Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
info_outline
(man.-fre. Kl. 10.00 til 14.00)
100% siddeplads-garanti
Skab din skræddersyede rejse
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Sikker betaling

Vilkår og Betingelser | Privacy policy

© 2015 FodboldTravel.dk

Flere fordele
Se denne video og lær mere om vores concept(50 sek.)
Læs mere om os

Læs mere anmeldelser

Betaling

Hvorfor skal jeg betale med kort?

Tilgængeligheden af rejsens forskellige dele kan ændre sig, og derfor booker vi dine flyrejser, dit hotel og din kampbillet lige så snart vi har modtaget din betaling. Alt bookes i dit navn, og derfor beder vi dig gennemføre en øjeblikkelig og direkte betaling således at din booking garanteres.

Hvad skal jeg betale i tillægsbetaling?

Det er ikke nødvendigt til at betale nogen som helst form for tillægsbetaling, for de viste priser er altid inklusive alle tillæg, skatter og reservationsgebyrer. Vi bestræber os altid på at gøre samtlige priser så simple og lette at overskue som muligt. Det fremgår derfor tydeligt at den viste pris altid er baseret på en standard afrejsetid, et standardhotel og en standard-billet til en fodboldkamp. Du kan foretage yderligere opgraderinger i forbindelse med de fleste pakkerejser, og tillægsbetalingen for disse opgraderinger vises også altid tydeligt.

Er priserne inklusive moms?

Ja, alle priser er inklusive moms.

Hvordan kan jeg betale for rejsen?

I trin 6 i booking-processen kan du vælge din foretrukne betalingsmetode.

Er det sikkert at betale online på FodboldTravel?

Betalingsprocessen på FodboldTravel er sikret med VeriSign SSL (Secure Socket Layer) og SET (Secure Electronic Transaction) og foregår på en sikker server. Denne sikre forbindelse identificeres ved hjælp af den lille hængelås, der vises i adresselinjen på din browser. Dine betalingsoplysninger og bankoplysninger gemmes ikke. Din betaling med kreditkort sker via en sikker forbindelse til et sikkert online-banksystem, der leveres af vores finansielle service-leverandør Docdata Internet Payments, som behandler din betaling på vegne af FodboldTravel.

Pakkerejser

Er det muligt at bestille en 1-dags tur?

Det er desværre ikke muligt at rejse af sted og komme hjem igen på samme dag. Det skyldes kampens længde, og derfor kræves et ophold på minimum én overnatning.

Kan jeg være sikker på at min pakkerejse virkelig er til rådighed?

Alle rejse-bookinger der afgives online er med garanti til rådighed, og du er således sikret en bestemt flyrejse, et bestemt hotel og bestemte siddepladser på stadion.

Hvad er ikke inkluderet i prisen for min pakkerejse?

Rejseforsikring, transfer og udgifter til forbrug i løbet af din fodboldrejse er ikke inkluderet i prisen. Rejseforsikring kan bestilles i trin 6 i booking-processen, og de rejsedokumenter du vil modtage indeholder information om hvordan du kommer fra lufthavnen med offentlige transportmidler. I mange tilfælde kan vi dog sagtens arrangere privat transfer fra lufthavnen og til dit hotel - kontakt os venligst for at få oplyst en pris for denne service (husk at oplyse dit booking-nummer).

Hvorfor er rejser til spanske og italienske ligakampe altid 3 dage lange?

De spanske ligakampe spilles altid på søndage eller lørdage. Kampen fløjtes som regel i gang henholdsvis kl. 22.00 og kl. 18.00 - aldrig før. Den nøjagtige kampdato samt kampens starttidspunkt annonceres 7 dage før kampen spilles, og vores rejser er sammensat i overensstemmelse med denne sene annoncering så du ikke behøver frygte at din rejse er for kort.

Har I nogen last minute-tilbud?

Vores last minute-tilbud sammensættes ofte efter særlig anmodning fra vores kunder. Kontakt os derfor venligst via e-mail med oplysninger om den kamp, du ønsker at se, og hvis der findes tilgængelige last minute-tilbud, så sender vi dig oplysninger herom. I stedet for at vente på et last minute-tilbud kan du i stedet bestille billetter til vores 'Ugens kamp', som vises på vores hjemmeside.

Hvorfor varierer priserne på jeres hjemmeside?

Det skyldes primært svingende billetpriser fra de flyselskaber vi benytter. Priserne stiger ofte i takt med at afrejsedatoen nærmer sig, så for at sikre den bedst mulige pris anbefaler vi at man booker sin rejse så tidligt som muligt.

Kan jeg forlænge min rejse?

Ja. Vores fodboldrejser kan tilpasses og ændres så de passer dig bedst, og din rejse kan derfor sagtens forlænges men ikke forkortes. Du kan bruge kalenderen til at bestemme dine foretrukne rejsedatoer. Prisen for de ekstra hotelovernatninger vises i trin 3 i booking-processen. Bemærk venligst at du ikke kan rejse af sted senere end eller rejse hjem tidligere end de datoer vi har markeret. Disse datoer er valgt for at tage hensyn til eventuelle ændringer i tidsplanerne.

Er transfer inkluderet i prisen?

Din rejse omfatter ikke transfer. Hvis du ønsker det kan du i booking-processen bestille retur-transfer fra lufthavnen og til hotellet; hvis du bestiller denne service vil du modtage en særlig bekræftelse sammen med dine rejsedokumenter. Ellers får du oplyst hvorledes du kommer fra lufthavnen og til hotellet, og ligeledes fra hotellet og til stadion, ved hjælp af offentlige transportmidler. Det er muligt at booke transfer sammen med din pakkerejse til de fleste destinationer.

Booking

Hvad sker der efter jeg har afgivet min booking?

Straks efter du har gennemført din booking, dvs. inden for et par minutter, vil du via e-mail modtage en bekræftelse på din booking og betaling. Denne bekræftelse viser også alle flyrejser, hoteller og eventuelle ekstra elementer, der er tilføjet til din booking. Senest 7 dage før afrejse vil du modtage dine rejsedokumenter via e-mail. Disse dokumenter indeholder oplysninger såsom:

  1. Bekræftelse på flyrejserne samt de instruktionerne du behøver for at tjekke ind i lufthavnen. Flybilletterne er såkaldte e-billetter, der udstedes af flyselskabet. Du vil ikke modtage flybilletter med posten. Alle billetter er i dit navn, og navnet skal matche dit pas eller detaljerne på dit nationale identifikationskort. Det bookingnummer du ser på rejsedokumenterne er ligeledes vigtigt.
  2. Bekræftelse på dit hotel. Du vil modtage en booking-reference og vouchere. Bemærk at du også kan tjekke ind på hotellet ved at fremvise dit pas (hvis det er nødvendigt kan du ligeledes fremvise voucherne).
  3. Bekræftelse på dine fodboldbilletter. Dokumenterne indeholder en bekræftelse på bookingen af dine fodboldbilletter. Fodboldbilletterne vil blive sendt til hotellet med kurer før kampen - en leveringsmetode der er 100% sikker. Eventuelle vouchere til stadionrundvisning(er) vil blive leveret sammen med dine fodboldbilletter. Sidst men ikke mindst indeholder dine rejsedokumenter en separat bekræftelse på din(e) transfer(s) og andre reserverede ekstra-elementer.
  4. Alarmnumre som du kan bruge til at få fat på os i løbet af din rejse. Vi har stillet 2 alarm-telefonnumre til rådighed for dig. Her kan du få fat på os 24 timer i døgnet, i det usandsynlige tilfælde at du har presserende spørgsmål, der skal besvares af os i løbet af din rejse.
  5. Rutebeskrivelse fra lufthavn til hotel og fra hotel til stadion.

Med dine rejsedokumenter og dit pas i lommen er du nu klar til at tage af sted på din spændende rejse!

Rejsen er en gave. Hvilken adresse skal jeg udfylde?

Udfyld venligst adressen på den person, som betaler for turen. Al kommunikation og samtlige bekræftelser vil blive sendt til den e-mail-adresse, der oplyses når bookingen afgives.

Hvad gør I med mine personlige oplysninger?

Vi anvender kun dine oplysninger til internt brug, og vi deler aldrig informationen med tredjepart. Læs venligst vores Privatlivspolitik. Dit navn vil selvfølgelig blive givet til de forskellige leverandører, men dine oplysninger vil kun blive brugt til kommunikation, der vedrører din booking.

Er det muligt at ringe til jeres kontor for at afgive min booking?

Vi er en 100% internetbaseret rejsearrangør, og vores kontor er desværre ikke i stand til at yde denne service. Vi beder dig derfor venligst om at afgive din booking online, men du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår problemer i løbet af booking- processen. Vi vil med glæde hjælpe dig med din booking.

Hvor kan jeg købe en kampbillet og intet andet?

Vi har desværre ingen samarbejdspartner, der udelukkende tilbyder salg af billetter. Du kan selv prøve at undersøge markedet online, men det er dog ikke noget vi anbefaler eftersom der er så utroligt mange uofficielle billetter til salg på internettet.

Er det muligt at I kan sende mig en brochure?

Det er desværre ikke muligt for os at sende dig en brochure med posten. Vores samlede udvalg af produkter, priser og tilgængelighed vises tydeligt på vores hjemmeside. Ved at arbejde på denne måde er vi i stand til at holde vores omkostninger så lave som muligt, og derfor kan vi tilbyde dig den billigst mulige fodboldrejse.

Flyrejser

Vil tidspunktet for min ankomst med fly være for tæt på kampstart?

Vi sikrer os selvfølgelig at tidspunkterne i din pakkerejse er tilpasset således at de stemmer overens med det planlagte tidspunkt for kampstart. Vores rejser er skræddersyet så din flyrejse altid er forbundet med kampen, og derudover er du beskyttet af vores såkaldte MatchProtect-garanti, som sikrer at din rejseplan altid passer til kampen.

Hvad er navnet på det flyselskab jeg rejser med?

Du vil få oplyst navnet på flyselskabet sammen med din booking-bekræftelse, der afsendes via e-mail efter du har afgivet din booking.

Får jeg tilsendt papir-flybilletter?

Nej, alle de flyselskaber vi samarbejder med udsteder elektroniske billetter. Du vil modtage dit referencenummer og alle de instruktioner du behøver for at kunne tjekke ind i lufthavnen. Det er det eneste du behøver for at kunne boarde dit fly.

Hvorfor bliver jeg opkrævet betaling for flytillæg?

De rejse-priser der oplyses på denne hjemmeside er baseret på flyvninger, hvor man ofte ikke skal betale flytillæg. De viste flytillæg afspejler de ekstraomkostninger, der er forbundet med at flyve fra visse lufthavne eller på visse ugedage. Hjemmesiden vil tilføje eller fratrække det korrekte flytillæg fra rejsens pris.

Fodboldbilletter

Kan mine billetter blive leveret til mig i Danmark?

Det er desværre ikke muligt at levere billetterne til dig i Danmark. Dette skyldes at billetterne ofte afsendes meget kort tid før afrejsedatoen, og der er ind imellem ikke tid nok til at få dem leveret til dig. Du vil derfor få billetterne leveret til dit hotel. Billetterne leveres med kurer til dit hotel, hvorefter hotellets personale skriver under på at de har modtaget billetterne og derefter opbevarer dem på et sikkert sted, så du kan afhente dem i receptionen på ankomstdagen eller på dagen hvor kampen spilles. Denne leveringsmetode er utroligt sikker.

Hvad tid starter kampen?

I de fleste tilfælde kendes kampens nøjagtige starttidspunkt endnu ikke, men det vil blive officielt bekræftet 7 dage før afrejse. Vores rejser er skræddersyet således at din flyrejse altid er forbundet med kampen, og derudover er du beskyttet af vores såkaldte MatchProtect-garanti, som sikrer at din rejseplan altid passer til kampen.

Hvor vil jeg komme til at sidde på stadion?

Alle priser på vores hjemmeside er baseret på standard-kampbilletter, men det er muligt at opgradere disse. Se venligst trin 2 i booking-processen for at få mere information om de tilgængelige opgraderinger og en forklaring på siddepladserne.

Kan datoen for kampen blive ændret?

Hvis datoen for kampen bliver ændret så den ikke længere passer ind i din rejseplan, så kan vi justere dine rejsedatoer for at sikre, at du kan overvære kampen. Læs mere i vores MatchProtect-garanti.

Vil jeg og mine rejsekammerater komme til at sidde sammen på stadion?

Det er naturligvis fodboldkampen, der er højdepunktet på jeres rejse, og vi forstår selvfølgelig at du og dine rejsekammerater gerne vil kunne nyde kampen samtidig med at I kan tale sammen! Derfor tilbyder vi en unik 100% siddeplads-garanti, der sikrer at I altid vil få op til 3 siddepladser sammen på stadion. Læs mere i vores 100% siddeplads-garanti.

Hotel

Kan jeg selv vælge hvilken type værelse jeg vil bo på?

I trin 1 i booking-processen er det muligt at angive dine ønsker med hensyn til værelse. Du kan normalt vælge mellem et twin-værelse (2 enkeltsenge), et dobbeltværelse (en dobbeltseng), et trippel-værelse eller et enkeltværelse. Du kan være sikker på at du med garanti vil få den værelsestype du vælger, og dine rejsedokumenter indeholder yderligere oplysninger om den type værelse du har booket.

Er overnatningerne inklusive morgenmad?

Som standard er vores priser eksklusive morgenmad, men mange af de hoteller vi tilbyder, inkluderer morgenmad uden ekstra beregning. Hvis dette er tilfældet vil morgenmaden selvfølgelig indgå i din pakkerejse. Se venligst dine rejsedokumenter for en eventuel bekræftelse af morgenmad på hotellet.

Hvilket hotel kommer jeg til at bo på?

For de fleste af vores pakkerejser kan du selv vælge dit hotel i trin 2 i booking- processen. Hvis dette ikke er tilfældet vil du i stedet blive booket ind på et centralt beliggende 3- eller 4-stjernet hotel. Dine rejsedokumenter indeholder yderligere oplysninger om dit hotel. Hvis du har særlige ønsker med hensyn til hvilket hotel du bliver booket ind på, så beder vi dig venligst om at nævne dette i det særlige afsnit når du afgiver din booking. Vi kan dog ikke garantere at vi kan leve op til disse ønsker.

Rejsedokumenter

Hvornår vil jeg modtage mine rejsedokumenter?

Umiddelbart efter du har afgivet din booking vil du modtage en e-mail-bekræftelse af din betaling samt en registrering af din rejse. Du vil modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før afrejse.

Hvilke oplysninger er angivet i rejsedokumenterne?

Vi giver dig et komplet og omfattende overblik over din booking, inklusive oplysninger om dine flyrejser, dit hotel og dine kampbilletter, samt ruten fra lufthavnen. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os hvis der opstår uklarheder eller spørgsmål i forbindelse med oplysningerne i dine dokumenter.

Ændringer

Jeg har afgivet min booking, men nu vil jeg gerne opgradere mine billetter til kampen. Er det muligt?

Du kan kontakte os via e-mail og oplyse hvilken kategori du ønsker at opgradere dine billetter til. Hvis den nye ønskede billetkategori er til rådighed sender vi dig en e-mail med prisen for denne kategori plus eventuelle ekstraomkostninger.

Kan datoen for kampen blive ændret?

Hvis datoen for kampen bliver ændret så den ikke længere passer ind i din rejseplan, så kan vi justere dine rejsedatoer for at sikre, at du kan overvære kampen. Læs mere i vores MatchProtect-garanti.

Kontakt Har du spørgsmål? Ønsker du at få mere information?

Du er altid velkommen til at kontakte os; vi vender tilbage til dig inden for én arbejdsdag.

Jeg ønsker at ændre navnet på en eller flere af de personer der rejser sammen. Er det muligt?

Det er muligt at ændre et navn i bookingen, og vi opkræver et administrationsgebyr på 186 kr per person per ændring. Dertil kommer eventuelle gebyrer som opkræves af flyselskabet. Send os venligst en skriftlig anmodning om navneændring via e-mail. Derefter beregner vi prisen for ændringen og oplyser dig om denne. Bemærk venligst at det altid gælder, at jo tidligere du kontakter os vedrørende en ændring, desto billigere bliver det at få den foretaget. Det fulde beløb for gebyr(er) for en ændring skal altid betales før din booking kan ændres.
×
Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev