Ring gratis på tlf.78 75 59 72
Brugeranmeldelse 8.7/10 baseret på 222 Anmeldelser
Sammensæt nemthele din fodboldrejse.
Rejsenyt (COVID-19). Læs mere

Rejsenyt (COVID-19)

Læs de sidste nyheder og følg status på din rejse her.

Meddelelse fra fimaets ledelse

Kære kunde,

Vores fokus er altid på at hjælpe dig og især i disse svære og usikre tider.

Vort firma har 15 års erfaring med at arrangere fodboldrejser og give fodboldfans over hele Europa uforglemmelige oplevelser. Vi har oplevet andre større og mindre kriser undervejs og har altid vist os I stand til at hjælpe vore kunder.

Vi forstår at en fodboldrejse er et af årets eller måske livets højdepunkter. Vi er 100 % fokuseret på at hjælpe dig og sikre at du – på en eller anden måde – kommer til at se den kamp med dit favorithold, som du havde glædet dig til, også selvom det viser sig at kræve en større indsats end forventet.

Tak for det fortsatte samarbejde og den tillid du har vist os.

Med venlig hilsen,

FodboldTravel
Alizee Marques (direktør)
Reinier Linthorst Homan (stifter)

Hvornår og hvordan hører du fra os ?

Vi kontakter vore kunder i datoorden efter kamp- eller udrejsedato, Så det er muligt at du ikke får et svar omgående, men vi glemmer ikke nogen og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Du kan hjælpe os ved at afvente vores e-mail før du kontakter os. På den måde kan vi hurtigst muligt kommunikere omkring den bedste løsning for hver enkelt kunde.

Updates

Vi vil gerne give dig en kort opdatering med den seneste udvikling omkring Coronavirus og din fodboldrejse.

Vi ønsker ikke at overlæsse dig med information om hvert land eller hver kamp, så herunder kan du finde en liste med de generelle forholdsregler, der er truffet.

Som du uden tvivl ved er der lavet diverse tiltag i hele Europa for at begrænse spredningen af Coronavirus. Disse tiltag er stadig i kraft i dag. Bl.a er alle begivenheder hvor mange mennesker er sammen, såsom fodboldkampe, blevet udsat indtil videre. Det er selvfølgelig beklageligt, men spillernes og publikums helbred er det vigtigste lige nu.

Vi håber at vi meget snart vil være i stand til at arrangere en fantastisk ‘once in a lifetime’ fodboldrejse for dig.

I mellemtiden takker vi på forhånd for din tillid til os og din forståelse for situationen. Og som det vigtigste: vi ønsker at du og din familie må forblive sunde og raske.

or at kunne tilbyde dig en god hjemmeside bruger vi cookies. Flere oplysninger om vores cookies
Luk meddelelse