Ring gratis på tlf. 89 88 01 88
(man. - fre. kl. 09.00 til 13.00)
Skab din skræddersyede rejse
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 135 Anmeldelser
Official club partner

Find din fodboldrejse til FC Barcelona

4.1
FC Barcelona anmeldelser
Fodboldrejser til FC Barcelona scorer i gennemsnit 4.1 ud af 5. Læs anmeldelser
"Vi havde den mest fantastiske rejse - og det hele faldt bare i hak, der var INGEN problemer undervejs." - Helle Veggerby fra Nibe
Se anmeldelser
Kunder bedømmer en rejse til FC Barcelona i gennemsnit med
Meget godt 8.3
Baseret på 41 anmeldelser
Hotel 8.1
Atmosfære 8.9
Fly 8
Service 8.7
By 7.5
Siddepladser 8.5

Ken Mehlbye fra Karup, 2 personer

FC Barcelona - Valencia CF

18 april 2015

9

FC Barcelona - Valencia FC

Her lidt om vores tur til FCB. Jeg havde bestilt rejsen igennem fodboldtravel.dk som en pakkerejse. Normalt inkluderer det flybiletter, hotel og biletter til kampen. Hotel er uden morgenmad og biletter til kampen er kategori 5, som er de dårligste pladser. Jeg opgraderede hotel til at være med morgenmad for 360 kr pr. person. Biletter opgraderede jeg til kategori 1 som er de bedste pladser for 1000 kr. pr. billet. Jeg havde også bestilt biletter til at se Camp Nau stadion, museum og deres mega store, dagen efter. Alt dette kostede 11.400 kr. for os to.

Rejsen foregik med Norwegian lørdag kl. 08.50 - landede i Barcelona 11.45 og tog taxi til hotellet. Slappede af i en time og derefter til Camp Nau for at se kampen. Var der i god tid så vi kunne se spillerne komme på banen og varme op. På stadion er der bare en fed stemning som bare skal opleves, det kan ikke beskrives, men mig og Steven fik helt gåsehud da publikum begyndte at synge og juble. Resten af dagen gik med at få noget at spise. Næste dag til Camp Nau igen for rundtur på stadion, museum og MEGA Store. Gik rundt der i 3 timer. Det var en stor oplevelse. derefter tur til La Ramlba som er en gade med masser af forretninger og boder. Tror vi fik gået 12 km. den dag, så gode sko er at foretrække. Efter sidste nat, og morgenmad, afsted til Barcelons lufthavn og flyet hjem. Det hele var en meget stor oplevelse som vi ikke glemmer lige med samme. Steven kan stadigvæk bruge some øre som smilehuller.

Anonym

FC Barcelona - Manchester City

18 marts 2015

8

Week

Servicen overordnet var set langt over tilfredsstillende. Vi nød opholdet i Barcelona, hvor vi så champions league (Barca - M. City). Dog, var vi lidt usikre på hvordan det med fodbold billetterne foregik, da vi inden da fik af vide af fodboldtravel, at vi ville modtage billetterne af hotellet - Men, det gik overraskende fint!

Tip: Nyd det, slap af.

Anonym, 2 personer

FC Barcelona - Málaga CF

21 februar 2015

8

Week

Besøgte Barcelona - fantastisk by, tag en ekstra overnatning med i pakken for også at kunne nyde byen. Super arrangement fra fodboldtravel - alt var bare i orden :-)

Fru. Line Jensen fra Aalborg SØ, 2 personer

FC Barcelona - Villarreal CF

1 februar 2015

8

FCB - Villarreal

Vi havde en fantastisk tur til Barcelona! Vi så en super fodboldkamp, hvor vi mærkede den kærlighed folket havde til deres hold og vi fik lov at komme tæt på vores største idoler. Samtidig boede vi på det flotteste hotel, Prinsecessa Sofia, som kun ligger 5 min gang fra Camp Nou, hvor vi hver morgen fik serveret den lækreste morgenmad. Det kan anbefales til andre at købe en dagsbillet til turistbusserne der kører udenfor hoteldøren, og tage på guidet tur rundt i Barcelona, det er en vidunderlig by! Alt i alt, fedt hotel, over fed fodboldkamp og en kanon by at være turist i!

Tip: Nyd det!

Poul Jensen fra Skødstrup, 2 personer

FC Barcelona - Getafe CF

4 maj 2014

8

FC Barcelona - Getafe CF

Samlet set havde min datter og jeg en rigtig god oplevelse. Flyrejsen var efter forventningerne. Hotellet havde en tilfredsstillende standard, bl.a med en overdådig morgenbuffet. Det eneste der trækker lidt ned er, at vi havde tilkøbt kategori 1 billetter, men var blevet placeret i et hjørne, helt inde under den overdækkede tribune, så man ikke havde overblik over hele stadion - heller ikke storskærmene. Det var min datter meget skuffet over.

Tip: Dejlig by - tilkøb med fordel ekstra dage, så der er mere tid.

Besvarelse fra FodboldTravel.dk: "Vi beklager naturligvis meget, at I ikke var tilfredse med pladserne. Vi forstår, at disse er den vigtigste del af rejsen. Det kan ske, at man får en plads ved randen i ens siddeplads-kategori. Hvis pladsen imidlertid ikke er in ens valgte kategori, som gengivet på vores hjemmeside, så tilbyder vi alle tilfæde fuld kompensation. Skulle dette sidste være tilfældet, så kontakt os venligst"

Sikker betaling
Sikker betaling
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev