barcelona - Sevilla

Meget nemt at bestille via fodboldtravel.kampbilletter var der dagen efter sendt med DHL flot

Tip:et par dage er ikke nok til den skøn Barcelona

14 februar 2016

Rikke Andersen fra Hårby, 5 personer

Rikke Andersen fra Hårby, 5 personer visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

14 februar 2016

FC Barcelona - Celta de Vigo

Det var første gang vi rejste med fodboldtravel.dk og vi var utrolig godt tilfreds. Jeg synes særligt godt om at man let kan vælge mellem lufthavne og afgange og på den måde hurtigt kan finde den bedste og billigste afgang. Hotellet var overalt forventning - jeg havde telefonisk kontakt med en repræsentant en enkelt gang og der var fin service og jeg fik klart svar på mit spørgsmål. Camp Nou er jo altid dejlig - vi rejste 5 sammen så vi havde ikke nogen forventning om at kunne sidde sammen alle 5 men vi fik dog billetterne så tæt på hinanden at vi stadig havde fornemmelsen af at være sammen om oplevelsen. Alt i alt var vi supergodt tilfredse og vil bestemt checke priser her næste gang vi skal afsted

Tip: Hvis det er første gang man skal på Camp Nou så er museumsturen altså et must - lad være med at spare den væk for det er virkelig en oplevelse - naturligvis er det en pengemaskine uden lige men man kan bare vælge billeder og alt det andet gejl fra. Vil man kombinere turen med shopping så husk at det meste er lukket om søndagen. Hvis man går efter noget bestemt der er udsolgt i Megastore kan man faktisk tit finde det inde i byen

14 februar 2016

Anonymt, personer

Anonymt, personer visited FC Barcelona vs. Celta de Vigo

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 6
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

14 februar 2016

FC Barcelona - Celta de Vigo

Idet det var første gang vi skulle til Barcelona, var det vigtigt for os, at være sikker på rejse, hotel og billetter. Derfor valgte vi en pakkerejse. Rigtig godt, og nemt på denne måde. Og i Barcelona, er det vildt meget at se... Super fed tur for os.

Tip: I kan roligt tage af sted. Metroen i Barcelona er utrolig nem at finde rundt i.. Jeg købte et Metrokort til 2 dage, så kan man frit rejse rundt, som det passer.

6 februar 2016

Helle Veggerby fra Nibe, 4 personer

Helle Veggerby fra Nibe, 4 personer visited Tottenham Hotspur vs. Watford FC

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

6 februar 2016

Tottenham Hotspur - Watford FC

Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs. Vi blev noget overraskede da vi afleverede vores billetter på White Hart Lane, fik at vide at vi var VIPs, og blev ført op i en Lounge hvor der var gratis mad, kaffe og the. Både hotel og fly fungerede også helt perfekt og det var super skønt med tre overnatninger, så vi også rigtig kunne nå at opleve London. Vi rejser hellere end gerne med Fodboldtravel næste gang vi skal på fodboldrejse

24 januar 2016

Anonymt, 2 personer

Anonymt, 2 personer visited Arsenal vs. Chelsea

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

24 januar 2016

Arsenal - Chelsea

Hele rejsen foregik gik helt efter forventningerne! Billetterne var allerede på hotellet da vi ankom, og personalet på Novotel i Hammersmith var virkelig hjælpsomme og serviceminded.. En fed oplevelse at komme ind og se en engelsk kamp og mærke atmosfæren! Alt i alt en fantastisk pakkeløsning!

13 januar 2016

Anonymt

Anonymt visited Liverpool vs. Arsenal

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

13 januar 2016

Liverpool - Arsenal

Min mand og hans voksne søn fik hver en billet i julegave, og da de kom hjem fra turen til Liverpool (Liverpool/Arsenal kamp) var de mildest talt helt vilde :D De havde haft en super fed tur, gode pladser på stadion og det havde været super nemt at finde rundt i byen og at overskue alle rejsedokumenterne. Kampen var en kæmpe succes, de spillede 3-3 så der havde været en fantastisk fed stemning på Anfield. Hele bookingen af rejsen gik rigtig nemt, der var en super god information hele vejen igennem, og vi modtog mails med alt hvad der skulle bruges. Kampen blev flyttet 1 døgn, og det fik vi også besked om i god tid. Alt har været med super service, og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af FodboldTravel.dk.

Tip: Find nogle i lufthavnen der skal til samme område, for så er en dele-taxa faktisk billigere og langt hurtigere end toget.

12 december 2015

Anonymt

Anonymt visited FC Barcelona vs. Deportivo La Coruña

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

12 december 2015

FC Barcelona - Deportivo La Coruña

Alt fungerede perfekt. Fly, hotel, fodboldbilleter.

Tip: Se den flotte udsigt fra Mont Juic.

28 november 2015

Anonymt

Anonymt visited FC Barcelona vs. Real Sociedad

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

28 november 2015

FC Barcelona - Real Sociedad

God service inden vi skulle afsted, da vi havde et par spørgsmål. Positivt overrasket over hotellet, både beliggenhed, service og morgenmaden. Dejlig nemt at vi have biletter til at komme ud og få rundtur på Camp Nou, på forhånd.

Tip: Vi tog en ekstra dag i Barcelona og det fortrød vi ikke. Der var god tid til at kigge kultur, shoppe, slappe af og ikke mindst opleve FC Barcelona spille og rundtur dagen efter.

8 november 2015

Jens Bjerregaard fra Værløse, 4 personer

Jens Bjerregaard fra Værløse, 4 personer visited FC Barcelona vs. Villarreal

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 6
 
By 8
 
Siddepladser 10
 

8 november 2015

FC Barcelona - Villarreal

Den samlede rejse forløb fint. Vi fik en god hjælp til at sikre 6 billetter sammen på stadion, da vi var to selskaber der gerne ville se kampen sammen. Hotellet lå super centralt men medarbejderne var lidt små sure. Vi fik god service fra fodboldtravel.

Tip: Lad vær at tage for meget fodtøj med, og køb det i stedet - super skobutikker og priser 20% under DK. Tag stadion guide turen inden kampen, så du har fået en fornemmelse af området ved stadion.

31 oktober 2015

Anonymt, 2 personer

Anonymt, 2 personer visited Real Madrid vs. Las Palmas

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

31 oktober 2015

Real Madrid - Las Palmas

Intet mindre end fantastisk! Turen havde det hele og det var super nemt.

Tip: Gør det, gør det så snart i kan! det nemt og fedt!

31 oktober 2015

Ricki Baage fra Hvidovre, 3 personer

Ricki Baage fra Hvidovre, 3 personer visited Real Madrid vs. Las Palmas

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

31 oktober 2015

Real Madrid - Las Palmas

Det nemme og bekvemme valg, hvis man ikke lige har lyst til at stå for alle tingene selv. Fantastisk stadion, som forventet! Billetterne var en overraskelse, da der pludselig stod VIP på og man blev behandlet som en vigtig kunde. Nem service, hurtigt at bestille! Lækker by, nem metro, masser af muligheder for både kultur og shopping.

17 oktober 2015

Christian Jørgensen fra Slagelse, 2 personer

Christian Jørgensen fra Slagelse, 2 personer visited FC Barcelona vs. Rayo Vallecano

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 6
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

17 oktober 2015

FC Barcelona - Rayo Vallecano

Far og datter weekend i Barcelona

Super let at booke rejsen til Barcelona, og praktisk at der er fly med i pakken - endda direkte fly, hvilket var svært selv at finde som alternativ. Fodboldtravel.dk havde ingen dansk repræsentant da vi bookede, hvilket gav lidt utryghed, da vi ikke modtog information som bedkrevet hjemmesiden. Men ved opkald til deres Hollandske hovedkontor, via det danske telefonnummer, blev utrygheden hurtigt fjernet. De kunne hurtigt informere og kendte alt til lige netop vores rejse. Jeg rejste med min 12 årige datter og vi havde valgt et hotel i midtbyen, for at opleve lidt af byen også. Det fungerede fint og det var let at tage metro til stadion, hvor vi naturligvis brugte meget tid - både på kampdagen, men også i forbindelse med rundtur på stadion. Book rundturen hjemmefra og slt god tid af til at nyde den - og sæt også god tid af til at snuse rundt i shoppen - det er gide oplevelser. Alt i alt en fantastisk oplevelse - krydret med en storsejr til Barcelona på 5-2 .... endda uden en skadet Messi.

JORGENSEN

29 august 2015

Brian Møller fra Vanløse, 2 personer

Brian Møller fra Vanløse, 2 personer visited Real Madrid vs. Real Betis

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 10
 

29 august 2015

Real Madrid - Real Betis

Far og søn weekend i Madrid

Fantastisk tur til Madrid, dejlig tæt på stadium. God atmosfære på selve spilledagen omkring stadium. Alle pengene værd.

23 maj 2015

Tomas Thomsen fra Horsenm 2 personer

Tomas Thomsen fra Horsenm 2 personer visited Real Madrid vs. Granada

8/10

 
Atmosfære 6
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

23 maj 2015

Real Madrid - Granada

Vi havde en rigtig god tur. Der var ikke noget der var dårligt. Det helle passede og klappe med hvad vi havde bestilt. Vores hotel var fint, lidt bedre morgen mad, men det var ok, jeg kan jo også bare betale lidt mere så. Men det er jo ikke der for vi er i Madrid. Vi boede på hotel Mercedes som lå 10 min. gang fra Bernabeu Stadium. Så det var super. Havde rundvisning dagen før kamp dag. Det er også en stor oplevelse, så det kan jeg godt anbefale.

Har set bold i England også. der er mere atmosfære, men nu var min søn vild med Real Madrid, plus det er noget dyre og tage til England og se de stor hold. Vi havde gode pladser, kunne overskue hele banen med hvem der havde bolden af de stor stjerner. Sad helt ud til kanten på 1 dæk af stationen. Havde købt de dyreste jeg kunne.

Tip: Hvis man har børn med er der nogle gode timer i Retiro-parken. Der er både gøgler, gade teater, rulleskøjte løber, både og pedal carts man kan leje.

17 maj 2015

Ole Pedersen fra Glamsbjerg, 2 personer

Ole Pedersen fra Glamsbjerg, 2 personer visited Atlético Madrid vs. FC Barcelona

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

17 maj 2015

Atlético Madrid - FC Barcelona

God rejse hvor alt fungerede som aftalt

Min datter og jeg havde en rigtigt god tur til Madrid, hvor vi så Barcelona vinde La Liga med en sejr over Atletico Madrid. En super god fodboldoplevelse. Alt fungerede som aftalt med Fodbold Travel inden vi tog afsted. En godt hotel i bymidten og tæt på Metroen var et godt udgangspunkt for at se mere af Madrid. Det eneste minus var at billetterne til kampen efter aftale skulle afhentes på stadion og ikke på hotellet. Man kunne ikke undgå at være en smule bekymret for om billetterne var der som aftalt endvidere skulle vi have passene med og vise ved afhentning. Billetterne var dog på stadion som aftalt og der var ikke nogen problemer med af få dem. Alt ialt en rigtigt god tur som kan anbefales til andre.

10 maj 2015

Anonym

Anonym visited Real Madrid vs. Valencia CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 10
 

10 maj 2015

Real Madrid - Valencia CF

Rigtig god rejse med en helt fantastisk fodboldkamp. 2. række med 85000 tilskuere, så bliver det ikke bedre. Madrid er en fantastisk by med en masse oplevelser. Godt hotel i centrum og et godt råd til andre er at tage på rundfart med turbusserne.Vejret var helt fantastisk med varmerekord i maj på 40 grader.

Tip: Rundfart med busser.

10 maj 2015

Niels-Christian Emmertsen fra Aarhus, 2 personer

Niels-Christian Emmertsen fra Aarhus, 2 personer visited Chelsea FC vs. Liverpool

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 6
 
Fly 6
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

10 maj 2015

Chelsea FC - Liverpool

Fodboldtravel var en god og seriøs rejsearrangør. De småproblemer som opstod inden afrejse blev løst umiddelbart. Selve fodboldkampen og billetter dertil var weltklasse. Bookning var problemløst og man fik det produkt man bestilte. Pas på med Ryanair og bestilling af bus fra Stansted til London C. Betalte over nettet men modtog aldrig billetter. London er fantastisk. udnyt de mange kuponhæfter til ½ pris eller to til ens pris. 2 dage er alt for lidt brug mindst 4 fulde døgn

Tip: Pas på med, at booke bus fra Stansted til London C over Ryanair. Vi bestilte billetter ved online indcheckning, men modtag aldrig billetter. Det betød vi ikke kom med rette bus og har nu tung dialog med Ryanair om tilbagebetaling af penge.

28 april 2015

Michael Dalum Christensen fra Svendborg, 2 personer

Michael Dalum Christensen fra Svendborg, 2 personer visited FC Barcelona vs. Getafe

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 6
 

28 april 2015

FC Barcelona - Getafe

Fremragende service fra fodboldtravel.do Skuffet over pladserne. Havde opgraderet for .ca.1200,00 kr, men fik alligevel pladser bag hjørneflaget, til 95 euro stykket. Så det var penge ud af vinduet.

Tip: Fint hotel - hotel Icaria

19 april 2015

Søren Schultz fra Hillerød, 2 personer

Søren Schultz fra Hillerød, 2 personer visited Real Madrid vs. Málaga CF

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

19 april 2015

Real Madrid - Málaga CF

Alt kørte perfekt , super hotel , ingen tvivl på noget tidspunkt om hvad man skulle, hvis man skal komme med noget negativt, så er det at rejsen bliver længere end nødvendigt, fordi der ikke er fly afgange nok ?? super super oplevelse.

18 april 2015

Ken Mehlbye fra Karup, 2 personer

Ken Mehlbye fra Karup, 2 personer visited FC Barcelona vs. Valencia CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

18 april 2015

FC Barcelona - Valencia CF

Her lidt om vores tur til FCB. Jeg havde bestilt rejsen igennem fodboldtravel.dk som en pakkerejse. Normalt inkluderer det flybiletter, hotel og biletter til kampen. Hotel er uden morgenmad og biletter til kampen er kategori 5, som er de dårligste pladser. Jeg opgraderede hotel til at være med morgenmad for 360 kr pr. person. Biletter opgraderede jeg til kategori 1 som er de bedste pladser for 1000 kr. pr. billet. Jeg havde også bestilt biletter til at se Camp Nau stadion, museum og deres mega store, dagen efter. Alt dette kostede 11.400 kr. for os to.

Rejsen foregik med Norwegian lørdag kl. 08.50 - landede i Barcelona 11.45 og tog taxi til hotellet. Slappede af i en time og derefter til Camp Nau for at se kampen. Var der i god tid så vi kunne se spillerne komme på banen og varme op. På stadion er der bare en fed stemning som bare skal opleves, det kan ikke beskrives, men mig og Steven fik helt gåsehud da publikum begyndte at synge og juble. Resten af dagen gik med at få noget at spise. Næste dag til Camp Nau igen for rundtur på stadion, museum og MEGA Store. Gik rundt der i 3 timer. Det var en stor oplevelse. derefter tur til La Ramlba som er en gade med masser af forretninger og boder. Tror vi fik gået 12 km. den dag, så gode sko er at foretrække. Efter sidste nat, og morgenmad, afsted til Barcelons lufthavn og flyet hjem. Det hele var en meget stor oplevelse som vi ikke glemmer lige med samme. Steven kan stadigvæk bruge some øre som smilehuller.

18 april 2015

Anonym, 2 personer

Anonym, 2 personer visited FC Barcelona vs. Valencia CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

18 april 2015

FC Barcelona - Valencia CF

Helt igennem en fantastisk oplevelse sammen med min søn på 10år. God atmosfære på Stadion, men pladserne var lidt langt oppe. Kunne have været ønsket med pladser lidt længere nede. Hotellet var godt, men lidt lille værelse, men i gåafstand til Stadion. Men FodboldTravel leverede en rigtig god service og svarede hurtigt.

Tip: Sørger for at være på Stadion i god tid, så man får hele atmosfæren med og få tid til at opleve Barcelona som by. Den er fantastisk.

12 april 2015

Morten Frandsen fra Havdrup, 2 personer

Morten Frandsen fra Havdrup, 2 personer visited Real Madrid vs. Eibar

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

12 april 2015

Real Madrid - Eibar

Først ville jeg sige tak for en super fed tur og oplevelse.. Det har for starten været en fantastisk service i har haft, super nemt at booke og selv alle mine spørgsmål har i taget med et smil.. Selve turen har været helt perfekt, bare selve stemningen i byen (Madrid) er en oplevelse. Vi havde bestilt kat 1 billetter og kom til at side i et VIP område på aller første række, så vi kunne nemt se alle de stjerner vi holder med og nyde den kæmpe atmosfære der var på stadion, ubeskrivelig stor oplevelse.

I vores pakkerejse havde vi også fået i stadion rundtur på Bernabéu også det var en stor oplevelse. Vi så alt lige fra alle deres pokaler, Champions League, Ronaldos guld bolde osv. til deres omklædnings rum og vi sad på deres udskiftnings bænk, alt i alt en vild oplevelse.

Den sidste aften vi var i byen, ville vi lige gå op og få det sidste glimt af Bernabéu, da vi ved et tilfælde møder Pepe på en legeplads, han var super flink og stillede med glæde op til et billed.. En tur vi aldrig vil glemme og vi er allerede igang med at spare op til en ny tur, som helt klart også bliver igennem Fodboldtravel.dk

Tip: Kun at de skal nyde det.

Med venlig hilsen

Morten

Morten Frandsen 4

Morten Frandsen 1

4 april 2015

Betina Stagaard fra Kalundborg, 2 personer

Betina Stagaard fra Kalundborg, 2 personer visited Chelsea FC vs. Stoke City

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

4 april 2015

Chelsea FC - Stoke City

Det var en fantastisk tur, vi tager helt sikkert afsted igen og gerne med fodboldtravel. Skide gode pladser til Chelsea kampen hvor stemningen var så skøn. Man blev virkelig revet med i alle 90 minutter. Besøget i London var skønt, dejlig by, søde mennesker på hotellet som virkelig var lækkert, med god service. Vi var fuldstændig høje af denne skønne tur da vi kom hjem til Danmark.

Tip: Sørg for at benytte fodboldtravel der sørger for fede billetter!

18 marts 2015

Anonym

Anonym visited FC Barcelona vs. Manchester City

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 6
 

18 marts 2015

FC Barcelona - Manchester City

Servicen overordnet var set langt over tilfredsstillende. Vi nød opholdet i Barcelona, hvor vi så champions league (Barca - M. City). Dog, var vi lidt usikre på hvordan det med fodbold billetterne foregik, da vi inden da fik af vide af fodboldtravel, at vi ville modtage billetterne af hotellet - Men, det gik overraskende fint!

Tip: Nyd det, slap af.

14 marts 2015

Anonym

Anonym visited Arsenal FC vs. West Ham United

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

14 marts 2015

Arsenal FC - West Ham United

Ikke andet end fremragende service fr fodboldtravel - Der meldte tilbage på alle spørgsmål indenfor 1-2 timer - Topklasse !

Tip: Hvis man tager til London - Så skal man forlænge weekenden, da det kan være svært med seværdigheder med "kun" 2 overnatninger. Så det kan stærkt især hvis man skal på pub inden fodbold - Hvilket kan anbefales.

2 marts 2015

Marianne Christiansen fra Aabenraa, 2 personer

Marianne Christiansen fra Aabenraa, 2 personer visited AS Roma vs. Juventus

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

2 marts 2015

AS Roma - Juventus

Vi har haft en helt fantastisk tur som vi kan leve højt på længe. Fodboldtravels service har været helt i top. Turen derned gik uden problemer takket være gode henvisninger og beskrivelser fra fodboldtravel. Hotellet var super og lå perfekt i ROM - centralt og i gåafstand til næsten alt. Billetter lå klar da vi ankom og kampen juventus - Roma var en kæmpe oplevelse for Magnus på 11 år. Fantastisk stemning på stadion og i ROM i det hele taget. Vi giver fodboldtravel vores allerbedste anbefalinger.

Tip: Husk at der skal medbringes pas eller anden identifikation for at komme ind på stadion.

21 februar 2015

Anonym, 2 personer

Anonym, 2 personer visited FC Barcelona vs. Málaga CF

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

21 februar 2015

FC Barcelona - Málaga CF

Besøgte Barcelona - fantastisk by, tag en ekstra overnatning med i pakken for også at kunne nyde byen. Super arrangement fra fodboldtravel - alt var bare i orden :-)

11 februar 2015

Patrick Svendsen fra Frederikssund, 2 personer

Patrick Svendsen fra Frederikssund, 2 personer visited Chelsea FC vs. Everton FC

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

11 februar 2015

Chelsea FC - Everton FC

Vi var to brødre den ene Chelsea fan og den anden United som for første gang skulle over og se en kamp i England nemlig kampen mellem Chelsea og Everton. Forventningerne var selvfølgelig sky høje og vi må bare sige at ALT levet op til de forventninger vi havde. Det var super let at skræddersy sin rejse lige præcis som man ønsket den og de spørgsmål vi havde blev venligt besvaret af jeres tålmodige og rare personale.

Billetterne ankom som aftalt på hotellet, endda dagen før selve kamp dagen så det var bare perfekt. Altså alt i alt en perfekt oplevelse og det er helt sikkert ikke sidste gang at vi bestiller fra Fodboldtravel.dk. næste gang er det bare Man Utd ;).

Tip: Sørg for at bestil et hotel med morgenmad, det var vi hvert fald glade for at vi havde gjort, derudover så anbefaler jeg at man tager til stadion ca. 2 timer før kampen så man undgår alt for meget kaos i toget.

11 februar 2015

Micheal Henriksen fra Aarup, 2 personer

Micheal Henriksen fra Aarup, 2 personer visited Manchester United vs. Burnley

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

11 februar 2015

Manchester United - Burnley

Bestilte færdig pakkerejse til mig og min søn helt uden bøvl og problemer på hjemmeside. Det var nemt og tillidsvækkende. Fløj med Easyjet som planlagt, husk at boarde hjemmefra på deres hjemmeside, også nemt og logisk. Vi var i Manchester, en herlig by med venlige og hjælpsomme mennesker. God stemning på stadion både til rundvisning, museum og selve kampen.

Tip: Det er nemt at tage toget fra lufthavn til Manchester Picadelly city centre. Bus x50 og 250 går direkte til og fra Old Trafford. Køb Day Ride 4£ voksne og 2£ under 16 år. Meget billigt. Hav tålmodighed når i skal fra stadion efter kamp da 75.000 mennesker skal hjem på en gang.

11 februar 2015

Jonas Wallin fra Odense C, 2 personer

Jonas Wallin fra Odense C, 2 personer visited Chelsea FC vs. Everton FC

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

11 februar 2015

Chelsea FC - Everton FC

Der er ingen over eller ved siden af FodboldTravel.dk når du skal se din yndlingsklub spille. Deres ekspertise er din garanti for den bedste oplevelse på udsolgte stadions. Hvid du vil springe køen over, undgå tvivlsomme billethajer og ikke blive flået. Så vælg FodboldTravel.

Tip: Oplev turen på Stamford Bridge og oplev at fodbold er meget mere end fodbold.

10 februar 2015

Eric Erichsen fra København, 2 personer

Eric Erichsen fra København, 2 personer visited Liverpool FC vs. Tottenham Hotspur

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

10 februar 2015

Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Alt virkede bare perfekt. Centralt beliggende hotel i god standard. Billetterne lå allerede klar til os da vi bookede os ind dagen før kampen, Nemt at komme til stadion med suveræn stemning - som der jo er på Anfield. Liverpool er en rigtig hyggelig by med masser af indkøbsmuligheder mv.

Tip: Læg vejen forbi Katedralen. Jeg er ikke tilhænger af kirken - men det var en super tur hvor vi faldt i snak med en lokal fodboldfan, der lige brugte 45 min. på at vise os rundt og fortælle masser af gode historier.

1 februar 2015

Fru. Line Jensen fra Aalborg SØ, 2 personer

Fru. Line Jensen fra Aalborg SØ, 2 personer visited FC Barcelona vs. Villareal

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 6
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

1 februar 2015

FC Barcelona - Villareal

Vi havde en fantastisk tur til Barcelona! Vi så en super fodboldkamp, hvor vi mærkede den kærlighed folket havde til deres hold og vi fik lov at komme tæt på vores største idoler. Samtidig boede vi på det flotteste hotel, Prinsecessa Sofia, som kun ligger 5 min gang fra Camp Nou, hvor vi hver morgen fik serveret den lækreste morgenmad. Det kan anbefales til andre at købe en dagsbillet til turistbusserne der kører udenfor hoteldøren, og tage på guidet tur rundt i Barcelona, det er en vidunderlig by! Alt i alt, fedt hotel, over fed fodboldkamp og en kanon by at være turist i!

Tip: Nyd det!

31 januar 2015

Helle Laursen fra Jyllinge, 2 personer

Helle Laursen fra Jyllinge, 2 personer visited Chelsea FC vs. Manchester City

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

31 januar 2015

Chelsea FC - Manchester City

min søn og jeg havde en fremragende tur til London, super service fra fodboldtravel side, hurtig check in , god flyvetur, billetterne lå klar på hotellet, dejlig nem by, super med servicen på Stamford bridge, super mad på stadion ( hospitality) super kamp og en dag til seitseeing : London eye og rudvisning på Stamford bridge, super tur som vi aldrig vil glemme , tak

Tip: tag med på rundvisning på stadion brug undergrunds banen, og køb rejsekort: oyster card

31 januar 2015

Anonym, 2 personer

Anonym, 2 personer visited Chelsea FC vs. Manchester City

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 6
 

31 januar 2015

Chelsea FC - Manchester City

super fin service fra start til slut. god oplevelse.. og god tryghed vedr. billet og hotel etc. super placering..

Tip: gå på pub inden kampen.. det er super fedt både for voksne og større børn.. fin stemning og god mad..

17 januar 2015

Hr. Knud Sejer Jensen fra Viborg, 4 personer

Hr. Knud Sejer Jensen fra Viborg, 4 personer visited Tottenham Hotspur vs. Sunderland

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 6
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 10
 

17 januar 2015

Tottenham Hotspur - Sunderland

Alt fungerede perfekt. Gode pladser på stadion - spændende besøg i loungen. London er en spændende by, som vi også fik set. Hotellet var velfungerende, men lidt nedslidt.

Tip: En rundtur i en af hop-on / hop-off busserne, så ser man rigtig meget London i en fart - en tur på 2 - 3 timer.

6 december 2014

Fru. Marie Broe fra Ejstrupholm, 3 personer

Fru. Marie Broe fra Ejstrupholm, 3 personer visited Real Madrid vs. Celta de Vigo

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

6 december 2014

Real Madrid - Celta de Vigo

Samlet set fungerede det rigtigt godt. Det var lidt kringlet at booke og finde fly, som passede til kampen, men det gik, og det er dejligt, at man kan booke både hotel, fly og kamp gennem samme bureau. For at holde prisen nede, gik jeg efter billigste hotel, som virkede ok. Det blev Hilton Madrid Airport. Hold da op, hvor det var meget mere end forventet. Bl.a. ringede vi bare til hotellet da vi ankom midt om natten, og så kom de efter få min. og hentede os.
Det og mange andre services var ganske gratis under opholdet. Et enkelt problem med navneforvikling blev håndteret hurtigt og smidigt af både hotel og Fodboldtravel via deres nødtelefon.

22 november 2014

Hr. Pedersen fra Århus V, 2 personer

Hr. Pedersen fra Århus V, 2 personer visited FC Bayern München vs. 1899 Hoffenheim

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

22 november 2014

FC Bayern München - 1899 Hoffenheim

Nemt at booke, dejlig tur og en fantastisk oplevelse at opleve byen Allianz arena og Erlebniswelt.

Tip: Tag gerne en tru rundt i byen og besøg Ratskeller på Marienplatz. Virkelig godt og hyggeligt spisested. Besøg MVV siden som er byens trafikselskab, udskriv tider og bestil onlinebillet. Sparer dig masser af tid og er billigt.

Pedersen

8 november 2014

Jørgen Nielsen fra Gilleleje, 3 personer

Jørgen Nielsen fra Gilleleje, 3 personer visited Liverpool FC vs. Chelsea

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

8 november 2014

Liverpool FC - Chelsea

Vi var naturligvis rigtgig spændte på hvordan rejsen ville forløbe. Det var konfirmationsgave til vores barnebarn, så det skulle jo helst blive en kanon oplevelse... OG det blev det.

Vi havde valgt en tur til Anfield, hvor Liverpool skulle møde Chelsea, Kontaktede Fodboldtravel, for at booke rejsen, og hele kontakten med Fodboldtravel var enestående, alt forløb perfekt, så starten på turen var jo fin, så vi havde store forventninger til rejsens forløb, og det var bare perfekt, fra start til slut, så en tur til Liverpool, og Anfield kan varmt anbefales, og en booking gennem Fodboldtravel kan også varmt anbefales. Flyrejse, hotel, Liverpool var en oplevelse.

Tip: Jeg kan klart anbefale Liverpool, og hotellet vi boede på lå stort lige i centrum af Liverpool, Hotel Hampton by Hilton, der findes stort set alt indenfor kort gå afstand.

1 november 2014

Anonym, 2 Personen

Anonym, 2 Personen visited Chelsea vs. Queens Park Rangers

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

1 november 2014

Chelsea - Queens Park Rangers

Fodbold Travel forever, et perfekt niveau!

Den kan vi godt gentage! Godt organiseret, tydeligt. Fin pakkerejse, masser af valgmuligheder, godt samlet arrangement. Never change a winning team er mit motto. Vi ses!
London er bare stedet. Alt inden for rækkevidde.

25 oktober 2014

Anonym, 5 personer

Anonym, 5 personer visited Liverpool FC vs. Hull City

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

25 oktober 2014

Liverpool FC - Hull City

Super oplevelse fra bestilling til vi kom hjem. Desværre levede stemningen ikke helt op til tidligere oplevelser, stadion bærer en smule præg af det hovedsageligt er turister der har råd til at betale billetten.
Liverpool er en skøn, skøn by, med alt det man kan forvente af en storby, samt fantastisk venlige og åbne mennesker. Fodboldtravel.dk leverede perfekt service, desværre kan det samme ikke siges om hotellet. Hotellet virkede fuldstændig ligeglade med vores billetter ikke kom frem lørdag 5 timer før kampstart.
Jeg ringede til fodboldtravel og fik hurtigt fat i en sød og meget hjælpsom kvinde. Det tog et par forsøg for kvinden, at få hotellets ansatte til at hjælpe,m en det hele lykkedes i sidste ende. Thumbs up til fodboldtravel.

Tip: Chapel street har nogle gode restauranter. Gåturen hjem fra Anfield gennem Goodison park er super. Albert Docks ved Mersey River er et must visit.

25 oktober 2014

Hr. van Hugten fra Holland*

Hr. van Hugten fra Holland* visited Real Madrid vs. FC Barcelona

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 10
 

25 oktober 2014

Real Madrid - FC Barcelona

Super fodboldrejse til El Clasico

Jeg har sammen med min ældste søn haft en fantastisk fodboldrejse til Madrid og El Clasico d 25.10.

Pakkerejsen var sat fint sammen. Hotellet var godt, fodbilletterne lå pænt klar, og hvor vi ellers forventede at sidde allerøverst i stadion fik vi nu pladser på række 3!

Atmosfæren i stadion var fantastisk! Når 70.000 Real Madrid synger deres club sang, ved du virkelig ikke, hvad du oplever! Det skal man selv opleve for at forstå!

Madrid er en smuk by at besøge. Vi tilbragte dagen efter kampen med en cykeltur gennem Madrid ledsaget af en hollandsk guide. En fin måde at se højdepunkterne i byen på! Kompliment til fodboldtravel.dk!

Tip: Vi kan stærkt anbefale en cykeltur gennem Madrid! Spise kan man mange steder. Især restauranter, hvor spanierne står i kø udenfor, er gode!

13 september 2014

Hr. Visser fra Holland*

Hr. Visser fra Holland* visited Real Madrid vs. Atletico Madrid

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

13 september 2014

Real Madrid - Atletico Madrid

Real Madrid - Atletico Madrid

Fodboldoplevelse Madrid (kamp: Real mod Atletico)

Atmosfæren i Madrid er utroligt god. Ingen fodboldballade eller andet lort, - hvilket du ellers har i ligaen. Du kan stadig tage "normalt" til en kamp med din søn. Fodboldtravels service er sindssyg god. Det havde jeg havde ikke forventet. Billetterne til kampen lå klar i lobbyen på hotellet. Alt som aftalt. Virkeligt super.

Tip: Madrid er en meget afslappet by. Alt er inden for gåafstand. Derudover er der et godt metrosystem. Meget organiseret. For 14€ køber du en billet til to dages ubegrænset rejse med offentlig transport.

4 maj 2014

Kathrine Søgaard, fra vildbjerg, 3 personer

Kathrine Søgaard, fra vildbjerg, 3 personer visited Real Madrid CF vs. Valencia CF

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

4 maj 2014

Real Madrid CF - Valencia CF

Hej fodboldtravel Jeg havde købt en tur til Madrid/Real Madrid-Valencia til mig og min kæreste som hans 30 års fødselsdagsgave. Vi havde en fremragende tur og han var meget glad! Jeg er så imponeret over alt vedr. Fodboldtravel. Jeg er ingen haj til hverken at bestille fly/hotel/billetter eller i det hele taget nethandel, da det normalt er min kæreste, der booker alt dette, når vi rejser. Men da det denne gang var en overraskelse til ham, var det bare så let og overskueligt at anvende fodboldtravel! Og hvis man havde nogen spørgsmål, kunne man bare ringe, og telefonen blev taget med det samme. Alt fungerede top-professionelt og efter aftale, og så synes jeg ærligt talt, det var en billig rejse, når alt blev ordnet for en med så god service! 6 stjerner ud af 6 herfra !

4 maj 2014

Poul Jensen fra Skødstrup, 2 personer

Poul Jensen fra Skødstrup, 2 personer visited FC Barcelona vs. Getafe CF

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 6
 

4 maj 2014

FC Barcelona - Getafe CF

Samlet set havde min datter og jeg en rigtig god oplevelse. Flyrejsen var efter forventningerne. Hotellet havde en tilfredsstillende standard, bl.a med en overdådig morgenbuffet. Det eneste der trækker lidt ned er, at vi havde tilkøbt kategori 1 billetter, men var blevet placeret i et hjørne, helt inde under den overdækkede tribune, så man ikke havde overblik over hele stadion - heller ikke storskærmene. Det var min datter meget skuffet over.

Tip: Dejlig by - tilkøb med fordel ekstra dage, så der er mere tid.

Besvarelse fra FodboldTravel.dk: "Vi beklager naturligvis meget, at I ikke var tilfredse med pladserne. Vi forstår, at disse er den vigtigste del af rejsen. Det kan ske, at man får en plads ved randen i ens siddeplads-kategori. Hvis pladsen imidlertid ikke er in ens valgte kategori, som gengivet på vores hjemmeside, så tilbyder vi alle tilfæde fuld kompensation. Skulle dette sidste være tilfældet, så kontakt os venligst"

3 maj 2014

Anonym

Anonym visited FC Barcelona vs. Getafe

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 6
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

3 maj 2014

FC Barcelona - Getafe

Godt at købe en samlet pakke, jeg kunne ikke finde det billigere selv. Alt i alt en god tur. Alt fungerede fint.

16 marts 2014

Anonym

Anonym visited FC Barcelona vs. Osasuna

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

16 marts 2014

FC Barcelona - Osasuna

Det var en super rejse, der gik til Barcelona. Flyene fløj til tiden, og ankom lidt før tid i begge retninger, så flyveturen var ca. 20 min. kortere end forventet. Det var et super hotel, med rigtig god service, og vores billetter lå på hotellet, da vi ankom. Det var super nemt, at booke de forskellige delelementer for rejsen på FodboldTravel.dk, og efterfølgende fik man automatisk al den information, man havde brug for på rejsen. Alt i alt en super tur, hvor det måske også hjalp at vejret var godt, og Barcelona vandt 7-0 :-)

Tip: Nyd det :-)

25 januar 2014

J. Jensen fra Viborg, 4 personer

J. Jensen fra Viborg, 4 personer visited FC Barcelona vs. Malaga CF

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

25 januar 2014

FC Barcelona - Malaga CF

Det har bare været nemt lige fra man gik ind på hjemmesiden for at se om hvilke tilbud der var. net at booke. Super nemt i Kastrup lufthavn, flyveturen uden problemer - afgik til tiden og var i Barcelona som planlagt. Nemt med bus/metro i Barcelona, kunne godt have brugt et kort som viste vejen fra metro station til hotel (der var en som vise os en forkert vej - men det skal i ikke lastes for) dejligt at fodboldbilletter ligger på hotellet. Barcelona er jo en dejlig by, et besøg vær - vil komme tilbage. Dejlig stemning på stadion - til trods for den kun var ca ½ fuld. God stemning også uden foran Camp Nou - ingen ballade så man kan rolig tage små børn med til fodbold - dette er bare skønt. nu var vi også super heldig med vejret - næsten forår og det gør jo ikke turen mindre god. Få booket - en dejlig oplevelse som skal gentages.

25 januar 2014

Thomas Paulsen fra Svendborg, 14 personer

Thomas Paulsen fra Svendborg, 14 personer visited FC Barcelona vs. Malaga CF

7/10

 
Atmosfære 4
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

25 januar 2014

FC Barcelona - Malaga CF

Fik fremragende service til at booke tur til 14 personer til Barcelona-Malaga.Hurtige svar på ens spørgsmål,virkelig fin service. Af ærgelige ting kunne nævnes at man først for at vide kamptidspunktet( kl 21:00) men det er fodboldtravel ikke skyld i.Alt i alt en god tur og er ikke sidste gang vi bruger deres tilbud

14 december 2013

Ulrik Nicolaisen fra Søndersø

Ulrik Nicolaisen fra Søndersø visited Chelsea FC vs. Crystal Palace

7/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 8
 
Siddepladser 6
 

14 december 2013

Chelsea FC - Crystal Palace

Det er meget dejligt, at man kan bestille det hele samlet sted. atmosfæren på stadion var utrolig god, men vores billetter var på langsiden helt ude i siden, så det var lidt ærgeligt at have betalt ekstra for langside pladser, når vi sad så langt ude (det skal dog siges, at vi bestilte turen meget sent). Service ved fodboldtravel.dk var meget god; de var også dygtige at påpege mangler og enkelte ændringer, hvis vi ikke havde udfyldt vores papirer ordentligt (pas osv). opholdet var fantastisk god i london; selvom at lørdag morgen blev vi vækket af en brandalarm og hotellet var meget lang tid om at give information (falsk alarm). Så alt i alt får turen 10 på karakterskalaen; næste gang vi skal se fodbold i et andet land, så bliver rejsen bestilt på fodboldtravel.dk

Tip: Hav en dag eller 2 derover inden kampen bare for at gå nogle ture; london er en rigtig flot by, man kan besøge igen og igen. Kom i god tid ud til kampen, da der kan være proppet kort før kampstart ved lokalopgør.

7 december 2013

Michael Danielsen fra Odense M

Michael Danielsen fra Odense M visited Borussia Dortmund vs. Bayer Leverkusen

6/10

 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
Siddepladser 10
 

7 december 2013

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Hej "Fodboldtravel" Jeg var lidt skeptisk omkring vores fodboldrejse - var billetterne der nu, når vi kom frem og hvordan var siddepladserne! Fodboldtravel fortalte os at de aldrig havde været ude for at billetter ikke var ved hotellet før en kamp - hvis det skulle ske kunne vi ringe til en hotline. Lang "god" historie kort. Rejsen er dyr, men det vidste vi jo før afrejsen. Det vi fik var tilgengæld "bare iorden". Hotellet var fint, fodbold billeterne var på hotellet som aftalt. Vi - mine 2 sønner på 14 hhv 11 år og jeg fik en kæmpe fodbold oplevelse på Iduna Park i Dortmund ved siden af "Das gelbe Wand sudtribune Dortmund" sammen med 80650 andre tilskuere. Fodboldtravel leverede den "varer" der var aftalt - god service af Bjarne fra fodboldtravel. 9 ud af 10 fodbolde - den ene mistede bold skyldes vi tabte 0-1 til Bayer Leverkusen :). MVH Michael

Tip: Meget velfungerende undergrundsbane - kører "næsten" lige til stadion - brug den. Find et hotel i nærheden af en undergrundsstation.

26 november 2013

Fritz Løgitmark fra Odder

Fritz Løgitmark fra Odder visited Arsenal FC vs. Olympique Marseille

3/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 4
 
Fly 6
 

26 november 2013

Arsenal FC - Olympique Marseille

Arsenal - Olympique Marseille

Rejsen var med 3 overnatninger, og den skulle både være en fodboldtur og en turisttur til London. Det gik glat med at booke og servic'en fra FodboldTravel var fin. Der var fantastisk stemning på stadion - både fra hjemmepublikum som fra modstanderholdets fans. Vi fik set lidt af London, men især af Emirates Stadium, som er fantastisk spændende. Flyrejse med Norwegian og EasyJet var OK, men turen er også dejlig kort.

Tip: Vælg et hotel i nærheden af en uundergrundsstation, så er det nemt at finde og rejse rundt i storbyen.

10 november 2013

Anonym fra Rødovre

Anonym fra Rødovre visited Tottenham Hotspur vs. Newcastle United

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 6
 

10 november 2013

Tottenham Hotspur - Newcastle United

Det var generelt en god tur. Der var to ting, som dog kunne forbedres en hel del. Vi fik et værelse med to senge, hvorefter housekeeping kommer ind ad døren og siger, at vores sidste seng kommer om lidt. Den kommer så ind ad døren og det er en klap-op-seng. En rigtig soldater seng. Man sov ikke og dagen efter havde man fjedre afmærkninger på ryggen. Ekstremt ringe! Udover det var pladserne på stadion heller ikke helt optimale. Men igen - generelt rigtig god rejse. Hotellet var super lækkert udover vores værelse.

Tip: Ta' ligesom vi gjorde over og se to kampe. Vi så først Charlton - Leeds om lørdagen, og den havde vi selv bestilt.

Besvarelse fra FodboldTravel.dk: "Vi beklager naturligvis meget, at I ikke var tilfredse med hotellet. Hvis hotellet ikke er som forventet, kan man altid ringe til os på vores nød-telefon. Nummeret er 24/7 tilgængeligt. Vi vil så gøre vores bedste for at løse klagen. Derudvoer er det naturligvis godt selv at gøre hotellet opmærksom på ens klage. - ofte kan ens klage blive løst på stedet."

1 november 2013

anonym

anonym visited FC Barcelona vs. Espanyol

6/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 6
 
Service 8
 
Siddepladser 4
 

1 november 2013

FC Barcelona - Espanyol

Flybilletterne var ikke booket via jer, så det skal I ikke lastes for. Billetterne til stadion var tiltrods opgradering yderst kritisable, men har skrevet særskilt omkring dette. Når dette er sagt, så vil jeg gerne anbefalde fodboldtravel.dk til andre som måtte skulle afsted. God service, fin dialog og opfølgning. Nemt at booke via nettet.

1 november 2013

anonym

anonym visited FC Barcelona vs. Espanyol

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
Siddepladser 10
 

1 november 2013

FC Barcelona - Espanyol

Vi havde en rigtigt god tur til Barcelona, hvor vi så FCB mod Espanyol. Var til at begynde med lidt mistænksom, da man har hørt lidt dårlige historier fra "branchen", men Fodboldtravel.dk viste sig at levere til fulde! Billeteterne lå klar på hotellet og pladserne var rigtigt gode (vi opgraderede en enkelt klasse). Fik også rigtigt god service, da vi skulle ændre ift. rejsende og tidspunkt.

1 oktober 2013

Anita Jørgensen

Anita Jørgensen visited Real Madrid vs. FC København

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 4
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

1 oktober 2013

Real Madrid - FC København

Vi var 4 der tog til Madrid fodboldkampen Real Madrid FCK, men ville også gerne opleve Madrid, så vi tog afsted fra mandag til fredag. Alt klappede fint med flyrejser, hotel og kamp. Dog kom vi alle 4 ikke til at sidde sammen under kampen - vi sad 2 og 2 med 3 rækker imellem. Og morgenmaden på hotellet var ikke værd at skrive hjem om - den ene dag var der intet før kl. 9,30, så der spiste vi i byen. Endvidere duede sikkerhedsboksen ikke på nogle af vores værelser, hvilket vi sagde i receptionen. Der skete dog intet. Hotellets beliggenhed var dog perfekt.

Besvarelse fra FodboldTravel.dk: "Vi garanterer med vores 100% siddeplads garanti, at ingen sidder alene. Til og med 3 personer sidder alle ved siden af hinanden. Ved en gruppe på 4 kan det forekomme at man sidder 2 og 2. Vi håber, at I har forståelse for dette. Vi beklager naturligvis meget, at I ikke var tilfredse med hotellet. Hvis hotellet ikke er som forventet, kan man altid ringe til os på vores nød-telefon. Nummeret er 24/7 tilgængeligt. Vi vil så gøre vores bedste for at løse klagen."

1 september 2013

Thue Schelke fra Egerbsund, 3 personer

Thue Schelke fra Egerbsund, 3 personer visited FC Barcelona vs. Sevilla

7/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
Siddepladser 10
 

1 september 2013

FC Barcelona - Sevilla

FC Barcelona - Sevilla Vi har været på en pakkerejse(fly,hotel og kampbillet) til Barcelona, og det var en oplevelse ud over alle grænser, alt fungerede som det skulle. Det er ikke sidste gang vi rejser med fodboldrejser.dk

1 august 2013

anonym, 2 personer

anonym, 2 personer visited Tottenham Hotspur vs. Swansea

7/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 6
 
Fly 8
 
Service 10
 
Siddepladser 8
 

1 august 2013

Tottenham Hotspur - Swansea

Tottenham - Swansea Så Tottenham - Swansea i efteråret 2013. Fik fin service. Nemt at bestille, ingen problemer med gennemførelse. Meget billig tur med masser af value for Money. Er vild med alt omkring kampen og selvfølgelig selve kampen. Begge dele er fantastisk omkring White Hart Lane/Tottenham. London aldrig dårlig. Fandt dog desværre kun middelmådige sportspubber omkring hotel. Kan kun anbefales til andre.. Tip: Book 3 overnatninger og brug én dag på sportspub før eller efter kampen. Giver stor livskvalitet!

1 august 2013

Jens Ovesen fra Grenaa, 2 personer

Jens Ovesen fra Grenaa, 2 personer visited Liverpool FC vs. Stoke City

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
Siddepladser 8
 

1 august 2013

Liverpool FC - Stoke City

Liverpool - Stoke Min søn og jeg var i Liverpool og se fodbold, det var helt igennem en fantastisk tur, alt var godt planlagt fra fodboldtravels side, kan varmt anbefale dem til en fodboldtur. Er ikke i tvivl næste gang vi skal afsted bliver det helt sikkert med fodboldtravel. Tip: Tag en ekstra dag eller to, for at se de øvrige seværdigheder i Liverpool, tag ud til stadion tidligt og nyd stemningen, inden kampen.

1 april 2013

Alex Kristensen fra Holstebro, 3 personer

Alex Kristensen fra Holstebro, 3 personer visited Real Madrid vs. Levante

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
Siddepladser 8
 

1 april 2013

Real Madrid - Levante

Real Madrid - Levante Super fed tur, hvor der var taget højde for alle aspekterne af rejsen på forhånd, så der var ingen usikkerhed for hvordan vi skulle forholde os til billetter, hotel osv.. Det er sjældent set, at et fodboldrejseselskab har så meget styr på tingene. Det hele klappede bare. Flyrejsen gik som smurt, anvisningerne til transport til hotel, stadion osv. var korrekte, og kampen var kanon - en 5-1 sejr til Real Madrid :) Sidst men ikke mindst, så er Madrid en flot, seværdig og underholdende by, uanset om man er 20 eller 60 år gammel. Tak for en god tur :) Tip: Læs papirerne fra fodboldtravel.dk - der står alt hvad i skal vide :)

Alex

1 april 2013

Mario Pedranz fra Brøndby, 2 personer

Mario Pedranz fra Brøndby, 2 personer visited Inter Milan vs. Parma

6/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
Siddepladser 6
 

1 april 2013

Inter Milan - Parma

Inter Milan - Parma vi kom afsted til tiden med EasyJet og landede 10 min. før tid efter en rolig rejse. personalet kunne godt være mere venlige. det var som om de var uddannet i hæren.... hotellet var fint og personalet venlige, god morgenmad men madrasserne var hårde. vi så Inter-Parma. vi er Inter fan og de vandt så det var ok. det var nemt og hurtig at bestille rejsen, dog vil jeg hellere flyve med SAS eller Norwegian. men alt i alt nogle dejlige dage :-)

1 april 2013

Jesper Rasmussen fra Give, 5 personer

Jesper Rasmussen fra Give, 5 personer visited FC Barcelona vs. Levante

6/10

 
Atmosfære 4
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
Siddepladser 10
 

1 april 2013

FC Barcelona - Levante

FC Barcelona - Levante Alt var rigtig godt, service fra jer og dernede. Byen er super. Det eneste dårlige var stemningen på stadion. Maden er lækker. Fed tur. Tip: Vælg en kamp mod madrid eller en hvor der er mere at spille om.

1 marts 2013

Janus Jensen fra Aars, 2 personer

Janus Jensen fra Aars, 2 personer visited FC Barcelona vs. AC Milan

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
Siddepladser 10
 

1 marts 2013

FC Barcelona - AC Milan

FC Barcelona - AC Milan Hele bestillingen af turen, har været total fejlfri, fra vores synspunkt. Vi var 2 venner, som skulle ned og se FC Barcelona spille champions league mod AC Milan. Både fly og hotel var helt iorden, dog vil vi næste gang, ikke flyve med samme selskab til/fra barcelona, da der var MEGET lidt benplads under begge ture, og så er 2 timer altså meget lange. Vores hotel havde en super god beliggenhed med kun 5min. gang til Barcelona Port Olimpic. Hotellet var meget nyt og dette skinnede også igennem med indretningen på hotellet. Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og roomservice fungerede super fint, skulle jeg give hoteller topkarakter skulle airconditionen på værelse have fungeret ordentligt (men så har man jo heldigvis et vindue). Byen var utroligt flot og vejret var med os, imens at vi var der nede, Selve kampen kunne ikke have været bedre, i og med at det var nærmest udsolgt! (94.440) og Barcelona vandt 4-0. Så alt i alt en genial "ferie" set fra vores side. Tip: Lad være med at købe mad oppe i Tibidabo (et af Spaniens ældste tivoli) det er sindsygt dyrt! (vi betalte næsten 100kr!!! per mand for 1! pizza) Hvis i kun skal være i Barcelona i 3 dage, så brug taxa, det er langt hurtigere og nemmere, og så koster de ikke ligeså meget som herhjemme i danmark.

1 februar 2013

anonym, 2 personer

anonym, 2 personer visited FC Barcelona vs. Getafe

7/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 6
 
Siddepladser 10
 

1 februar 2013

FC Barcelona - Getafe

FC Barcelona - Getafe Jeg var meget spændt på at komme til Barcelona, og specielt at komme på Nou Camp. Dette var en stor oplevelse, men vi brugte også turen som storbyferie (5 dage) og havde bedt om et hotel tæt på centrum. Det fik vi ikke, der var 15 minutter med bus fra hotellet og til ramblaen, det var meget skuffende. Tip: Tag på rundvisning på stadion før kamp, det gør oplevelse til selve kampen endnu større.

1 februar 2013

P. Kragballe fra

P. Kragballe fra visited Queens Park Rangers FC vs. Manchester United

8/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
Siddepladser 10
 

1 februar 2013

Queens Park Rangers FC - Manchester United

Queens Park Rangers FC - Manchester United West Ham - Tottenham Manchester City - Chelsea Rejsen var fremragende hvilkert nok skyldes os selv. Vi så inden fodboldkamp lørdag ml Qpr-Man u London eye-lørdag City-Cherlsea og mandag WHU-Tot fremragende kamp Tip: Ja billetterne er for dyre-du kan selv booke hotel og fly

1 november 2012

Peter Sabro

Peter Sabro visited FC Barcelona vs. Real Zaragoza

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 november 2012

FC Barcelona - Real Zaragoza

Helt igennem en god rejse og nemt at bestille fly, hotel, billetter samlet. Flytiderne med Vueling var helt optimale for os og der var tid til sightseeing om søndagen. Da de fleste butikker og restauranter var lukket søndag, blev det ikke til så meget shopping, så det afhænger af kampdagen. Rigtig god og hurtig service på de henvendelser jeg havde til FodboldTravel.dk TIP: Tag på sightseeing på cykel eller Segway. Det er en god måde at se en masse af byen, hvis man har få overnatninger.

1 oktober 2012

Hr. Nicolai Frobøse, København, 4 personer

Hr. Nicolai Frobøse, København, 4 personer visited Manchester United vs. Sporting Braga

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 oktober 2012

Manchester United - Sporting Braga

Vi var 4 personer som skulle til Manchester og se United vs Braga. Efter en problemfri flytur med Easyjet ankom vi til hotellet kl. 16.00 på kampdagen. Hotellet var et 4-stjernet hotel, små 20 min taxakørsel kørsel fra lufthavnen. Jeg var faktisk lidt i tvivl om hvorvidt Fodboldtravel sørgede for transfer til og fra lufthavnen. Men da dette ikke var oplyst i vores rejsedokumenter gik vi ud fra at dette var noget vi selv stod for. I receptionen blev vi præsenteret for dagens første positive overraskelse. Jeg var klar over at jeg, da jeg bestilte rejsen, havde opgradet billetterne til B frem for A, men at dette includerede en 3-retters menu med fri bar 3 timer før kick-off var jeg ikke bekendt med. Om jeg ikke havde læst grundigt nok efter inden jeg bestilte eller om der overhovedet har stået noget er faktisk uvist, men super fedt med en god "surprise" midt i den i forvejen eufori som var blandt selskabet efter ankomsten til Manchester . Som førstegangs besøgende på Old Trafford var det lidt svært at finde vores indgang, hvilket resulterede i at vi kom én time forsent til vores lounge. Men da vi endelig fandt ud af hvor indgangen var blev vi modtaget af den bedste service jeg har oplevet på et stadion. Alle folk var ekstremt hjælpsomme og glade, hvilket gjorde dette første besøg til himmeriget en udsøgt og unik oplevelse. Som det første blev vi tilbudt champagne og efter kort tid bragte de forretten ind. Maden og selskabet (16 per + 2 tjenere) var udsøgt og stemningen var helt i top under hele arrangementet. Da vi kom ud på stadion fik vi næste chok. Pladserne vi havde fået var ikke bare gode, de var fantastiske. Midt for midten i syvende sals højde kunne man se ikke bare numrene på trøjerne uden problemer, men også spillernes statur og ansigter. Det virkede bestemt ikke som om vi sad øverst på Sir Alex F. tribunen. Fantastisk view. Denne tur helt igennem fantastisk og kan varmt anbefale fodboldtravel til enhver som elsker gode forhold og kæmpe overraskelser til fodboldkampe :-) Tusinde tak fodboldtravel.

1 oktober 2012

Per Reider Meinertsenr, Hvidovre, 2 personer

Per Reider Meinertsenr, Hvidovre, 2 personer visited Manchester United vs. Sporting Braga

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 10
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

1 oktober 2012

Manchester United - Sporting Braga

Vi så Man. Utd. - Braga og boede på Malmaison Hotel 5 minutter fra Manchester Picadilly, hvilket var helt perfekt. Det tager 15 min. fra Lufthavnen til stationen, så det kan ikke være bedre. Det koster under 10£ fra Hotellet til stadion og tager ca. 15 min. Det kan simpelthen ikke være bedre.

TIP: Gør det, gør det, gør det :-)

1 februar 2012

Hr. Longmuir fra Glasgow*

Hr. Longmuir fra Glasgow* visited Real Madrid vs. Levante

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 februar 2012

Real Madrid - Levante

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke footballbreak.co.uk*, og især Rebecca, for hvad der kun kan beskrives som værende mit livs rejse. Jeg er netop vendt hjem fra Madrid, hvor jeg var fejrede min polterabend sammen med 16 venner og familiemedlemmer. Den samlede pakkerejse som Rebecca sammensatte med flyrejser, overnatninger og billetter til kampen (Real Madrid mod Levante) var simpelthen perfekt og matchede vores krav 100%. Vi fik enestående hjælp og assistance til at få ordnet rejsen og alle de aspekter, der er forbundet med at rejse med en så stor gruppe fyre, og det gjorde at vi havde en helt igennem fantastisk og problemfri rejse. For at illustrere præcis hvor godt og perfekt alting forløb, så kan jeg blot nævne at samtlige rejsekammerater kommenterede hvor fremragende alting var organiseret, og da jeg fortalte dem om Rebecca begyndte de øjeblikkeligt at diskutere bookingen af vores næste rejse.

TIP: Sørg for at tage på stadion-rundvisning. Jeg vil også anbefale busturen hvor du på kort tid kan se så meget som muligt af denne smukke by.

1 januar 2012

Hr. Walker fra Manchester*

Hr. Walker fra Manchester* visited Real Madrid vs. Granada

8/10

 
Hotel 9
 
Fly 9
 
Service 9
 
By 10
 
Siddepladser 9
 

1 januar 2012

Real Madrid - Granada

Hele weekend-rejsen var fantastisk og super nem at booke. Jeg rejste af sted for at overvære en Real Madrid-kamp, og det hotel vi boede på havde den perfekte beliggenhed. Der var lokale metro-stationer lige i nærheden, og det betød at jeg også kunne opleve byen Madrid. Der blev arrangeret transfers, flyturen gik godt, hotellet var godt, og siddepladserne på stadion var suveræne. Det var alt i alt en fantastisk oplevelse, og jeg overvejer kraftigt at gentage successen engang i fremtiden (næste gang skal jeg til Milano).

TIP: Hvis du alligevel er rejst af sted for at overvære en kamp, så sørg for også at tage på rundvisning på stadion. Det er virkelig pengene værd.

Adam Walker & Dominic Crossley visited Real Madrid

1 januar 2012

Hr. Fruttit fra London*

Hr. Fruttit fra London* visited Barcelona vs. Real Betis

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 januar 2012

Barcelona - Real Betis

Som helhed havde pakkerejsen en rimelig pris, og desuden var alt super godt organiseret og blev klaret effektivt. Atmosfæren på stadion var nærmest elektrisk, og vi havde utroligt gode siddepladser. Jeg har ingen som helst klagemål vedrørende pakkerejsen eller footballbreak.co.uk*.

1 september 2011

Fru Kew*

Fru Kew* visited FC Barcelona vs. Atlético de Madrid

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 september 2011

FC Barcelona - Atlético de Madrid

"Jeg ville gerne tage min mand med til en Barca-hjemmebanekamp, og FootballBreak.co.uk* var en af 3 hjemmesider jeg havde fået anbefalet. En gennemgang af alle 3 hjemmesider viste at FootballBreak.co.uk var den nemmeste at benytte og forstå, og jeg er så glad for at jeg valgte dem til at klare alt vedrørende bookingen. Der fandtes ingen dumme spørgsmål, og de svarede altid hurtigt. Rebecca lyttede til alle mine ønsker og fandt det hotel, der passede bedst til os, og hvor morgenmaden var inklusiv. Som lovet lå billetterne og ventede på os da vi ankom til hotellet og tjekkede ind. Eftersom det var en særlig lejlighed, nemlig en fødselsdag, havde jeg opgraderet billetterne til stadions 2. etage for at sikre os en fantastisk udsigt, og vi kunne næsten ikke tro vores egne øjne da vi så, at vi havde fået de første 2 pladser på etagens forreste række. Vi kunne se det hele. Wow! Det regnede, men vi var ligeglade, for Barca slog Atlético de Madrid med 5-0 og Messi scorede hattrick... det var en fantastisk aften. Vi boede på Hotel Senator som ligger lidt oppe ad vejen fra stadion. Hotellet har en indendørs og en udendørs pool samt spa. Det var helt perfekt, for med metroen, der lå 5 minutters gang fra hotellet, kunne vi komme ind i centrum af Barcelona på kun 20 minutter. Det betød at vi fik endnu mere af det gode, eftersom vi havde 2 ekstra dage til at nyde byens seværdigheder. En anden ekstra bonus var at en af ruterne for tour-bussen gik til Camp Nou, så vi kunne hoppe på bussen, se seværdighederne og få et lift ind til byen og tilbage igen. Derudover ligger hotellet kun en 10 minutters taxatur fra lufthavnen, men vi tog toget, for det kostede €20 mindre eftersom metroen er så billig. Jeg vil anbefale dette firma til alle og enhver. De har så meget erfaring, og de har besvaret alle mine spørgsmål og mere til. De oversteg mine forventninger, og det er hvad ægte service handler om."

1 maj 2011

Hr. de Roos*

Hr. de Roos* visited FC Barcelona vs. Valencia

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 7
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

1 maj 2011

FC Barcelona - Valencia

"Mine venner og jeg havde i mange år talt om at tage på en fodboldrejse, før vi endelig tog springet og bookede en weekend med VoetbalTravel.nl* for at se FC Barcelona mod Valencia. Alt var perfekt, og ved ankomsten til hotellet fandt vi ud af at vores kampbilletter allerede var blevet leveret. Vi fik tildelt fantastiske pladser på Camp Nou-stadion, og det var i sig selv ganske imponerende.
Hotel Aranea var godt og lå i nærheden af Sagrada Família, hvor der er stoppested for bussen, som man frit kan hoppe af og på. Alt var helt perfekt, og vi havde fantastisk vejr og en fantastisk kamp. Der var omkring 90.000 tilhængere på stadion (der dog var tomt kun 5 minutter efter kampen var fløjtet af)."

Sjoerd de Roos en medereizigers

1 april 2011

Fru Birnie fra East Sussex*

Fru Birnie fra East Sussex* visited FC Barcelona vs. Osasuna

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 april 2011

FC Barcelona - Osasuna

"Barcelona er uden tvivl en af mine absolutte favoritbyer; den oser af kultur, fantastisk mad, masser af underholdning og den perfekte blanding af byliv ved havet. Den service og assistance vi fik fra Rebecca var fremragende og altid både hurtig og hjælpsom. Hotellet var som beskrevet: både rent og veldrevet, og forslag til eventuelle forbedringer er af den mindre slags, såsom f.eks. en kaffemaskine ved morgenmaden og forbedret Wi-Fi-dækning på hele hotellet. Derudover ville det have været en stor hjælp med nogle detaljerede anvisninger om hvordan man finder hotellet, for det var temmelig svært at finde frem til fra metrostationen. Billetterne til kampen på Camp Nou var fremragende, og den rimelige pris vi betalte for opgraderingen var givet godt ud. Vi havde pladser ved området bag målet, og tilskuerne var fantastiske. Vi var super glade for vores tur, og vi vil anbefale dit firma. Tak! Katherine Birnie-Bremner."

1 marts 2011

Far og søn Brown fra West Yorkshire*

Far og søn Brown fra West Yorkshire* visited AC Milan vs. Bari

9/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 8
 

1 marts 2011

AC Milan - Bari

"Den samlede pakke var fantastisk. Hjemmesiden var super ligetil at anvende, og den telefoniske kundeservice var fremragende. Jeg vil bestemt anbefale FootballBreak.co.uk* til andre, og jeg vil med glæde bruge dem igen til eventuelle fremtidige bookinger."

1 februar 2011

Hr. Whittaker fra Lancashire*

Hr. Whittaker fra Lancashire* visited Real Madrid vs. Levante

10/10

 
Atmosfære 10
 
Hotel 10
 
Fly 10
 
Service 10
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 februar 2011

Real Madrid - Levante

"I februar 2011 tog vi til Madrid for at opleve ligakampen mellem Madrid og Levante. Jeg må ærligt indrømme, at da jeg havde bestilt turen spekulerede jeg på hvorvidt alting ville blive som det var blevet lovet på hjemmesiden. Men jeg havde ikke behøvet at bekymre mig, for alting gik præcis som lovet. Vores flyvninger var fantastiske, og det samme gjaldt vores hotel. Som lovet lå vores kampbilletter og ventede på os i receptionen da vi tjekkede ind. I leverede alt hvad jeg kunne drømme om, og vi havde samlet set en fantastisk tur. Jeg vil helt sikkert bruge jer til alle mine fremtidige fodboldrejser."

1 december 2010

Jane Schmidt fra TØNDER, 2 personer

Jane Schmidt fra TØNDER, 2 personer visited Chelsea FC vs. Arsenal

7/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 6
 
Fly 8
 
Service 10
 
Siddepladser 10
 

1 december 2010

Chelsea FC - Arsenal

Chelsea - Arsenal Jeg Sebastian ( 13 år) synes, det var en god oplevelse fordi jeg så mit ynglings hold (Chelsea) spille, og at de vandt. Men alt i alt en fremragende tur! Jeg Jane, der er mor til Sebastian, synes det var en fantastisk tur. Vi så Chelsea Arsenal - og jo med det resultat vi håbede på. Jeg synes det var nemt at booke rejsen, vi boede ok på hotel, og fik udover fodboldoplevelsen også dage som turist i London, som vi nemt kunne købe via jer. Der var ordnede forhold, således at det var nemt at finde ud hvor vi skulle sidde på stadion, venlige mennesker der var hjælpsomme. Som mor var det dejligt at opleve idet det jo gerne skulle være en fantastisk oplevelse for min søn - og det var det ubetinget!! Dog må jeg sige at der kunne have været bedre ruteanvisninger til hotel ... jeg taler godt engelsk og kunne finde ud af det, men det kunne være rart om det var lidt mere tydeligt med præcise angivelser på undergrund osv.... Tip: Undgå undergrunden lige efter kampen fordi der virkelig var mange mennesker og, det blev meget trangt. Men det var nemt, at finde ud af undergrunden, skriver Sebastian. Mor Jane skriver: der var rigtig mange mennesker. Der var god stemning men en rigtig god ide er det, som min søn skriver at undgå undergrunden lige efter kampen. Det var aldeles klaustrofobisk..

1 november 2010

Hr. Roos*

Hr. Roos* visited Real Madrid vs. Athletic de Bilbao

9/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 9
 
Fly 8
 
Service 9
 
By 10
 
Siddepladser 10
 

1 november 2010

Real Madrid - Athletic de Bilbao

"For at gøre en lang historie kort, så kan jeg blot sige at alt (igen) var utroligt velorganiseret. Godt arbejde! Vi havde en dejlig weekend med en god blanding af smukke byoplevelser og velspillet fodbold. Vi sender jer nogle billeder fra vores tur. Næste sæson rejser vi til München med jer!"

1 april 2010

Hr. Paglia fra Lancashire*

Hr. Paglia fra Lancashire* visited FC Barcelona vs. Xerez

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

1 april 2010

FC Barcelona - Xerez

"Jeg ville bare sige tak for en fantastisk weekend. Alt forløb perfekt, og al den service jeg fik fra jeres side var meget professionel. Hotellet var skønt, og planlægningen af turen gjorde hele weekenden utroligt behagelig for mig og mine venner."

1 april 2010

Hr. Smallbone fra East Sussex*

Hr. Smallbone fra East Sussex* visited Inter Milan vs. Juventus

8/10

 
Atmosfære 8
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 8
 
Siddepladser 8
 

1 april 2010

Inter Milan - Juventus

"Jeg vil bare gerne takke jer for den upåklagelige kundeservice I har givet på trods af alle de problemer, som min gruppe og jeg stod over for, da vi første gang forsøgte at rejse til Milano. Med jeres hjælp, og med den konstante tålmodighed I viste i forbindelse med alle mine spørgsmål, var vi i stand til at rejse til Milano i anden omgang, og det var fantastisk! Pladserne på San Siro var fantastiske, og hotellet var ligeledes fremragende. I fremtiden vil min gruppe og jeg helt sikkert rejse på flere europæiske eventyr, og takket være den fantastiske kundeservice og jeres pålidelighed vil vi uden tvivl rejse med Football Break* igen!"

1 november 2009

Han & Bram Krumm*

Han & Bram Krumm* visited FC Barcelona vs. Real Madrid

8/10

 
Atmosfære 9
 
Hotel 8
 
Fly 8
 
Service 8
 
By 7
 
Siddepladser 9
 

1 november 2009

FC Barcelona - Real Madrid

"Jeg ønskede at se en fodboldkamp i en stor udenlandsk klub sammen med min 8-årige søn, og efter at have søgt på Google fandt jeg hjemmesiden VoetbalTravel.nl*. Det var både nemt og hurtigt at finde den rejse vi ønskede, nemlig en kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid. Den såkaldte rejserådgiver var venlig og detaljeret, og vi fik klar og tydelig information. Rejsen gik fint, og hotellet var godt og havde utroligt venligt personale i receptionen. Værelset var luksuriøst, veludstyret og med havudsigt. Selve kampen var helt fantastisk med næsten 100.000 fans på tribunerne, en fantastisk stemning, souvenirs der var til at betale og venlige spaniere. Kampen endte med 1-0 til FC Barcelona, og det udløste en kæmpefest i centrum af Barcelona. Den følgende dag tog vi på byrundtur og til forlystelsesparken Tibodabo, som har udsigt over bjergene over Barcelona by. Vi havde kort og godt en mægtig tur, og det var en dejlig far-søn-weekend, der ikke vil blive glemt." Han & Bram Krumm, FC Barcelona - Real Madrid

1 november 2009

Hr. Jupp fra East Sussex*

Hr. Jupp fra East Sussex* visited Real Madrid vs. Getafe

7/10

 
Atmosfære 7
 
Hotel 7
 
Fly 7
 
Service 7
 
By 7
 
Siddepladser 7
 

1 november 2009

Real Madrid - Getafe

"Tusind tak fordi I organiserede så genial en weekend. Begge flyvninger gik godt, indkvarteringen var fin, og billetterne til kampen var på alle områder rigtigt gode. Jeg ville ikke tøve med at anbefale jeres hjemmeside til folk, der ønsker at opleve en sådan begivenhed, og jeg har faktisk allerede gjort det til et par venner. I kan forhåbentlig gøre forretning med dem engang i fremtiden. Jeg ville uden tvivl bruge jeres service igen for at bestille endnu en fodboldrejse."

*Anmeldelsen er hentet og oversat fra vores hollandske eller engelske søsterhjemmeside (hhv. VoetbalTravel.nl eller FootballBreak.co.uk). Hjemmesidens navn er blevet ændret hvor det er relevant. Læs mere om vores firma.